Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:30 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne og Vejret
12:45 
Krejlerkongen
Det er blevet tid til at kåre ugens ultimative krejlerkonge. Lasse Rimmer er som altid forberedt med masser af spændende ting fra nær og fjern. Holdkaptajnerne er Niels Olsen og Søs Egelind. Del 20. Producerat år 2019.
13:20 
Mit Frankrig - Jørgen Leth & Hans Pilgaard
Selv om Hans er en trænet quizvært, kommer han selv i den varme stol, da Jørgen giver ham ledetråde til deres næste destination; Mount Ventoux. Det er et bjerg, som Jørgen kender så godt, og som på én og samme gang er frygtet og elsket af de fleste cykelryttere for dets legendariske stigning. Med Hans bag rattet i bilen lader de to sig tryllebinde af det imponerende bjerg, som rummer masser af historier, minder og drømme. Fortløbende episodenummer: 5:6. . Del 5. Producerat år 2015.
14:00 
Tour Retour
Thomas Kristensen har eksperter og gæster i studiet, og sammen ser de nærmere på dagens klassiske Tour de France-etape. Find altid resultater, analyser og nyheder på tv2sport.dk. Del 17. Producerat år 2020.
14:40 
Tour de ja-vu
16:15 
Tour Retour
Thomas Kristensen har eksperter og gæster i studiet, og sammen ser de nærmere på dagens klassiske Tour de France-etape. Find altid resultater, analyser og nyheder på tv2sport.dk. Del 40. Producerat år 2020.
17:00 
Nyhederne og Vejret
17:12 
Regionale nyheder
17:20 
Go' aften LIVE
Del 19. Producerat år 2020.
17:55 
Dit sommervejr
Del 31. Producerat år 2020.
18:00 
Nyhederne
Del 138. Producerat år 2020.
18:10 
Regionale nyheder
18:15 
Go' aften LIVE - sommer i Danmark
Del 19. Producerat år 2020.
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
20:00 
Rita
Søen. Hjørdis kæmper for at holde skolen oven vande alene, og en syg Jørgen sætter hende under ekstra pres. Uffe forsøger at afslutte relationen til Pil, men får kun gjort det hele værre, og Hjørdis konfronterer sig selv med dagbogen og sin fortid. Rita er flygtet til København med Rasmus, hvor hun desperat prøver at passe ind i et nyt liv, men hun hives konstant tilbage i sin skyld over Gerds skæbne. Da Ole begynder at date en anden, giver Jeppe ham et ultimatum. . Del 7 av 8. Producerat år 2020.
20:50 
Nicki Bille brænder
Nicki Bille. Nicki Bille har været millionær, siden han var 18 år og begyndte at tjene penge som professionel fodboldspiller. Men nu er alle pengene brugt, og Nicki står uden tag over hovedet. Kan hans mor overbevise ham om at flytte i en billig lejlighed og få sig et almindeligt job?. Eller vil Nicki igen flygte ind i misbrug og vilde fester?. Del 2 av 3. Producerat år 2020.
21:30 
Nyhederne
22:00 
Regionale nyheder
22:15 
Lance
Lance Armstrong var kendt som den nådesløse cykelrytter fra Texas, der både sportsligt og verbalt formåede at sætte alle modstandere grundigt på plads. Han vandt verdens hårdeste cykelløb, Tour de France, hele syv gange. En bedrift, der ikke er overgået siden. Og han overvandt også testikelkræft, der i perioder truede med at slå ham ihjel. Senere blev det dog afsløret, at han var dopet, og han blev da efterfølgende frataget alle sine titler. Her fortæller Lance, og alle de - både venner og modstandere - der var omkring ham i hans aktive karriere, hvad der foregik i cykelverdenen, og hvad der lå til grund for hans dispositioner. Del 2.
00:15 
Gutterne på kutterne
I et forblæst hjørne af Nordjylland bor nogle af landets sidste kystfiskere. De trækker deres både ud fra stranden, fanger rødspætter og lever i pagt med naturen, som deres forfædre har gjort det i århundreder. I Thorupstrand kender alle hinanden. De fleste er endda i familie med hinanden på kryds og tværs. Og uanset om de kan lide det eller ej, så er de også stærkt afhængige af hinanden. Selvom rødspættesæsonen er godt i gang, tager fætrene Jesper, Bo, Jan og Jonny alligevel en velfortjent fridag, for at tage til den årlige fætter-kusine fest. Og så investerer Nikolaj Bjerre i en ny båd efter han mistede sit levebrød til havets bund. Del 2. Producerat år 2019.
00:50 
Danmarks dejligste slotshoteller
Cecilie Frøkjær og hendes to rejsekammerater, Jacob Rais og Julia Lahme, er taget til det smukke Sydøstfyn. Her ligger Broholm Slot, som har været i samme slægt i knap 300 år. Stedet emmer af autenticitet, og opholdet byder både på ridetur til Cecilie, en vild nazist-historie og smagsprøve på husets helt egen Broholmer-snaps. Vi bliver på Fyn, for her tæt ved Nyborg, omgivet af en overdådig park med egen golfbane, ligger Juelsberg Slot. Cecilie byder på et slag golf i parken med te til vinderen - selvfølgelig serveret af taberne. Morgenmaden serveres i slottets originale herregårdskøkken, men da det ikke er muligt at spise middag på slottet, må trioen på en lille køretur til Nyborg. . Del 2. Producerat år 2015.
01:25 
SOS i Skotland
Redningshelikopterens mandskab rykker ud for at hjælpe en hårdtsåret vandrer, som er faldet ned ad et vandfald i The Lake District. En politibetjent i Brecon Beacons holder øje med mystiske hændelser i skoven, og i Penzance skal hospitalsteamet hjælpe en ung fodboldspiller, hvis spillesæson er forbi, før den er begyndt. Del 7. Producerat år 2014.
02:15 
Det sene sommershow
Troels Malling. Dagens gæst Troels Malling og vært Thomas Warberg kender hinanden særdeles godt fra deres tid på 'Live fra Bremen', og de to venner er begge klar på at lege og dyste mod hinanden i dagens sommershow. I en tosset leg på gode historier får de to lejlighed til at hælde kæmpe isterninger ned af ryggen på hinanden, og bagefter står den på nyt udseende, når de hver især får omformet ansigtet med elastikker. Del 7. Producerat år 2016.
02:45 
Det sene sommershow
Ane Cortzen. Thomas Warberg har inviteret den tidligere tv-vært Ane Cortzen ind på sin hyggelige terrasse og er klar til at udfordre hende med en række sjove og dumme sommerlege. Det skal dog vise sig, at det mest er Warberg selv, det går ud over. Ane fylder nemlig Thomas' venlige ansigt med gummielastikker, og så giver hun ham kamp til stregen i en morsom og udspekuleret omgang 'ABC-stop'. Del 8. Producerat år 2016.
03:15 
Baywatch
Ironman Buchannon. Mitch er gået i hård træning frem mod Californiens årlige ironmankonkurrence. Hans mål er at vinde og bevise sit eget værd. Imens har Matt taget et ekstra job for at få penge nok til at købe en motorcykel. Fortløbende episodenr. Säsong 4. Del 9 av 22. Producerat år 1994.
04:00 (06:30)
Nyhederne og Vejret

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå