Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne og Vejret
07:00 
Nyhederne og Vejret
08:00 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne
Del 23. Producerat år 2021.
12:35 
Livet er fedt
livet er fedt 2 - afsnit 2. Deltagerne er nu løsladt fra det, de selv kalder 'verdens bedste fængsel', Ubberup Højskole, og i syv programmer følger vi deres fortsatte kamp mod overvægten. Efter 16 uger på slankeskolen skal de nu selv klare hverdagen og de mange svære fristelser. Allan hygger sig lidt for meget med sin forlovede, og Merethe kan ikke modstå de søde sager. Bente fortsætter med at slide sine skosåler, Line finder lykken med sin kæreste, og Marianne vil bare tabe sig endnu mere. . Del 1. Producerat år 2002.
13:25 
Livet er fedt
Livet er fedt 2 - afsnit 3. Allan kunne ikke klare kampen mod kiloene hjemme. Han tager derfor tilbage til slankeskolen, hvor han møder flere gamle venner i samme situation. Efter at have tabt mange kilo efter hjemkomsten løber Line ind i et uventet problem, som får konsekvenser for hendes nye livsstil. Bente fortsætter stilen fra Ubberup Højskole med en lang gåtur hver dag. Del 2. Producerat år 2002.
14:15 
Holder vi et år?
Holder vi et år?. Det er første dag i et helt nyt kærlighedseksperiment, og fire nyforelskede par ankommer til Helenekilde Badehotel. Her venter tre eksperter med overvågning døgnet rundt og videnskabelige tests, der skal afsløre, om parrenes kærlighed kan stå distancen i det lange løb. De fire par er spændte, og stemningen er fuld af kærlighed, men allerede under første test, opstår der problemer hos nogen. Mon eksperterne er overbeviste om parrenes kærlighed? . Del 1. Producerat år 2020.
14:50 
Holder vi et år?
Holder vi et år?. Eksperterne har stadig halvandet døgn tilbage på badehotellet, inden de skal vurdere, hvilke af de fire nyforelskede par, de tror på. Og der går ikke mange øjeblikke, før Rasmus og Nathasja kommer i store problemer, mens Claus og Stine omvendt stryger smertefrit gennem opgaven. Men udfordringerne stopper ikke her, for hvad sker der, når parrene bliver konfronteret med deres egne dårlige kvaliteter, og hvordan går kommunikationen nu, når de ikke kan slippe for at se det negative i deres parforhold i øjnene? . Del 2 av 6. Producerat år 2020.
15:30 
Holder vi et år?
Holder vi et år?. Det er sidste dag på Helenekilde Badehotel, og eksperterne skal nu vurdere, om de tror på, hvorvidt parrene er sammen på deres etårsdag. Inden parrene forlader badehotellet, får de et godt råd med på vejen, men gode råd er svære at tage imod, og især Jonas og Susanne får efterfølgende brug for en pause. Nathasja og Rasmus derimod oplever, at rådet gør noget godt for dem. Efter kort tid bliver det igen hverdag, og det er nu og hen over det næste halve år, det skal vise sig, om eksperternes forudsigelser holder eller ej. . Del 3 av 6. Producerat år 2020.
16:05 
Holder vi et år?
Holder vi et år?. Hos Nathasja og Rasmus i Jyderup, skal den store nyhed om familieforøgelsen, overbringes Nathasjas børn. Kamilla og Peter tager til Berlin, hvor Kamillas ængstelighed kommer til udtryk og i Århus bliver det mere og mere tydeligt, at Susanne og Jonas har forskellige tilgang til tingene. I Hobro drømmer Stine og Claus om en fremtid, hvor fortiden ikke længere spøger. Men er det overhovedet muligt? . Del 4 av 6. Producerat år 2020.
16:40 
Holder vi et år?
Holder vi et år?. Kamilla føler sig ensom i Aalborg og vil derfor gerne flytte til København med Peter. Hverdagen rammer for alvor Stine og Claus i Hobro. Det forelskede par kæmper med at få kærestetid, men med fem sammenbragte børn, kan det tid tider virke som en umulig opgave. Susanne føler sig afvist af Jonas, og i Jyderup går bølgerne højt mellem de kommende forældre. Vil det overhovedet være muligt for Rasmus og Nathasja at løse deres konflikter, eller vil eksperterne få ret i, at de ikke når deres etårsdag? . Del 5 av 6. Producerat år 2020.
17:15 
Holder vi et år?
Holder vi et år?. Der er nu gået et år, siden alle fire par mødte hinanden, og kærlighedseksperimentet er nået til vejs ende. Parrene skal nu mødes med eksperterne for første gang, hvor de vil finde ud af om videnskaben for seks måneder siden kunne forudse, om deres kærlighed ville holde. Og netop mødet hos eksperterne bliver en øjenåbner for flere af parrene, der får svar på, hvorfor det at mestre parforholdets kunst ikke altid er let for dem. . Del 6. Producerat år 2020.
17:55 
Dit vintervejr
Del 8. Producerat år 2021.
18:00 
Nyhederne og Sporten
18:15 
Regionale nyheder
18:25 
Håndbold: VM - studiet
TV 2s eksperter og kommentatorer er klar med sidste nyt fra VM i håndbold. De ser nærmere på dagens kampe, behandler spændende historier fra VM og går tættere på spillerne med interviews og reportager. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra håndboldens verden på sport.tv2.dk. #tv2haandbold. Del 12. Producerat år 2021.
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
20:00 
Jo færre jo bedre
Tre nye par står klar med obskure svar på spørgsmål om alt fra 'X Factor' og bilmærker til begivenheder fra danmarkshistorien og lande på Danmarks længdegrader. Parret med de bedste svar får chancen for at vinde 50.000 kroner i finalerunden, hvis de kan finde et svar, som ingen af de 100 adspurgte har nævnt. Del 11. Producerat år 2020.
21:00 
Hidden Figures
Amerikansk drama fra 2017. I 1950'ernes raceopdelte USA bliver tre kvindelige afroafrikanske matematikere ansat af NASA. De tre kvinder er matematiske genier og arbejder med at lave udregninger for de hvide mandlige ingeniører under rumkapløbet. De stiger hurtigt i graderne, men oplever masser af problemer på grund af racisme og chauvinisme i forbindelse med deres arbejde. De ender med at blive afgørende for, at USA får sendt en astronaut i kredsløb om Jorden. Undervejs udfordrer de visionære kvinder linjerne mellem både køn og race og er med til at inspirere en hel generation. Filmen er baseret på virkelige begivenheder. . Producerat år 2017.
23:10 
Som sunket i jorden
Ulla. En novemberaften i 1997 forlader 48-årige Ulla Bødker sit hjem i Esbjerg. Hun fortæller naboen, at hun skal til Varde, men vil komme tilbage senere på aftenen. Ulla tager bilen og kører afsted. Men hun kommer aldrig tilbage. Hendes familie har ingen livstegn fået fra hende siden. Ulla er forsvundet. I 24 år har Ulla Bødkers gådefulde forsvinden været et mysterium, et mysterium som Kristian Bech nu forsøger at opklare. Hvad skulle Ulla i Varde den fredag aften? Er hun forsvundet af egen fri vilje - eller har hun været udsat for en forbrydelse?. Del 4. Producerat år 2021.
00:05 
Smæk for skillingen
Melvin Kakooza bliver godt og grundigt snydt af en deltager, der har regnet den ud, når han i dette program er taget til en af Limfjordens mange perler, nemlig Skive. Men når man nu har et gastronomisk skatkammer i baghaven, forlader man så overhovedet sin østerstallerken og snapseglas, når Melvin og hans gadequiz kommer til byen og vil lege? . Del 3. Producerat år 2021.
00:40 
Tynd i toppen
Hvorfor betyder hår så meget, og hvor langt er vi villige til at gå for at få det tilbage? Martin og Lars lider begge af tidligt hårtab. Det påvirker deres selvtillid, og de har derfor besluttet at tage kampen op. Vi følger med, når Martin skal under kniven i Istanbul, og når Lars får toupé. Producerat år 2020.
01:15 
Livet er fedt - 20 år efter
Livet er fedt. Det er 20 år siden, at Danmark kom på fornavn med Merethe, Line, Marianne og Allan. Helt tæt fulgte vi deres kamp mod de overflødige kilo, da de tjekkede ind på Ubberup Højskole. Journalist Ole Kolster tager nu tilbage til de fire tidligere deltagere for at finde ud af, om det virkede at tælle kalorier med lommeregneren. Hvordan gik det med dem, da kameraet slukkede? Faldt de tilbage i de gamle vaner? Og hvordan har de det i dag?. Del 1 av 2. Producerat år 2021.
02:05 
Gordon, Gino og Fred på tur
San Francisco. De tre venner tager denne gang til San Francisco og smukke Napa Valley, hvor der skal smages på masser af fiskeretter, lækker vin - og prøves yoga med geder!. Del 3. Producerat år 2020.
02:55 
Lægehelikopteren
Akutteamet bruger en særlig militærforbinding i et forsøg på at redde en mand fra at bløde ihjel. Niårige Ar-Rayyan er blevet ramt af en bil. Og den ældre kvinde Bonnie har fået et alvorligt brud på sin ankel. Del 2. Producerat år 2018.
04:00 (05:00)
Nyhederne og Vejret

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå