Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne og Vejret
07:00 
Nyhederne og Vejret
08:00 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne
Del 424. Producerat år 2020.
12:40 
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
Morten har blik for detaljer og det kribler i hænderne for at sætte næste lejlighed i stand. Sammen med sin ven Jonas, skal de på jagt i det Københavnske boligmarked. Men med et helt særligt krav til loftshøjden, bliver det noget af en udfordring Sara Lygum står overfor. Susanne og Alex drømmer om at downsizes. De skal ud af deres store villa i Søborg og i en lejlighed, hvor de ikke skal røre en finger. Og med godt med penge på lommen, viser Christian parret nogle vilde lejligheder på nogle spændende adresser lige midt i København. Del 2. Producerat år 2019.
13:25 
Tilbage til 9. A
Hvad sker der, når man går 41 år tilbage i tiden og uanmeldt opsøger sin gamle folkeskoleklasse?. I en række nye programmer tager Hans Pilgaard tilbage til 9.A for at høre om deres drømme og håb. Vi kommer rørende tæt på 23 liv og livshistorier. Og ikke mindst tæt på Hans' personlige rejse i fortiden og nutiden. I første program besøger Hans blandt andet sin allerførste kæreste, og så leder han efter sin gamle ven David. Rygterne siger, han er forsvundet. Del 1. Producerat år 2019.
14:05 
Tilbage til 9. A
Hans får et chok, da han søger efter en af sine gamle kammerater. Ikke alle er kommet igennem livet uden knubs. Spørgsmålet er bare, hvordan man tackler dem. Del 2. Producerat år 2019.
14:45 
Tilbage til 9. A
Hans Pilgaard opsøger en privatdetektiv. En kammerat er forsvundet for mange år siden, og ingen ved, hvor han er. Rejsen tilbage til 9. A er ved at være ved vejs ende. Den har været fuld af overraskelser, sorg og glæde. Det får Hans til at reflektere over sit eget liv. . Del 3. Producerat år 2019.
15:25 
Supermatchen: Studiet
TV 2s eksperter og kommentatorer vender dagens håndboldkamp og får reaktioner fra spillere og trænere i studiet. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra håndboldens verden på sport.tv2.dk. #tv2haandbold. Del 20. Producerat år 2020.
15:45 
Håndbold
Final 4–finale. Supermatchen. Der er garanti for håndbold i topklasse, når TV 2 transmitterer fra finalen i Final 4. Her bliver det afgjort, hvem der bliver dansk pokalmester i herrehåndbold 2019-2020. Producerat år 2020.
16:25 
Håndbold
Final 4–finale. Supermatchen. Der er garanti for håndbold i topklasse, når TV 2 transmitterer fra finalen i Final 4. Her bliver det afgjort, hvem der bliver dansk pokalmester i herrehåndbold 2019-2020. Producerat år 2020.
17:55 
Dit efterårsvejr
Del 8. Producerat år 2020.
18:00 
Nyhederne og Sporten
18:15 
Regionale nyheder
18:25 
Animal Airport
Stuart wrestler med vridende og bidende dyr, da en læge kommer forbi til et sundhedstjek. Mel tager sig af en forsendelse af hunde, der er på vej til et stort hundemesterskab i Storbritannien, og Tara og Tristan kommer til bunds i en sag om en ildelugtende forsendelse af gekkoer - men desværre er der dårlige nyheder. . Del 8. Producerat år 2013.
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
20:00 
10 år på Toppen af poppen
Dorthe Gerlach, Rasmus Walter og Kwamie Liv er nye gæster i Gribskov, og de bliver modtaget med åbne arme af Poul Krebs, Medina og Caroline Henderson. Det bliver en dag med personlige og rørende historier, når de seks musikere kaster sig ud i fortolkningens kunst, og især Kwamie Livs følsomme version bringer tårerne frem. Del 5. Producerat år 2020.
21:10 
Gringo
Amerikansk action-komedie fra 2018. Den venlige og lidt naive amerikanske forretningsmand Harold Soyinka (David Oyelowo) rejser til Mexico for at løse nogle problemer for det firma, har arbejder for. Men da han krydser grænsen, krydser han også grænsen mellem at være lovlydig borger og kriminel. I Mexico bliver han tvunget til at håndtere skurkagtige forretningspartnere, narkobaroner, lejemordere og korrupte politifolk. Mens Harold kæmper for at overleve i det farlige spil, er han nødt til at finde nye og ukendte sider af sig selv. . Producerat år 2018.
23:05 
Verdensmænd
Mens Tobias og hans kæreste, Marie, er til scanning i Danmark, er der fuld fart på hos Nikolaj og Bo i Japan. De skal danse på en monstercafé, meditere under et iskoldt vandfald og med til en festival, hvor de skal slæbe rundt på en oppustelig slange i bjergene og drikke store mængde sake. Del 9. Producerat år 2020.
23:40 
Klipfiskerne
For sæsonens næstsidste gang har 'Klipfiskerne' gennemtrawlet internettet for klip!. De mest fjollede af dem tilsættes skøre quizudfordringer, som tages op af Uffe Holm og Lise Baastrup på Lasses hold, og Torben Chris og Mattias Hundebøll på Warbergs hold. Felix Smith vil som altid forsøge at holde skruen i vandet gennem de fem runder og den store finale, men om det lykkes for ham, er en helt anden sag! . Del 9. Producerat år 2014.
00:30 
Hvorfor skulle vores lillesøster dø?
35-årige Camilla dør få timer efter en tilsyneladende ufarlig operation på sygehuset i Horsens. Hendes tre søskende er i chok. Ifølge sygehuset er dødsfaldet et hændeligt uheld, men Nicolai, Henriette og Charlotte undrer sig. Hvorfor døde deres lillesøster efter en rutineoperation?. Hvad gjorde sygehuset for at redde hendes liv? Forløbet bliver ifølge en ekspert mørklagt, men sammen med TV 2 Dokumentar undersøger de tre søskende, hvad der egentlig skete. Undersøgelsen afslører flere alvorlige fejl. Producerat år 2020.
01:20 
Station 2: Bedøvet og voldtaget af lægen
I sidste måned blev en læge idømt syv års fængsel for at bedøve to unge kvinder, inden han voldtog dem. Den ene var et tilfældigt offer i byen, den anden var en planlagt date. Station 2 går tæt på sagen om den kriminelle læge, og for første gang fortæller de to kvinder deres historier. . Del 6. Producerat år 2020.
01:55 
Flyveturen fra helvede
For en engelsk turist, der har brækket hoften på en ferie på Cap Verde, udvikler hjemturen med redningsflyet sig dramatisk, da flyet må nødlande med motorfejl. Og et passagerfly fra Heathrow må vende om, da beskyttelsen omkring en af motorerne ryger af midt i luften. Del 3. Producerat år 2018.
02:45 
Liebhaverne
Jan Fog er taget til et af landets mest kendte steder - Nyhavn i København. I et gammelt bindingsværkshus skal han vise designerduoen Karina Mencke og Marcus Vagnby en skøn, fredet taglejlighed. Pernillle Sams og to af hendes medarbejdere er taget til nordsjællandske Karlebo, hvor de sammen skal bese en fantastisk landejendom, som Pernille Sams har taget til salg. I den eksklusive Århusforstad Risskov skal Jesper Holm vise Nikolaj Berg og hans veninde et hus i anden række til vandet. Og fra førstesalen er der en fantastisk udsigt, som Nikolaj Berg har svært ved at stå for. . Del 2. Producerat år 2012.
03:20 
Alarm 112
Makkerparret Morten og Christina fra Falck i Odense bliver taldt ud til en ung pige, der har spist 50 kodimagnyler og derfor hurtigt skal på hospitalet. På skadestuen på OUH får sygeplejersken Dorrit besøg af en uheldig gør-det-selv-mand, som har været lidt for tæt på en rundsav. Og i Aalborg skal ambulancelægen Morten have en kvinde med blodprop i hjertet sendt direkte på operationsbordet . Del 2. Producerat år 2010.
04:00 (05:00)
Nyhederne og Vejret

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå