Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
06:30 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
12:35 
Krejlerkongen
Det er sidste chance for at kvalificere sig til ugefinalen i 'Krejlerkongen'. Se med, når tv-værten Camilla Ottesen og SF-politikeren Jacob Mark krydser klinger og kæmper om en finaleplads. Lasse Rimmer er vært, og holdkaptajnerne er Line Kruse og Brian Lykke. Del 23. Producerat år 2020.
13:15 
Auktionshuset
Da en kutter får en 38 kilo tung ravklump i nettet, er det op til Alexa og kollegaerne i Bredgade at værdisætte den unikke genstand og samtidig finde en køber. Frederik Bruun Rasmussen er i mellemtiden rejst til Reykjavik, hvor han skal møde to islandske brødre, der overvejer at sælge en vase, de har haft i familien i tre generationer. Del 4. Producerat år 2020.
13:50 
Søde mesterværker
De fleste kan finde ud af at bage en sandkage, men når det kommer til konditorkagerne, så er det de færreste, der kan følge med. Heldigvis tager de dygtige bagere gerne opgaver ind, og det er der en lille fødselsdagspige, der bliver glad for. . Del 7. Producerat år 2017.
14:20 
Søde mesterværker
Tracy får en helt særlig opgave ind - hun skal kreere en bryllupskage, som tilgodeser brudeparrets store passion for gotiske ting. Nastassja går nigeriansk - en pige på 11 år skal rejse til Nigeria og holder inden da en afskedsfest. Hun skal bruge en kage til festen, og den skal bestå af både det nigerianske flags farver og en silhuet af Londons skyline. . Del 8. Producerat år 2017.
14:50 
Grænsepatruljen
Falske turister, der kommer til Canada for at arbejde, smuglere, legetøj fyldt med heroin, våben forklædt som mobiltelefoner - det er alt sammen blot endnu en dag på kontoret for den canadiske grænsekontrol. Hver eneste dag ankommer 20.000 passagerer til den internationale lufthavn i Vancouver, mens endnu flere krydser grænsen mellem USA og British Columbia i bil. Mens de fleste sandsynligvis føler sig lidt beklemt ved at skulle igennem immigrationskontrollen og tolden, er der faktisk nogle, der har rigtig god grund til at være nervøse. Og det er bl.a. dem, grænsekontrollen skal forsøge at spotte. Del 23. Producerat år 2014.
15:20 
Grænsepatruljen
Falske turister, der kommer til Canada for at arbejde, smuglere, legetøj fyldt med heroin, våben forklædt som mobiltelefoner - det er alt sammen blot endnu en dag på kontoret for den canadiske grænsekontrol. Hver eneste dag ankommer 20.000 passagerer til den internationale lufthavn i Vancouver, mens endnu flere krydser grænsen mellem USA og British Columbia i bil. Mens de fleste sandsynligvis føler sig lidt beklemt ved at skulle igennem immigrationskontrollen og tolden, er der faktisk nogle, der har rigtig god grund til at være nervøse. Og det er bl.a. dem, grænsekontrollen skal forsøge at spotte. Del 24. Producerat år 2014.
15:50 
Ambulancen - liv eller død
Engelsk reportageserie fra 2019. Del 10. Producerat år 2019.
17:00 
Nyhederne og Vejret
17:12 
Regionale nyheder
17:20 
Go' aften LIVE
Del 4. Producerat år 2020.
17:55 
Dit efterårsvejr
Del 18. Producerat år 2020.
18:00 
Nyhederne
Del 191. Producerat år 2020.
18:20 
Regionale nyheder
18:25 
Go' aften LIVE
Del 4. Producerat år 2020.
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
20:00 
Holder vi et år?
Holder vi et år?. Det er første dag i et helt nyt kærlighedseksperiment, og fire nyforelskede par ankommer til Helenekilde Badehotel. Her venter tre eksperter med overvågning døgnet rundt og videnskabelige tests, der skal afsløre, om parrenes kærlighed kan stå distancen i det lange løb. De fire par er spændte, og stemningen er fuld af kærlighed, men allerede under første test, opstår der problemer hos nogen. Mon eksperterne er overbeviste om parrenes kærlighed? . Del 1. Producerat år 2020.
20:40 
Hvorfor skulle vores lillesøster dø?
35-årige Camilla dør få timer efter en tilsyneladende ufarlig operation på sygehuset i Horsens. Hendes tre søskende er i chok. Ifølge sygehuset er dødsfaldet et hændeligt uheld, men Nicolai, Henriette og Charlotte undrer sig. Hvorfor døde deres lillesøster efter en rutineoperation?. Hvad gjorde sygehuset for at redde hendes liv? Forløbet bliver mørklagt, men sammen med TV 2 Dokumentar undersøger de tre søskende, hvad der egentlig skete. Undersøgelsen afslører flere alvorlige fejl. Producerat år 2020.
21:30 
Nyhederne
22:00 
Regionale nyheder
22:10 
Sporten
Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk. Del 153. Producerat år 2020.
22:25 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med Viktor Axelsen vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Viktor lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Del 12. Producerat år 2020.
23:00 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med folkene fra radioprogrammet Danskerbingo vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og medværterne lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Del 8. Producerat år 2020.
23:35 
Auktionshuset
Auktionssalen i Bredgade er fyldt til bristepunktet, når Jesper Bruun Rasmussen svinger hammeren over fem værker af maleren Vilhelm Hammershøi. Opmærksomheden er særligt rettet mod maleriet fra Strandgade 30, der med sin vurdering på 20 til 30 millioner kroner kan blive det dyreste hammerslag i dansk auktionshistorie. Del 1. Producerat år 2020.
00:10 
Vildt, vovet og vanvittigt
Nu behøver du ikke længere gennemsøge nettet efter de sjoveste, fedeste og mest gakkede klip, for denne serie samler dem alle. Her kan du se alt lige fra de mest spektakulære stunts, vilde styrt og mærkeligste personligheder. . Del 35. Producerat år 2018.
00:40 
Vildt, vovet og vanvittigt
Nu behøver du ikke længere gennemsøge nettet efter de sjoveste, fedeste og mest gakkede klip, for denne serie samler dem alle. Her kan du se alt lige fra de mest spektakulære stunts, vilde styrt og mærkeligste personligheder. . Del 36. Producerat år 2018.
01:10 
Grænsepatruljen
Falske turister, der kommer til Canada for at arbejde, smuglere, legetøj fyldt med heroin, våben forklædt som mobiltelefoner - det er altsammen blot endnu en dag på kontoret for den canadiske grænsekontrol. Hver eneste dag ankommer 20.000 passagerer til den internationale lufthavn i Vancouver, mens endnu flere krydser grænsen mellem USA og British Columbia i bil. Mens de fleste sandsynligvis føler sig lidt beklemt ved at skulle igennem immigrationskontrollen og tolden, er der faktisk nogle, der har rigtig god grund til at være nervøse. Og det er bl.a. dem, grænsekontrollen skal forsøge at spotte. . Del 13. Producerat år 2013.
01:40 
Grænsepatruljen
Falske turister, der kommer til Canada for at arbejde, smuglere, legetøj fyldt med heroin, våben forklædt som mobiltelefoner - det er altsammen blot endnu en dag på kontoret for den canadiske grænsekontrol. Hver eneste dag ankommer 20.000 passagerer til den internationale lufthavn i Vancouver, mens endnu flere krydser grænsen mellem USA og British Columbia i bil. Mens de fleste sandsynligvis føler sig lidt beklemt ved at skulle igennem immigrationskontrollen og tolden, er der faktisk nogle, der har rigtig god grund til at være nervøse. Og det er bl.a. dem, grænsekontrollen skal forsøge at spotte. . Del 1. Producerat år 2013.
02:10 
Blue Bloods
Legacy. Danny overvejer et jobtilbud, der vil lette hans økonomiske situation. Nicky forsøger i mellemtiden at undgå sin families indblanding, da hun bliver chikaneret af sin chef på sit nye praktiksted, og Garrett råder Frank til at genvinde offentlighedens tillid, efter en ung betjent bliver fanget på kamera i en uheldig situation. Del 15. Producerat år 2017.
02:55 
Blue Bloods
Tale of Two Cities. Danny og Baez undersøger mordet på en mand, der levede et dobbeltliv med to separate familier, mens Erin beder Anthony om hjælp til at efterforske hans tidligere partner. Del 16. Producerat år 2017.
04:00 (06:00)
Nyhederne og Vejret

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå