Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:30 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne og Vejret
12:45 
Krejlerkongen
Lasse Rimmer har dirigentstokken, når 'Krejlerkongen' får fint besøg af koncertpianist Katrine Gislinge og tv-vært Adrian Hughes. Der bliver spillet på alle tangenter for at få sejren i land, når gæsterne forsøger at finde takten sammen med holdkaptajnerne Søs Egelind og Niels Olsen. Del 17. Producerat år 2019.
13:20 
Mit Frankrig - Jørgen Leth & Hans Pilgaard
Efter nogle intense og oplevelsesrige dage i Paris tager Jørgen og Hans toget videre mod Pau i Sydfrankrig, en by for foden af Pyrenæerne, som Jørgen har besøgt utallige gange, når han har dækket Tour de France. Denne gang glæder han sig til at have fri fra cykelsporten, så han kan opleve byen sammen med Hans. Pau har ifølge Jørgen meget at byde på - ikke mindst den storslåede udsigt til Pyrenæerne, som sætter mange drømme og tanker i gang. Hans vil gerne op i bjergene og opleve dem på tæt hold, men med Jørgen som rejsearrangør må han væbne sig med tålmodighed. Fortløbende episodenummer: 2:6. . Del 2. Producerat år 2015.
14:00 
Tour Retour
Thomas Kristensen har eksperter og gæster i studiet, og sammen ser de nærmere på dagens klassiske Tour de France-etape. Find altid resultater, analyser og nyheder på tv2sport.dk. Del 12. Producerat år 2020.
14:40 
Tour de ja-vu: Bernhard Hinault - fem Tour sejre
16:15 
Tour Retour
Thomas Kristensen har eksperter og gæster i studiet, og sammen ser de nærmere på dagens klassiske Tour de France-etape. Find altid resultater, analyser og nyheder på tv2sport.dk. Del 35. Producerat år 2020.
17:00 
Nyhederne og Vejret
17:12 
Regionale nyheder
17:20 
Go' aften LIVE
Del 16. Producerat år 2020.
17:55 
Dit sommervejr
Del 28. Producerat år 2020.
18:00 
Nyhederne
Del 135. Producerat år 2020.
18:10 
Regionale nyheder
18:15 
Go' aften LIVE - sommer i Danmark
Del 16. Producerat år 2020.
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
20:00 
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
Mette og Jack og deres lille søn bor på en perfekt beliggenhed med udsigt til søerne i hjertet af København, men mangler plads. De drømmer om et ekstra værelse og et stort køkken. Især Jack har svært ved at give slip på beliggenheden, så Saras opgave bliver at finde tre boliger, som kan hjælpe ham med at tage skridtet til at flytte i noget større. Christian skal hjælpe Maria og Marcus, som bor i lejelejlighed på Frederiksberg med deres to små børn. Parret drømmer om et etplanshus tæt på København og har ret specifikke krav til både hus og beliggenhed. Christian kommer for alvor på prøve, da priserne i København er høje, og udbuddet på netop den type huse er meget lille. . Del 3. Producerat år 2017.
20:50 
Ruths Hotel
Ruths Hotel i Gl. Skagen har sin helt egen midsommertradition, når gourmetrestauranten byder velkommen til den årlige tre retters sankthansmenu. Og der er ingen dresscode. For middagen er nemlig delt op i to akter, så gæsterne kan nå at komme ned til stranden og se heksen blive futtet af på bålet, inden hele selskabet går tilbage og slutter af med desserten. Del 2 av 3. Producerat år 2018.
21:30 
Nyhederne
22:00 
Regionale nyheder
22:15 
Han, hun og drømmeslottet
Glamping. Dick og Angel åbner slotsdørene til en ny sæson i det franske. Et af projekterne, de skal i gang med, er 'glamping' - et luksuscampingeventyr - hvis det da ellers vil stoppe med at regne! . Säsong 5. Del 1. Producerat år 2018.
23:15 
Fantastiske Hammerslag
Kræmmermændene Erik og Niels får kamp til stregen af krejlerkvinderne Jean og Hanne på Dragør Marked. Lauritz-ejerne Mette og Bengt Sundstrøm møder Bubber i Cirkus Arena. Og vurderingsekspert Lars Fuglsang vurderer erotiske billeder med Tintin. . Del 5. Producerat år 2019.
23:50 
Razzia
På lastbilrazzia i Ikast kontrollerer Allan Bruhn fra Trafikstyrelsen lastbiler fyldt med farligt lastet gods, og én har så graverende fejl, at den må eskorteres direkte på værksted. En normal fartmåling udvikler sig for politibetjent Johnny Klindt Jacobsen, da han stopper en fartsynder, som viser sig også at være eftersøgt af politiet. Politibetjent Jakob Fosgerau bliver kaldt ud til en butik, hvor en kvinde har kastet batterier i ansigtet på butiksejeren. . Säsong 7. Del 7. Producerat år 2016.
00:25 
Grænsepatruljen
Hver dag rejser flere end 20. 000 passagerer ind i Australien med skib eller fly, og de skal alle igennem grænsekontrollen, før de bliver lukket ind i landet. De mange kvinder og mænd, der bogstagelig talt udgør Australiens frontlinje, er bl.a. på udkig efter rejsende, der måske ikke er, hvad de udgiver sig for, narkokurerer, illegale immigranter og mulige terrorister. . Del 15. Producerat år 2013.
00:55 
Grænsepatruljen
Hver dag rejser flere end 20. 000 passagerer ind i Australien med skib eller fly, og de skal alle igennem grænsekontrollen, før de bliver lukket ind i landet. De mange kvinder og mænd, der bogstagelig talt udgør Australiens frontlinje, er bl.a. på udkig efter rejsende, der måske ikke er, hvad de udgiver sig for, narkokurerer, illegale immigranter og mulige terrorister. . Del 16. Producerat år 2013.
01:25 
Vilde ferieklip
Ferie er lig med sjove oplevelser - og nogle mere pinlige end andre. Her kan du opleve masser af sjove episoder, der alle er filmet med feriegæsters mobiltelefon. Del 4. Producerat år 2018.
02:15 
Det sene sommershow
Niels Olsen. Niels Olsen har travlt med at lave revy i Tivoli, men heldigvis har han stadig tid til at kigge indenfor hos Thomas Warberg og 'Det sene sommershow'. De to udkæmper en brav kamp med vandpistol og strømførende fluesmækkere, og Niels Olsen demonstrerer overraskende stor smidighed, når han fremviser sin hjemmelavede yogaposition "Panteren". Del 3. Producerat år 2016.
02:40 
Det sene sommershow
Camilla Martin. Den tidligere verdensmester i badminton Camilla Martin er et ægte konkurrencemenneske, og hendes tid er ikke til pjat. Det er lidt problematisk, for Thomas Warberg har tænkt sig at udsætte sin gæst for masser af fjollerier. Han undersøger for eksempel, hvor mange elastikker han kan sætte rundt om hovedet på den tidligere fjerbold-dronning, og så skal Camilla Martin have taget et nyt pasbillede, mens hun spiser stærke madvarer. Men inden Warberg får set sig om, får han sin egen medicin at føle fra den handlekraftige gæst, der gang på gang demonterer sit vinderinstinkt. Del 4. Producerat år 2016.
03:10 
Baywatch
Tentacles - Part Two. Stephanies søster ankommer til Baywatch med spændende nyt, men glæden varer kort, da en katastrofal hændelse rammer. Andetsteds står Mitch over for en såret, men farlig modstander. Fortløbende episodenr. Säsong 4. Del 7 av 22. Producerat år 1994.
04:00 (06:30)
Nyhederne og Vejret

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå