Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
06:30 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
12:35 
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
Sara Lygum og Peter Ingemann tager til Frederiksberg i København for at hjælpe to boligsøgende par, hvis situation er temmelig uholdbar. Julie og Morten bor i en lejlighed klods op ad det larmende metrobyggeri, men Julie er højgravid, så Sara må hurtigst muligt finde et hus uden for byen til den kommende familie. Peter skal hjælpe Jakob, som bor midlertidigt hos sin veninde. Jakobs drøm er at finde en lejlighed, som i fremtiden kan blive fælles hjem for ham og hans nye kæreste, Thekla, så Peter må tage kampen op med det københavnske boligmarked. Del 3. Producerat år 2015.
13:25 
Mesterlige ombygninger
Mads, Katharina og deres to teenagedøtre bor i en kolonihaveforening på Amager, som de synes har en perfekt beliggenhed. Men deres hus er blevet for småt - og hvad gør man så? De køber nabogrunden, hvor der er et gammelt træhus og starter helt forfra. Arkitekten David Zahle skal prøve at løse opgaven på den lille grund, så familien får udnyttet kvadratmeterne bedst muligt - og får mest muligt lys. Del 3. Producerat år 2020.
14:00 
Meyerheim & Stjernerne
Se det åbne og personlige portræt af manden, der har givet os udødelige filmklassikere som 'Zappa', 'Busters verden' og 'Pelle Eroberen', når Michael Meyerheim besøger instruktør Bille August. Han fortæller ærligt om sin hårde barndom i Rørvig med en manipulerende far, der stadig giver ham mareridt, og sammen med Meyerheim rejser Bille August for første gang i 40 år tilbage til der, hvor han voksede op. Meyerheim får også et unikt indblik i Billes familieliv og lærer hemmeligheden bag den gode filmscene. Del 3. Producerat år 2019.
14:45 
Størst
Cirque du Soleil. Canadiske Cirque Du Soleil har inviteret Peter Ingemann bagom kulisserne i verdens største cirkus. Det begynder i Royal Arena i København, når 200 tons udstyr, fløjet ind med jumbojets, skal blive til showet Varekai. Peter kommer på overarbejde, når han sætter scenen op sammen med de andre roadies. Han besøger også Cirque De Soleis hovedkvarter i Canada, hvor kun fantasien sætter grænser for, hvad der kan lade sig gøre. Del 4. Producerat år 2017.
15:35 
Kurs mod fjerne kyster
Det gode skib Havana letter anker fra Galapagos, og Mikkel Beha Erichsens sønner Emil og Theis sætter kursen mod Fransk Polynesien. Forude venter en 3000 sømil lang sejlads i verdens største ocean, Stillehavet. Bagefter bliver hele familien atter genforenet på Tahiti, hvor de sammen gør Havana klar til to måneders togt mellem øde atoller og frodige vulkanøer. Mikkel var ti år gammel da han første gang sejlede i Polynesien med sin far ombord på Nordkaperen - og det er dejligt at være tilbage. Men Fransk Polynesien er ikke kun paradis. Ude i havet lurer en kæmpe miljøkatastrofe på grund af de mere end 200 franske atomprøvesprængninger, som foregik i området helt frem til 1990’erne. . Del 2. Producerat år 2015.
16:25 
Gutterne på kutterne
Livet som kystfisker er en evig kamp for overlevelse, for konkurrencen fra større og mere effektive industritrawlere er hård, og udgifterne til fiskekvoter og vedligeholdelse af de gamle kuttere stiger hvert år. Men så må man tænke kreativt, og de unge fiskere i Thorupstrand er hele tiden på udkig efter nye afsætningsmuligheder for deres bæredygtige fangst. Fætrene har netop indledt et samarbejde med detailkæden Coop, som de har store forventninger til. Men på trods af nye tiltag og projekter, så er fiskeriet stadig det væsentlige. Men det kræver, at kutterne kan komme på hav, og Jan og Jonny har igen problemer med deres gamle båd. Del 4. Producerat år 2015.
17:00 
Nyhederne og Vejret
17:12 
Regionale nyheder
17:20 
Go' aften LIVE
Del 11. Producerat år 2021.
17:55 
Dit vintervejr
Del 11. Producerat år 2021.
18:00 
Nyhederne
Del 11. Producerat år 2021.
18:20 
Regionale nyheder
18:25 
Håndbold: VM - studiet
TV 2s eksperter og kommentatorer er klar med sidste nyt fra VM i håndbold. De ser nærmere på dagens kampe, behandler spændende historier fra VM og går tættere på spillerne med interviews og reportager. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra håndboldens verden på sport.tv2.dk. #tv2haandbold. Del 6. Producerat år 2021.
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
20:00 
Livet er fedt - 20 år efter
Livet er fedt. Ole Kolster inviterer Merethe, Allan, Marianne og Line tilbage til Ubberup Højskole, hvor han mødte dem i 2001. Det er første gang, siden optagelserne stoppede, at de ser hinanden, og nu mødes alle fire i et tårevædet gensyn. Men alt har ændret siden dengang, og de fire forbløffes gang på gang i det overraskende gensyn, hvor de obligatoriske vejninger nu er afskaffet, og højskolen griber vægttab radikalt anderledes an. Del 2 av 2. Producerat år 2021.
20:50 
Smæk for skillingen
Melvin Kakooza bliver godt og grundigt snydt af en deltager, der har regnet den ud, når han i dette program er taget til en af Limfjordens mange perler, nemlig Skive. Men når man nu har et gastronomisk skatkammer i baghaven, forlader man så overhovedet sin østerstallerken og snapseglas, når Melvin og hans gadequiz kommer til byen og vil lege? . Del 3. Producerat år 2021.
21:30 
Nyhederne
22:00 
Regionale nyheder
22:12 
Håndbold: VM - studiet med sportsnyhederne
TV 2s eksperter og kommentatorer er klar med sidste nyt fra VM i håndbold. De ser nærmere på dagens kampe, behandler spændende historier fra VM og går tættere på spillerne med interviews og reportager. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra håndboldens verden på sport.tv2.dk. #tv2haandbold. Del 20. Producerat år 2021.
22:50 
Min sindssygt sunde familie
På Østerbro i København får familien svar på, om de i virkeligheden er så sunde, som de tror, de er. De er spændte. Men det er ikke altid nemt at leve så ekstremt sundt, som de tre familier har valgt at leve, for hvad gør man, når andre i familien ikke er helt med på den retning, man har valgt?. Og hvornår bliver den sunde livsstil for meget? . Del 3 av 4. Producerat år 2020.
23:25 
Slank på 21 dage
Fem frivillige har sagt ja til at gå på en kalorietlet diæt i tre uger, men først tester dr. Michael Mosley deres helbred. Hvordan har coronaen påvirket det?. Del 1. Producerat år 2020.
00:20 
De slanke menneskers hemmelighed
Hvordan kan det være, at nogle mennesker kan forblive slanke uden at skulle tænke på, hvad de spiser eller behøver at motionere?. Værten Sabrina Grant følger denne gang Carl, der undrer sig over, at han aldrig har taget på. Og Gaby fra det sydlige London har samme problem. Er det mon hendes fordøjelsessystem, der er hemmeligheden?. Del 2. Producerat år 2019.
00:50 
De slanke menneskers hemmelighed
Værten Sabrina Grant følger denne gang James fra Manchester, der kæmper en brav kamp for at tage på. Og Sabrina møder også Margaret og forsøger at finde ud af, hvordan hun undgår at tage på. Del 3. Producerat år 2019.
01:25 
Elementary
Nobody Lives Forever. Holmes og Watson efterforsker et giftmord på en professor, der arbejdede på et hemmeligt projekt. Imens bliver Holmes kontaktet af sin tidligere sponsor, der har brug for hans hjælp. Säsong 6. Del 9 av 21. Producerat år 2018.
02:10 
Elementary
The Adventure of the Ersatz Sobekneferu. Sherlock Holmes og hans far forsøger at reparere deres anstrengte forhold, da de hører om et dødsfald i familien. Holmes og Watson finder en forbindelse mellem deres seneste sag og en verden af egyptiske antikviteter. Säsong 6. Del 10 av 21. Producerat år 2018.
03:00 
Grænsepatruljen
Falske turister, der kommer til Canada for at arbejde, smuglere, legetøj fyldt med heroin, våben forklædt som mobiltelefoner - det er alt sammen blot endnu en dag på kontoret for den canadiske grænsekontrol. Hver eneste dag ankommer 20.000 passagerer til den internationale lufthavn i Vancouver, mens endnu flere krydser grænsen mellem USA og British Columbia i bil. Mens de fleste sandsynligvis føler sig lidt beklemt ved at skulle igennem immigrationskontrollen og tolden, er der faktisk nogle, der har rigtig god grund til at være nervøse. Og det er bl.a. dem, grænsekontrollen skal forsøge at spotte. Del 23. Producerat år 2014.
03:30 
Grænsepatruljen
Falske turister, der kommer til Canada for at arbejde, smuglere, legetøj fyldt med heroin, våben forklædt som mobiltelefoner - det er alt sammen blot endnu en dag på kontoret for den canadiske grænsekontrol. Hver eneste dag ankommer 20.000 passagerer til den internationale lufthavn i Vancouver, mens endnu flere krydser grænsen mellem USA og British Columbia i bil. Mens de fleste sandsynligvis føler sig lidt beklemt ved at skulle igennem immigrationskontrollen og tolden, er der faktisk nogle, der har rigtig god grund til at være nervøse. Og det er bl.a. dem, grænsekontrollen skal forsøge at spotte. Del 24. Producerat år 2014.
04:00 (06:00)
Nyhederne og Vejret

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå