Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne og Vejret
07:00 
Nyhederne og Vejret
08:00 
Nyhederne
Del 464. Producerat år 2020.
08:10 
Kurs mod fjerne kyster
Indonesien er målet for det sidste store togt med familien og Havana. Kursen sættes i første omgang mod Komodo-øerne, hvor de kæmpe varaner regerer. De kødædende øgler er dødsensfarlige, men Mikkel insisterer alligevel på, at dyrene skal opleves på allernærmeste hold. Noget, Marian ikke er helt enig i. Familien rejser også ind i junglen på øen Flores, der gemmer på en forhistorisk overraskelse. . Del 1. Producerat år 2017.
09:00 
Nyhederne
Del 360. Producerat år 2020.
09:10 
Kurs mod fjerne kyster
Familien og Havana sætter kurs mod Bali. Her venter mødet med en befolkning, der lever i smuk harmoni med naturen, hinanden og deres mange guder. På en lille skildpaddefarm møder familien en ildsjæl, der har sat sig for at redde det truede havdyr, og midt i samtalen indtræffer så et af naturens små mirakler. Der venter også familien hårdt arbejde, for Havana er slidt og skal ordnes, mens de ligger i havn på Bali. . Del 2. Producerat år 2017.
10:00 
Nyhederne
Del 182. Producerat år 2020.
10:10 
Kurs mod fjerne kyster
Familien er på Bali, hvor de skal deltage i et bryllup, der foregår på en noget anderledes facon, end de er vant til. På øen møder de også en mand, som de lokale kalder for robotmanden. En oplevelse, der sætter sig dybt i Emil. Men også under overfladen venter overraskende oplevelser og glimt af håb for det truede koralrev. Fra Bali sætter familien kurs mod regnskoven på Borneo, og turen over Javahavet bliver en udfordring. . Del 3. Producerat år 2017.
11:00 
Nyhederne
Del 494. Producerat år 2020.
11:10 
Kurs mod fjerne kyster
Mikkel, Marian og Theis er rejst på eventyr i Borneos kæmpe regnskov. Her skal de forsøge at komme tæt på de truede orangutanger. Med sig har de et hold forskere, der kæmper en brav kamp for at redde den sjældne menneskeabe. Det bliver den hårdeste rejse, de endnu har taget. Men også Emil og resten af besætningen kæmper. De er på vej over Javahavet ombord på Havana, hvor motoren er gået i stykker. . Del 4. Producerat år 2017.
12:00 
Nyhederne
Del 447. Producerat år 2020.
12:25 
Hvem byder bedst
Puch Maxi og Kay Bojesen. TV 2 FRI har slået teltet op på markedet i Tarm. Her har Kay Bojesen-figurerne fået vokseværk, og der er budkrig blandt køberne om de store figurer. En grøn Puch Maxi får flere af køberne til at tænke på dengang, de selv havde vokseværk og kørte på knallert. Nostalgi er der også hjemme hos sælgeren af et emaljeskilt. Han samler på alt, der har med kaffe at gøre - særligt kaffedåser. Del 5 av 8. Producerat år 2020.
13:20 
Helt sort
Turen er kommet til Bornholm, hvor Melvin ikke har været siden lejrskole i 6. klasse. På Bornholm besøger han det berømte svin Øffe, som elsker den brune nationaldrik cola. Melvin får lov til at deltage, når de lokale sprænger Bornholm i luften med 1400 kilo dynamit. Og når støvet har lagt sig, er der måske mulighed for den store gevinst, når søstrene Lone og Birgith inviterer Melvin til banko i Klemensker. Del 3 av 4. Producerat år 2019.
14:00 
Tour Retour
Thomas Kristensen har eksperter og gæster i studiet, og sammen ser de nærmere på dagens klassiske Tour de France-etape. Find altid resultater, analyser og nyheder på tv2sport.dk. Del 15. Producerat år 2020.
15:05 
Tour de ja-vu: Det mest spektakulære med Michael Rasmussen
I vores Tour de ja-vu er vi nået til 'Kyllingen fra Tølløse'. Michael Rasmussens vanvittige ridt i bjergene førte ham til flere mindeværdige etapesejre og tæt på en samlet Tour-triumf i 2007, hvor han som bekendt endte med at blive smidt ud. Vi ser på det hele - fra hans første spæde forsøg til hans store sejre og til det dramatiske exit. . Producerat år 2020.
16:45 
Tour Retour
Thomas Kristensen har eksperter og gæster i studiet, og sammen ser de nærmere på dagens klassiske Tour de France-etape. Find altid resultater, analyser og nyheder på tv2sport.dk. Del 38. Producerat år 2020.
17:55 
Dit sommervejr
Del 11. Producerat år 2020.
18:00 
Nyhederne
Del 55. Producerat år 2020.
18:15 
Regionale nyheder
18:25 
Animal Airport
En undsluppen og skadet kattalemur er fundet i det centrale London. Dyremodtagelsescentret i Heathrow giver lemuren midlertidigt husly, mens de kæmper for dens overlevelse. En Kvinde er på grådens rand, da hendes sibirian husky, som er trænet til at advare hende, når hun får epileptiske anfald, anbringes i modtagelsescentret. Og en landskildpadde får sit livs længste og hurtigste rejse, da dens ejere flytter fra Storbritannien til USA. . Del 6. Producerat år 2012.
19:00 
Nyhederne
19:35 
Regionalprogram
19:55 
Hele Danmarks Festival
Rasmus Bjerg fortsætter sin mission om at give de festivalhungrende danskere en snert af stemningen ud i stuerne. Turen er kommet til Skanderborg, hvor Christopher er med som gæstevært. Der er musik fra CityBois, Annika Aakjær og Poul Krebs. Rasmus og Christopher prøver at skaffe opskriften på den hemmelige og legendariske 'Dø chef, dø-drink', og så prøver Christopher at få Rasmus med på en badetur i Skanderborg Sø. Del 3. Producerat år 2020.
21:00 
Klipfiskerne
/Søs Egelind & Sebastian Dorset. Vært Felix Smith kaster atter snøren ud og haler de sjoveste, dummeste og værste klip og reklamer ind fra det store internet. Holdkaptajnerne Thomas Warberg og Lasse Rimmer påmønstrer i aften Laus Høybye, Jakob Fauerby, Søs Egelind og Sebastian Dorset, der skal gætte, grine og slå sig igennem aftenens sprællende quiz. Del 4. Producerat år 2016.
22:00 
Blondinens hævn 2
Den skøre blondine Elle Woods (Reese Witherspoon) finder til sin skræk ud af, at moderen til hendes elskede chihuahua er endt i et forsøgslaboratorium. Nu sætter Elle sin karriere, sit kommende ægteskab - og sin bedste pink spadseredragt - ind på at presse Washingtons politikere til at gøre mere for dyrenes velfærd. Hun allierer sig med det barske kongresmedlem Rudd (Sally Field), og snart opdager kongressens stive politikere på den grumme måde, at der er kommet en rigtig blondine til byen!. Producerat år 2003.
23:45 
Belle
Britisk romantisk drama fra 2013. England i 1700-tallet. Dido Elisabeth Belle er uægte barn af en britisk søofficer og en sort kvinde fra Vestindien. Da hendes far dør under et togt, bliver hun sendt til England, hvor hun vokser op hos sin adelige onkel William Murray. Belle er lynende intelligent og en del af en god familie, men hun er også bevidst om, at hendes hudfarve begrænser hendes muligheder gevaldigt. Da hun forelsker sig i en præstesøn, der kæmper mod slaveriet, bliver hun en del af kampen for slaveriets ophævelse. Et stjernespækket britisk drama baseret på virkelig begivenheder. Producerat år 2013.
01:35 
Darling Companion
Amerikansk komedie-drama fra 2012. Denver, Colorado. Beth (Diane Keaton) og hendes voksne datter Grace (Elisabeth Moss) finder en kold vinterdag en forhutlet og herreløs hund i vejkanten, og Beth tager den med hjem og passer den. Hun knytter sig til hunden, men hendes selvoptagede mand Joseph (Kevin Kline) hader den, og de skændes om den. Da de kort efter er til et bryllup i Rocky Mountains, stikker hunden af fra Jospeh, og Beth siger så, at hun ikke tager hjem igen, før de har fundet den igen. Festdeltagerne starter en eftersøging. Vil det lykkes dem at finde hunden igen? . Producerat år 2012.
03:20 
Irrational Man
Amerikansk drama fra 2015. Professoren Abe Lucas (Joaquin Phoenix) er deprimeret og har svært ved at finde mening livet - selvom både hans kollega Rita Richardson (Parker Posey) og hans elev Jill (Emma Stone) bager på ham. En dag overhører Abe en tilfældig samtale i en diner og indser, at han kan løse en enlig mors alvorlige problemer ved, at han begår et mord - og tanken giver ham straks livsglæden tilbage! I al hemmelighed går Abe nu i gang med at planlægge forbrydelsen, men tingene udvikler sig ikke, som han havde forestillet sig. En film af Woody Allen (Manhattan, Vicky Christina Barcelona, Match Point) med Joaquin Phoenix (I Walk the Line, Joker) i hovedrollen. Producerat år 2015.
05:00 
Alarm 112
Redderen Jesper kaldes ud til en 13-årig dreng, der er forbrændt på ansigt og krop. Jesper skal stoppe forbrændingen, og han kæmper for at nå det, inden skaderne breder sig. I Ringsted rykker helikopterlægen Jesper ud til en motorcykelulykke, hvor en mand er i livsfare med en punkteret lunge. Jesper må improvisere en operation på stedet. . Del 2. Producerat år 2012.
05:35 (06:00)
Alarm 112 - Skadestuen
På skadestuen i Odense kommer lægen Daniel på lidt af en opgave, da han skal hjælpe en lille pige, hvis ene arm er gået af led. Det viser sig, at det ikke er så let at sætte armen på plads igen. Samtidig kæmper sygeplejersken Dorrit med at stoppe blødningen på en temperamentsfuld kvinde, der i arrigskab har smadret et glas og skåret hånden på det. . Del 6. Producerat år 2011.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå