Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Morgennyhederne
08:00 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne og Vejret
12:35 
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
Med en radius på bare fire kilometer til Sønderborg Rådhus skal TV 2s boligekspert Christian Borregaard forsøge at finde et hjem til Lene, Rasmus og deres to drenge. Men da der intet er til salg indenfor deres budget, som opfylder deres høje krav, bliver parret nødt til at gå på kompromis. Julie og Filip skal væk fra lejligheden på Vesterbro, men uenigheden mellem dem om, både hvor de skal bo på Sjælland, og hvilken boligtype de skal have, gør opgaven rigtig svær for Sara Lygum. Filips helt store drøm for familien er et hus, men det er Julie ikke klar til. Producerat år 2020.
13:20 
Sig det med bolig
Lene Beier og 'Sig det med bolig'-teamet er i Nyborg og overrasker Andreas, der har fået posttraumatisk stress efter at have været i krig for Danmark. Med respekt for hans sygdom og private ejendele indretter boligstylist Louise Dorph og tømrer Ulrik Foss et moderne bud på et herreværelse med plads til afslapning, hygge og computerspil. Producerat år 2018.
14:00 
Bubber & BS på nye afveje
"I havets tegn". Efter mange timers rejse lander Bubber i en lille vandflyver ved en afsidesliggende øgruppe ud for Canadas vestkyst. På en af de små øer har BS indrettet en træningslejr. Inden Bubber kommer i nærheden af områdets vilde dyr, skal han nemlig lære en masse. Først og fremmest skal han bevise over for BS, at han kan dykke. Men bare tanken om at skulle opholde sig under havets overflade gør Bubber nervøs, og klaustrofobien indhenter ham hurtigt, da han får udstyret på og går i gang med træningen. Bubber har også lige et hængeparti fra Afrika-turen. Han nåede aldrig at blive helt tryg ved riflen, og nu rækker BS ham en pumpgun. Producerat år 2006.
14:25 
Bubber & BS på nye afveje
Bubber og BS befinder sig på en lille ø i Stillehavet, og efter at have været igennem en hård træning er Bubber klar til at gå på jagt efter sit første dyr - kæmpeblæksprutten!. Men inden han kommer så langt, skal Bubber først lære at fange store krabber ved hjælp af en fælde og får også til opgave at fange en fisk og tage livet af den. Bagefter forlader Bubber og BS øen i deres speedbåd og tager hen til det område, hvor blæksprutten lever. Blæksprutten jager om natten og derfor må Bubber tage et natdyk midt ude på Stillehavet, hvilket er en meget grænseoverskridende oplevelse for ham. Men hvis han vil helt tæt på Canadas kæmpeblæksprutte, bliver han nødt til at dykke ned i det mørke hav. Producerat år 2006.
15:00 
Grænsepatruljen
Hver dag rejser flere end 20. 000 passagerer ind i Australien med skib eller fly, og de skal alle igennem grænsekontrollen, før de bliver lukket ind i landet. De mange kvinder og mænd, der bogstavelig talt udgør Australiens frontlinje, er bl.a. på udkig efter rejsende, der måske ikke er, hvad de udgiver sig for, narkokurerer, illegale immigranter og mulige terrorister. Säsong 10. Producerat år 2017.
15:30 
Grænsepatruljen
Hver dag rejser flere end 20. 000 passagerer ind i Australien med skib eller fly, og de skal alle igennem grænsekontrollen, før de bliver lukket ind i landet. De mange kvinder og mænd, der bogstavelig talt udgør Australiens frontlinje, er bl.a. på udkig efter rejsende, der måske ikke er, hvad de udgiver sig for, narkokurerer, illegale immigranter og mulige terrorister. Säsong 11. Producerat år 2018.
16:00 
Alarmcentralen
Grade 1 Calls. Døgnet rundt står brandmænd og ambulance-reddere klar til at rykke ud, når folk ringer til alarmcentralen for at få hjælp. Blot et enkelt telefonopkald kan betyde liv og død. I Chesire får ambulancetjenesten 50% flere opkald end for ti år siden. Säsong 3. Producerat år 2016.
16:55 
Dit forårsvejr
17:00 
Nyhederne
17:12 
Regionale nyheder
17:20 
Krejlerkongen
Lasse Rimmer byder velkommen til to nye ansigter i 'Krejlerkongen', nemlig skuespilleren Morten Hemmingsen, kendt fra 'Badehotellet', og den tidligere olympiske bryder Mark O. Madsen, der nu er MMA-kæmper. Holdkaptajnerne hedder Stephania Potalivo og Annette Heick. Producerat år 2019.
18:00 
Nyhederne
18:15 
Regionale nyheder
18:20 
Lykkehjulet
Mikkel Kryger og Kanya Rørbech står klar med drilske ordgåder og flotte præmier. De byder velkommen til Henriette, Keld og Dorte, der skal kæmpe om en plads i bonusrunden, hvor den helt store gevinst venter - hvis de altså gætter ordgåden. Producerat år 2020.
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
20:00 
Olsen-banden på sporet
Dansk folkekomedie fra 1975. Egon (Ove Sprogøe), Benny (Morten Grunwald) og Kjeld (Poul Bundgaard) befinder sig midt i deres livs store drøm: Ved swimmingpoolen på Mallorca. Der er billige drinks i lange baner, og mappen er fuld af dejlige penge, men humøret er skidt. Egon vogter over millionerne, de savner alle sammen regnvejret, og Yvonne (Kirsten Walther) har kigget meget dybt i glasset. Snart er alt dog ved det gamle, for andre danske forbrydere snupper pengene, og hjemme igen vil Egon nu gøre alt for at skaffe byttet tilbage. Hans nye, geniale plan går ud på at slå til, når pengene skal transporteres med tog ad godsbanelinien mellem Amager og Glostrup!. Producerat år 1975.
21:55 
Nyhederne
22:10 
Camp X-Ray
Amerikansk drama fra 2014. Den unge kvinde Amy Cole (Kirsten Stewart) vil væk fra den lille flække hun er vokset op i, og melder sig til militæret. Hun håber, at hun vil blive sendt til Irak eller Afghanistan, men ender i stedet som vagt i militærfængslet på Guantánamo-basen. Det er et barskt sted at være for de få kvindelige soldater, der både bliver behandlet dårligt af de mandlige kolleger og de tilfangetagende jihadister. Hun får dog et nært forhold til en af fangerne, Ali (Peyman Moaadi), men det truer med at få store konsekvenser for dem begge. Filmen er et spændende og rørende fængselsdrama med fantastisk skuespil, som vakte stor opmærksomhed på filmfestivalen i Sundance. Producerat år 2014.
00:15 
Flypaper
Amerikansk komedie fra 2011. Tripp Kennedy (Patrick Dempsey) går et smut i banken lige inden lukketid - og så bryder helvede løs. To grupper bankrøvere forsøger nemlig at røve banken på samme tid, så Tripp må sammen med den kønne bankassistent Kaitlin (Ashley Judd) kaste sig ned på gulvet for ikke at blive fanget i kugleregnen. Kort efter slår bankens automatiske lukkesystem til, så hele bygningen forsegles. Så nu skal Tripp og Kaitlin forsøge at overleve en hel nat i selskab med to hold bankrøvere, der bliver mere og mere paniske og ikke er alt for kvikke. Producerat år 2011.
01:45 
Semi-Pro
Amerikansk komedie fra 2008. Amerika, 1970'erne. Basketball er opdelt i to forbund, men skal samles under NBA, og så får showmanden Jackie Moon (Will Ferrell), som er ejer, træner og spiller for det dårligste hold i det dårligste forbund, travlt med at redde sit hold og komme med i NBA. Jackie er desperat, da han kun har én stjernespiller på sit hold, som ikke er meget for teamwork samt flere spillere, hvis spillerkarrierer synger på sidste vers, så han iværksætter en plan med vilde shows og sensationelle PR-stunts for at redde holdet og en plads i den sport, han elsker så højt. Producerat år 2008.
03:20 
I Am Here
Dansk-tysk drama fra 2014. Maria er en succesrig direktør, der kæmper for at opnå sit højeste ønske - at få et barn!. Da det lykkes hende at blive gravid, men hun igen mister barnet halvvejs i sin graviditet, får hun at vide af sin læge, at hun er blevet for gammel til at få børn. Det får hendes verden til at styrte sammen. Hun kan ikke affinde sig med sin skæbne, og begiver sig afsted på en desperat og farefuld rejse for at få opfyldt drømmen om et barn. Filmen er instrueret af den danske tegner, forfatter og filminstruktør Anders Morgenthaler. Musikken til filmen er lavet af den islandske komponist Jóhann Jóhannsson. Producerat år 2013.
05:00 
Alarm 112
Lægen Martin kommer på hårdt arbejde, da fem-årige Felix falder to meter ned fra en stige og rammer et betongulv. Drengen svæver hele tiden i en bevidstløs tilstand, og Martin overvejer at lægge ham i kunstig koma. Lægen Per kan ikke forstå, hvorfor en ung mand har fået kramper. Det ligner epilepsi, men det er det ikke. Producerat år 2011.
05:25 (06:00)
Liebhaverne
Jan Fog nyder livet om bord på sin båd i Sydfrankrig, hvor han er taget til for at fremvise et par luksusejendomme til finansmanden Mads Ulrich. Pernille Sams er taget til Hornbæk for at vurdere et sommerhus, som er ejet af tøjdesigner Karen Simonsen, der er medejer af firmaet "munthe plus simonsen". Pernille Sams kan mærke, at kunden har en del forventninger til prisen, og spørgsmålet er, om hun kan og vil sætte prisen så højt som ønsket?. Producerat år 2007.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå