Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne og Vejret
07:00 
Nyhederne og Vejret
08:00 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne
12:25 
Hvem vil være millionær?
Huxi Bach og Jan Gintberg har begge besøgt de varme stole før. De mangler dog stadig at nå helt til tops og vil virkelig gerne være de glade givere af en million kroner til Læger uden grænser. I forsøget på at fravriste Hans Pilgaard den helt store check benytter de to veltalende komikere sig af både af kløgt, snilde og en store mængde humor. Producerat år 2016.
13:20 
Kampklar
Fodboldheltene er samlet i træningslejren, men uden cheftræner Lars Olsen, der må passe sit job som landstræner for Færøerne. Målmandscoach Lars Høgh har derfor overtaget trænertjansen, og han har indkaldt endnu en forstærkning, nemlig den gamle Espanyol-helt John Lauridsen. Samtidig bliver spillerne præsenteret for en helt ny udfordring, der skal hjælpe dem med deres smidighed. Går der gak og løjer i den, mens cheftræneren er væk? Og hvor kampklare er spillerne egentlig til den landskamp, der rykker faretruende tæt på?. Producerat år 2020.
14:10 
X Factor
De tre dommere har sammen udvalgt alle deltagerne til '5 Chair Challenge', men de udvalgte deltagere ved endnu ikke, hvilken dommer der skal bestemme deres videre skæbne i 'X Factor'. Hvem skal de imponere for at få en af de fem eftertragtede stole? Oh Land har fået kategorien 'Solister over 23 år', og hun er den første dommer, der styrer stolelegen. Hun bliver kastet ud i nogle svære beslutninger, og især ét valg kommer hun til at fortryde. Hun må derfor kalde en deltager tilbage på scenen. Producerat år 2020.
15:30 
Håndbold: EM - studiet
TV 2s eksperter og kommentatorer er klar med sidste nyt fra EM i Sverige, Østrig og Norge. De ser nærmere på dagens kampe, behandler spændende historier fra EM og går tættere på spillerne med interviews og reportager. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport. tv2.dk. Producerat år 2020.
16:20 
Håndbold
EM–Finale. Producerat år 2020.
17:15 
Håndbold
EM–Finale. Producerat år 2020.
18:15 
Håndbold: EM - studiet
TV 2s eksperter og kommentatorer er klar med sidste nyt fra EM i Sverige, Østrig og Norge. De ser nærmere på dagens kampe, behandler spændende historier fra EM og går tættere på spillerne med interviews og reportager. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport. tv2.dk. Producerat år 2020.
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
20:00 
Jo færre jo bedre
100 danskere har givet deres bud på karakterer fra tv-serien 'Venner', og nu er det op til dagens tre vennepar at finde de svar, som færrest har gættet på. Vi skal også rundt i landet for at quizze i danske byer på præcis fire bogstaver, og så kommer deltagerne med obskure bud på danske nationalretter. Producerat år 2019.
21:00 
The circle
Amerikansk thriller-drama fra 2017. Da den unge Mae Holland (Emma Watson) bliver ansat på 'The Circle', verdens største sociale medie, ser hun det som sit livs mulighed. 'The Circle' linker brugernes personlige e-mails, sociale medier, bankoplysninger og indkøb sammen, og giver brugerne en online identitet, der er fuldstændig transparent. Mae gør stort indtryk på selskabets karismatiske leder, Eamon Bailey (Tom Hanks), og bliver virksomhedens ansigt udadtil, men snart begynder hun at få moralske skrupler over selskabets ambitioner - samt konsekvenserne af dem. Producerat år 2017.
22:55 
Sexanklagerne mod R. Kelly: Regnskabets time
R. Kelly skal forholde sig til den lange række af anklager, han står overfor efter udgivelsen af dokumentaren 'Surviving R. Kelly'. Og en af de implicerede i sagen, Jerhonda Pace, står frem og fortæller om en skræmmende pagt, hun indgik med sangeren. Del 3 av 5. Producerat år 2020.
00:05 
Sexanklagerne mod R. Kelly: Regnskabets time
Sangeren R. Kelly bliver løsladt og giver efterfølgende et temmelig kontroversielt interview. Og så står sangerens tidligere kæreste, Dominique Gardner, frem på kamera for første gang. Del 4 av 5. Producerat år 2020.
01:20 
Som sunket i jorden
I vinteren 1986 forsvinder 25-årige Camilla Steinaa sporløst. Hendes yngre søskende, Grane og Lucilla, har ikke set hende siden, og den dag i dag spekulerer de stadig: Hvorfor forsvandt Camilla? Lever hun stadig? Hvad blev der af hende dengang?. Kristian Bech hjælper med at undersøge sagen. Camilla er et mysterium både for familien og for politiet, men i løbet af Kristians efterforskning begynder der at tegne sig et billede af en grænsesøgende og karismatisk kvinde, der har levet et vildt liv. Et liv, som hendes familie aldrig har kendt til. Producerat år 2020.
02:10 
Britain's Got Talent - vindere fra hele verden
Hvilke to acts går videre i dagens konkurrence? Og hvem får dommernes guldknap?. Se med, når fantastiske, håbefulde artister fra hele verden dyster om en plads i den store finale. Dommerne er Simon Cowell, Amanda Holden, David Walliams og Alesha Dixon. Producerat år 2019.
04:00 (06:00)
Nyhederne og Vejret

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se