Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:35 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
12:35 
Krejlerkongen
Hvad koster mon en fransk pengepung i sølv fra 1850'erne?. Lasse Rimmer er klar med en ny uge i 'Krejlerkongen', hvor kendte danskere skal gætte priser på alverdens antikviteter og rariteter. I aften kan du møde håndboldspilleren Lars Rasmussen og tv-værten Micki Cheng. Holdkaptajner er Annette Heick og Brian Mørk. Del 5. Producerat år 2020.
13:10 
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
TV 2s boligekspert Sara Lygum får en anderledes udfordring, da hun skal hjælpe Amanda og Klaus med at finde en ny bolig. Ud over plads til dem selv, en kommende baby og sønnen Halfdan så skal der også være plads til Judith på 80 år, som er mor til Klaus. Den store familie drømmer om at bo sammen i centrum af København, så Sara må på jagt efter en bolig, der kan huse hele tre generationer. Christian tager et smut til Vejle. Her bor Lone og Jan med deres datter, Mejse. De vil rigtig gerne skifte deres lille lejlighed ud med et hus, hvor der er plads til besøg og stor børnefødselsdag. Familien har et lavt budget, men Christian har heldigvis ideer til, hvor de kan få mere hus for pengene. . Del 6. Producerat år 2017.
14:00 
Han, hun og drømmeslottet - på tur
Er du en af dem, der har fulgt Dick og Angel under deres franske eventyr på slottet?. De to briter er ikke de eneste, der er rykket til Frankrig for at forfølge deres drømme - i denne serie møder vi en masse andre, der har kastet sig ud i livet som slotsejere og alt det, det indebærer. Del 14 av 20. Producerat år 2017.
14:50 
Grænsepatruljen
Falske turister, der kommer til Canada for at arbejde, smuglere, legetøj fyldt med heroin, våben forklædt som mobiltelefoner - det er altsammen blot endnu en dag på kontoret for den canadiske grænsekontrol. Hver eneste dag ankommer 20.000 passagerer til den internationale lufthavn i Vancouver, mens endnu flere krydser grænsen mellem USA og British Columbia i bil. Mens de fleste sandsynligvis føler sig lidt beklemt ved at skulle igennem immigrationskontrollen og tolden, er der faktisk nogle, der har rigtig god grund til at være nervøse. Og det er bl.a. dem, grænsekontrollen skal forsøge at spotte. . Säsong 2. Del 13 av 20. Producerat år 2018.
15:20 
Grænsepatruljen
Falske turister, der kommer til Canada for at arbejde, smuglere, legetøj fyldt med heroin, våben forklædt som mobiltelefoner - det er altsammen blot endnu en dag på kontoret for den canadiske grænsekontrol. Hver eneste dag ankommer 20.000 passagerer til den internationale lufthavn i Vancouver, mens endnu flere krydser grænsen mellem USA og British Columbia i bil. Mens de fleste sandsynligvis føler sig lidt beklemt ved at skulle igennem immigrationskontrollen og tolden, er der faktisk nogle, der har rigtig god grund til at være nervøse. Og det er bl.a. dem, grænsekontrollen skal forsøge at spotte. . Säsong 2. Del 14 av 20. Producerat år 2018.
15:50 
SOS på havet
I Newquay må redningsholdet reagere hurtigt, da de sendes afsted til et skibsvrag, hvor en dykker er fundet bevidstløs 30 meter under bølgerne. . Säsong 4. Del 5. Producerat år 2019.
17:00 
Nyhederne og Vejret
17:12 
Regionale nyheder
17:20 
Go' aften LIVE
Del 5. Producerat år 2020.
17:55 
Dit sommervejr
Del 50. Producerat år 2020.
18:00 
Nyhederne
Del 157. Producerat år 2020.
18:20 
Regionale nyheder
18:25 
Go' aften LIVE
Del 5. Producerat år 2020.
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
20:00 
Den vildeste danser
I 'Den vildeste danser' leder de tre dansekaptajner Silas Holst, Mille Gori og Sonny Fredie Pedersen efter Danmarks mest passionerede dansere. Men magten til at bestemme, hvilke dansere der går videre i konkurrencen, ligger i publikums hænder. Dansernes audition foregår bag et spejl, og kun hvis 75 procent af publikum tænder deres lampe, åbner spejlet - og danseren eller dansegruppen er videre til udvælgelsen. I første audition vil blandt andre Bonzo og Käthe på 88 og 76 år vise, at dans ingen alder har, og for Ciara, der stammer, er dansen den måde, hun udtrykker sig på. . Del 1. Producerat år 2020.
21:30 
Grease
Den smukke australier Sandy Olsson er kæreste med den seje Danny Zuko. Efter en lang sommerferie på stranden med romantik og amoriner i luften begynder de begge på den samme skole. Her finder Sandy ud af, at Danny er lederen af en drengebande - og pludselig er han ikke længere den samme fyr, som hun kendte fra stranden, men en rå børste, der ikke kun har én pige i folden. Producerat år 1978.
23:30 
Grønnere Grøn
Når vi ikke kan komme til Grøn Koncert i år, må Grøn Koncert komme hjem til danskerne. Og det er lige præcis det, der sker her i 'Grønnere Grøn', hvor otte heldige danskere lægger hus og have til en ægte sommerkoncert med et stort, dansk musiknavn. Anders Breinholt binder alle festerne sammen fra sin egen lille havefest, hvor han får besøg af blandt andre Jung og Dizzy Mizz Lizzy, som spiller for et veloplagt publikum midt i København. . Producerat år 2020.
02:05 
A Royal Night Out
Engelsk drama fra 2015. Det er VE-dag! Den 8. maj 1945! Nazityskland er slået, og Europa er endelig frit igen. Prinsesse Elizabeth og hendes lillesøster Margaret er lige så euforiske som resten af den engelske befolkning og får til deres store overraskelse lov til at forlade Buckingham og deltage i de mange festligheder i forbindelse med sejren. De to prinsesser tager forklædninger på - og så begynder en vild aften, de aldrig vil glemme!. Producerat år 2015.
03:50 
Kvinden i buret
Dansk krimi fra 2013. Vicekriminalkommissær Carl Mørck (Nikolaj Lie Kaas) bliver efter en uheldig episode overflyttet til Afdeling Q for uopklarede sager, og her opdager han nogle uoverensstemmelser i en gammel sag, hvor politikeren Merete Lynggard (Sonja Richter) forsvandt under mystiske omstændigheder. Egentlig skal Mørck bare lukke sagen, der er henlagt som formodet selvmord, men først vil han lige, trods chefernes protester, kigge nærmere på nogle detaljer. Snart efter er Mørck og hans assistent Assad (Fares Fares) på sporet af en kold og samvittighedsløs forbryder, der - drevet af had - har lagt en skræmmende plan. Baseret på en bog af Jussi Adler-Olsen. Over 724.000 mennesker så den i de danske biografer. Producerat år 2013.
05:25 (06:00)
Liebhaverne
Liebhaveri med 250 år på bagen. Pernille Sams er taget til Fredensborg, hvor hun skal vise en smuk bolig frem til Bolig Magasinets chefredaktør, Louise Lehrmann. Det er en fredet ejendom med Fredensborg Slot som nærmeste nabo. Lige bag det Kongelige Teater i hjertet af København har Jan Fog fået 200 toptunede kvadratmeter til salg. Der er tænkt over hver eneste tekniske detalje i lejligheden, men hvad siger dagens kunde, kunstneren Sarah Hvass, mon til det? . Del 4. Producerat år 2011.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå