Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
06:30 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
12:30 
Kendisfamilier
Julie Berthelsen skal på en sjælden date med sin mand, Minik, og de skal mødes et usædvanligt sted, nemlig hos tatovøren. For både Julie og Minik er tatoveringer en del af den grønlandske arv, og i dag skal de begge to tatoveres. Martin Brygmann skal på en helt særlig opgave sammen med vennen Ole Kibsgaard. De skal spille en intimkoncert for en gruppe forældre til kronisk syge børn - en koncert, der kræver stor professionalisme, da begge musikere må kæmpe for at holde tårerne tilbage. Jens Gaardbo besøger fødebyen Frederikshavn og mødes med to gamle klassekammerater til en snak om barndommens minder. Producerat år 2019.
13:20 
Han, hun og drømmeslottet - den store julefest
Parkour & Turret. Det er sommer, og Angel har travlt med at indrette værelser, der er inspireret af blomster, frugt og grønt. Udenfor er Dick i fuld gang med at skabe et parkourområde. Säsong 5. Producerat år 2018.
14:15 
Gutterne på kutterne
Foråret banker på i Thorupstrand. Og selvom det først og fremmest betyder, at rødspættesæsonen er begyndt, finder Jesper også tid til at overraske sin kæreste, Kasia, på hendes nye arbejde på en nærliggende restaurant. En stor tragedie ramte det lille fiskerleje Thorupstrand forrige vinter, da en pyroman, som gennem længere tid havde huseret i området, stak ild til en af de blå kystfiskerbåde i sandet. Et kæmpe slag for alle fiskerne og deres økonomiske fællesskab, men selvfølgelig allermest for ejeren af båden, den unge fisker Nikolaj Bjerre, der i løbet af én, rædselsvækkende nat mistede sit levebrød og så sin fremtid gå op i flammer. Men Nikolaj nægter at give op og er heldigvis snart klar til at stikke til søs igen: Den 24-årige fisker har nemlig købt en anden brugt båd, som er større og mere moderne. Men inden fartøjet kan tages i brug, og Nikolaj igen kan begynde at tjene penge, venter en kompliceret ombygning forude. Producerat år 2018.
14:45 
CPH Lufthavnen
VIP-chef Susanne har en travl dag i lufthavnens venteværelse for de særligt udvalgte. I kongeværelset venter diplomater fra hele verden på at komme sikkert hjem, men en bil kører galt, og Susanne skal handle hurtigt for at redde situationen. Tolderen Torbens unge narkohund, Senta, kommer på en hård prøve. Med lidt held får Seta lov til at kalde sig både narkohund og pengehund. Hos gatemanagerne Ghita og Lise står den også på ekstra prøvelser, for der er problemer med teknikken ved en flyafgang til Moskva. Producerat år 2012.
15:20 
CPH Lufthavnen
Den unge gatemanager Ghita får en usædvanlig ilddåb, da hun to gange på én dag skal sende fly af sted til USA. Første gang går det som forventet, hvor Ghita måtte have en hånd fra den erfarne Lise for at få antallet af passagerer og flysæder til at gå op. Den anden afgang bliver en stor udfordring, for flyet har problemer med sæderne på business class, og afgangen bliver udsat flere gange. Martin og Michael fra security bliver kaldt ud til lufthavnens veterinærcenter, hvor dyrepasseren Birgit har fået ætsende væske i øjet. Endelig kontrollerer tolderen Søs bagagen hos en mand i et opsigtsvækkende, tigerstribet jakkesæt. Producerat år 2012.
15:50 
Razzia
Ved skolestart standser Københavns Vestegns Politi en bil med et barn, som selv har taget sikkerhedsselen af. Kim Døssing fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi undersøger en knallert, som viser sig at være ulovligt tunet og uden lovpligtig ansvarsforsikring. På tungvognskontrol ved Nørre Alslev finder Kenneth Thorsen adskillige fejl ved en udenlandsk transport og må tilbageholde lastbilen, til bøden bliver betalt. Säsong 9. Producerat år 2016.
16:25 
Razzia
På cykelrazzia i København stopper betjent Glenn Andersen en engelsktalende cyklist, som kører mod færdselsretningen og som efterfølgende gør alt, hvad han kan for at slippe for sin bøde. Dyrenes Beskyttelse har fået en henvendelse om nogle vanrøgtede katte i et hjem, og kredsformand Tobias Holm tager ud for at undersøge sagen. I Glostrup er Københavns Vestegns Politi på fartkontrol ved en skolevej. En bilist bliver standset for at køre 50 procent for stærkt. Säsong 9. Producerat år 2016.
17:00 
Nyhederne og Vejret
17:12 
Regionale nyheder
17:20 
Go' aften Live
17:55 
Dit vintervejr
18:00 
Nyhederne
18:20 
Regionale nyheder
18:25 
Go' aften Live
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
20:00 
Badehotellet
Ingen tyskere her. Sommeren 1940. Trods krig og besættelse slår Amanda dørene op til sin første sæson som ny ejer. Lettede over at slippe væk fra de tyske uniformer i gadebilledet søger alle gæsterne straks mod det lille hotel. Madsen som den eneste i egen vogn trods benzinrationering og kørselsforbud. Fru Frigh kommer i selskab med sin voksne datter, Bertha, der har hovedet fuld af en hemmelig forelskelse, mens fru Frigh selv er mere optaget af den venlige herre, de møder i toget. Alt ånder fred og ingen fare, indtil Weyses to drenge kommer på tværs af et par badende tyske soldater. Del 1. Producerat år 2020.
20:55 
En skat til Danmark
Lene Beier og museumsdirektør Rane Willerslev slår dørene op på Nationalmuseet, hvor alle er inviteret til at komme med deres personlige bidrag til en ny, storslået udstilling, der fortæller de sidste 100 års danmarkshistorie. Tre af museets eksperter skal udvælge hvilke genstande, der fortjener en plads på udstillingen. Genstande som, gennem personlige historier, siger noget særligt om, hvem vi danskere var, hvem vi er, og hvad vi deler som nation. Dagens tema er hverdagsglimt. Charles fra Randers fik en god idé i 1984, da han opfandt den franske hotdog. Nu håber han, at den kommer med på udstillingen. Charlotte Bircow kigger også forbi Nationalmuseet med sine 'Baller af stål', og to brandmænd fra fyrværkeriulykken i Seest i 2004 har en meget personlig historie, som de mener fortjener en plads på udstillingen. Producerat år 2020.
21:30 
Nyhederne
22:00 
Regionale nyheder
22:12 
Sporten
Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk. Producerat år 2020.
22:25 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med Casper Christensen vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Casper lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Producerat år 2020.
23:00 
Anders & Torben - tvillingerne og den nye kærlighed
Anders og Torben er tilbage på nye hverdagseventyr, og denne gang byder historien om de to tvillinger på en glædelig nyhed: Torben har fået en ny kæreste i Thailand. Nu går meget af Torbens tid med at tale i telefon, mens Anders står for alle de hjemlige pligter. Anders og Torben har også fået deres egen YouTube-kanal, og målet er at tjene penge nok til at kunne flytte til Thailand for at bo sammen med kæresterne. Del 1 av 2. Producerat år 2020.
23:35 
Størst
Peter tager til Tokyo, der med 35 millioner indbyggere er verdens største by. Det bliver et forunderligt møde med det topmoderne, det traditionelle, og det man måske som dansker ikke helt forstår. For i Tokyo findes der hoteller, hvor man sover i små kapsler, futuristiske robotshows og cykler, der på magisk vis parkeres under jorden. Peter bliver oplært i jordskælv, inden han besøger verdens største fiskemarked for at prøvesmage den ekstremt giftige fugufisk, der er en delikatesse. Midt i kontrasterne i millionbyens mylder møder han japanerne og forsøger at komme bag deres facader, for hvem er de egentligt, og hvordan overlever de i en by, der bare er størst? Fortløbende episodenummer 5:8. Producerat år 2014.
00:20 
Grænsepatruljen
Falske turister, der kommer til Canada for at arbejde, smuglere, legetøj fyldt med heroin, våben forklædt som mobiltelefoner - det er alt sammen blot endnu en dag på kontoret for den canadiske grænsekontrol. Hver eneste dag ankommer 20.000 passagerer til den internationale lufthavn i Vancouver, mens endnu flere krydser grænsen mellem USA og British Columbia i bil. Mens de fleste sandsynligvis føler sig lidt beklemt ved at skulle igennem immigrationskontrollen og tolden, er der faktisk nogle, der har rigtig god grund til at være nervøse. Og det er bl.a. dem, grænsekontrollen skal forsøge at spotte. Säsong 3. Producerat år 2014.
00:50 
Grænsepatruljen
Falske turister, der kommer til Canada for at arbejde, smuglere, legetøj fyldt med heroin, våben forklædt som mobiltelefoner - det er alt sammen blot endnu en dag på kontoret for den canadiske grænsekontrol. Hver eneste dag ankommer 20.000 passagerer til den internationale lufthavn i Vancouver, mens endnu flere krydser grænsen mellem USA og British Columbia i bil. Mens de fleste sandsynligvis føler sig lidt beklemt ved at skulle igennem immigrationskontrollen og tolden, er der faktisk nogle, der har rigtig god grund til at være nervøse. Og det er bl.a. dem, grænsekontrollen skal forsøge at spotte. Säsong 3. Producerat år 2014.
01:20 
Elementary
The Last Bow. Mens Holmes og Watson kæmper mod tech-milliardæren Odin Reichenbach, kommer der nyt frem om deres gamle fjende og Holmes' tidligere elsker, Jamie Moriarty. Säsong 7. Del 13 av 13. Producerat år 2019.
02:10 
Baywatch
Armored Car. Eddie og Shauni prøver at redde et barn, der er er lukket inde i en pansret bil, som er tæt på at falde i havet. Jill slår sig sammen med Trevor for at vinde turneringen i strandvolley, men det eneste, hun reelt ønsker, er at slå sin ekskærestes hold. . Säsong 1. Del 13. Producerat år 1990.
03:00 
Modern Family
Finding Fizbo. Cam bliver rasende, da han modtager en onlinevideo, der viser en person, som vanhelligere hans elskede Fizbo-kostume. Cam sætter sig derfor for at genoprette Fizbos ære. Imens får Phil sig noget af en overraskelse, da han endelig møder sin kommende stedbror til Franks polterabend. Säsong 8. Del 182. Producerat år 2016.
03:25 
Modern Family
Basketball!. Efter en frygtelig kamp ved sidste års basketball-event, har Phil trænet hele året for at gøre sit comeback. Men da NBA-stjernerne Charles Barkley og DeAndre Jordan begynder at vædde på kampene, må Phil stramme sig an for ikke at bukke under for presset. Imens står Gloria overfor sin ærkerival, Donna Duncan, som forsøger at underkende Glorias engagement på Mannys skole. Säsong 8. Del 183. Producerat år 2016.
04:00 (06:00)
Nyhederne og Vejret

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se