Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
06:30 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
12:30 
Regionale nyheder
12:40 
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
TV 2s boligeksperter Sara Lygum og Christian Borregaard tager igen på boligjagt, men med vidt forskellige udgangspunkter. Sara skal hjælpe Emma og Mathias, som drømmer om en stråtækt landidyl med bindingsværk og gamle detaljer. For Line og Mikkel derimod kan det næsten ikke blive nyt og indflytningsklart nok. Christian forsøger derfor at finde ud af, om Line og Mikkel i virkeligheden skal bygge selv, for at få opfyldt alle deres drømme og ønsker? Kompromiser er nemlig ikke deres stærkeste side. Producerat år 2018.
13:20 
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
TV 2s boligeksperter, Sara Lygum og Christian Borregaard, skal hjælpe hvert sit nybagte forældrepar fra Valby med at finde drømmeboligen tættere på familien - men den ene familie rykker noget længere, end den anden. Mai og Morten har nemlig besluttet at sige farvel til livet i hovedstaden for at komme en del tættere på Mais familie i Jylland. Men boligsøgning på tværs af landet kan være en stor udfordring. Nanna og Andreas drømmer om en bolig tæt på naturen, max en halv time fra Nannas forældre i Herlev. Og boligen skal ligge tæt på København, hvor de begge arbejder. Men med et dyrt boligmarked i København og omegn bliver drømmen svær at få opfyldt, så Sara må udfordre parret. Producerat år 2019.
14:05 
Krejlerkongen
Det er politik mod chili i 'Krejlerkongen', når Ida Auken skal dyste mod Chili Klaus. Holdkaptajner er Brian Mørk og Brian Lykke. Producerat år 2016.
14:45 
Lige i skabet
De to skarpe hold består i dag af livsstilseksperterne Christine Feldthaus og Henrik Byager, der får hjælp fra tv-kokken Gorm Wiswey og tv-vært Cecilie Hother. Sammen med vært Lars Hjortshøj åbner de lågerne til danskernes skabe, hvor der gemmer sig masser af sjov og overraskende viden om vores livsstil og bizarre vaner. Gorm og Cecilie skal også forsøge at afsløre, hvilke hemmeligheder de hver især gemmer i deres ejerskab. Har Gorm mon en fortid som rollespiller eller hestepige? Og samler Cecilie på badeænder fra hele verden - eller stjålne hotelhåndklæder? Fortløbende episodenummer: 19:40. Producerat år 2017.
15:25 
Grænsepatruljen
Hver dag rejser flere end 20. 000 passagerer ind i Australien med skib eller fly, og de skal alle igennem grænsekontrollen, før de bliver lukket ind i landet. De mange kvinder og mænd, der bogstagelig talt udgør Australiens frontlinje, er bl.a. på udkig efter rejsende, der måske ikke er, hvad de udgiver sig for, narkokurerer, illegale immigranter og mulige terrorister. Säsong 8. Producerat år 2013.
15:55 
Pyrus i alletiders eventyr (12)
At have grønne fingre er godt, men hvad hvis man har grønne tæer? Så kan man nemt rode sig ud i kæmpe problemer!. Og hvis man som Pyrus afskyr al mad, der ikke begynder med ris og ender på grød, så er det nærliggende at gemme selv den mindste bønne så langt væk som muligt. Mille og Molly har karsefrø med ind i Nissebo i dag, og de skal plantes i vat. Men hvad er det, der er begyndt at gro op af vasketøjet? Pyrus skal nok forstå at udnytte den nye, frodige situation. Producerat år 2000.
16:25 
Tinka og Kongespillet
Familiejulekalender fra 2019. Skir præsenterer den sidste prøve 'Kongens Kløgt'. I stedet for at forberede sig til morgendagens prøve vælger Tinka at hjælpe nissen Hilde. Men hun bliver ikke den eneste nisse, der vælger at hjælpe. På Søgaard forsøger Nille på Birks opfordring at tage sig sammen til at fortælle Mikkel om sine følelser for ham. Men pyntegrønt og kærlighedserklæringer går ikke nemt hånd i hånd. Producerat år 2019.
17:00 
Nyhederne og Vejret
17:11 
Regionale nyheder
17:20 
Go' aften Live
17:55 
Dit vintervejr
18:00 
Nyhederne
18:20 
Regionale nyheder
18:25 
Go' aften Live
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
20:00 
Tinka og Kongespillet
Familiejulekalender fra 2019. Tiden er kommet til Kongespillets tredje prøve 'Kongens Kløgt'. Hvis ikke både Tinka og Birk får point i prøven i dag, er de ude af Kongespillet. På Søgaard kaster Astrid og Maja sig over slægtsforskning og finder frem til et vigtigt tidspunkt i historien, som kan få afgørende betydning for Tinka. Fileas udnytter sine overtalelsesevner og den nye kåbe, han har fået af Ingi, til at skaffe sig informationer om Kongespillet. Producerat år 2019.
20:35 
Jeg stammer stadig
Peter Nielsen har stadig masser af problemer med sin stammen. Den 26-årige landmand fra Mors troede ellers, at han var kureret for sit talehandicap, da TV 2 fulgte ham på stammekursus tilbage i februar 2019. Efter blot fire dage på kurset stillede Peter sig op på en mælkekasse og holdt en tale midt i Aarhus uden at stamme. Men Peter har ikke trænet nok. Han stammer stadig, så han må tilbage på kursus. Og nu giver han sig selv en kæmpe udfordring: Han vil speake foran 2.500 mennesker til traktortræk. Kan han gøre det uden at stamme?. Producerat år 2019.
21:30 
Nyhederne
22:00 
Regionale nyheder
22:10 
Sporten
Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk. Producerat år 2019.
22:25 
Valg i Storbritannien: Valgaften
01:00 
Nyhederne og Vejret
05:00 (06:00)
Valg i Storbritannien: Afgørelsen

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se