Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne og Vejret
07:00 
Nyhederne og Vejret
08:00 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne
Del 439. Producerat år 2020.
12:35 
En have i gave
Davinde. Thomas, Anne-Mette og deres to børn er netop hjemvendt til Danmark efter seks år blandt skyskrabere og ørkenlandskaber i Dubai. Kontrasten er stor til det fynske bindingsværkshus, og istandsættelse af huset må prioriteres over havedrømme, selv om Anne-Mette brændende ønsker sig en frodig og romantisk landbohave. Så nu har Thomas grebet chancen for at give sin kone 'En have i gave' som tak for, at hun har fulgt med ham rundt i verden for at forfølge hans drøm om at blive pilot. En 1.200 kvadratmeter stor grund skal forvandles på kun to dage, så anlægsgartnere og haveeksperter får temmelig travlt med planerne om tre terrasser, grøn ruminddeling og ombygning af en gammel staldbygning. . Del 5. Producerat år 2017.
13:25 
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
Det er de helt store kontraster, som kommer i spil, når Sara skal på jagt efter et landsted på Fyn med masser af plads og store åbne vidder, mens Christian skal forsøge at finde en toværelses lejlighed på tætbefolkede Vesterbro i København. Julie og Dennis har fire børn, syv hunde og tre katte. Lige nu bor de hos Julies stedfar i hans parcelhus, mens de drømmer om et landsted med masser af plads både ude og inde. Men mange drømme betyder også mange kompromiser - og er de klar til det? Bianca derimod har ikke de store krav til sit kommende hjem - to værelser og et bad. Men selv med så beskedne krav er Vesterbro et svært marked, når budgettet lyder på 2.400.000 kr. . Del 10. Producerat år 2018.
14:15 
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
Boligeksperterne Sara Lygum og Christian Borregaard skal denne gang hjælpe to par, der er vidt forskellige steder i livet, men som alligevel søger lidt det samme. Nina og Andreas har endnu ikke børn og har heller ikke planer om det foreløbigt, men leder alligevel efter en bolig i Herning, som kan rumme en større børnefamilie. De vil gerne have rammerne på plads, før de begynder at overveje at stifte familie. Det andet par, Signe og Andreas, drømmer også om et hus med plads til børn, men de har allerede har et barn på halvandet og et mere på vej. De bor i en lille toværelses lejlighed på Nørrebro i København. Del 1. Producerat år 2018.
15:00 
Grease
Den smukke australier Sandy Olsson er kæreste med den seje Danny Zuko. Efter en lang sommerferie på stranden med romantik og amoriner i luften begynder de begge på den samme skole. Her finder Sandy ud af, at Danny er lederen af en drengebande - og pludselig er han ikke længere den samme fyr, som hun kendte fra stranden, men en rå børste, der ikke kun har én pige i folden. Producerat år 1978.
16:55 
Bent Fabricius-Bjerre - det sidste ord
28. juli mistede Danmark en af sine helt store musikalske personligheder, Bent Fabricius-Bjerre. Inden sin død talte Bent Fabricius-Bjerre med Mikael Bertelsen om sit liv, og optagelserne, der er opbevaret i Det Kgl. Biblioteks arkiv, vises nu for første gang. . Del 1. Producerat år 2020.
17:55 
Dit sommervejr
Del 19. Producerat år 2020.
18:00 
Nyhederne og Sporten
18:15 
Regionale nyheder
18:25 
Animal Airport
Dyremodtagelsescentret i Heathrow Lufthavn er lufthavnens paskontrol for dyr - medarbejderne tjekker hvert år over 40 millioner dyr ind og ud. I denne episode skal Stuart forsøge at få en sjælden spøgelsesabe til hægterne igen. Ross har hænderne fulde med en vred kat, og Sian får sine første erfaringer med alpakaer, da centret modtager 35 af de uldne dyr på samme tid. . Säsong 2. Del 1. Producerat år 2013.
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
19:45 
Sporten
Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk. Del 32. Producerat år 2020.
20:00 
Bent Fabricius-Bjerre - et liv omkring et flygel
TV 2 markerer Bent Fabricius-Bjerres livsværk med en helt særlig hyldest, der tager os med rundt i den musikalske skat, som en af Danmarks største og mest produktive komponister heldigvis efterlader. Danske kunstnere som Søs Fenger, Infernal, Remee, Barbara Moleko, Falluhah, Dorthe Gerlach og pianist Rikke Sandberg optræder med nogle af Bent Fabricius-Bjerres største hits, og der bliver også plads til gode historier og gode minder fra nogen af dem, hvis liv han har rørt. Programmet sendes live fra Nordisk Films gamle filmstudier i Valby, hvor mange af de film og serier, Bent Fabricius-Bjerre skrev musik til, blev lavet, og hvor han satte sine tydelige aftryk. Producerat år 2020.
21:15 
Sygeplejeskolen
Dansk dramaserie fra 2018. Polioepidemien rammer for alvor Danmark, og det bringer Fredenslund sygehus under pres. Eleverne melder sig straks til at hjælpe de mange syge, selvom det er et stort ansvar at påtage sig så tidligt i uddannelsen. Erik får til opgave at ventilere en lille pige, der ikke selv kan trække vejret, og det sætter følelserne i gang. Imens bliver Annas tålmodighed testet af en lidt for nærgående patient, hvilket sætter hende i et dilemma. Susanne viser særlig omsorg for Bjørn, da han mest har brug for det, og så får hun kendskab til en stor hemmelighed. Del 3. Producerat år 2018.
22:05 
James Bond: The Living Daylights
Amerikansk/britisk action-thriller fra 1987. James Bond (Timothy Dalton) hjælper den russiske general Koskov med at hoppe af til vesten, og da han er i sikkerhed, fortæller han, at russerne har genoplivet det hemmelige program 'Smiert Spionam', hvis formål er at dræbe udenlandske spioner. Kort efter bliver Koskov bortført fra det landsted, hvor MI 6 opbevarer ham, og for at finde Koskov igen, opsøger James Bond Koskovs kæreste, den smukke og hemmelighedsfulde cellist Kara Milovy (Maryam d'Abo). Det starter en kæde af begivenheder, der leder James Bond på sporet af en frygtelig våbenkonspiration, som har forbindelser til i den øverste ledelse af den sovjetiske hær. Producerat år 1987.
00:15 
Fyrre, fed og festival
Sammen med en lang række musikere som Thomas Helmig, Sanne Salomonsen og Simon Kvamm, fortæller Steffen Brandt, forsanger i TV-2, historien om Danmarks smukkeste festival, Smukfest, der i 2019 fylder 40 år. Hør hele historien om, hvordan Smukfest blev til, fra de fede tider i 80erne til 90ernes nedtur og frem til i dag, hvor festivalen kan melde udsolgt på bare halvanden time uden at offentliggøre et eneste navn. Del 1 av 2. Producerat år 2019.
00:55 
Fyrre, fed og festival
Sammen med en lang række musikere som Thomas Helmig, Sanne Salomonsen og Simon Kvamm, fortæller Steffen Brandt, forsanger i TV-2, historien om Danmarks smukkeste festival, Smukfest, der i 2019 fylder 40 år. Hør hele historien om, hvordan Smukfest blev til, fra de fede tider i 80erne til 90ernes nedtur og frem til i dag, hvor festivalen kan melde udsolgt på bare halvanden time uden at offentliggøre et eneste navn. Del 2 av 2. Producerat år 2019.
01:30 
Drive
Amerikansk action-drama fra 2011. Den mystiske enspænder Driver (Ryan Gosling) forelsker sig i sin nabo, den smukke Irene (Carey Mulligan), og forsøger at hjælpe hende, da hendes mand kommer ud af fængsel, og hans kriminelle aktiviteter truer hende og hendes søn. Driver arbejder som mekaniker og stuntkører om dagen, men har også en sidegesjæft som chauffør i forbindelse med røverier om natten, og for at skaffe penge til at hjælpe Irene tager han et farligt job. Men kuppet går galt - og nu må Driver kæmpe for Irene og hendes søn - og for sit eget liv! Filmen er instrueret af den danske instruktør Nicolas Winding Refn (Pusher), som vandt den prestigefyldte pris for "bedste instruktion" i Cannes for filmen. . Producerat år 2011.
03:15 
I Am Sam
Den mentalt retarderede Sam (Sean Penn) bor alene sammen med sin 8-årige datter Lucy (Dakota Fanning). Da hun efterhånden er ved at være mere intelligent end sin far, vil de sociale myndigheder i Santa Barbara tvangsfjerne hende fra Sam. For Sam betyder Lucy alt, og han mener, at hans kærlighed til sin datter er grundlag nok for et godt barneliv og en god opdragelse. For at forsvare sig imod myndighederne hyrer han derfor topadvokaten Rita (Michelle Pfeiffer). Da Rita lærer Sam at kende, smitter hans livsglæde af på hende og samtidig virker Sams omsorg overfor datteren inspirerende. Rita forsøger nemlig selv at være en god mor for sin oprørske søn. . Producerat år 2001.
05:25 (06:00)
Alarm 112 - Skadestuen
I en særudgave af reportageserien "Alarm 112" sætter TV 2 fokus på livet på landets skadestuer. I "Alarm 112 - Skadestuen" oplever vi, hvordan lægerne og sygeplejerskerne i Odense og Aarhus skal være klar til at håndtere enhver situation, når danskere, med alt fra brækkede fingre til livstruende trafikskader, kommer på skadestuen. I det første program er vi med, når den nyuddannede læge Allan har vagt på skadestuen. . Säsong 1. Del 1. Producerat år 2011.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå