Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
06:30 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
12:30 
Regionale nyheder
12:40 
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
TV 2s boligeksperter Sara Lygum og Christian Borregaard tager igen på boligjagt, men med vidt forskellige udgangspunkter. Sara skal hjælpe Emma og Mathias, som drømmer om en stråtækt landidyl med bindingsværk og gamle detaljer. For Line og Mikkel derimod kan det næsten ikke blive nyt og indflytningsklart nok. Christian forsøger derfor at finde ud af, om Line og Mikkel i virkeligheden skal bygge selv, for at få opfyldt alle deres drømme og ønsker? Kompromiser er nemlig ikke deres stærkeste side. Producerat år 2018.
13:30 
Krejlerkongen
Hvad koster et landingslys fra 60'erne og fra en russisk lufthavn?. 'Krejlerkongen's vært, Lasse Rimmer, har svaret, mens de to gæster, skuespillerne Majbritt Saerens og Ole Boisen, må gætte efter bedste evne. De får hjælp af holdkaptajnerne Brian Lykke og Cecilie Hother. Producerat år 2016.
14:05 
Krejlerkongen
Der er komiker-krig i 'Krejlerkongen', når Thomas Hartmann og Torben Chris udfordrer hinanden i viden om genbrug og antik. Begge kæmper de for en plads i ugens finale - sammen med holdkaptajnerne Brian Lykke og Cecilie Hother. Producerat år 2016.
14:45 
Lige i skabet
Hele ugen har kendte danskere dystet om at svare lige i skabet, når vi har kigget ind i alt lige fra køleskabe og pengeskabe til fællesskaber og ejerskab - og nu skal ugens ultimative skabsekspert kåres. Holdkaptajnerne er Gitte Madsen og Henrik Byager. Fortløbende episodenummer: 16:40. Producerat år 2017.
15:25 
Grænsepatruljen
Kan du se på folk, om de har noget at skjule, og kan du gennemskue en løgn, når du hører den?. Som grænsevagt i Australien er det en del af jobbet at kunne skelne almindelige rejsende fra terrorister, smuglere og andre kriminelle. Følg grænsepatruljen i deres forsøg på at beskytte Australien og oplev, hvordan en kombination af højteknologisk udstyr og almindelig menneskelig intuition bruges i kampen mod kriminalitet. Säsong 7. Producerat år 2012.
15:55 
Pyrus i alletiders eventyr (9)
Pyrus er en drillepind, men selv er han ikke bange for noget. Det må der gøres noget ved. Inde i Eventyrland forsøger alverdens hæslige eventyrfigurer at forskrække Pyrus, men jo mere, de forsøger at påvirke Pyrus, jo sjovere synes han, det er. Imens kryber de andre tættere sammen i gru og rædsel. Men hvordan lærer en frygtløs nisse frygten at kende? Josefine får endelig idéen til lige netop dét, der kan skræmme Pyrus for alvor. Producerat år 2000.
16:25 
Tinka og Kongespillet
Familiejulekalender fra 2019. Tinka og Lasse forbereder sig til Kongespillets anden prøve. På Søgaard forbereder Mikkel og Astrid sig til, at de skal på besøg hos Nille. Ingi overbeviser Lasse om, at der er god grund til at være mistænkelig overfor de andre Kongsemner, og hun inviterer sig selv med til middagsselskabet hos Nille samme aften. Producerat år 2019.
17:00 
Nyhederne og Vejret
17:11 
Regionale nyheder
17:20 
Håndbold: VM-studiet
Morten Ankerdal er klar med sidste nyt fra VM i Japan. Sammen med Jan Pytlick og Lærke Møller ser han nærmere på dagens kampe, behandler spændende historier fra VM og går tættere på spillerne med interviews og reportager. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk. Producerat år 2019.
17:55 
Dit vintervejr
18:00 
Nyhederne
18:20 
Regionale nyheder
18:25 
Go' aften Live
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
20:00 
Tinka og Kongespillet
Familiejulekalender fra 2019. I sidste øjeblik, inden prøven går i gang, når Tinka frem til Himmeltårnet med sin vogn. Tinka er ved godt mod, selvom stenen er tung og vognen svær at trække afsted. På Søgaard dukker Nille op på uventet besøg og udspørger Maja om Mikkel. I Himmeltårnet har Falke sat gang i en plan, der ser ud til at lykkes. Idet Tinka sætter farten op, går noget pludseligt galt. Producerat år 2019.
20:35 
I den søde juletid
Der er både julebag og julestress i luften i Nordjylland, hvor Liv Martine og Simone fra Kagetid har travlt med deres mest ambitiøse kageprojekt til dato. Til en lanceringsfest af deres nye julekagebog skal de nemlig servere et utal af julelagkager og julesnacks, men tiden til at lave dem er mere end knap. Hos det historiske konditori La Glace bliver indehaver Marianne udfordret af kunder, der i trit med tidens tendenser, men modsat La Glaces konditor-traditioner efterspørger veganske kager. Måske er det en opgave for deres kreative lærling, Jonas?. Producerat år 2019.
21:30 
Nyhederne
22:00 
Regionale nyheder
22:10 
Sporten
Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk. Producerat år 2019.
22:25 
Mellem os
Manipulator. Kasper og Nanna er ikke enige om fremtiden. Kasper vil adoptere, men Nanna vil have sit eget barn, og hun tror som så mange gange før, at hun kan overtale ham. Men denne gang går det helt anderledes, for Kasper vil ikke bøje sig. Merete kører nærmest firmaet alene og er nødt til at tage nogle store beslutninger udenom Nanna, som er gået under jorden og ikke svarer på mobilen. Joachim beslutter sig for at være den store i forholdet og tilgive Merete hendes flirt, og en sms fra Joachim på det rette tidspunkt får hende til at indse, at det er Joachim, hun vil have. De beslutter at være helt ærlige omkring deres følelser for hinanden, men det er nemmere sagt end gjort. Del 6 av 8. Producerat år 2019.
23:15 
Station 2: Politirapporten
Aggressive personer, gadetissere og fornærmende tilråb udfordrer betjentene fra Københavns Politi, som patruljerer blandt påvirkede gæster i hovedstadens natteliv. I mere rolige omgivelser er en gruppe politiryttere til den store eksamen på hesteryg. Hvis de består, bliver de en del af Københavns nye ridende politi. Producerat år 2019.
23:50 
Grænsepatruljen
Falske turister, der kommer til Canada for at arbejde, smuglere, legetøj fyldt med heroin, våben forklædt som mobiltelefoner - det er altsammen blot endnu en dag på kontoret for den canadiske grænsekontrol. Hver eneste dag ankommer 20.000 passagerer til den internationale lufthavn i Vancouver, mens endnu flere krydser grænsen mellem USA og British Columbia i bil. Mens de fleste sandsynligvis føler sig lidt beklemt ved at skulle igennem immigrationskontrollen og tolden, er der faktisk nogle, der har rigtig god grund til at være nervøse. Og det er bl.a. dem, grænsekontrollen skal forsøge at spotte. Säsong 1. Producerat år 2016.
00:20 
Grænsepatruljen
Falske turister, der kommer til Canada for at arbejde, smuglere, legetøj fyldt med heroin, våben forklædt som mobiltelefoner - det er altsammen blot endnu en dag på kontoret for den canadiske grænsekontrol. Hver eneste dag ankommer 20.000 passagerer til den internationale lufthavn i Vancouver, mens endnu flere krydser grænsen mellem USA og British Columbia i bil. Mens de fleste sandsynligvis føler sig lidt beklemt ved at skulle igennem immigrationskontrollen og tolden, er der faktisk nogle, der har rigtig god grund til at være nervøse. Og det er bl.a. dem, grænsekontrollen skal forsøge at spotte. Säsong 1. Producerat år 2016.
00:50 
Elementary
The Worms Crawl In, the Worms Crawl Out. Da en zoolog bliver slået ihjel, står det hurtigt klart, at han enten blev slået ihjel af sin kærlighedsaffære eller sit banebrydende forskningsprojekt. Säsong 6. Del 17. Producerat år 2017.
01:40 
Blue Bloods
Blues. Da Danny bliver tvunget til at trække sin pistol uden for arbejdstid, bliver han så rystet, at hans familie og kollegaer bliver bekymrede for ham. Samtidig opdager Frank, at en hædret betjent i hans afdeling har en mørk fortid. Säsong 9. Del 15. Producerat år 2018.
02:30 
Gutterne på kutterne
Arbejdet med at bygge brødrene Jesper og Bos nye fiskerfartøj skrider fremad. I dag besøger de unge fiskere værftet for at få en snak med bådebyggeren om, hvordan kutteren kan indrettes for at skåne Jespers nedslidte ryg mest muligt. Efter nogle måneders pause i forholdet har Jonny og kæresten Trine fundet sammen igen. Nu har parret taget skridtet fuldt ud, og Trine er flyttet ind. Nede ved vandet stimler beboerne sammen for at se når strandens stolthed, den nye, store, håndbyggede kystfiskerbåd Kikani III, lander på standen for første gang. Jomfrurejsen fra det nærliggende værft er i gang, og i styrehuset står den unge fisker Kristian Nielsen og kæresten Linda. Producerat år 2017.
03:00 
CPH Lufthavnen
Hvert år rejser 22 millioner mennesker gennem Københavns lufthavn, og i samme tidsrum er der ikke færre end 250.000 starter og landinger. Med sine 22. 000 medarbejdere er lufthavnen Danmarks største arbejdsplads, og for alle ansatte gælder det, at ingen arbejdsdage ligner hinanden. Tolderen Torben begynder på et nyt, stort projekt, for hans narkohund Tessa skal pensioneres, og hvalpen Senta skal i gang med træningen, så hun kan overtage Tessas job. En rutineafgang til Oslo bliver en fest for Lise og Jesper, for skønhedsguruen Ole Henriksen skal med flyet. For Peter byder dagen på alt andet end rutine, da et fly til Birmingham pludselig på vende om og sikkerhedslande i København. Producerat år 2012.
03:25 
Liebhaverne - sommerhuse
Pernille Sams er på udebane, da hun bliver inviteret til Sydafrika for at overveje at sælge luksusferieboliger midt i den sydafrikanske pragtnatur. Jan Fog bliver fristet af den charmerende sanger Remee til at prøve kræfter med et nyt og ukendt land - Tyrkiet. Remee og hans partnere har nemlig gang i et storstilet ferieboligprojekt, som Jan måske kan hjælpe med at sælge.Se med når vi tager et tilbageblik på nogle af de mest bjergtagende sommerboliger, som de to ejendomsmæglere har fremvist gennem tiden. Producerat år 2014.
04:00 (06:00)
Nyhederne og Vejret

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se