Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
06:30 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
12:35 
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
Josefine og Kasper bor i Kaspers ungkarlelejlighed i Aarhus midtby. Det har de nydt godt af under studielivet, men nu drømmer de om en stor ejendom i Midtjylland. Parret kan få meget for pengene i deres ønskeområde, og TV 2 boligekspert Christian Borregaard kommer op med tre gode bud, men lever de op til alle Josefine og Kaspers ønsker? I Nordsjælland skal Sara hjælpe pædagogparret Michelle og Thomas. Parret har næsten samme budget som Josefine og Kasper i Jylland, men pengene rækker ikke til meget i Nordsjælland. Sara Lygum bliver derfor sat på noget af en opgave, når hun skal finde drømmeboligen til Michelle og Thomas. Producerat år 2019.
13:25 
Huse der aldrig kommer til salg
Pernille Sams besøger familier i Danmark, der har et hjem med en helt særlig historie. Denne gang tager hun til Kragerup Gods på Sjælland, hvor godsejer Birgitte har kæmpet for at finde nye forretningsmåder, så godset kan blive i familien. I dag har godset både klatrebane og vindmøller. I Bisserup på Sydsjælland ejer to brødre et fantastisk sommerhus sammen. Sommerhuset stod oprindeligt i Gentofte nord for København, men blev skilt ad og genopbygget bid for bid på den skønne grund tæt ved stranden. Fortløbende episodenummer: 10:10. Producerat år 2015.
14:00 
Danmark ifølge Bubber
Følg Bubber, når han tager i praktik på Danmarks mest rabiate sladderblad "Se & Hør" og får et ultimatum: Enten skal han skaffe en forsidebasker, eller også ryger den populære tv-vært selv på forsiden!. Redaktionschefen sætter Bubber til at jagte netop de kendte, som normalt ikke vil tale om deres privatliv: Bl.a. Morten Resen og Anders Lund Madsen. Og det går hurtigt op for Bubber, at de normalt så venlige tv-værter skifter humør på et splitsekund, når han ringer for at snage i deres kærligheds- og familieliv. Producerat år 2010.
14:30 
Danmark ifølge Bubber
Er det ok at gå i fængsel for klimaets skyld?. Under klimatopmødet i december 2009 går Bubber de unge miljøaktivister fra Greenpeace på klingen, fordi de tager loven i egen hånd. Samtidig undersøger Bubber, hvor langt han selv vil gå for at redde miljøet. Han deltager i højtråbende demonstrationer og benhård aktivisttræning - og til sidst får Bubber for alvor testet sin idealisme, da han ryger i klimafængsel sammen med Greenpeace! Bubber har en unik tilgang til mennesker, og i denne sæson vil vi i endnu højere grad kunne se, at Bubber går "all in", når han tager på sin rejse ind i miljøerne. Vi kommer ind under huden på mennesker, som vi selv måske går og har fordomme og holdninger om. Producerat år 2010.
15:05 
Grænsepatruljen
Hver dag rejser flere end 20. 000 passagerer ind i Australien med skib eller fly, og de skal alle igennem grænsekontrollen, før de bliver lukket ind i landet. De mange kvinder og mænd, der bogstagelig talt udgør Australiens frontlinje, er bl.a. på udkig efter rejsende, der måske ikke er, hvad de udgiver sig for, narkokurerer, illegale immigranter og mulige terrorister. Säsong 8. Producerat år 2013.
15:35 
Grænsepatruljen
Hver dag rejser flere end 20. 000 passagerer ind i Australien med skib eller fly, og de skal alle igennem grænsekontrollen, før de bliver lukket ind i landet. De mange kvinder og mænd, der bogstagelig talt udgør Australiens frontlinje, er bl.a. på udkig efter rejsende, der måske ikke er, hvad de udgiver sig for, narkokurerer, illegale immigranter og mulige terrorister. Säsong 8. Producerat år 2013.
16:05 
Lægehelikopteren
Under en fodboldulykke opstår der pludselig uventet glæde på grund af den stærke smertestillende medicin. I mellemtiden reddes Rose fra en forulykket bil. Producerat år 2018.
17:00 
Nyhederne og Vejret
17:12 
Regionale nyheder
17:20 
Go' aften Live
17:55 
Dit vintervejr
18:00 
Nyhederne
18:20 
Regionale nyheder
18:25 
Go' aften Live
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
20:00 
X Factor
Tag godt imod alle 'X Factor's livedeltagere, når de for første gang træder ind på Danmarks største livescene. De har kæmpet sig hele vejen fra audition over '5 Chair Challenge' til bootcamp i Thy, og nu står de her! De tre dommere har gjort alt for at ruste deltagerne til dette øjeblik. Blachman står i spidsen for de unge solister, Ankerstjernes opgave er at få alle grupperne videre, mens Oh Land har solisterne over 23 at arbejde med. Husk, at din stemme tæller, når det bliver afgjort, hvem der er direkte videre - og hvem der ender i farezonen. Producerat år 2020.
21:20 
Nyhederne
21:35 
X Factor - afgørelsen
Alle livedeltagerne har været på scenen til det allerførste liveshow, og nu er det hele op til Danmark og dommerne: Hvem skal stå på scenen igen til næste liveshow, og hvem må sige farvel til 'X Factor' for denne gang?. Producerat år 2020.
22:15 
Fantastic Four
Amerikansk action-eventyrfilm fra 2015. Den intelligente unge mand Reed Richards (Ioan Gruffudd) har et særligt anlæg for fysik og kemi. I forbindelse med et banebrydende forsøg bliver han og hans tre venner - Ben Grimm, Johnny Storm og dennes adoptivsøster Sue (Jamie Bell, Michael B. Jordan og Kate Mara) - suget ind i et alternativt og farligt univers, der forvandler deres fysik og giver dem sære superkræfter. Det forandrer uigenkaldeligt deres liv, og de må lære at beherske deres nye superevner, hvis de vil redde jorden fra deres tidligere ven Victor Von Doom, der også har fået superkræfter i ulykken og er blevet vanvittig. Filmen bygger på de populære Marvel-tegneserier, oprindeligt skabt af Jack Kirby og Stan Lee. Producerat år 2015.
00:00 
The Insider
Da den dynamiske tv-producer Lowell Bergman (Al Pacino) tager kontakt til den tidligere forskningschef hos tobakskoncernen Brown & Williamson, Jeffrey Wigand (Russell Crowe), er han i første omgang uvidende om, at han har mødt den ultimative 'insider'. Til Bergmans held viser det sig imidlertid snart, at Wigand styret af sine samvittighedskvaler er rede til at sætte sit liv og sin families tryghed på spil for at lade amerikanerne vide, hvordan tobaksproducenterne bevidst og yderst målrettet arbejder på at optimere cigaretternes kemi - samtidig med at de benægter ethvert kendskab til nikotinafhængighed og kræftfremkaldende stoffer. Snart ruller sagen i medierne og i retssalene. Producerat år 1999.
02:40 
Paperback Hero
Jack Willis er en barsk, australsk lastbilchauffør, men skjuler en hemmelighed bag sin mandige facade: Han har nemlig skrevet en succesrig kærlighedsroman - og brugt sin bedste veninde Rubys navn som dække. Da en forlægger fra Sidney melder sin ankomst i lille, støvede Lucktown for at få underskrevet en stor kontrakt, må Jack overtale Ruby, der ellers er den uromantiske type, til at påtage sig rollen som kulørt romanforfatter, og skuespillet fortsætter, da Jack og Ruby bliver inviteret til Sidney for at gøre reklame for bogen. Producerat år 1999.
04:15 
SOS i Skotland
Lægerne frygter, at en teenager har fået meningitis, så redningshelikopteren må i luften for at flytte hende fra et hospital på landet til et større hospital, hvor et hold eksperter venter. Politiet i Dumfries kontrollerer mistænkelige bilister, og Cairngorms skipatrulje er på løjperne, hvor flere skiløbere er kommet alvorligt til skade. Säsong 1. Producerat år 2013.
05:05 (06:00)
Alarm 112
En baby på bare 14 dage holder pludselig op med at trække vejret, og så må lægen Marianne i aktion - og der er ingen tid at spilde. Samtidig er en kvinde faldet så uheldigt i sin lejlighed, at fedderen Danny frygter, at hun har brækket ryggen. Producerat år 2014.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se