Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne og Vejret
07:00 
Nyhederne og Vejret
08:00 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne
Del 14. Producerat år 2021.
12:25 
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
Sara og Christian skal hjælpe to familier, der bor til leje og drømmer om deres egen bolig. Sara tager til Nordsjælland, hvor Betina føler sig klar til at købe et mindre hus, der er vedligeholdelsesfrit og let at overskue. Hendes store passion er bordtennis, så der SKAL være plads til et bordtennisbord i hendes nye hjem. Christian tager et smut til Odense, hvor Rikke og Martin leder efter enten et byhus eller et landsted lidt uden for Odense. Begge dele med herlighedsværdi og wow-effekt. Det er nu op til Christian at finde tre boliger, der kan hjælpe dem med at træffe beslutningen, om det er landet eller byen, der skal være deres nye hjem. . Del 7. Producerat år 2020.
13:15 
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
TV 2s boligeksperter Sara Lygum og Christian Borregaard skal forsøge at hjælpe Katrin og Casper samt Natasja og Christian med at finde drømmeboligen. I 10 år har Katrin og Casper ledt efter det rigtige hus i Sønderjylland, men uden held. Nu er det Christians tur til at se, om han kan finde drømmehuset. Sara hjælper Natasja og Christian med at komme videre fra deres toværelseslejlighed på Islands Brygge. Men det bliver en stor udfordring at få drømme og budget til at gå op i en højere enhed. . Del 5. Producerat år 2019.
14:00 
Gordon, Gino og Fred på tur
San Francisco. De tre venner tager denne gang til San Francisco og smukke Napa Valley, hvor der skal smages på masser af fiskeretter, lækker vin - og prøves yoga med geder!. Del 3. Producerat år 2020.
14:55 
Gordon, Gino og Fred på tur
Texas. De tre gutter slutter deres rejse i Texas, hvor der naturligvis skal smages på bøffer, barbecue og ses rodeo! . Del 4. Producerat år 2020.
15:50 
SuperMatchen: Studiet
TV 2s eksperter og kommentatorer ser frem mod dagens håndboldkamp og får reaktioner fra spillere og trænere i studiet. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra håndboldens verden på sport.tv2.dk. #tv2haandbold. Del 7. Producerat år 2021.
16:05 
Håndbold
Aalborg–Bjerringbro-Silkeborg. Supermatchen. Kampen fra toppen af den bedste danske herreliga. Det er den femte kamp på ni dage for Aalborg, der også har haft en del rejsen rundt i Europa pga. udekampe i Tyskland og Ukraine. Det bliver spændende at se, om de mange kampe får indflydelse på Aalborgs præstation her. Producerat år 2021.
16:50 
Håndbold
Aalborg–Bjerringbro-Silkeborg. Supermatchen. Kampen fra toppen af den bedste danske herreliga. Det er den femte kamp på ni dage for Aalborg, der også har haft en del rejsen rundt i Europa pga. udekampe i Tyskland og Ukraine. Det bliver spændende at se, om de mange kampe får indflydelse på Aalborgs præstation her. Producerat år 2021.
17:55 
Dit vintervejr
Del 17. Producerat år 2021.
18:00 
Nyhederne og Sporten
18:13 
Regionale nyheder
18:25 
Trailerpark Danmark
Julen nærmer sig - også på campingpladserne i Danmark. Morten fra Langå Camping mener dog, at julen er blevet for materialistisk, og derfor bliver hans tålmodighed også sat på prøve, når han tager på julegaveshopping med sine børn. Camilla fra Corona Camping ser frem til at holde jul i sin nye campingvogn, hvor der er meget bedre plads til hende og sønnerne. Julestemningen bliver dog brat afbrudt, da beboerne på Corona juleaften modtager et alvorligt brev fra kommunen. 'Trailerpark Danmark' følger livet på fem campingpladser i Danmark, hvor danskere bor i campingvogn året rundt, selv om det ikke er lovligt. . Del 3. Producerat år 2019.
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
19:45 
Sporten
Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk. Del 9. Producerat år 2021.
20:00 
Stormester
De fem løsningsaspiranter skal smøre ærmerne op for at imponere stormesteren, når de står over for en række nye overraskende opgaver. Hvor svært kan det være at få 11 point? Hvem kan lave den største og bedste cirkel? Og hvem er bedst til at hidse Mark op?. Anders, Neel, Annika, Jakob og Mahamed får også testet deres træningsmoral, når de skal vise Lasse Rimmer, hvad de har øvet sig på at blive bedre til over otte uger. Del 2. Producerat år 2020.
21:10 
Værtens bedste brætspil
Sarah Grünewald får både hænder og ører fulde, når Julie Steincke og Cutfather kaster terningen over for Johannes Nymark og Pelle Emil Hebsgaard. En uskyldig tartelet giver Julie og Cutfather enorme udfordringer, mens Johannes og Pelle må give alt, hvad de har, når de skal mime ting, som de fire gæster ejer, men aldrig bruger. Del 5. Producerat år 2020.
22:15 
Gringo
Den venlige og lidt naive amerikanske forretningsmand Harold Soyinka (David Oyelowo) rejser til Mexico for at løse nogle problemer for det firma, har arbejder for. Men da han krydser grænsen, krydser han også grænsen mellem at være lovlydig borger og kriminel. I Mexico bliver han tvunget til at håndtere skurkagtige forretningspartnere, narkobaroner, lejemordere og korrupte politifolk. Mens Harold kæmper for at overleve i det farlige spil, er han nødt til at finde nye og ukendte sider af sig selv. . Producerat år 2018.
00:05 
Jobs
Amerikansk drama fra 2013. I 1971 går den idérige flipper Steve Jobs (Ashton Kutcher) sammen med sin ven, computereksperten Steve Wozniak (Josh Gad), om at lave et firma, der skal lave hjemmecomputere. I en garage i Los Altos udvikler de deres første personlige computer kaldet Apple 1. Steve Jobs ser de kommercielle muligheder i den revolutionerende maskine og finder investorer, så den kan masseproduceres. Arbejdet bliver en succes, og i 1976 grundlægger han Apple, der får kæmpe succes. Men som millionerne begynder at rulle ind, får Apple også kvalificeret konkurrence, og samtidig begynder Jobs' excentriske opførsel at blive et problem for både ham selv og hans omgivelser. En film om Apple-grundlæggeren Steve Jobs. Producerat år 2013.
02:15 
A Bigger Splash
Italiensk drama fra 2015. Den berømte rockstjerne Marianne (Tilda Swinton) kommer til hægterne på en dejlig ø i Syditalien, efter hun er blevet opereret i halsen. Med sig har hun sin kæreste Paul (Matthias Schoenaerts), der er fotograf og tidligere alkoholiker. De hygger sig gevaldigt, lige indtil Mariannes pladeproducer og ekskæreste Harry (Ralph Fiennes) dukker med sin datter, den smukke Penelope (Dakota Johnson). Harry fylder meget, og bager på Marianne, og samtidig begynder Penelope at lægge an på Paul. Sex og jalousi får det hele til at koge over en skæbnesvanger nat. Filmen er instrueret af Luca Guadagnino (Call Me by Your Name, Suspiria). Den er baseret på Jacques Derays film 'La piscine' fra 1969. . Producerat år 2015.
04:25 
Britain's Got Talent
Kan den frygtløse akrobat Kai Hou hoppe over høje David Walliams - med en baglæns kolbøtte?. For sidste gang i denne sæson bliver dommere og publikum bjergtaget af unikke optrædener, når vi tager hul på den sidste audition inden liveshows. Del 8. Producerat år 2020.
05:25 (06:00)
Sæt pris på Danmark
Sæt pris på Danmark. Hans Pilgaard tager skuespillerne Ditte Hansen og Nicolaj Kopernikus med på en enestående tur til den vestligste del af Rigsfællesskabet, Færøerne. Ditte og Nicolaj møder en natur, vi slet ikke kender fra de hjemlige egne, og det kræver, at man både er søstærk og god til at få noget på krogen, når Hans sender dem på fisketur langs lodrette fuglefjeld, græssende får og høj bølgegang. De får serveret skærpekød, der har hængt til tørre i mange måneder, og er på restaurantbesøg på traditionel færøsk manér, hvor menuen består af hval, lammelever og spæk. Hvordan prissætter man et glas med færøsk luft, og er hotellet grimt, når nu det hedder Havgrim?. Del 6. Producerat år 2018.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå