Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:30 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne og Vejret
12:30 
Krejlerkongen
Anførerne er Anne-Grethe Bjarup Riis og Brian Lykke. På fløjene er Katrine Fruelund og Lars Rasmussen klar til at skyde med skarpe skud, mens Lasse Rimmer er den hårde, men retfærdige dommer i dagens krejlerdyst. Del 14. Producerat år 2019.
13:10 
Kampklar
Cheftræner Lars Olsen har indkaldt til den sidste samling inden landskampen. Holdet skal afsted på træningslejr til Sverige, hvor Lars Olsen stiller strenge krav til, at spillerne holder sig fra alkohol. Men det er ikke alle, der er lige gode til at følge cheftrænerens formaninger. Holdet møder Sydsveriges bedste kvinder i en sidste træningskamp. Kan de gamle landsholdsstjerner vinde kampen over det toptunede kvindehold? Og bliver Lars Olsen klogere på sin startopstilling til landskampen? . Del 5. Producerat år 2020.
14:00 
Tour Retour
Thomas Kristensen har eksperter og gæster i studiet, og sammen ser de nærmere på dagens klassiske Tour de France-etape. Find altid resultater, analyser og nyheder på tv2sport.dk. Del 7. Producerat år 2020.
14:30 
Tour de ja-vu: Johnny Weltzs etapesejr
Den tidligere danske cykelrytter Johnny Weltz deltog som rytter i Tour de France flere gange, men hans bedste år var i 1988, hvor han vandt den bjergrige 19. etape, der gik fra Limoges til Puy de Dôme i det vestlige Frankrig. Johnny Weltz er i studiet og kommenterer sin egen sejr sammen med Rasmus Staghøj. Del 7. Producerat år 2020.
16:25 
Tour Retour
Thomas Kristensen har eksperter og gæster i studiet, og sammen ser de nærmere på dagens klassiske Tour de France-etape. Find altid resultater, analyser og nyheder på tv2sport.dk. Del 30. Producerat år 2020.
17:00 
Nyhederne og Vejret
17:12 
Regionale nyheder
17:20 
Go' aften LIVE
Del 13. Producerat år 2020.
17:55 
Dit sommervejr
Del 25. Producerat år 2020.
18:00 
Nyhederne
Del 132. Producerat år 2020.
18:10 
Regionale nyheder
18:15 
Go' aften LIVE - sommer i Danmark
Del 13. Producerat år 2020.
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
20:00 
Stormester
De fem krøllede hjerner kommer på lidt af en opgave, når der står vulkaner på opgaveskemaet. Grünewald, Lander, Baastrup, Hansen og Groth skal også lave høje plask og prøve kræfter med en drilsk firhjulet forhindringsbane, for nu skal der kæmpes om de sidste dyrebare point inden den store finale. . Del 6. Producerat år 2020.
21:15 
Rundt på gulvet
Trine Gadeberg + Kaya Brüel. Hvor svært kan det egentlig være at mundaflæse ord som Facebook, mango og kanel?. Hvordan ser Christian Fuhlendorff og Andreas Bo ud, når de skal spille kaniner? Og kan man dyrke yoga på et gulv, der hælder 22,5 grader?. Det er bare lidt af det, som Martin Brygmann udsætter sine gæster Trine Gadeberg og Kaya Brüel for, som heldigvis får hjælp fra det faste impro-hold. De skal også synge Jens Vejmand, men i en nyfortolkning med bugtalere, masker og nogle stakkels publikummer. Del 10. Producerat år 2016.
22:20 
Nat på museet: Gravkammerets hemmelighed
Amerikansk familiefilm fra 2014. De magiske levende figurer på Smithsonian Museum i New York begynder at opføre sig mærkeligt. Og nattevagten Larry opdager, at årsagen er at faraoen Ahkmenrahs gyldne tavle, som har bragt dem til live, er ved at gå i opløsning. Den eneste, som kender hemmeligheden bag tavlen, er Akhmenrahs far, men han er udstillet på det naturhistoriske museum i London. Nu drager Larry og nogle af de levende figurer over Atlanten for at finde Akhmenrahs far - og en måde at reparere tavlen på. Producerat år 2014. Regissör: Shawn Levy, Skådespelare: Owen Wilson, Ben Stiller, Robin Williams.
00:05 
Suburbicon
Amerikansk thriller-komedie fra 2017. USA i 1957. Forstaden Suburbicon er indbegrebet af den amerikanske drøm med lykkelige, hvide kernefamilier i hver deres villa. Men der slanger i parcelhusparadiset. Forretningsmanden Gardner Lodge (Matt Damon) oplever et groft indbrud, og det får den idylliske facade til at krakelere. Det sker nemlig præcist samtidig med at en sort familie flytter ind i det kridhvide kvarter. Samtidig begynder Gardners søn Nicky at udforske familiens snavsede hemmeligheder og drage faderens autoritet i tvivl. En film skrevet af Coen-brødrene (Fargo, The Big Lebowski) og instrueret af George Clooney (Monumenternes mænd) . . Producerat år 2017.
01:50 
127 Hours
Amerikansk thriller-drama fra 2010. Enspænderen Aron Ralston efterlader ingen besked, da han tager alene ud i bjergene for at klatre - og det fortryder han, da han falder ned i en sprække, hvor hans ene arm kiler sig fast mellem klippevæggen og en stor sten. Han kan ikke komme væk, han har kun en smule proviant, og ingen ved, hvor han er. Da der er meget øde i bjergene, kan han ikke regne med at nogen tilfældigvis kommer forbi og finder ham. Hvad skal han stille op? Filmen var nomineret til seks Oscars. Den er baseret på virkelige begivenheder. . Producerat år 2010.
03:25 
Vilde ferieklip
Ferie er lig med sjove oplevelser - og nogle mere pinlige end andre. Her kan du opleve masser af sjove episoder, der alle er filmet med feriegæsters mobiltelefon. Del 1. Producerat år 2018.
04:20 
Alarm 112
Helikopterlægen Thomas bliver kaldt ud til en større trafikulykke på motorvejen. Alt er kaos, og Thomas kæmper for at bevare overblikket. I København får redderen Martin brug for både sine faglige og pædagogiske evner, da han skal hjælpe en dreng, som er kommet til skade med nakken under judotræningen. . Del 3. Producerat år 2012.
04:50 
Alarm 112
En ung mand er med høj fart kørt ind i et træ, og nu skal lægen Marianne hurtigt have ham bragt på hospitalet i en fart. Hun frygter, at han har livstruende indre kvæstelser. I København er en beruset mand blevet overfaldet. Redderen Dennis vil gerne have ham med på skadestuen, men manden har tilsyneladende andre planer. . Del 4. Producerat år 2011.
05:25 (06:00)
Liebhaverne
I Liebhaverne er Pernille Sams taget til Nordsjælland, hvor hun har sat meditationseksperten Henning Daverne i stævne. Hun skal vise ham et omfattende landsted, der, udover en kæmpestor privatbolig, også indeholder en erhvervsafdeling med masser af plads til mediterende kursister. Jan Fog er fløjet til Paris, for at opleve det parisiske boligmarked på nært hold. Boligpriserne er i top, og Jan er blandt andet ude at se en lejlighed, der er blevet solgt på blot ti dage for 20 mio. kr. Men har Jan Fog mod på at tage konkurrencen op mod millionbyens ejendomsmæglere?. Del 7. Producerat år 2011.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå