Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
06:30 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
12:30 
Regionale nyheder
12:40 
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
TV 2s boligeksperter Sara Lygum og Christian Borregaard tager igen på boligjagt, men med vidt forskellige udgangspunkter. Sara skal hjælpe Emma og Mathias, som drømmer om en stråtækt landidyl med bindingsværk og gamle detaljer. For Line og Mikkel derimod kan det næsten ikke blive nyt og indflytningsklart nok. Christian forsøger derfor at finde ud af, om Line og Mikkel i virkeligheden skal bygge selv, for at få opfyldt alle deres drømme og ønsker? Kompromiser er nemlig ikke deres stærkeste side. Producerat år 2018.
13:30 
Krejlerkongen
Har 'kulturkongen' Adrian Hughes noget som helst begreb om, hvad gamle ting er værd?. Det vil vise sig, når han i 'Krejlerkongen' dyster mod skuespiller Birgitte Raaberg, som har den lille banefordel, at hun har været med før. Holdkaptajner er Brian Mørk og Brian Lykke. Producerat år 2016.
14:05 
Krejlerkongen
Så er der igen antik og lopper på spil, når Lasse Rimmer svinger hammeren i den underholdende quiz 'Krejlerkongen'. Det er Sarah Grünewald og Gordon Kennedy, der får testet deres evner som krejlere. Holdkaptajner er Brian Mørk og Brian Lykke. Producerat år 2016.
14:40 
Lige i skabet
Hvad gemmer danskerne hjemme i køleskabet, pengeskabet og fællesskabet?. Det skal dagens gæster, revyskuespillerne Amin Jensen og Rasmus Krogsgaard, gætte på, når de dyster om at svare lige i skabet. De skal også selv afsløre, hvad de gemmer i ejerskabet. Hvad gør Rasmus Krogsgaard for eksempel for at holde sig i form - spiser kage eller stenalderkost? Og er Amin Jensen i virkeligheden glødende Brøndbyfan, eller gemmer han på gamle rugekasser? Det og meget andet bliver du klogere på, når Lars Hjortshøj sætter gang i den store livsstilsquiz. Fortløbende episodenummer: 18:40. Producerat år 2017.
15:25 
Grænsepatruljen
Kan du se på folk, om de har noget at skjule, og kan du gennemskue en løgn, når du hører den?. Som grænsevagt i Australien er det en del af jobbet at kunne skelne almindelige rejsende fra terrorister, smuglere og andre kriminelle. Følg grænsepatruljen i deres forsøg på at beskytte Australien og oplev, hvordan en kombination af højteknologisk udstyr og almindelig menneskelig intuition bruges i kampen mod kriminalitet. Säsong 7. Producerat år 2012.
15:55 
Pyrus i alletiders eventyr (11)
Josefine og Krusø modtager deres udstyr til kostumeballet i Politiforeningen, og Pyrus liver udsat for et attentat. Det mener han i hvert fald selv. Krusø er gerningsmanden, der i ren og skær befippelse er kommet til at affyre en pil. Men Kandis er langt mere urolig for Pyrus' hjerte end for hans liv, da hun erfarer, hvad det er for en pil. Denne gang vil hun ikke slippe Pyrus af syne, så det bliver Josefine, der bliver hvirvlet ind i et eventyr, hvor hun møder et uhyre, der viser sig ikke at være helt så uhyrligt, som det ved første blik så ud. Producerat år 2000.
16:25 
Tinka og Kongespillet
Familiejulekalender fra 2019. Efter endnu et nederlag er Tinka usikker på, om hun har evnerne til at vinde Kongespillet. Lasse derimod er overbevist om, at der er nogen, der prøver at sabotere prøverne. Mikkel har taget mod til sig og tager alene ind i Nissernes Rige for at invitere Nille med til juletræsfældning. Ingis plan om at så splid imellem Kongsemnerne ser ud til at lykkes. Grebet af sin egen succes lader Ingi følelserne få frit spil, og hun løfter sløret for noget af alt det, hun går og gemmer på. Producerat år 2019.
17:00 
Nyhederne og Vejret
17:11 
Regionale nyheder
17:20 
Håndbold: VM-studiet
Morten Ankerdal er klar med sidste nyt fra VM i Japan. Sammen med Jan Pytlick og Lærke Møller ser han nærmere på dagens kampe, behandler spændende historier fra VM og går tættere på spillerne med interviews og reportager. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk. Producerat år 2019.
17:55 
Dit vintervejr
18:00 
Nyhederne
18:20 
Regionale nyheder
18:25 
Go' aften Live
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
20:00 
Tinka og Kongespillet
Familiejulekalender fra 2019. Skir præsenterer den sidste prøve 'Kongens Kløgt'. I stedet for at forberede sig til morgendagens prøve vælger Tinka at hjælpe nissen Hilde. Men hun bliver ikke den eneste nisse, der vælger at hjælpe. På Søgaard forsøger Nille på Birks opfordring at tage sig sammen til at fortælle Mikkel om sine følelser for ham. Men pyntegrønt og kærlighedserklæringer går ikke nemt hånd i hånd. Producerat år 2019.
20:35 
Kurs mod nord
Mikkel og hele familien sætter kurs mod nord og oplever allerede magisk dyreliv, inden de forlader danske farvande. De skal nu lære deres nye skib Wallenberg at kende, og alle i familien bidrager til de lange nattevagter, inden de rammer Norges kyst. Men så åbner de smukke fjorde og fjelde sig for familien, der for første gang dykker i iskoldt hav, der på magisk vis byder på både eksotiske oplevelser og måltider. Mikkel passer på barnebarnet Hugo, mens resten af familien oplever, at plastikaffald i havene kan have dødelig konsekvens for havets største dyr; hvalerne. Producerat år 2019.
21:30 
Nyhederne
22:00 
Regionale nyheder
22:10 
Sporten
Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk. Producerat år 2019.
22:25 
Natholdet - best of 2019
Anders Breinholt og redaktionen har været på skovhugst i stakken af gyldne korn fra 'Natholdet'. Hele tiden med det mål for øje, at seerne i programmerne her skal have de allersjoveste højdepunkter fra den forgangne sæson. Producerat år 2019.
23:05 
Natholdet - best of 2019
Anders Breinholt og redaktionen har været på skovhugst i stakken af gyldne korn fra 'Natholdet'. Hele tiden med det mål for øje, at seerne i programmerne her skal have de allersjoveste højdepunkter fra den forgangne sæson. Producerat år 2019.
23:40 
Gutterne på kutterne
Der er højt humør i det lille nordjyske fiskerleje. Snurrevodssæsonen er gået i gang og samtlige fiskere øjner muligheden for at fjerne de røde tal på bundlinjen. Men der er andre grunde til at smile, for en løs snak, om at bygge en gammel skibsmotor om til en traktortrækker, har udviklet sig. Og i Thorupstrand er der er ikke langt fra handling til snak – slet ikke når det handler om drengerøvsdrømme. Derfor melder de legesyge fiskere sig også til det lokale traktortræk og så går en større svejseopgave ellers i gang. Nede på stranden stimler indbyggerne i Thorupstrand sammen for at deltage i det lokale fiskehus´ bålarrangement. Producerat år 2019.
00:15 
Grænsepatruljen
Falske turister, der kommer til Canada for at arbejde, smuglere, legetøj fyldt med heroin, våben forklædt som mobiltelefoner - det er altsammen blot endnu en dag på kontoret for den canadiske grænsekontrol. Hver eneste dag ankommer 20.000 passagerer til den internationale lufthavn i Vancouver, mens endnu flere krydser grænsen mellem USA og British Columbia i bil. Mens de fleste sandsynligvis føler sig lidt beklemt ved at skulle igennem immigrationskontrollen og tolden, er der faktisk nogle, der har rigtig god grund til at være nervøse. Og det er bl.a. dem, grænsekontrollen skal forsøge at spotte. Säsong 1. Producerat år 2016.
00:45 
Grænsepatruljen
Falske turister, der kommer til Canada for at arbejde, smuglere, legetøj fyldt med heroin, våben forklædt som mobiltelefoner - det er altsammen blot endnu en dag på kontoret for den canadiske grænsekontrol. Hver eneste dag ankommer 20.000 passagerer til den internationale lufthavn i Vancouver, mens endnu flere krydser grænsen mellem USA og British Columbia i bil. Mens de fleste sandsynligvis føler sig lidt beklemt ved at skulle igennem immigrationskontrollen og tolden, er der faktisk nogle, der har rigtig god grund til at være nervøse. Og det er bl.a. dem, grænsekontrollen skal forsøge at spotte. Säsong 2. Producerat år 2018.
01:15 
Elementary
The Geek Interpreter. Holmes og Watson får travlt med at lokalisere en savnet kvinde, da Harlan Emple bliver hovedmistænkt i hendes forsvinden. Säsong 6. Del 19. Producerat år 2017.
02:05 
Blue Bloods
Two-Faced. Franks gamle ven Lenny afslører, at han har planer om at offentliggøre NYPDs beskidte sager. Erin skal i mellemtiden beslutte, hvordan hun vil anklage en læge, hvis eksperimentelle behandlinger har slået hans egen terminalt syge datter ihjel. Säsong 9. Del 17. Producerat år 2018.
02:50 
Auktionshuset
Frederik Bruun Rasmussen skal på vurderingsbesøg hos skuespiller og cirkusdirektør Søren Østergaard. Han samler på guldalderkunst og overvejer nu at sælge gode værker fra sin imponerende samling, men kun til den helt rigtige pris. Så Frederik skal gøre sig umage for at få varerne med hjem til auktion. Imens skal Alexa Bruun Rasmussen på podiet, når der skal sælges eksklusive smykker. Blandt andet et Cartier-armbånd vurderet til mellem 40-50.000 kr. Producerat år 2016.
03:20 
CPH Lufthavnen
Peter fra SAS står over for en kæmpestor udfordring, for en af årets travleste rejsedage kolliderer med et sommertræf og titusinde spejdere af forskellig nationalitet, men med en fælles forkærlighed for meget stor bagage sætter en prop i afgangshallen. Selv multikunstneren Master Fatmans kosmiske indstilling til køer bliver sat på en hård prøve af grønspætterne. En længe ventet gadehund ankommer fra Indien, og dyrlægerne Frede og Birgit skal sikre, at sundheden er i orden, før den kan forenes med de nye, spændte ejere. Og så får Martin og Michael fra Security pludselig travlt, da der sker en trafikulykke på landingsbanen. Producerat år 2012.
04:00 (06:00)
Nyhederne og Vejret

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se