Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
06:30 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
12:35 
Krejlerkongen
Hvis du er en af de mange, der holder af lækre lopper, antikviteter og god underholdning, så er 'Krejlerkongen' et godt bud på et program, du skal se. Skuespiller Jonas Schmidt og sangerinde Dorthe Gerlach er gæster, holdkaptajnerne er Brian Mørk og Anne-Grethe Bjarup Riis, og Lasse Rimmer er som altid vært. . Del 54. Producerat år 2018.
13:15 
Sæt pris på dit hjem
Midt i Korsør, oppe under loftet på en nedlagt gård, gemmer der sig et helt fantastisk og fantasifuldt hjem. Her bor loppeentusiasten Mark i et hjem fyldt med skøre fund og sjove, hjemmelavede løsninger. Det er her, vores tre opkøbere Laura, Louise og Michael skal på skattejagt, og det er med at holde øjnene åbne, for der er ting i alle hjørner og kroge. Der bliver da også lagt op til kamp i budrunden, da de alle tre finder 'guld' i Marks gemmer. Del 2. Producerat år 2017.
13:45 
Lige i skabet
Hele ugen har kendte danskere dystet om at svare lige i skabet, når vi har kigget nærmere på indholdet i slikskabet, omklædningsskabet, legetøjsskabet, arkivskabet og ejerskabet. Finalen står i morskabens tegn, og Hans Pilgaard åbner lågerne til to forskellige festlige begivenheder, nemlig 1. maj og housewarming. I selskab med livsstilseksperterne Christine Feldthaus og Christian Grau dyster de to finalister også i middagsselskabets mange dilemmaer, inden vi kårer ugens ultimative skabsekspert. Fortløbende episodenummer: 16:28. Del 16. Producerat år 2019.
14:30 
Grænsepatruljen
Hver dag rejser flere end 20. 000 passagerer ind i Australien med skib eller fly, og de skal alle igennem grænsekontrollen, før de bliver lukket ind i landet. De mange kvinder og mænd, der bogstavelig talt udgør Australiens frontlinje, er bl.a. på udkig efter rejsende, der måske ikke er, hvad de udgiver sig for, narkokurerer, illegale immigranter og mulige terrorister. Del 17. Producerat år 2015.
15:00 
Grænsepatruljen
Hver dag rejser flere end 20. 000 passagerer ind i Australien med skib eller fly, og de skal alle igennem grænsekontrollen, før de bliver lukket ind i landet. De mange kvinder og mænd, der bogstavelig talt udgør Australiens frontlinje, er bl.a. på udkig efter rejsende, der måske ikke er, hvad de udgiver sig for, narkokurerer, illegale immigranter og mulige terrorister. Del 18. Producerat år 2015.
15:30 
Lægehelikopteren
Under en fodboldulykke opstår der pludselig uventet glæde på grund af den stærke smertestillende medicin. I mellemtiden reddes Rose fra en forulykket bil. Del 5. Producerat år 2018.
16:25 
Alletiders jul
En hjælpende hånd. "En hjælpende hånd". Inde i Danmarks Rigsarkiv midt i dronningens København er rigsarkivar Bertramsen i fuld gang med at undersøge om kong Christian egentlig stod ved højen mast i slaget ved Fehmern. Han har så travlt, at han helt har glemt, at det er den 1. december. Arkivarnissen Guttenborg har også alt for travlt til at tænke på, at julens måned er begyndt. Han er mere optaget af at finde en historisk skakmodstander, der ikke er for dygtig. Pludselig får Bertramsen besøg af den nydelige frøken Brahe, som påstår, at hun er hans sekretær. Guttenborg bliver overrasket af en ung nisse. Han hedder Pyrus og har søgt arbejde på RIS-arkivet. Del 1. Producerat år 1994.
17:00 
Nyhederne og Vejret
17:12 
Regionale nyheder
17:20 
Go' aften LIVE
Del 1. Producerat år 2020.
17:55 
Dit vintervejr
Del 43. Producerat år 2020.
18:00 
Nyhederne
Del 239. Producerat år 2020.
18:20 
Regionale nyheder
18:25 
Go' aften LIVE
Del 1. Producerat år 2020.
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
20:00 
Juleønsket
Julies ønske. Julie har kun ét brændende ønske: At være sammen med hele sin familie juleaften. Men planen ser ud til at smuldre, da begge forældre skal arbejde 24. december, og Julies halvsøster, Mie, skal holde jul hos sin egen mor. Så Julie ønsker - sådan rigtigt ønsker - og ønsket er så stærkt, at det når op til englenes verden, hvor det bliver hørt. Her har ærkeenglene udfordringer med problemenglen Rafi, som skal lære disciplin og medfølelse, før han kan få sin englestyrke og vinger. Så englerådet beslutter at sende Rafi på en opgave nede på jorden. Samme aften lyder et kæmpe tordenbrag, og et lyn slår ned. Normalt tordner det ikke i december, så noget tyder på, at der er mere end en engel på spil. . Del 1 av 24. Producerat år 2015.
20:40 
Helt sort - jul
Melvin ser nærmere på de danske juletraditioner og nogle af de mærkelige ting, vi danskere gør i december. Hvad kræver det at blive professionel julemand på gågaden i Sønderborg? Og kan det lade sig gøre at få en clairvoyant frisør til at afsløre årets julegaver?. Melvin tager også på nissejagt med en ægte nissolog, og så besøger han Danmarks eneste officielle julemuseum, som oveni købet er indrettet i et privat hjem. Melvin har også en helt særlig overraskelse med hjem til sin mor Carolyne. . Del 5. Producerat år 2019.
21:30 
Nyhederne
22:00 
Regionale nyheder
22:12 
Sporten
Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk. Del 191. Producerat år 2020.
22:25 
Tynd i toppen
Hvorfor betyder hår så meget, og hvor langt er vi villige til at gå for at få det tilbage? Martin og Lars lider begge af tidligt hårtab. Det påvirker deres selvtillid, og de har derfor besluttet at tage kampen op. Vi følger med, når Martin skal under kniven i Istanbul, og når Lars får toupé. Producerat år 2019.
23:00 
Jo færre jo bedre
Kæresteparret Flemming og Mette, pædagogerne Nicholas og Michael samt vennerne Selina og Christian dyster om at være bedst til at finde de mest obskure svar på en række spørgsmål om alt fra lande, der starter med S, til Shakespeares skuespil. Det par, der rammer flest svar, som færrest af de 100 adspurgte har gættet på, får en plads i finalen og chancen for at vinde 50.000 kr. Del 6. Producerat år 2019.
23:55 
Verdens lykkeligste landshold
Magda, Tobias og Jakob fra Lykkeliga er tilbage. Lykkeliga er et håndboldfællesskab for børn med udviklingshandicap, og det har taget Danmark med storm. Alle spillere i Lykkeliga er på landsholdet, men når man er på landsholdet, vil man også gerne spille en landskamp. Men de har et problem, for der er ikke noget landshold, de kan spille imod. Derfor tager de til Norge for at vise Lykkeliga frem - og for at invitere Norge til den allerførste landskamp. Del 1 av 2. Producerat år 2020.
00:40 
Heathrow - lufthavnen der aldrig sover
Heathrow - lufthavnen der aldrig sover. Del 1. Producerat år 2020.
01:05 
Heathrow - lufthavnen der aldrig sover
Del 2. Producerat år 2020.
01:35 
24 timer: I politiets varetægt
Engelsk dokumentarserie fra 2016. A complaint of rape. Kom med helt tæt på politiets arbejde i Bedfordshire - et arbejde, der foregår døgnet rundt. I et kapløb med tiden arbejder politiet på at finde tekniske detaljer i diverse sager og skaffe beviser nok til at rejse sigtelse. En sigtelse, som de kan konfrontere den mistænkte med under afhøring. . Säsong 3. Del 9. Producerat år 2018.
02:30 
Blue Bloods
Amerikansk dramaserie fra 2019. Higher Standards. Jamie og Frank ser ikke ens på offentlighedens behandling af gadens betjente, efter en flok teenagere kaster vand på to unge kadetter. Danny og Baez efterforsker en mand, der går på jagt efter de ældre. Del 7. Producerat år 2019.
03:10 
Blue Bloods
Amerikansk dramaserie fra 2019. Friends in High Places. Erin overvejer en ny mulighed, som borgmester Peter Chase præsenterer for hende. I mellemtiden kommer Henry og Danny op at skændes over en sag. Del 8. Producerat år 2019.
04:00 (06:00)
Nyhederne og Vejret

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå