Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne og Vejret
07:00 
Nyhederne og Vejret
08:00 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne
Del 25. Producerat år 2021.
12:30 
Livet er fedt
De har 16 uger til at skabe et nyt liv. Efter en flot start har Allan ikke tabt sig to uger i træk, mens de andre fortsat taber sig. Den nye livsstil med mindre fedt og mere motion giver resultater. Ikke kun på vægten, men også på deltagernes selvtillid. Kampen mod de overflødige kilo begynder i indkøbsvognen. Diætisten guider deltagerne igennem supermarkedets kaloriejungle. Susanne runder et skarpt hjørne. Hun har nu tabt 50 kilo. Og Allan præsenterer en overraskelse for de andre. . Producerat år 2001.
13:20 
Livet er fedt
Kan Allan passe Dennis Rommedahls fodboldtrøje? Lykkes det Bente at tabe 30 kilo? Og finder Susanne en kæreste?. Deltagerne er i gang med den sidste måned i verdens bedste fængsel, som de kalder deres nuværende bopæl. De har 16 uger til at lære en ny livsstil, der skal give dem et lettere liv. Der er succes på vægten for de fleste, men mange har fået en endnu større sejr. De har fundet sig selv. Mens nedtællingen til den sidste vejning er i gang, spekulerer deltagerne på fremtiden. Hvad sker der, når de slippes løs til deres egen hverdag. . Producerat år 2001.
14:10 
Verdens lykkeligste landshold
Lykkeliga er det første nationale håndboldfællesskab af sin slags, hvor børn med udviklingshandicaps møder hinanden og spiller håndbold sammen. I Lykkeliga er alle spillere på landsholdet, og de har derfor lavet verdens største og lykkeligste landshold. Men de har et problem, for de har ikke nogen landstræner - og det skal de have fundet. Så nu skal Magda, Tobias og Jakob på jagt efter verdens lykkeligste landstræner. . Del 1 av 2. Producerat år 2019.
14:45 
Verdens lykkeligste landshold
Magda, Tobias og Jakob spiller alle på verdens lykkeligste landshold, Lykkeliga, der er et håndboldhold for børn med udviklingshandicaps. De skal finde verdens lykkeligste landstræner til deres landshold, og valget står nu mellem Henrik Møllgaard og Nikolaj Jacobsen. Magda, Tobias og Jakob har inviteret dem til jobsamtaler for at finde ud af, hvem der skal have det eftertragtede job som verdens lykkeligste landstræner. . Del 2 av 2. Producerat år 2019.
15:20 
Verdens lykkeligste landshold
Magda, Tobias og Jakob fra Lykkeliga er tilbage. Lykkeliga er et håndboldfællesskab for børn med udviklingshandicap, og det har taget Danmark med storm. Alle spillere i Lykkeliga er på landsholdet, men når man er på landsholdet, vil man også gerne spille en landskamp. Men de har et problem, for der er ikke noget landshold, de kan spille imod. Derfor tager de til Norge for at vise Lykkeliga frem - og for at invitere Norge til den allerførste landskamp. Del 1 av 2. Producerat år 2020.
15:55 
Verdens lykkeligste landshold
Spillerne fra Lykkeliga står over for deres første landskamp. Men Magda, Tobias og Jakob er også blevet ældre, og det betyder flere udfordringer for dem. Mens Jakob skal på sin første date, flytter Tobias hjemmefra - og så er Magda ved at være en stor pige og skal for første gang til en rigtig frisør. Del 2 av 2. Producerat år 2020.
16:30 
Caroline Wozniacki - det nye liv
Den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki valgte i foråret 2020 at trække sig fra professionel tennis. En eskalerende gigt og en overvældende lyst til et nyt liv var medvirkende til, at hun ville tage afsked med livet på tennisbaner verden over. Australian Open 2020 var hendes sidste turnering, og vi har fulgt med i de sidste dage af hendes tennisliv, hele vejen frem til den emotionelle afsked med de store arenaer og med tusindvis af fans. Nu begynder en ny tilværelse for hende uden daglig træning og strabadserende kampe, men med fokus på familien og en ny nærhed. Det personlige program her af Tomas Gislason (Overcoming) går helt tæt på en af Danmarks største sportsstjerner. Producerat år 2020.
17:20 
Helt sort
Melvin er taget til Kronjylland. Det betyder det ægte Jylland, men hvad laver en ægte jyde?. Ved Grenås kyst finder man Danmarks største ta’ selv buffet af tang. Her smager Melvin på de slimede delikatesser, som blandt andet går under navnet havets bacon. I Ebeltoft tilbyder Beate en alternativ form for terapi, nemlig en spirituel gåtur med en lama. Og i Randers skal man passe på med at fylde 30 år uden at være gift. Det oplever Melvin, når han er med til at skyde en peberkanon af til en lokal fødselsdagsfest. Den tradition har Melvins mor svært ved at forstå. . Del 1 av 4. Producerat år 2020.
17:55 
Dit vintervejr
Del 6. Producerat år 2021.
18:00 
Nyhederne og Sporten
18:15 
Regionale nyheder
18:25 
Håndbold: VM - studiet
TV 2s eksperter og kommentatorer er klar med sidste nyt fra VM i håndbold. De ser nærmere på dagens kampe, behandler spændende historier fra VM og går tættere på spillerne med interviews og reportager. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra håndboldens verden på sport.tv2.dk. #tv2haandbold. Del 5. Producerat år 2021.
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
20:00 
Håndbold: VM - studiet
TV 2s eksperter og kommentatorer er klar med sidste nyt fra VM i håndbold. De ser nærmere på dagens kampe, behandler spændende historier fra VM og går tættere på spillerne med interviews og reportager. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra håndboldens verden på sport.tv2.dk. #tv2haandbold. Del 28. Producerat år 2021.
20:25 
Håndbold
VM–Danmark-DR Congo. I den anden kamp til VM i Kairo skal de forsvarende danske verdensmestre i kamp mod DR Congo. Det er en af den slags kampe, som Nikolaj Jacobsens hold bare skal vinde, hvis de vil videre i slutrunden. Danmark har aldrig mødt DR Congo, så hvad der præcist venter de danske spillere, ved vi ikke. Men alt andet end en sikker sejr til Danmark vil være en kæmpe overraskelse. Producerat år 2021.
21:10 
Håndbold
VM–Danmark-DR Congo. I den anden kamp til VM i Kairo skal de forsvarende danske verdensmestre i kamp mod DR Congo. Det er en af den slags kampe, som Nikolaj Jacobsens hold bare skal vinde, hvis de vil videre i slutrunden. Danmark har aldrig mødt DR Congo, så hvad der præcist venter de danske spillere, ved vi ikke. Men alt andet end en sikker sejr til Danmark vil være en kæmpe overraskelse. Producerat år 2021.
22:05 
Håndbold: VM - studiet
TV 2s eksperter og kommentatorer er klar med sidste nyt fra VM i håndbold. De ser nærmere på dagens kampe, behandler spændende historier fra VM og går tættere på spillerne med interviews og reportager. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra håndboldens verden på sport.tv2.dk. #tv2haandbold. Del 29. Producerat år 2021.
22:35 
Jonatan Spang: Typisk
Med sine revsende iagttagelser og gode timing hudfletter Jonatan Spang dagens Danmark med sin egen lille verden, i et show der med andre ord er - 'Typisk Jonatan Spang'. . Del 1. Producerat år 2019.
00:20 
Smæk for skillingen
Melvin Kakooza taget til byen, som i 2007 blev kåret til Europas lykkeligste, nemlig Ringkøbing. Der skal kastes med fisk, mimes ordsprog og gættes kendisser. Men er ringkøbingensere så lykkelige og tilfredse, at de slet ikke gider at lege med Melvin? . Del 2. Producerat år 2021.
00:55 
Vores liv på børnehjemmet
Vores liv på børnehjemmet. Børnene er på telttur i Sverige, men på hjemvejen stikker Sami af, hjem til sin mor. Kommunen beslutter efter tre måneder, at han skal flytte. Børn og voksne holder en rørende afskedsfest for Sami på Orøstrand. Del 2 av 2. Producerat år 2021.
01:45 
Gordon, Gino og Fred på tur
Las Vegas. De tre venner tager denne gang til Las Vegas, Grand Canyon og Los Angeles. Her flyver de blandt andet i helikopter og fisker efter ørreder i Colorado River. Del 2. Producerat år 2020.
02:35 
På jagt efter de kriminelle
En morddømt er på udgang og er mistænkt for at stå bag et overfald med en kniv, så specialenheden får travlt med at opspore og fange vedkommende, inden flere kommer til skade. Turen går også til London, hvor en voldelig person har gemt sig et helt år for ordensmagten. Og det er ikke helt let at finde personen i den travle storby. Del 3. Producerat år 2018.
03:25 
Station 2: Gerningsmand eller offer?
Jon bliver politianmeldt for at have voldtaget sin gode veninde Kirstine i sin lejlighed. Sagen ender i retten, men slutter ikke der. Tværtimod er det blevet en af de mest omdiskuterede voldtægtssager, som har fået stor betydning for, at politikerne nu vil ændre loven. I Station 2 sidder Jon og Kirstine for første gang ansigt til ansigt siden den aften, der ændrede deres liv. . Del 10. Producerat år 2020.
04:00 (06:00)
Nyhederne og Vejret

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå