Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
06:30 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne og Vejret
12:30 
En have i gave
Mette vil gerne takke til sin mand, Fedor, for at have tilsidesat alt for parrets tre børn - alle med infantil autisme. Men Cecilie Hother, havearkitekt Knud Bundgaard og gartnerteamet kommer på noget af en opgave, for Fedors allerstørste drøm er nemlig at få en rigtig urhave, som kunne være taget ud af kulisserne til Jurassic Park. Alt imens Fedor er med børnene på Zoologisk Museum i København, finder gamle træsorter, insekter og sumpområde vej til haven i Rødding. Og Mette står spændt klar til at overrække sin intetanende mand 'En have i gave'. Producerat år 2019.
13:05 
Han, hun og haven
Jørgen mener, han har budt sin kone Maria mere, end man kan byde en kvinde. I de tre år, hvor de har bygget hus, har hun blandt andet måttet vaske op i brusekabinen og lave mad uden et køkken. Nu er der ved at være styr på huset, mens haven er urørt. Hver sommer har Jørgen lovet, at de skulle i gang med haven, men det er ikke belvet til noget. Derfor skal Maria overraskes med en ny have. Den tilgroede have i Brønshøj forvandles til en stilfuld byhave med terrasse og græsområde til de to børn. Fortløbende episodenummer: 7:7. Producerat år 2011.
13:35 
Han, hun og haven
Mikkel Herforth besøger denne gang parret Janne og Morten, der bor i Helsinge. Morten er en sand ildsjæl. Både på sit arbejde på et behandlingshjem og i sin fritid som mentor for utilpassede unge. Han lever og ånder for begge dele og har rigeligt at se til. Og så møder han Janne, fraskilt mor til to, hvoraf hendes ene barn lider af infantil autisme, hvilket kræver en hel del ekstra arbejde i hverdagen. Men som med alt andet går Morten ind i forholdet med liv og sjæl, og nu synes Janne det er på tide, at hendes engagerede og travle mand bliver forkælet med en ny have med plads til hele familien. Producerat år 2012.
14:10 
Fantastiske fund
Vurderingseksperten Mogens Andersen får en overordentlig stor sag, når han skal forsøge at sælge en Chevrolet brandbil fra 1964. Mette Sundstrøm besøger kunstneren Morten Angelo, som ynder at male dekorative mønstre på udstoppede dyr, og så er Kræmmer-Erik taget til et garagesalg, hvor han byder med på et hemmeligt dødsbo. Fortløbende episodenummer: 3:10. Producerat år 2014.
14:50 
Grænsepatruljen
To velklædte, vietnamesiske kvinder, der rejser sammen med den enes syv-årige søn, tiltrækker sig toldernes opmærksomhed. Det viser sig, at de har to store tasker med heroin - og måske har de endda mere end det. En australsk turist, der vender hjem fra Mauritius, har noget i bagagen, der ikke burde være der. Og ude på det åbne hav, går et af toldvæsenets skibe på jagt efter et udenlandsk fiskefartøj, der måske har fisket illegalt i australsk farvand. Säsong 2. Producerat år 2018.
15:20 
Grænsepatruljen
En ung amerikaner og hans brud vil fejre deres hvedebrødsdage i Australien, men da manden har en kriminel fortid, slipper han ikke sådan lige forbi immigrationsmyndighederne. En venlig kvinde fra Malaysia har kufferten fuld af slikkepinde og forskellige frø, men da hun ikke mener, at der er tale om fødevarer, har hun ikke deklareret dem. Det skulle hun nok have gjort. Og en glad libaneser har så mange cigaretter i bagagen, at tolderne beslutter sig for at se nærmere på sagen. Manden hævder, at det er hans mor, der har pakket hans kuffert - men er det en gangbar undskyldning?. Säsong 2. Producerat år 2018.
15:50 
Ambulancen - liv eller død
Engelsk reportageserie fra 2018. Säsong 3. Producerat år 2018.
17:00 
Nyhederne og Vejret
17:12 
Regionale nyheder
17:20 
Go' aften Live
17:55 
Dit sommervejr
18:00 
Nyhederne
18:20 
Regionale nyheder
18:25 
Go' aften Live
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
20:00 
Stormester
Vær beredt på at komme helt ud på stolekanten, når Lise Baastrup, Heino Hansen, Sarah Grünewald, Victor Lander og Jesper Groth dyster om at lave den bedste cliffhanger. Det involverer både bankohungrende cowboys og hemmeligheden bag at spotte den perfekte avokado. Stormester Lasse Rimmer udfordrer dem også i at finde babyalarmer og sende æg på ferie. Producerat år 2020.
21:15 
Rundt på gulvet
Der er garvede impro-kræfter på scenen, når Henrik Koefoed og Thomas Mørk gæster resten af holdet i 'Rundt på gulvet'. Johnny skal fejres, for han er bager, og med til bords har han både sin kone, elskerinde, parterapeut og spin-doktor, og det hele ender i den bedste fællessang nogensinde. Og så er Henrik og Andreas kommet i knibe, for Tutankhamons mumie er blevet stjålet, så den skal de lige forklare sig ud af - men hvordan mimer man lige en livredder, uden det ligner, at man masserer en ged? Ja, det hele er vidst lidt rundt på gulvet. Producerat år 2016.
22:15 
America's Got Talent - vindere fra hele verden
Glæd dig til at opleve nogle af verdens allerstørste talenter, der både overrasker, fascinerer, skuffer og fortryller, når vinderne fra hele verden konkurrerer i denne særudgave af 'America's Got Talent '. Dommerne er Simon Cowell, Howie Mandel, Heidi Klum og Sofia Vergara. Vært på programmet er Terry Crews. Producerat år 2020.
23:50 
Rush Hour 3
Amerikansk actionkomedie fra 2007. Den californiske betjent James Carter og Hongkong-strisseren Lee går sammen om at bekæmpe den kinesiske mafia Triaderne i byernes by; Paris!. Her har deres gamle ven ambassadør Han opsporet, hvem der er lederen af det internationale forbrydersyndikat, men inden han når at give oplysningerne videre, bliver han offer for en snigmorders dødbringende kugler. Heldigvis nåede han at fortælle sin datter, Soo Yung, hvem bagmanden er, så Carter og Lee må nu gøre alt for at holde Soo Yung i live for at afsløre forbryderne. Producerat år 2007.
01:25 
The Riot Club
Britisk thriller-drama fra 2014. På universitetet i Oxford udgør en gruppe elever den legendariske og berygtede studenterklub 'The Riot Club'. Denne eksklusive klike af unge rigmænd er berygtede for deres arrogante opførsel og destruktive drukture. De to nystartede elever Miles og Alistair (Max Irons, Sam Claflin) bliver tilbudt at komme med i klubben. Efter en våd aften på en landlig pub, hvor 'The Riot Club' går langt over stregen, opdager de hvad klubben egentlig er. Men kan de sige nej til tilbuddet? En film af Lone Scherfig (Italiensk for begyndere). Producerat år 2014.
03:15 
Paranormal Activity: The Ghost Dimension
Amerikansk gyser fra 2015. Da spiludvikleren Ryan og hans familie flytter ind i et hus i Palo Alto i Californien, finder de et mystisk kamera og en kasse med skumle 20 år gamle videobånd i kælderen. De opdager, at når man kigger i kameraet, kan man se paranormale væsner, som ellers er usynlige for det blotte øje. Snart er der åbnet for en portal, der aldrig skulle have været åben - og en dæmonisk trussel truer familien. Femte film i den utroligt succesfulde 'Paranormal Activity'-gyserserie. Man kan godt følge med i filmen, uden at have set de andre film. Producerat år 2015.
04:50 (06:00)
Drabschefens afgørende time
I oktober 2016 blev kvinden Alice Ruggles på brutal vis slået ihjel i sin lejlighed i den lille by Gateshead. Her kan du komme med fra det øjeblik, politiet får nys om drabet og se, hvordan hele opklaringsarbejdet straks går i gang. Et arbejde, hvor blot en forkert beslutning kan betyde, at morderen undslipper. Producerat år 2020.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå