Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:30 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne og Vejret
12:30 
Krejlerkongen
Der er næsten lige så meget lys i dagens auktionsrunde, som var vi i Las Vegas. Vi er dog bare midt i en krejlerdyst sammen med Sofie Stougaard og Klaus Bondam samt holdkaptajnerne Anne-Grethe Bjarup Riis og Brian Lykke. Del 15. Producerat år 2019.
13:10 
Kampklar
Landholdslegenderne møder cheftræner Lars Olsen på Hotel Marina for sidste gang. Spillerne er spændte på, hvem de skal møde i landskampen - men inden da skal de lige en tur på vægten: Har John Faxe formået at smide de ti kilo, han drømte om?. Er spillerne klar til at trække i landholdstrøjen for sidste gang? Tre måneders træning er slut, og nu skal vi se, om det var nok til at blive 'Kampklar'. For det er nu, der er landskamp!. Del 6. Producerat år 2020.
14:00 
Tour Retour
Thomas Kristensen har eksperter og gæster i studiet, og sammen ser de nærmere på dagens klassiske Tour de France-etape. Find altid resultater, analyser og nyheder på tv2sport.dk. Del 10. Producerat år 2020.
14:40 
Tour de ja-vu: Bo Hamburger i gult
Den danske landevejsrytter Bo Hamburger deltog i Tour de France fra 1994 til 2000, og han formåede at snuppe en etapesejr en gang, nemlig det første år han kørte det store franske cykelløb. Det skete på den 8. etape i 1994, en etape der var på 218,5 kilometer og gik fra Poitiers til Trélissac i det vestlige Frankrig. Udover etapesejren var et andet Tour-højdepunkt for Bo Hamburger, da han kørte en enkelt etape i den gule førertrøje i 1998. . Del 10. Producerat år 2020.
16:15 
Tour Retour
Thomas Kristensen har eksperter og gæster i studiet, og sammen ser de nærmere på dagens klassiske Tour de France-etape. Find altid resultater, analyser og nyheder på tv2sport.dk. Del 33. Producerat år 2020.
17:00 
Nyhederne og Vejret
17:11 
Regionale nyheder
17:20 
Go' aften LIVE
Del 14. Producerat år 2020.
17:55 
Dit sommervejr
Del 26. Producerat år 2020.
18:00 
Nyhederne
Del 133. Producerat år 2020.
18:10 
Regionale nyheder
18:15 
Go' aften LIVE - sommer i Danmark
Del 14. Producerat år 2020.
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
20:00 
Rita
Grænser. Rasmus besøger Helle og indser, at han må være tæt på sit barn og vil derfor tilbage til København. Alex vender hjem fra jordomrejsen og vil have Jeppe tilbage. Hjørdis må hjælpe skilsmissebarnet Maja med forældrenes dårlige kommunikation og indser, at hun og Uffe må tale sammen igen. Rita nyder sit venskab med Gerd, indtil Gerd forsøger at bruge venskabet til at presse Rita til at bestå en skoleopgave. Rita nægter, og hendes valg synes at få tragiske konsekvenser. . Del 6 av 8. Producerat år 2020.
20:50 
Nicki Bille brænder
Nicki Bille. På få år er Nicki Bille gået fra at være en charmerende fodboldspiller til at være arbejdsløs, afhængig af alkohol, invalid og står nu også uden tag over hovedet. Han må heller ikke se sin egen søn. Men hvad skete der egentlig med Nicki Bille, og kan han, med hjælp fra sin familie, få sit liv tilbage på ret køl efter en hård periode med skandaler, stoffer og alt for meget alkohol?. Del 1 av 3. Producerat år 2020.
21:30 
Nyhederne
22:00 
Regionale nyheder
22:15 
Lance
Lance Armstrong var kendt som den nådesløse cykelrytter fra Texas, der både sportsligt og verbalt formåede at sætte alle modstandere grundigt på plads. Han vandt verdens hårdeste cykelløb, Tour de France, hele syv gange. En bedrift, der ikke er overgået siden. Og han overvandt også testikelkræft, der i perioder truede med at slå ham ihjel. Senere blev det dog afsløret, at han var dopet, og han blev da efterfølgende frataget alle sine titler. Her fortæller Lance, og alle de - både venner og modstandere - der var omkring ham i hans aktive karriere, hvad der foregik i cykelverdenen, og hvad der lå til grund for hans dispositioner. Del 1. Producerat år 2020.
00:05 
Gutterne på kutterne
Det seneste halve år har budt på mange omvæltninger for de unge fiskere i Thorupstrand. Brødrene Jesper og Bo har købt Nikolaj Bjerres båd. Oprindeligt købte Nikolaj glasfiberbåden, efter at hans egen træbåd blev udsat for en pyromans hærgen. Presset blev dog for stort for den unge fisker, og han valgte derfor at sælge. Den dyre renovering af båden trak nemlig ud, og i samme periode blev han også far for første gang. Men efter nogle måneder melder lysten til at være skipper på eget dæk sig igen, og Nikolaj vælger derfor at købe Jesper og Bos gamle træbåd. . Del 1. Producerat år 2019.
00:40 
Danmarks dejligste slotshoteller
Cecilie Frøkjær besøger sammen med de to rutinerede livsstilseksperter Julia Lahme og Jacob Rais nogle af Danmarks mange slotshoteller. Første stop er Dronninglund Slot i Nordjylland, der især er kendt for at holde store konferencer og bryllupper. Julia og Cecilie forkæles med lækkerier fra køkkenet, mens Jacob drager i marken for at hyppe vildmosekartofler. Næste stop er Kragerup Gods på Vestsjælland. Her har ejeren Birgitte Dinesen forvandlet godset fra ren landbrugsvirksomhed til et aktivitetscenter med bl.a. træklatring, og de tre rejsekammerater skal også møde højlandskvæg, høre spændende historier og nyde en dejlig middag. . Del 1. Producerat år 2015.
01:15 
Vilde ferieklip
Ferie er lig med sjove oplevelser - og nogle mere pinlige end andre. Her kan du opleve masser af sjove episoder, der alle er filmet med feriegæsters mobiltelefon. Del 2. Producerat år 2018.
02:05 
Kaos i Skagen
Skuespilleren Simone Bendix er fløjet ind fra Paris for at tage på wellnessophold på det femstjernede Ruths Hotel i Gl. Skagen. Kendisfrisøren Dennis Knudsen forskønner Skagens kvinder ved en beauty-event i den lokale Matas, hvor han gør et godt fund. Og så skriver håndboldpigerne fra Viborg HK autografer til ivrige fans på kajen i Skagen Havn. Del 10. Producerat år 2011.
02:35 
Det sene sommershow
Brian Lykke. Hele sommeren bliver du budt indenfor til en underholdende aften i selskab med komiker Thomas Warberg, når han sammen med kapelmester Thorbjørn Poulsen indtager sin hyggelige terrasse i Tivoli med sit helt eget sommerlige late night show. Han får besøg af et veloplagt publikum og en kendt gæst, og sammen skal de lege forskelige sjove og tossede sommerlege. Aftenens gæst er skuespiller Brian Lykke, der på utraditionel vis får lavet et nyt pasfoto og samtidig forsøger at sælge Warberg en jagttur til Vatikanet. Del 1. Producerat år 2016.
03:10 
Baywatch
Sky Rider. Da Slade vender tilbage til stranden, bliver der hård konkurrence mellem ham og Matt om Summers opmærksomhed, og det stresser Summer. Samtidig forsøger en mand med en varmluftballon at score C.J. Fortløbende episodenr. Säsong 4. Del 5 av 22. Producerat år 1994.
04:00 (06:30)
Nyhederne og Vejret

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå