Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
06:30 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
12:40 
Krejlerkongen
Revystjernerne Pernille Schrøder og Karsten Jansfort får deres sag for, når de i auktionsrunden blandt andet skal gætte prisen på et salt- og pebersæt, der hører til Georg Jensens berømte kongesølvbestik. Lasse Rimmer er vært, mens Brian Lykke og Annette Heick er holdkaptajner. Del 22. Producerat år 2018.
13:15 
Krejlerkongen
Holdkaptajn Brian Lykke danner par med arkitekt Eva Harlou, mens Annette Heick har politiker Kristian Thulesen Dahl ved sin side. For at undgå at de umage par ryger i totterne på hinanden, holder Lasse Rimmer dem adskilt på to hold, som skal gætte, hvad en række krejlervarer mon koster ude i butikkerne. . Del 23. Producerat år 2018.
13:55 
Loppe Deluxe
Horsens. Hvad koster et brugt skelet? Og kan man sælge pelse om sommeren? Denne gang går loppejagten ind på Horsens bagagerumsmarked. Bagagerumsmarkeder er som regel lig med gode og billige fund, når private sælger ud af alverdens sager fra kældre, loftsrum og gemmere. Hvilket hold finder, køber og videresælger de bedste loppefund med størst gevinst? Hvem vinder konkurrencen?. Del 3. Producerat år 2015.
14:30 
Auktionshuset
I 'Auktionshuset' skal der sælges møbler i den helt tunge liga, da huset har fået to unikke Finn Juhl-høvdingestole ind til salg. Sælgeren af stolene, Charlotte, følger det nervepirrende hammerslag fra auktionssalen. Niels Raben, der er ekspert i moderne kunst, er ude at lave en forsikringsvurdering hos billedkunstneren Claus Carstensen, der har en samling værker, han skal have forsikret forud for en større udstilling. Del 3. Producerat år 2017.
15:05 
Grænsepatruljen
Der er aldrig et kedeligt øjeblik hos det amerikanske grænse- og toldpersonale, som undersøger rejsende, uanset om de ankommer til lands, til vands eller fra luften. Personalet leder efter alt fra illegale indrejsende til våben og smuglervarer, og der er nok at holde øje med, når de amerikanske grænser skal overvåges. . Säsong 2. Del 9 av 20. Producerat år 2018.
15:25 
Grænsepatruljen
Der er aldrig et kedeligt øjeblik hos det amerikanske grænse- og toldpersonale, som undersøger rejsende, uanset om de ankommer til lands, til vands eller fra luften. Personalet leder efter alt fra illegale indrejsende til våben og smuglervarer, og der er nok at holde øje med, når de amerikanske grænser skal overvåges. . Säsong 2. Del 10 av 20. Producerat år 2018.
15:55 
Heathrow - lufthavnen, der aldrig sover
Heathrow er Englands mest berømte lufthavn. Og med 70 millioner passagerer, der årligt passerer gennem terminalerne, er den også den lufthavn i verden, der tager imod flest internationale rejsende. Hver dag 24 timer i døgnet sørger 76. 000 ansatte for at holde lufthavnen kørende, så opholdet for de rejsende bliver så behageligt som muligt. . Säsong 5. Del 9. Producerat år 2019.
16:25 
Heathrow - lufthavnen, der aldrig sover
Heathrow er Englands mest berømte lufthavn. Og med 70 millioner passagerer, der årligt passerer gennem terminalerne, er den også den lufthavn i verden, der tager imod flest internationale rejsende. Hver dag 24 timer i døgnet sørger 76. 000 ansatte for at holde lufthavnen kørende, så opholdet for de rejsende bliver så behageligt som muligt. . Säsong 5. Del 10. Producerat år 2019.
17:00 
Nyhederne og Vejret
17:12 
Regionale nyheder
17:20 
Go' aften LIVE
Del 17. Producerat år 2020.
17:55 
Dit efterårsvejr
Del 39. Producerat år 2020.
18:00 
Nyhederne
Del 212. Producerat år 2020.
18:20 
Regionale nyheder
18:25 
Go' aften LIVE
Del 17. Producerat år 2020.
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
20:00 
Vild med dans - Knæk Cancer, del 1
De ti par skal danse slowfox, quickstep, tango, rumba, cha-cha-cha og ønskedans. Nydanserne dedikerer dansen til en vigtig person, og mens de danser, samler vi ind til det gode formål. Du kan være med til at støtte Knæk Cancer og deltage i lodtrækningen om blandt andet en bil. Glæd dig også til musik fra Oh Land, der kommer og spiller nummeret 'Nær' til en af dansene. Del 4. Producerat år 2020.
21:30 
Knæk Cancer snigpremiere
Knæk Cancer-ugen slutter lørdag med et stort, direkte indsamlingsshow - du får her mulighed for at se, hvad du kan opleve i showet. Producerat år 2020.
21:40 
Vild med dans - Knæk Cancer, del 2
Tre modige danskere, Mie, Janni og Susanne, er blevet parret med tre professionelle dansere, Marc, Esbern og René, fra 'Vild med dans'-familien. De får mulighed for at danse på hele Danmarks dansegulv og dermed hjælpe med at samle penge ind til Knæk Cancer. Musikken bliver leveret af Drew, Elias Boussnina og Teitur, der kommer og spiller live i studiet. Der er ingen afgørelse denne gang. . Del 3. Producerat år 2020.
22:55 
Kim Larsen & Kjukken live - Aalborg Moonshine
Koncert fra 2016. Oplev Kim Larsen en lun sensommeraften i 2016, hvor han underholder 5500 glade aalborgensere i Skovdalen i selskab med sine hårdtarbejdende kammerater i Kjukken. De spiller medrivende versioner af både gamle klassikere og helt nye perler fra det sangkatalog, der for længst har sikret Kim Larsen en enestående plads i dansk pop- og rockkultur. . Producerat år 2017.
00:20 
Fantastic Four
Amerikansk action fra 2005. Den geniale videnskabsmand Dr. Reed Richards (Ioan Gruffudd) får økonomisk hjælp af mangemillionæren Victor Von Doom til en rejse ud i det ydre rum, hvor han skal undersøge kosmisk stråling. Sammen med Ben Grimm, Sue Storm (Jessica Alba), Johnny Storm og Von Doom tager Richards af sted, men noget går galt, og de bliver alle fem udsat for en stor mængde stråling, der får deres gener til at mutere. Tilbage på jorden opdager de, at de har fået superevner, og danner superheltegruppen "Fantastic Four". Men Von Doom, der er gået bankerot på grund af ekspeditionen, og også har fået superstyrke, vil have hævn over de andre fire og sætter nu en onde plan i værk. Producerat år 2005.
02:05 
Visions
Amerikansk gyser fra 2015. Et år efter en barsk ulykke køber Eveleigh Maddox (Isla Fisher) og hendes mand David en vingård - og forsøger at starter et nyt liv i landlige omgivelser. Men i det nye hus hører hun mærkelige lyde og ser en skummel, hætteklædt skikkelse. Hun er gravid, og er derfor stoppet med at tage sin psykofarmaka, og David tror, at det er derfor hun har disse syner. Hun forsøger desperat at bevise, at hun ikke er blevet sindssyg. Det fører hende til at opdage en mørk sammensværgelse med tråde til fortiden, som både bringer hendes eget og det ufødte barns liv i fare. Producerat år 2015.
03:35 
Det Andet Liv
Dansk drama fra 2013. En række personer forsøger at finde kærligheden igennem netdating, og deres skæbner flettes sammen i denne film. En tøjekspedient har uhelbredelig kræft og vil gerne finde kærligheden, inden han dør. En familiefar er biseksuel og indleder en affære med en ung fyr, uden hans familie må opdage det. En ung kvinde finder en kæreste, men forholdet bliver meget kompliceret. Alle må de træffe svære valg, som får afgørende betydning for deres liv. En film af den danske filminstruktør Jonas Elmer (Let's Get Lost). Producerat år 2010.
05:20 (06:00)
Liebhaverne
Der er god kemi mellem ejendomsmægler Jan Fog og indretningsarkitekt Stine Hollesen. De har sat hinanden i stævne på Strøget i hjertet København, hvor Stine Hollesen skal se en egoistlejlighed med tagterasse. Men er god kemi nok, når Jan Fog skal overbevise den stilsikre kvinde om, at hun sagtens kan have kontor midt i sin stue?. Del 11. Producerat år 2011.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå