Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
06:30 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
12:30 
Regionale nyheder
12:40 
Vi elsker chokolade!
Storbritanniens største chokoladeproducent hedder Hotel Chocolat, og her møder du de mennesker, der får chokoladen til at flyde i stride strømme - med flere end 100 butikker og cafeer i hele verden og egen kakaoplantage i Caribien. Bag denne succes står Angus Thirlwell, og vi kommer med ham til St. Lucia, hvor plantagen ligger. I en butik i Manchester er der kærlighed i luften. Det er Valentins dag, og butikschefen Sam hjælper de kunder, der kommer ind i sidste øjeblik for at købe chokolade. Chocolatier Emma leder butikken i York og er klar til at præsentere sit nyeste produkt, en mørk chokolade fra St. Lucia. Angus har sagt god for den. Det samme har testsmagerne, men hvad siger kunderne?. Producerat år 2018.
13:25 
Vi elsker chokolade!
Storbritanniens største chokoladeproducent hedder Hotel Chocolat, og her møder du de mennesker, der får chokoladen til at flyde i stride strømme - med flere end 100 butikker og cafeer i hele verden og egen kakaoplantage i Caribien. Bag denne succes står Angus Thirlwell, og denne gang gør han og hans folk klar til påsken, som er en af de mest travle tider på året. Det vælter ind med bestillinger i webbutikken, og manageren Dave King har super travlt, hvis alle ordrer skal pakkes og sendes i tide. I Cambridgeshire præsenterer David en ny smag for Angus og testpanelet. Producerat år 2018.
14:15 
I den søde juletid
Kom med indenfor hos nogle af landets allerbedste konditorer, når de gør klar til jul. Hos det hæderkronede københavnske konditori La Glace skal de igen prøve at overgå sig selv, når deres store vinduer skal julepyntes. Kan de leve op til kundernes høje forventninger - og ikke mindst deres egne? På Kurhotel Skodsborg i Nordsjælland finder det prisvindende konditorteam ud af, om den et år gamle honningkagedej dur endnu, og så inviterer KageKompagniet i Rungsted til honningkagekursus for børn, men kan forældrene lade være med at blande sig?. Producerat år 2018.
14:45 
I den søde juletid
Jo tættere vi kommer på jul, jo mere er der at se til for de dygtige konditorer, og hos Kagekompagniet har de ekstra travlt. Hørsholms borgmester har nemlig bestilt en kæmpe kage til hele byen, som skal være klar, når julebelysningen bliver tændt. På Kurhotel Skodsborg er årets juletema 'Nordisk vinter', og det skal det spiselige pynt til hotellets lobby helst passe til. I Odense er chefkonditor Ronnie Holmen kommet på en svær opgave. Han skal finde på en juledessertkage, der kan erstatte den traditionelle risalamande. Og så får La Glace fornemme gæster på besøg, når Preben Kristensen med venner kigger forbi. Producerat år 2018.
15:20 
I den søde juletid
Julespurten er sat ind hos de fire konditorier - de sidste bestillinger skal klares, inden julefreden kan sænke sig. På Kurhotel Skodsborg løber de ekstra stærkt. Det store årlige julekagebord står for døren, og der skal laves mange overdådige kager til de forventningsfulde gæster. Hos KageKompagniet er der kommet en ordre på en helt særlig kage. Det kræver en tur ud af huset - til den afdøde kunstner Bjørn Wiinblads hus. La Glace tager på inspirationstur til Wien for at lade sig inspirere af de mange fine konditorier og fantastiske julemarkeder. Og hos Ronnie og Maria ved Odense Marcipan bliver der kreeret julegodter til selveste Dronningen. Producerat år 2018.
15:55 
Pyrus i alletiders eventyr (16)
At drømme er vel tilladt - især op mod jul. Men hvis ønskesedlen bliver alt for lang, risikerer man ofte at komme til kort!. Josefine får et brev om, at hun har arvet - og tanken om, hvad det kan føre til, forandrer Josefine i en sådan grad, at både Bertramsen og Krusø bliver ganske forskrækkede. Pyrus kommer ud for noget tilsvarende med en fattig fisker og hans kone inde i Eventyrland. Denne oplevelse ændrer endda også Pyrus' syn på ønskesedler. Producerat år 2000.
16:25 
Tinka og Kongespillet
Familiejulekalender fra 2019. Tinka og Lasse får uventet selskab på vej til Lasses efterskole for at finde Kong Bokils magiske sværd. Da de ankommer til efterskolen, venter der, til Lasses store ærgrelse, endnu flere overraskelser. På Søgaard får Mikkel og Nille besøg af Mikkels gamle arkitektkollega Stefan og hans kone Dorte, som bliver meget glad for Astrids nyeste adventskrans. Producerat år 2019.
17:00 
Nyhederne og Vejret
17:11 
Regionale nyheder
17:20 
Go' aften Live
17:55 
Dit vintervejr
18:00 
Nyhederne
18:20 
Regionale nyheder
18:25 
Go' aften Live
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
20:00 
Tinka og Kongespillet
Familiejulekalender fra 2019. På efterskolen møder forstanderen Gitte tidligere end forventet. Hun er både glad og overrasket over at se Lasse på skolen og inviterer ham til en snak på sit kontor. Tinka og Falke bliver i samme omgang sendt til undervisning sammen med Pelle. På Søgaard overraskes Mikkel af Aamund, som på egen hånd er draget ind til menneskene for at finde sin datter. Mikkel overbeviser Aamund om, at han skal lære ham at danse Nordlandspolka, som Mikkel ved, at Nille holder meget af. Producerat år 2019.
20:35 
I den søde juletid
La Glace kommer på lidt af en opgave, da TV 2-korrespondenten Simi Jan skal holde en kæmpe velgørenhedsjulefest for at samle penge ind til udsatte børn. Hun skal nemlig bruge mere end 1000 kager til formålet, og hver og en skal stå knivskarpt og emme af jul. Samtidig er Kagekompagniet taget på studietur til Paris for at finde inspiration til nye kagesmage. Men hvad siger Hørsholms borgere, når de pludselig får serveret julekage med smag af litchi til deres traditionelle juletræstænding på byens torv?. Producerat år 2019.
21:30 
Nyhederne
22:00 
Regionale nyheder
22:10 
Sporten
Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk. Producerat år 2019.
22:25 
Mellem os
Forbudt. Nanna og Kasper prøver begge at komme videre efter bruddet, selvom de savner hinanden. Da Nanna finder ud af, hvad Merete har foretaget sig i deres fælles firma, ender det i et skænderi. En fortalelse bliver skyld i, at Joachim opdager, at Merete ikke har været helt ærlig over for ham, når det handler om hendes ekskæreste, og Joachim føler sig holdt for nar. Han betror sig til Nanna, som også har det dårligt, og de ender med at dele deres ensomhed på en meget uhensigtsmæssig måde. Del 7 av 8. Producerat år 2019.
23:15 
Mellem os
Hemmeligheden. Både Joachim og Nanna har vildt dårlig samvittighed over, hvad der er sket mellem dem, og de prøver på hver sin næsten pinlige måde at gøre det godt igen med alt for store gave til Meretes fødselsdag. Til festen må Nanna tage en alvorlig snak med Joachim om at holde på deres hemmelighed, for hun kan ikke risikere at miste sin bedste veninde. Men Joachim har det svært og føler, at han er nødt til at være ærlig over for sin kone. Nanna og Kasper indser, at de ikke kan leve uden hinanden, og han accepterer hendes ønske om at blive insemineret. Det lover godt, lige indtil Nanna opdager, at noget er forandret. Del 8. Producerat år 2019.
23:50 
America's Got Talent - vindere fra hele verden
Glæd dig til at opleve nogle af verdens allerstørste talenter, der både overrasker, fascinerer, skuffer og fortryller, når vinderne fra hele verden konkurrerer i denne særudgave af 'America's Got Talent '. Glæd dig blandt andre til et gensyn med Susan Boyle, der tog verden med storm efter sin optræden i den britiske udgave af programmet. Dommerne er sangerinden Melanie B, modellen Heidi Klum, komikeren Howie Mandel og så selvfølgelig manden bag det hele, Simon Cowell. Producerat år 2019.
01:25 
America's Got Talent - vindere fra hele verden
Glæd dig til at opleve nogle af verdens allerstørste talenter, der både overrasker, fascinerer, skuffer og fortryller, når vinderne fra hele verden konkurrerer i denne særudgave af 'America's Got Talent '. Dommerne er sangerinden Melanie B, modellen Heidi Klum, komikeren Howie Mandel og så selvfølgelig manden bag det hele, Simon Cowell. Producerat år 2019.
03:00 
Liebhaverne - sommerhuse
Liebhaveri kommer i mange former, og på Anholt skal Pernille Sams vurdere den gamle fyrmestergård, som står fuldstændig autentisk. Jan Fog er kommet på en svær opgave: for hvordan sætter man en pris på den ikoniske designer Arne Jacobsens eget sommerhus?. Én af solskinsøen Bornholms mest karakterfulde og kendte ejendomme 'Kaffeslottet' i Gudhjem skal sælges. Og dét er lige en opgave for Pernille Sams. Se med når vi tager et tilbageblik på nogle af de mest bjergtagende sommerboliger, som de to ejendomsmæglere har fremvist gennem tiden. Producerat år 2014.
03:25 
Liebhaverne - sommerhuse
I de toskanske bakker ligger en perle af et hus, som Rolf Sørensen og hans kone, Susanne har indrettet helt fantastisk. Jan Fog er på pletten for at få huset til salg. Pernille Sams får lokket en succesfuld jysk iværksætter til først at se på et meget lækkert sommerhus for derefter at købe det. En af Danmarks dygtigste møbeldesignere, Jens Juul Eilersen skal sælge sin fantastiske sydfranske luksusvilla, og måske er Jan Fog manden, der kan hjælpe ham.Se med når vi tager et tilbageblik på nogle af de mest lækre sommerboliger, som de to ejendomsmæglere har fremvist gennem tiden. Producerat år 2014.
04:00 (06:00)
Nyhederne og Vejret

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se