Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
06:30 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
12:35 
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
Det er nogle store skridt, som deltagerne skal tage på boligmarkedet denne gang. For ikke nok med at parrene skal flytte fra lejlighed til hus, så er begge par også ved at skifte deres nuværende by ud med en anden. Heidi og Mark skal bytte deres lejlighed i Aarhus ud med et hus i Aalborg. Men måske er Heidi slet ikke klar til det voksenliv, som Mark drømmer om. Også Cathrine og Martin skal flytte langt. De leder efter et barndomshjem til deres kommende datter i Odense. Og her skal der være plads til Martins helt store passion - Lego. Del 7. Producerat år 2019.
13:25 
Sæt pris på dit hjem
De tre opkøbere er i Charlottenlund nord for København, og der er masser af godter at byde på for Kristian, Rasmus og Thomas. Margrethe sælger ud af sine barndomsting, og hjemmet byder på en blanding af antikviteter og moderne dansk design. Opkøberne byder på Børge Mogensen, Kåre Klint og Mogens Koch, men også gamle kurvestole og nissekopper fra Margrethes barndom fanger opkøberne. Minderne vælter frem for Margrethe, og affektionsværdien bliver sat på prøve. Del 8. Producerat år 2014.
14:00 
På tværs af Danmark
Det kan være svært at undgå at få klemt de ædlere dele, når de to hold skal forcere både hegn og hække for at finde den korteste rute på tværs af Køge. Der venter også flere udfordringer forud, for kan Emil overvinde sin heste-fobi, tisser Sofie lidt i bukserne, tager Mulle en svømmetur i kloakvand, og fanger Thomas nogle frække fyre på linjen?. Se med, når turen går på tværs af Danmark. Del 3. Producerat år 2020.
14:45 
Verdens vildeste hoteller
Ashford Castle, Ireland. I Irland ligger det 800 år gamle slot Ashford, som nu er omdannet til femstjernet hotel. Monica Galetti og Giles Coren besøger stedet og hører om både op- og nedture for de gamle mure. . Del 4. Producerat år 2018.
15:45 
Ja for Fanø!
Efterspørgslen på Johnny Madsen og hans malerier er stor. Faktisk går det så godt, at Johnny Madsens art director, Jeanett Exner, er tæt på at melde udsolgt op til en stor udstilling. Til alt held er 72 malerier på vej fra Spanien, hvor Johnny maler i vintermånederne. Spørgsmålet er bare, om kvaliteten lever op til Jeanetts forventninger? Jeanett vil nemlig altid gerne gøre kunderne glade, men de er ikke kun interesserede i malerierne. De vil også have Johnny. Men Johnny er ikke meget for alt den opmærksomhed og går mest op i, om udstillingen har det rigtige udtryk: Less is more, som hans siger. Men er det nemt at holde i hævd, når man er omgivet af listige kvinder med kreative bagtanker?. Del 1 av 6. Producerat år 2019.
16:25 
CPH Lufthavnen
Lars må gøre alt hvad han kan, da en desperate læge kommer for sent til sit fly til Vendig og dermed risikerer at skuffe den konference, hvor hun har et vigtigt foredrag senere på dagen. Tolderen Søs får et indblik i nogle potente piller fra Indien, og samtidig vækker det opsigt, da FN's tidligere generalsekretær Kofi Annan lander i København med et rutefly og giver den ellers altid velforberedte VIP-chef Susanne sved på panden. Del 6. Producerat år 2011.
17:00 
Nyhederne og Vejret
17:12 
Regionale nyheder
17:20 
Go' aften LIVE
Del 10. Producerat år 2021.
17:55 
Dit forårsvejr
TV 2s vejrværter er klar med de nyeste prognoser for de kommende dage og opdaterer dig om dit forårsvejr. Find ud af, hvor det først bliver grønt, og hvor du bør tage hen, hvis du gerne vil have lidt solstråler. Del 33. Producerat år 2021.
18:00 
Nyhederne
Del 73. Producerat år 2021.
18:20 
Regionale nyheder
18:25 
Go' aften LIVE
Del 10. Producerat år 2021.
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
20:00 
Sommerdrømme
Badeværelset. Det er blevet tid til klinker og klæb, når de fire par skal bygge og indrette sommerhusets badeværelse. Kan Mathias og Asger rejse sig fra sidste uges nedtur? Fortsætter Kaspar og Lambang deres tre b'er-tema?. Hvordan klarer tvillingerne opgaven med at bygge deres allerførste bruseniche, og hvordan får Anne og Ole naturen ind i deres badeværelse. Desuden introducerer Pelle deltagerne for sommerdysten, hvor de kan vinde en hel times ekstra arbejdstid. . Del 2. Producerat år 2021.
20:50 
Mesterlige ombygninger
Vaskehuset. På Ærø har Susanne Marcus og hendes to søskende købt vandrehjemmet Villa Blomberg, der oprindeligt var et opdragelseshjem for drenge. Ved siden af villaen ligger det gamle vaskehus, og det er her, Susanne skal bo. David Zahle kommer til Ærø og hjælper hende med at få bygget det specielle hus om til verdens skønneste bolig. Men det er ikke altid lige nemt at få ideerne og økonomien til at hænge sammen, når den store arkitekt kommer til et lille vaskehus på Ærø. . Del 5. Producerat år 2016.
21:30 
Nyhederne
22:00 
Regionale nyheder
22:12 
Sporten
Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk. Del 59. Producerat år 2021.
22:25 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med Coco vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Coco lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. . Del 35. Producerat år 2021.
23:00 
Natholdet
Lise Rønne danser som en mor i 'X-Factor', coronapasset er forvirrende og medvært Ditte Hansen bliver udfordret i Kahoot-quizzen 'Jacobsen plus Julefrokost 2019'. Del 31. Producerat år 2021.
23:35 
Hvad Heinos fatter gør
Heino inviterer sin far, Bjarne, på Michelin-restaurant, hvor han vil overbevise ham om, at mad kan være en oplevelse, der er værd at betale for. Bjarne er skeptisk og vil helst bare på byens billigste buffetrestaurant. Men Heino håber, at en aften med 18 retter på Kokkeriet måske kan ændre lidt ved Bjarnes forudindtagede holdning - især hvis han ikke selv skal betale? . Del 4 av 6. Producerat år 2021.
00:10 
Størst
Chile. Peter rejser til Andesbjergene i Chile, for her - i 5.000 meters højde - ligger verdens største stjerneobservatorium, ALMA. 66 kæmpestore teleskoper er blevet fragtet derop og koblet sammen til en gigantisk parabol på hele 16 kilometer i diameter for at kunne se så langt ud i universet som overhovedet muligt. Men det bliver en udfordring for Peter overhovedet at komme op til observatoriet, for når hjernen ikke får ilt nok, sker der mystiske ting - og så begynder man at snakke sort! Sammen med nogle af verdens skarpeste astronomer forsøger Peter at finde svar på de helt store spørgsmål: Hvem er vi, hvor vi kommer fra, og er der mon liv i universet? Fortløbende episodenummer 6:8 . Del 6. Producerat år 2014.
00:55 
Alarmcentralen
Families. Døgnet rundt står brandmænd og ambulance-reddere klar til at rykke ud, når folk ringer til alarmcentralen for at få hjælp. Blot et enkelt telefonopkald kan betyde liv og død. Säsong 4. Del 24. Producerat år 2017.
01:50 
Baywatch
Baja Run. Den tidligere Baywatch-livredder John D. Cort vender tilbage til stranden. Han spørger Mitch, om han vil deltage i et klitbuggyrace i Mexico, men hvad Mitch ikke ved er, at Cort har planer om at bruge løbet til at smugle sjældne genstande ind i USA. Andetsteds beslutter Matt at opgive kampen om at vinde Carolines hjerte, efter han har tilbragt tid sammen med C.J. Säsong 5. Del 4. Producerat år 1995.
02:40 
Baywatch
Air Buchannon. Mitch og Stephanie er på 24-timersvagt sammen på en særdeles travl dag, hvor de også griber chancen for at genoplive deres forliste romance. Med Mitch ude af huset ser Hobie sit snit til at arrangere en fest for at imponere en ny pige fra skolen. Men næste dag rammer katastrofen, da Hobie opdager, at hans venner J.B. og Connor har taget Mitchs hangglider. Säsong 5. Del 5. Producerat år 1995.
03:30 
Grænsepatruljen
Falske turister, der kommer til Canada for at arbejde, smuglere, legetøj fyldt med heroin, våben forklædt som mobiltelefoner - det er altsammen blot endnu en dag på kontoret for den canadiske grænsekontrol. Hver eneste dag ankommer 20.000 passagerer til den internationale lufthavn i Vancouver, mens endnu flere krydser grænsen mellem USA og British Columbia i bil. Mens de fleste sandsynligvis føler sig lidt beklemt ved at skulle igennem immigrationskontrollen og tolden, er der faktisk nogle, der har rigtig god grund til at være nervøse. Og det er bl.a. dem, grænsekontrollen skal forsøge at spotte. . Del 10. Producerat år 2013.
04:00 (06:00)
Nyhederne og Vejret

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå