Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:30 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne og Vejret
12:45 
Krejlerkongen
Politiker Rasmus Jarlov og kok Jesper Vollmer melder klar til at bruge penge, de ikke har og købe ting, som de ikke får med hjem, når Lasse Rimmer inviterer til krejlerquiz sammen med holdkaptajnerne Søs Egelind og Niels Olsen. Del 19. Producerat år 2019.
13:20 
Mit Frankrig - Jørgen Leth & Hans Pilgaard
Jørgen og Hans skal videre fra Pau og gør stop ved en tankstation, der huser en flot skulptur, lavet til ære for Tour de France. Skulpturen beskriver alle de største øjeblikke i Tour de Frances historie, og dén historie skal Hans bestemt ikke snydes for. Turen går videre mod Carcassonne, som er et af Jørgens yndlingssteder i Frankrig. Den gamle fæstning minder Jørgen om en borg, hans far byggede til ham, da han var lille, og dens minder om katharernes kampe er noget, som sætter snakketøjet i gang hos den passionerede historiefortæller. Fortløbende episodenummer: 4:6. . Del 4. Producerat år 2015.
14:00 
Tour Retour
Thomas Kristensen har eksperter og gæster i studiet, og sammen ser de nærmere på dagens klassiske Tour de France-etape. Find altid resultater, analyser og nyheder på tv2sport.dk. Del 14. Producerat år 2020.
14:40 
Tour de ja-vu
For 20 år siden skrev MemoryCard-Jack & Jones dansk Tour-historie, da holdet endte som kanonføde i verdens største cykelløb. Michael Sandstød og Allan Johansen genoplever lidelserne og holdets barske møde med Tour de France. . Producerat år 2020.
16:15 
Tour Retour
Thomas Kristensen har eksperter og gæster i studiet, og sammen ser de nærmere på dagens klassiske Tour de France-etape. Find altid resultater, analyser og nyheder på tv2sport.dk. Del 37. Producerat år 2020.
17:00 
Nyhederne og Vejret
17:12 
Regionale nyheder
17:20 
Go' aften LIVE
Del 18. Producerat år 2020.
17:55 
Dit sommervejr
Del 30. Producerat år 2020.
18:00 
Nyhederne
Del 137. Producerat år 2020.
18:10 
Regionale nyheder
18:15 
Go' aften LIVE - sommer i Danmark
Del 18. Producerat år 2020.
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
20:00 
Stormester
Det er blevet finaletid i 'Stormester', og hvem løber afsted med det eftertragtede trofæ?. Der bliver kamp til det sidste, når de fem hårdtprøvede deltagere skal finde æbler, undgå citroner og holde en treårig beskæftiget. Stormesteren har selvfølgelig også gemt det bedste til sidst, hvor der venter en ubehagelig opgave, der involverer både dialekter og kropsvæsker. Del 7. Producerat år 2020.
21:15 
Rundt på gulvet
Henrik Lykkegaard + Laura Kvist. Hvem lyder mest som et æsel, Henrik Lykkegaard eller Martin Brygmann? Og hvordan gør Christian Fuhlendorff sig som Dolly Parton?. Kom med på en helt særlig flyvetur på de skrå brædder og få rørt lattermusklerne, når vært Martin Brygmann kaster sine garvede legekammerater ud i masser af tosset improvisation. Stakkels publikum-Line slipper heller ikke for en sang, og Henrik Lykkegaard og Laura Kvist Poulsen får testet formen, når Niels Olsen svinger træningspisken i den flade film. Del 11. Producerat år 2016.
22:15 
Mick Øgendahl - FEST
Fire år er gået, siden Mick turnerede Danmark rundt. Men alt godt kommer til den, der venter, og det lader til, at ventetiden har været værst for værten selv. Han står i hvert fald som en spændt flitsbue på scenen i dette show, som blander komedie og tragedie. Mick træder ud af sin 'comfort zone' og berører sin egen indlæggelse på psykiatrisk afdeling. Ytringsfriheden og især danskernes holdning til den bliver også vendt. Det bliver en 'FEST', så se med, når Mick Øgendahl tager den glade badehætte på og pjasker rundt i eget gadekær på distancen 100 meter fri. Del 1 av 2. Producerat år 2016.
23:20 
Mick Øgendahl - FEST
Fire år er gået, siden Mick turnerede Danmark rundt. Men alt godt kommer til den, der venter, og det lader til, at ventetiden har været værst for værten selv. Han står i hvert fald som en spændt flitsbue på scenen i dette show, som blander komedie og tragedie. Mick træder ud af sin 'comfort zone' og berører sin egen indlæggelse på psykiatrisk afdeling. Ytringsfriheden og især danskernes holdning til den bliver også vendt. Det bliver en 'FEST', så se med, når Mick Øgendahl tager den glade badehætte på og pjasker rundt i eget gadekær på distancen 100 meter fri. Del 2 av 2. Producerat år 2016.
00:25 
Rock the Kasbah
Amerikansk komedie fra 2015. Den fallerede musikproducer Richie (Bill Murray) tager sin eneste tilbageværende klient Ronnie (Zooey Deschanel) på turne til Afghanistan, hvor hun skal underholde de amerikanske soldater. Ronnie hader at være der, og ender med at blive bange og stikke af. Richie er nu alene i Afghanistan uden penge på lommen. Men ved et tilfælde møder han en ung afghansk pige, der har en fantastisk sangstemme. Hurtigt beslutter han sig for at være hendes manager, og føre hende gennem den afghanske udgave af X factor - Afghan Star! Filmen er instrueret af den Oscarvindende filmmand Barry Levinson (Rain Man, Good Morning Vietnam, Bugsy). Producerat år 2015.
02:15 
Armored
Amerikansk actionthriller fra 2009. Veteranen Ty Hackett (Columbus Short) får job som vagt i et sikkerhedsfirma og kommer hurtigt under vingerne hos sin gudfar og mentor, Mike (Matt Dillon). Men en aften presser Mike Ty til at hjælpe med at røve firmaets pengetransporter og stjæle 42 millioner dollars sammen med fire andre kollegaer. Planen går dog ikke som Mike havde lovet, og gruppen står pludselig splittet med dødelige konsekvenser til følge. Producerat år 2009.
03:50 (06:00)
Inkheart
Mortimer (Brendan Fraser) og hans 12-årige datter Meggie, deler både en stor passion for bøger og evnen til at bringe karakterer fra bøgerne til live. En dag finder han bogen Inkheart, som har ledt efter lige siden Meggie var tre. Den indeholder illustrationer af middelalderslotte og fremmede skabninger. I denne mystiske verden forsvandt Mortimers elskede kone Resa for ni år siden, og de forsøger nu at redde hende ved at bekæmpe skurken Capricorn (Andy Serkis). En flot eventyrfilm for hele familien baseret på Cornelia Funkes bestseller "Blækhjerte". Producerat år 2008.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå