Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne og Vejret
07:00 
Nyhederne og Vejret
08:00 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne
Del 24. Producerat år 2021.
12:20 
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
Denne gang er både Sara og Christian på hjemmebane. Sara bliver i Odense, hvor hun skal hjælpe Martin med at komme ind på boligmarkedet. Han har nemlig boet til leje hele sit voksne liv, og nu håber han at sætte underskriften på sin egen ejerlejlighed. Men Martin bliver nødt til at gå på nogle kompromisser, for han har en ganske særlig garderobe, der skal være plads til. Christian går på jagt efter en rummelig villa, hvor Christine og Jonas kan udvide familien. De vil gerne blive tæt på Aarhus, men økonomien og udbuddet guider dem tættere på Silkeborg. Et område, Christian kender særdeles godt. . Del 3. Producerat år 2020.
13:10 
Fem fede kokke
Fem kokke indleder nu jagten på et sundere liv. Mad er deres passion, men de er for overvægtige. Nu har de et halvt år til at blive sundere. De skal på skift lave en kalorielet gourmetmenu og får en personlig træner, som giver dem fysiske udfordringer undervejs. Denne gang mødes de for første gang og bliver udsat for en afgørende fysisk test. De fem kokke er Claus Holm, Umut Sakarya, Casper Sobzcyk, Mikkel Marschall og Jeppe Foldager. . Del 1 av 6. Producerat år 2020.
13:55 
Fem fede kokke
De fem kendte kokke Claus Holm, Umut Sakarya, Casper Sobzcyk, Mikkel Marschall og Jeppe Foldager fortsætter jagten på en sundere livsstil. Denne gang er temaet mod, og netop modet bliver sat på prøve, når kokkene skal gennemføre en forhindringsbane ti meter over jorden. Dagens kalorielette menu anrettes med pincet på fornemmeste vis - det er nemlig Michelin-kokken Jeppe Foldager, der er dagens køkkenchef. Del 2 av 6. Producerat år 2020.
14:45 
Fem fede kokke
Fem kendte danske kokke har et halvt år til at få en sundere livsstil. Kokkenes træner Mark forsøger at give kokkene lidt mere selvtillid. Derfor skal de dyrke de stores drenges sport, nemlig amerikansk fodbold. Og det bliver lidt af en voldsom omgang for de fem utrænede kokke. Casper Sobzcyk står får dagens kalorielette gourmetmenu. Han har arrangeret, at de skal grille store bøffer, og så har han opfundet en sund banandessert. . Del 3 av 6. Producerat år 2020.
15:30 
Fem fede kokke
Jagten på den sunde livsstil fortsætter for de fem danske, kendte kokke, som i fællesskab skal tabe sig og blive sundere. Dagens hovedperson er Umut Sakarya, som har planlagt en sund tyrkisk menu, som de fem gourmetkokke skal lave sammen. Her fortæller Umut blandt andet om sin tyrkiske historie og om sin store kærlighed for dansk mad. Spørgsmålet er, hvordan man kan tabe sig og blive sundere, når man har et brand som hele Danmarks flæskekonge? . Del 4. Producerat år 2020.
16:20 
Fem fede kokke
De fem kendte kokke Claus Holm, Umut Sakarya, Casper Sobczyk, Mikkel Marschall og Jeppe Foldager, fortsætter jagten på en sundere livsstil. Dagens tema er samarbejde, og kokkene bliver for alvor sat på prøve, når de udsættes for en hård militærøvelse. Derudover skal der også trylles i køkkenet, og denne gang er det den bornholmske Michelinkok Mikkel Marschall, der har planlagt en sund gourmetmenu, som kokkene skal lave i fællesskab. Her fortæller Mikkel blandt andet, hvordan han startede Danmarks største kokkekonkurrence: Sol over Gudhjem. . Del 5 av 6. Producerat år 2020.
17:05 
Fem fede kokke
De fem kokke har nu gennem fem måneder forsøgt at tabe sig og få en sundere livsstil. Denne gang har træneren Mark arrangeret en hård tur på cykelbanen, og derudover skal kokkene i fælleskab kreere en sund og lækker gourmetmenu. Der er ekstra meget på spil, da kokkene har inviteret deres venner og familie til at være en del af den store finalemiddag. Og så skal det naturligvis afsløres, hvor meget de fem kokkes kroppe har ændret sig, og dermed om de har formået at finde den sunde livsstil, de alle drømte om. . Del 6. Producerat år 2020.
17:55 
Dit vintervejr
Del 7. Producerat år 2021.
18:00 
Nyhederne og Sporten
18:15 
Regionale nyheder
18:25 
Håndbold: VM - studiet
TV 2s eksperter og kommentatorer er klar med sidste nyt fra VM i håndbold. De ser nærmere på dagens kampe, behandler spændende historier fra VM og går tættere på spillerne med interviews og reportager. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra håndboldens verden på sport.tv2.dk. #tv2haandbold. Del 11. Producerat år 2021.
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
19:45 
Sporten
Del 4. Producerat år 2020.
20:00 
Håndbold: VM-studiet
TV 2s eksperter og kommentatorer er klar med sidste nyt fra VM i håndbold. De ser nærmere på dagens kampe, behandler spændende historier fra VM og går tættere på spillerne med interviews og reportager. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra håndboldens verden på sport.tv2.dk. #tv2haandbold. Del 33. Producerat år 2021.
20:25 
Håndbold
VM–Japan-Danmark. Producerat år 2021.
21:10 
Håndbold
VM–Japan-Danmark. Producerat år 2021.
22:05 
Håndbold: VM-studiet
TV 2s eksperter og kommentatorer er klar med sidste nyt fra VM i håndbold. De ser nærmere på dagens kampe, behandler spændende historier fra VM og går tættere på spillerne med interviews og reportager. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra håndboldens verden på sport.tv2.dk. #tv2haandbold. Del 31. Producerat år 2021.
22:35 
John Wick
Amerikansk actionfilm fra 2014. Efter sin kones død er den tidligere lejemorder John Wick gået på pension og lever et stille liv med sin elskede hund Daisy - men det er på lånt tid!. John Wick kommer nemlig uforvarende til at provokere nogle russiske gangstere, som tager hævn over ham ved at bryde ind hos ham, stjæle hans elskede Ford Mustang og dræbe hans hund. Det skulle de ikke have gjort. John finder nu sine våben frem igen og sætter en nådesløs jagt ind på gangsterne. Producerat år 2014.
00:20 
Black Butterfly
Amerikansk/spansk thriller fra 2017. Forfatteren Paul (Antonio Banderas) har skrivekrise, og bor alene på en gård, men da vagabonden Jack (Jonathan Rhys Meyers) en dag hjælper Paul med nogle store problemer, lader Paul efterfølgende Jack bo hos sig. Det skulle han IKKE have gjort! Den mystiske vagabond bliver besat af tanken om at Paul skal skrive en bog om deres fælles oplevelser, men da Paul ikke er særlig interesseret i det, smadrer Jack hans biltelefon og sørger for at han ikke kan komme væk. Jacks opførsel bliver mere og mere aggressiv. Situationen spidser yderligere til, da Pauls forlovede Laura (Piper Perabo) kommer på uventet visit!. Producerat år 2017.
01:55 
A Bigger Splash
Italiensk drama fra 2015. Den berømte rockstjerne Marianne (Tilda Swinton) kommer til hægterne på en dejlig ø i Syditalien, efter hun er blevet opereret i halsen. Med sig har hun sin kæreste Paul (Matthias Schoenaerts), der er fotograf og tidligere alkoholiker. De hygger sig gevaldigt, lige indtil Mariannes pladeproducer og ekskæreste Harry (Ralph Fiennes) dukker med sin datter, den smukke Penelope (Dakota Johnson). Harry fylder meget, og bager på Marianne, og samtidig begynder Penelope at lægge an på Paul. Sex og jalousi får det hele til at koge over en skæbnesvanger nat. Filmen er instrueret af Luca Guadagnino (Call Me by Your Name, Suspiria). Den er baseret på Jacques Derays film 'La piscine' fra 1969. . Producerat år 2015.
04:00 
Britain's Got Talent
Nye, håbefulde talenter står klar til at vise deres unikke talent for publikum og dommere. Der er stadig tre guldknapper tilbage, men hvem gør sig fortjent til en plads direkte videre til liveshows? Glæd dig til masser af sang, dans, magi og ikke mindst et Elton John-hyldestnummer. Del 3. Producerat år 2020.
05:00 (06:00)
Verdens vildeste katte
Katte - de begejstrer os som ingen andre dyr. De er klodens toprovdyr og mange menneskers yndlingsdyr. Men selv i denne fantastiske familie er der arter, der skiller sig ud. Mød verdens vildeste katte. . Del 2. Producerat år 2018.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå