Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne og Vejret
07:00 
Nyhederne og Vejret
08:00 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne
Del 26. Producerat år 2021.
12:15 
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
Sara Lygum skal på en noget anderledes opgave. Hun skal nemlig hjælpe et par, hun tidligere har fundet drømmeboligen til. Dengang købte Christina og David et rækkehus i Trekoner ved Roskilde. Nu er hjemmet blevet for småt, og Sara skal finde en ny større bolig i samme område. Christian Borregaard kommer ud på landet i jagten på Malene og Jeppes næste hjem. De ønsker meget plads og vil gerne bo ugenerede. Men hvor langt ud på landet vil de, og findes drømmeboligen overhovedet? . Del 2. Producerat år 2020.
13:00 
Tilbage til 9. A
Hvad sker der, når man går 41 år tilbage i tiden og uanmeldt opsøger sin gamle folkeskoleklasse?. I en række nye programmer tager Hans Pilgaard tilbage til 9.A for at høre om deres drømme og håb. Vi kommer rørende tæt på 23 liv og livshistorier. Og ikke mindst tæt på Hans' personlige rejse i fortiden og nutiden. I første program besøger Hans blandt andet sin allerførste kæreste, og så leder han efter sin gamle ven David. Rygterne siger, han er forsvundet. Del 1. Producerat år 2019.
13:35 
Tilbage til 9. A
Hans får et chok, da han søger efter en af sine gamle kammerater. Ikke alle er kommet igennem livet uden knubs. Spørgsmålet er bare, hvordan man tackler dem. Del 2. Producerat år 2019.
14:05 
Tilbage til 9. A
Hans Pilgaard opsøger en privatdetektiv. En kammerat er forsvundet for mange år siden, og ingen ved, hvor han er. Rejsen tilbage til 9. A er ved at være ved vejs ende. Den har været fuld af overraskelser, sorg og glæde. Det får Hans til at reflektere over sit eget liv. . Del 3. Producerat år 2019.
14:45 
Alt det min far ikke har lært mig
For at 'få mere røv i bukserne' går tv-vært Christian Degn i lære hos sin far, Jens Degn, og de gamle venner for at blive en bedre håndværker. Far Jens er pensioneret murer og kan fortsat håndværket til fingerspidserne. Nok er Christian ordsmed, men han har ti tommelfingre - i modsætning til sin far og de lokale. Som sit svendestykke vil den ambitiøse tv-mand bygge en bænk til hæderspladsen i fødebyen Råby. Men når Christian først får værktøj mellem hænderne, bliver det med livet som indsats at komme i mål med bænken. Ikke mindst for far Jens. Del 1. Producerat år 2020.
15:30 
Alt det min far ikke har lært mig
Tv-journalist Christian Degn går i sin fars fodspor. Under Christians opvækst stegte far Jens en hel gris over bål, når der var byfest i landsbyen Råby. Selvom det er en stor mundfuld, vil Christian nu gøre det samme. Det kræver derfor hjælp fra far Jens, den lokale slagter og gode lokale venner. Men hvordan går det, når byboen Christian kommer i nærkontakt med levende grise? Og lykkes det den høje tv-mand at servere en helstegt pattegris, der lever op til fars og landsbyens tårnhøje forventninger? . Del 2. Producerat år 2020.
16:20 
Alt det min far ikke har lært mig
Christians far, Jens Degn, har altid hjulpet de lokale landmænd under høsten, og som andre mænd på landet behersker farmand store og små maskiners mange kræfter. Nu vil Christian Degn forfølge en drengedrøm om at styre landets største og dyreste landbrugsmaskine - mejetærskeren. Men indlæringen er svær. Christians ven og gårdejer Carl Johan vil nemlig være helt sikker på, at Christian sikkert kan manøvrere den store og dyre maskine. Særligt en prøvelse kræver, at Christian må mande sig op for at klare opgaven. . Del 3. Producerat år 2020.
17:05 
Alt det min far ikke har lært mig
Christians far Jens er ivrig jæger og elsker naturen. Men som barn og ung var Christian fortabt i computerspil og skænkede aldrig natur og dyreliv en tanke. I dag kender byboen og tv-manden ikke forskel på en krage og en skade - men nu vil han med sin far på jagt. Så mere end nogensinde får Christian brug for far og de lokale venners hjælp. Først skal tv-manden have et jagttegn og lære at skyde med haglgevær, inden han forhåbentlig kan gå med en stolt far på andejagt og kalde sig en rigtig jæger. . Del 4. Producerat år 2020.
17:55 
Dit vintervejr
Del 5. Producerat år 2021.
18:00 
Nyhederne og Sporten
18:15 
Regionale nyheder
18:25 
Håndbold: VM - studiet
TV 2s eksperter og kommentatorer er klar med sidste nyt fra VM i håndbold. De ser nærmere på dagens kampe, behandler spændende historier fra VM og går tættere på spillerne med interviews og reportager. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra håndboldens verden på sport.tv2.dk. #tv2haandbold. Del 4. Producerat år 2021.
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
19:45 
Sporten
Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk. Del 3. Producerat år 2020.
20:00 
Klipfiskerne
Jesper Juhl + Cutfather & Carsten Bang + Julie Wester. Lasten er fuld af de bedste klip fra det store internet, når Felix Smith sammen med holdkaptajnerne Lasse Rimmer og Thomas Warberg trawler sig igennem aftenens overraskende og sjove klipquiz. De får selskab af Cutfather, Jesper Juhl, Carsten Bang og Julie Wester, der blandt andet skal se på en mulig ny trend, hvor man spiser bananer gennem strømpebukser, og Cutfather afslører en af sine svagheder, når det kommer til at se godt ud. . Del 1. Producerat år 2017.
21:00 
Værtens bedste brætspil
Sarah Grünewald inviterer i hvert program fire kendte danskere til at kaste terningen på 'Værtens bedste brætspil', og der er hård kamp om felterne, når Trine Gadeberg og Troels Malling spiller mod Anne Sofie Espersen og Mathias Helt. Begge hold følges yndigt ad rundt på spillepladen, hvor der bliver spurgt til behårede ting, diskuteret farsbrødsfyld og mimet gaver, man ville ønske, man kunne smide ud. Hvem har haft sin fars underbukser på i et middelaldercenter? Kan Troels bedst lide at male katte eller spise salami? Og er Trine virkelig bedre til at smage på ting end Anne Sofie?. Del 1. Producerat år 2020.
22:05 
Why Him?
Amerikansk komedie fra 2016. Da Ned Fleming (Bryan Cranston) møder sin datter Stephanies (Zoey Deutch) kæreste Laird (James Franco) for første gang, bliver han konfronteret med sit værste mareridt!. Laird Mayhew er en excentrisk internetmillionær, der er socialt akavet og uden nogen form for situationsfornemmelse. Ned bryder sig overhovedet ikke om sin nye svigersøn, og hans følelser bliver ikke bedre af, at Laird fortæller en masse detaljer om sit aktive sexliv med Stephanie. Situationen spidser til, da Ned finder ud af, at Laird har planer om at fri til Stephanie. Kan katastrofen undgås? Eller er der en måde Laird kan blive sådan en svigersøn, som Ned ønsker sig?. Producerat år 2016. Regissör: John Hamburg, Skådespelare: Tangie Ambrose, Zoey Deutch, James Franco.
00:00 
War of the Worlds
Amerikansk science-fiction film fra 2005. Ray Ferrier (Tom Cruise) er fraskilt far til to, og det er endelig en af hans sjældne weekender med børnene, Rachel og Robbie (Dakota Fanning og Justin Chatwin). Men denne weekend bliver mere besværlig end som så: Pludselig rammer en række atomstorme nabolaget, og Ray opdager, at der samtidig ankommer en hel flåde af rumskibe; alle udstyret med våben, der udsender dødelige stråler. Nu må Ray sætte livet på spil for at redde sine børn og samtidig blive den beskytter, han aldrig formåede at være, mens han var gift. (Filmen er løseligt baseret på H.G. Wells' klassiker fra 1898. . Producerat år 2005.
01:55 
Just Dance
Amerikansk drama fra 2015. Josh (Lucas Till) lever som talentfuld dj i New York. Men efter en uheldig overdosis bliver han dømt til at tilbringe et år hos sin far i den lille by Paragon. Her møder han Mary (Kherington Payne), som viser ham, at den lille by har langt mere at tilbyde, end han nogensinde havde kunne forestille sig. Producerat år 2015.
03:55 
Britain's Got Talent
De fire dommere, Amanda, David, Alesha og Simon, fortsætter jagten på nye talenter i anden auditionsrunde. Her står den på både comedy, dans, magi og cykling. Del 2. Producerat år 2020.
05:00 (06:00)
Verdens vildeste katte
Katte - de begejstrer os som ingen andre dyr. De er Planetens toprovdyr og mange menneskers yndlingsdyr. Men selv i denne fantastiske familie er der arter, der skiller sig ud. Mød verdens vildeste katte. . Del 1. Producerat år 2018.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå