Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
06:30 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne og Vejret
12:20 
En have i gave
Cecilie Hother, havearkitekt Knud Bundgaard og et gartnerteam forærer otte udvalgte danskere 'En have i gave' - uden de ved det. De otte er blevet indstillet af folk, der står dem nær, og som synes, de fortjener en ny have. Teamet tager til Lille Skensved, hvor Mari bor. Mari lever med en kronisk bindevævssygdom, hvor det eneste, der hjælper mod de voldsomme smerter, er varme, afslapning og morfin. Derfor har Maris mor, Ulla, bedt om hjælp til at forvandle den tilgroede villahave til en helende have, som Mari kan nyde. Men det er varmt i Danmark, og det sætter de hårdtarbejdende havefolk på en nærmest umulig opgave. De har nemlig kun to dage til at gøre haven færdig, inden Mari kommer hjem. Producerat år 2019.
12:55 
Han, hun og haven
Det var kærlighed ved første blik, da Morten fik øje på sin drømmekvinde en sommeraften på Vig Festivalen. Det blev til "hej" og "skål", men så forsvandt hun ud i menneskemylderet, og han så hende ikke igen på festivalen. Men han kunne ikke få hende ud af sit hoved, han ville finde hende - og det lykkedes til sidst! I dag er de gift, og nu skal den skønne kvinde overraskes med en ny have. Fortløbende episodenummer: 5:13. Producerat år 2009.
13:30 
Han, hun og haven
At man kan finde sit livs kærlighed de mest utrolige steder viser denne historie. Mette fra Bagsværd mødte første gang sin engelske kæreste, Jay, i en virtuel verden. Det var computerspillet "World of Warcraft", der bragte dem sammen. I dag er Jay flyttet til Danmark, og nu skal han overraskes med en ny have, fordi han forlod sit land og et godt job for at være sammen med sin elskede Mette. Fortløbende episodenummer: 6:8. Producerat år 2009.
14:05 
Fantastiske fund
Hos Lauritz.com har de fået en indlevering ud over det sædvanlige. Den folkekære radio- og tv-vært Otto Leisners effekter er blevet indleveret, og det er nu op til Helle at sætte en vurdering på blandt andet kartoteket med vittigheder og quizspørgsmål. Kræmmer-Erik er taget til Døllefjelde-Musse Marked, mens Mette og Bengt Sundstrøm, der ejer Lauritz.com, er taget på besøg hos multikunstneren Poul Isbak, hvis værker de håber at kunne sætte til salg. Fortløbende episodenummer: 1:10. Säsong 2. Producerat år 2014.
14:50 
Grænsepatruljen
Kan du gennemskue en løgn, når du ser den?. Som grænsevagt i Australien er det en del af jobbet at kunne skelne almindelige rejsende fra terrorister, smuglere og andre kriminelle. Følg grænsepatruljen i deres forsøg på at beskytte Australien og oplev, hvordan en kombination af high-tech udstyr og af almindelig menneskelig intuition bruges i kampen mod kriminalitet. Säsong 1. Producerat år 2016.
15:20 
Grænsepatruljen
Kan du gennemskue en løgn, når du ser den?. Som grænsevagt i Australien er det en del af jobbet at kunne skelne almindelige rejsende fra terrorister, smuglere og andre kriminelle. Følg grænsepatruljen i deres forsøg på at beskytte Australien og oplev, hvordan en kombination af high-tech udstyr og af almindelig menneskelig intuition bruges i kampen mod kriminalitet. Säsong 1. Producerat år 2016.
15:50 
Ambulancen - liv eller død
Engelsk reportageserie fra 2018. Traumespecialisterne Pete og Matt sendes ud til et offer, der har været udsat for et voldsomt knivstikkeri, mens paramedicinerne Christine og Chris må tage sig af en mand, der er kollapset efter en formodet overdosis. Säsong 3. Producerat år 2018.
17:00 
Nyhederne og Vejret
17:12 
Regionale nyheder
17:20 
Go' aften Live
17:55 
Dit forårsvejr
18:00 
Nyhederne
18:20 
Regionale nyheder
18:25 
Go' aften Live
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
20:00 
Stormester
Et nyt hold krøllede hjerner kommer på glatis, når stormester Lasse Rimmer, med hjælp fra sin trofaste assistent, Mark Le Fêvre, kaster dem ud i store som små udfordringer. Hovederne sidder på Sarah Grünewald, Victor Lander, Lise Baastrup, Jesper Groth og Heino Hansen. De starter med en helt særlig opgave, der involverer alt fra ét tons grus og en ABBA-hyldestkoncert til en Lexus til spotpris. Producerat år 2020.
21:20 
Rundt på gulvet
Nicklas Bendtner er tilsyneladende blevet pave, Snedronningen er flyttet til Thailand, og alle er som sædvanlig helt 'Rundt på gulvet', når Martin Brygmann byder op til endnu en omgang impro med nogle af landets dygtigste og sjoveste mennesker. Se med, når gæsterne Jonas Schmidt og Vicki Berlin bliver udfordret på alle tænkelige og utænkelige måder, og når Andreas Bos parodi på Martin Brygmann får Martin til at forlade studiet i vrede. Producerat år 2016.
22:20 
America's Got Talent - vindere fra hele verden
Glæd dig til at opleve nogle af verdens allerstørste talenter, der både overrasker, fascinerer, skuffer og fortryller, når vinderne fra hele verden konkurrerer i denne særudgave af 'America's Got Talent '. Dommerne er Simon Cowell, Howie Mandel, Heidi Klum og Sofia Vergara. Vært på programmet er Terry Crews. Producerat år 2020.
00:00 
Skiptrace
Amerikansk/kinesisk action-eventyrfilm fra 2016. Hong Kong-politimanden Bennie Chan har i over ti år forsøgt at fange gangsteren Victor Wong, men har manglet beviser for at den respekterede forretningsmand i virkeligheden er forbryder. Da Bennies niece Samantha bliver rodet ud i problemer med Wong, må Bennie opspore den eneste der kan hjælpe hende og få Victor Wong ned med nakken, den amerikanske ludoman Connor Watts. Han har ved et uheld overværet et mord, og kan bruges som vidne mod Wong. Chan finder Watts - og de ryger ud på et farefuldt eventyr. Kan Bennie holde Watts i live?. Producerat år 2016.
01:50 
The Runner
Amerikansk drama fra 2015. I efterdønningerne af det massive olieudslip i den mexicanske golf i 2010 bliver en idealistisk politiker tvunget til at se sit dysfunktionelle liv i øjnene ovenpå en altødelæggende sexskandale. Producerat år 2015.
03:25 
Deep Impact
Teenageren Leo Beidermann (Elijah Wood) opdager, at en komet er på vej mod Jorden. Forskere beregner hurtigt, at kometen er så stor, at den vil udslette alt liv på planeten. Den eneste måde at undgå katastrofen på er ved at plante kraftige atombomber på det gigantiske klippestykke fra rummet. Den amerikanske præsident (Morgan Freeman) sender et lille hold astronauter af sted på den vigtige mission. Under ledelse af den erfarne astronaut Spurgeon Danner (Robert Duvall) skal de plante A-bomberne. Men vil sprængningen lykkes? Og hvis ikke - hvad stiller jordens befolkning så op?. Producerat år 1998.
05:25 (06:00)
Mordet i vaskehallen
Amerikansk dokumentar fra 2017. Dokumentaren sætter skyderier i USA under lup og undersøger mordet på den 19-årige Tavin Price, der blev skudt for at have den forkerte skofarve. Producerat år 2020.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå