Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
06:30 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
12:30 
Regionale nyheder
12:35 
Jul på d'Angleterre
Julen står for døren - også på Danmarks førende femstjernede hotel, Hotel d'Angleterre, og der bliver kælet for detaljen. Alt skal være perfekt, og bestyrelsesformand fru Remmen og hotellets kreative direktør, Alan Evensen, stiller store krav til årets julefacade. Følg livet på luksushotellet gennem hele det år, det tager, at bygge den kæmpemæssige juleudsmykning. Vi er med på inspirationstur til New York, og når der skal shoppes juleudstyr i Frankfurt. Producerat år 2016.
13:25 
Jul på Valdemars Slot
Der bliver pyntet op til den flotteste jul nogensinde på Valdemars Slot. Men inden vi når dertil, er der meget, Caroline Fleming skal nå. Hun bor til dagligt i London med sine tre børn, og der er nok at se til: Hun skal stege en and, finde familiens gamle julepynt og pynte juletræ. Men heldigvis sker det med god hjælp fra børnene og Lene Beier. Vi kommer også en tur ud i Londons gader, før vi ender på familiens slot på Tåsinge. Caroline gør en stor indsats for, at familie, venner og gæster på slottet kommer i den gode julestemning. Vi får også en ærlig snak om fortid, nutid og fremtid, som Caroline har tænkt meget over, og det hele ender i sofaen ved den åbne kamin og med en god historie. Producerat år 2017.
13:55 
Jul på Berleburg Slot
I de tyske snedækkede bjerge ligger det gamle Berleburg Slot, og her bor prins Gustav og prinsesse Nathalie. De får besøg af Lene Beier i en tid, der er særdeles vigtig for familien, nemlig juletiden. Det traditionelle julemarked på slottet er ikke bare et marked, men en regulær tidsrejse gennem historien, og indenfor i slottets stuer står tre overdådige juletræer, der hver især gør højtiden hyggelig. Prinsesse Nathalie giver Lene et olympisk tilbud, hun ikke kan sige nej til, og så snyder prins Gustav Lene med et maleri, hvor der gemmer sig en familiehemmelighed. Prins Gustav og prinsesse Nathalie er søskende og børn af prinsesse Benedikte og prins Richard. Producerat år 2018.
14:30 
Jul på Ledreborg Slot
36 familiemedlemmer er samlet til traditionel julefest i den store familiesal på Ledreborg Slot, når Lene Beier kommer forbi. Hun får lov til at hjælpe John Munro med at fælde juletræer og stoppe kalkunen sammen med Silvia Munro. Klassisk engelsk plumpudding bliver tilberedt efter skotsk forbillede, og netop det skotske kommer til udtryk, når John spiller julemusik på sækkepiben, mens onkel Phillip klæder sig ud som julemand og overrasker børnene. De tre døtre fortæller om julen på slottet og kærligheden til stedet, og i slottets smukke kirke falder snakken på religion og tro. Producerat år 2018.
15:05 
I den søde juletid
Julen står for døren hos nogle af landets mest hæderkronede konditorier og kreative kageværksteder. Hos det berømte Conditori La Glace i indre København planlægger indehaver Marianne Stagetorn Kolos den mest ambitiøse plan nogensinde for udsmykningen i deres julebutiksvinduer. Det er dog ikke uden udfordringer, da de store planer skal føres ud i livet, og pludselig ligner julen mere noget fra en science fiction-film end jul på La Glace. I Nordjylland har Liv Martine Hansen og Simone Thorup Eriksen fra Kagetid travlt med den 24. og sidste kage til deres store julelagkagebog. Kagen skal nemlig emme af julestemning, men de to ambitiøse kvinder er ikke altid enige om, hvordan den ser ud. Producerat år 2019.
15:55 
Pyrus i alletiders eventyr (17)
Arkivet får besøg, og det er ikke af en hr. hvem-som-helst. I Nissebo er der også besøg, og gæsten påstår endda, at hun er prinsesse. Det skal vi nu nok få at se. Krusø tager sit arbejde som sikkerhedskonsulent meget alvorligt. Alligevel lykkes det en vis nisse at stjæle en ganske lille ting fra arkivet. I første omgang er der ingen, der opdager noget. Men gæsten inde i Nissebo bliver voldsomt generet af netop denne lille, stjålne genstand. Producerat år 2000.
16:25 
Tinka og Kongespillet
Familiejulekalender fra 2019. På efterskolen møder forstanderen Gitte tidligere end forventet. Hun er både glad og overrasket over at se Lasse på skolen og inviterer ham til en snak på sit kontor. Tinka og Falke bliver i samme omgang sendt til undervisning sammen med Pelle. På Søgaard overraskes Mikkel af Aamund, som på egen hånd er draget ind til menneskene for at finde sin datter. Mikkel overbeviser Aamund om, at han skal lære ham at danse Nordlandspolka, som Mikkel ved, at Nille holder meget af. Producerat år 2019.
17:00 
Nyhederne og Vejret
17:11 
Regionale nyheder
17:20 
Go' aften Live
17:55 
Dit vintervejr
18:00 
Nyhederne
18:20 
Regionale nyheder
18:25 
Go' aften Live
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
20:00 
Tinka og Kongespillet
Familiejulekalender fra 2019. Tinka forsøger med hjælp fra sine venner at få Kong Bokils sværd til at vise sine magiske evner. Ingi tilbyder at hjælpe Tinka med sværdtræningen. Skir giver et velmenende, men skæbnesvangert råd, og Grot opsøger Birk, som fortsat ligger bevidstløs i Bjergis kammer. Producerat år 2019.
20:35 
Jul på d'Angleterre
Hotel d'Angleterre er Danmarks førende femstjernede hotel. Her dyrkes detaljen, og alt skal være mere end i orden. Det ses især i den enestående juleudsmykning af hotellets facade. Følg livet på luksushotellet gennem hele det år, det tager at bygge den kæmpemæssige juleudsmykning. Producerat år 2019.
21:30 
Nyhederne
22:00 
Regionale nyheder
22:10 
Sporten
Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk. Producerat år 2019.
22:25 
Natholdet - best of 2019
Anders Breinholt og redaktionen har været på skovhugst i stakken af gyldne korn fra 'Natholdet'. Hele tiden med det mål for øje, at seerne i programmerne her skal have de allersjoveste højdepunkter fra den forgangne sæson. Producerat år 2019.
23:05 
America's Got Talent - vindere fra hele verden
'America's Got Talent' får besøg fra Danmark, når brødrene Christoffer og Jonathan Breitenkamp, bedre kendt som Moonlight Brothers, skal forsøge at imponere Simon Cowell og resten af det stjernespækkede dommerpanel. 50 tidligere vindere og finalister fra alverdens talentprogrammer er udvalgt til at deltage i det ultimative talentprogram, og her er 'Danmark har talent'-vinderne sluppet gennem det eftertragtede nåleøje. Vil danseduoen fra Aabenraa dupere dommerne med deres humoristiske og akrobatiske optræden og sende sig videre i verdens største talentshow?. Producerat år 2019.
00:40 
America's Got Talent - vindere fra hele verden
Glæd dig til at opleve nogle af verdens allerstørste talenter, der både overrasker, fascinerer, skuffer og fortryller, når vinderne fra hele verden konkurrerer i denne særudgave af 'America's Got Talent '. Glæd dig blandt andre til et gensyn med Paul Potts, der tog verden med storm efter sin optræden i den britiske udgave af programmet. Dommerne er sangerinden Melanie B, modellen Heidi Klum, komikeren Howie Mandel og så selvfølgelig manden bag det hele, Simon Cowell. Producerat år 2019.
02:10 
Blue Bloods
Rectify. Frank overvejer at indføre en motionstest, da han opdager, at nogle betjente har svært ved at følge med. Imens tøver Danny med at efterforske en uopklaret sag, og Anthony forsøger at overtale Erin til at stoppe en retssag. Säsong 9. Del 18. Producerat år 2018.
03:00 
Liebhaverne
Jan Fog er på vej til Italien for at vurdere, den tidligere professionelle cykelrytter Rolf Sørensens, hus i Toscana. Familien Sørensen har valgt at forlade deres italienske paradis efter mange år, da de savner familien i Danmark. Så nu vil de sælge det hus, som de har knoklet med at sætte i stand igennem mange år. Pernille Sams er taget til Nordsjælland for at fremvise et sommerhus med havudsigt til salgsdirektør i Star Tour, Stig Elling. Pernille Sams har tidligere vist Stig Elling et sommerhus ved havet, men det faldt ikke i hans smag, så nu prøver hun igen, og måske har hun ramt rigtigt denne gang?. Säsong 3. Producerat år 2006.
03:25 
Liebhaverne
Jan Fog er taget til København for at fremvise en luksuslejlighed på 150 kvadratmeter i et gammelt pakhus med direkte udsigt til Amalienborg og operahuset, pris 9,5 millioner kroner. Beliggenheden er altså i top, og det er jo altafgørende, for som Fog altid siger: -Beliggenheden er det vigtigste, alt andet kan man lave om. Hos Pernille Sams får de interesserede købere en del kvadratmeter for pengene denne gang. Sams er taget til Kirke Sonnerup, vest for Roskilde, for at fremvise en nedlagt landsbyskole på ca. 600 kvadratmeter til en børnefamilie, her er prisen 7,2 millioner kroner, og så hører der en stor grund til ejendommen. Producerat år 2006.
04:00 (06:00)
Nyhederne og Vejret

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se