Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
06:30 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
12:30 
Kendisfamilier
Julie Berthelsen skal for første gang se sin nye smykkekollektion. Smykkerne er utrolig vigtige for Julie, da de er en hyldest til både den danske og grønlandske natur - men også fordi Julie tror på, at ædelstene, guld og sølv rummer flere kræfter, end vi går og tror. Martin Brygmann får en sjælden kvalitetsstund med datteren Frida. De dyrker begge to musikken, og heldigvis har Frida stadig brug for fars hjælp, da hun skal lave musik til en børneserie, hun skriver på. Imens er Jens Gaardbo taget til Frederikshavn, først for at overraske sin mor, men også for at se ishockey, som er Jens' yndlingssport. Producerat år 2019.
13:15 
Han, hun og drømmeslottet
In the Attic. Angel har planer - loftet skal laves om en fantastisk lejlighed. Men først skal hun og datteren Dorothy en tur til Paris. Dick knokler på slottet, hvor der skal være fødselsdagsfest - med popcorn. Säsong 5. Producerat år 2018.
14:10 
Gutterne på kutterne
Kvinderne i Thorupstrand har stiftet en ny husmoderforening, og for tilflytterne Kasia og Linda er det den perfekte anledning til at lære flere at kende. Med favnen fuld af muffins håber de, at byens kvinder vil tage godt imod dem. Kristians brækkede hånd er endelig helet, men efter 10 uger på land er det hårde arbejde som fisker en prøvelse for både hånd og krop. Livet for fiskerne har alle dage været uforudsigeligt og fyldt med udfordringer,men den ulykke der pludselig rammer kunne ingen forudse. En aften er der pludselig brand ombord på en af byens kystfiskerbåde. Branden har konsekvenser for bådens ejer og for resten af det lille fiskersamfund, som i forvejen kæmper for overlevelse. Producerat år 2017.
14:45 
CPH Lufthavnen
I en travl lufthavn tæller hvert minut, og det er vigtigt, at personalet er klar til, at alt kan ske. I ankomsthallen gør tolderen Søs en fangst af det forbudte khat. Martin og Michael fra security har nok at se til, da en gammel kending af en ballademager nægter at forlade lufthavnens område. Peter fra SAS får den trælse opgave at skulle pille 48 utilfredse passagerer af afgangen til Stockholm, fordi et fly er gået i stykker, og erstatningsmaskinen er væsentligt mindre og ikke har plads til alle. Producerat år 2012.
15:15 
CPH Lufthavnen
Supervisor Tabassam gør alt, hvad der står i hendes magt, for at hjælpe sangeren Joey Moe med at komme på ferie. Hans pas er muligvis ødelagt af regnen, og måske bliver hans ferie aflyst i sidste sekund. Sikkerhedsfolkene Martin og Michael skal hjælpe en epileptisk passager, der har haft flere anfald på flyveturen. Den omtumlede passager har brug for ekstra omsorg, og den sørger Martin og Michael for. Det er dog ikke alle, der har fortjent en særlig behandling. Lise står med en beruset mand, og ham kan hun ikke bare sende om bord. Nu må kaptajnen afgøre, om manden er for fuld og må tage en senere fly, når han er blevet ædru. Producerat år 2012.
15:45 
Razzia
Jacob Fosgerau er på færdselspatrulje i Slagelse og og må uddele en bøde til en bilist, der taler i mobiltelefon. Tungvognscenter Øst kontrollerer roetransporter, og Tobias Holm fra Dyrenes Beskyttelse får en anmeldelse om nogle dumpede hundehvalpe. Säsong 8. Producerat år 2016.
16:20 
Razzia
Betjent Kim Døssing fra Sydsjællands og Lolland-Falsters politi standser et par syriske flygtninge, der ikke har noget dansk kørekort. Politiets enhed for farligt gods stopper en uvidende chauffør, der ikke har styr på, hvad han må køre med af gods. Og et par jurister, der arbejder for en række mærkevareproducenter, renser en butik for kopivarer. Säsong 8. Producerat år 2016.
16:55 
Dit vintervejr
17:10 
Regionale nyheder
17:20 
Håndbold: EM - studiet
TV 2s eksperter og kommentatorer er klar med sidste nyt fra EM i Sverige, Østrig og Norge. De ser nærmere på dagens kampe, behandler spændende historier fra EM og går tættere på spillerne med interviews og reportager. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport. tv2.dk. Producerat år 2020.
17:50 
Håndbold
EM–Semifinale. Producerat år 2020.
18:45 
Håndbold
EM–Semifinale. Producerat år 2020.
19:50 
Nyhederne
20:04 
Regionalprogram
20:20 
Håndbold
EM–Semifinale. Producerat år 2020.
21:10 
Håndbold
EM–Semifinale. Producerat år 2020.
22:25 
Britain's Got Talent - vindere fra hele verden
Hvilke to acts går videre i dagens konkurrence? Og hvem får dommernes guldknap?. Se med, når fantastiske, håbefulde artister fra hele verden dyster om en plads i den store finale. Dommerne er Simon Cowell, Amanda Holden, David Walliams og Alesha Dixon. Producerat år 2019.
00:00 
Det' bare mænd
Britisk komediedrama fra 1997. Den charmerende og en smule ansvarsløse Gaz (Robert Carlyle) får den idé, at han og hans arbejdsløse kammerater skal lave et mandestripshow for at tjene nogle hårdt tiltrængte håndører. Projektet lyder nok temmelig vanvittigt, men da de alle har brug for pengene og i øvrigt ikke har noget bedre at tage sig til, begynder de at øve sig i at vrikke med hofterne og smide kludene. Undervejs støder den brogede flok af arbejdsløse stålarbejdere på både latter og forargelse, men det ender med at blive en værdifuld oplevelse for både dem selv og deres omgivelser. Producerat år 1997.
01:35 
Basic instinct 2
amerikansk thriller fra 2006. Den sexede og manipulerende krimiforfatterinde Catherine Tramell (Sharon Stone) bliver mistænkt for mord, da hendes elsker dør under mistænkelige omstændigheder i en bilulykke. For at få lavet en psykologisk undersøgelse af hende, beder politimanden Roy Washburn (David Thewlis) psykiaterne Michael Glass (David Morrissey) tager sig af opgaven. Da Glass møder den intelligente og forføriske kvinde bliver han straks forblændet af hende, men alligevel går det hurtigt op for ham, at hun skjuler store hemmeligheder. Samtidig begynder mennesker omkring ham at blive myrdet en efter en, og spørgsmålet er, om det er hende der er morderen?. Producerat år 2006.
03:30 
Fantastic four
Amerikansk action fra 2005. Den geniale videnskabsmand Dr. Reed Richards (Ioan Gruffudd) får økonomisk hjælp af mangemillionæren Victor Von Doom til en rejse ud i det ydre rum, hvor han skal undersøge kosmisk stråling. Sammen med Ben Grimm, Sue Storm (Jessica Alba), Johnny Storm og Von Doom tager Richards af sted, men noget går galt, og de bliver alle fem udsat for en stor mængde stråling, der får deres gener til at mutere. Tilbage på jorden opdager de, at de har fået superevner, og danner superheltegruppen "Fantastic Four". Men Von Doom, der er gået bankerot på grund af ekspeditionen, og også har fået superstyrke, vil have hævn over de andre fire og sætter nu en onde plan i værk. Producerat år 2005.
05:10 (06:00)
Alarm 112
I København rykker Falck-redderen Danny ud til en slem trafikulykke i København. En knallertkører er blevet kørt ned, og han er dybt chokeret. Et andet sted i byen er en cyklist blevet kørt ned bagfra af en anden cyklist, og i Aalborg skal ambulancelæge Marianne forsøge at bevare det kølige overblik ved et stort trafikuheld. Producerat år 2014.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se