Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne
06:19 
Sporten
06:22 
Vejret
06:30 
Go morgen Danmark
12:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
12:30 
Regionale nyheder
12:40 
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
TV 2s boligeksperter Sara Lygum og Christian Borregaard tager igen på boligjagt, men med vidt forskellige udgangspunkter. Sara skal hjælpe Emma og Mathias, som drømmer om en stråtækt landidyl med bindingsværk og gamle detaljer. For Line og Mikkel derimod kan det næsten ikke blive nyt og indflytningsklart nok. Christian forsøger derfor at finde ud af, om Line og Mikkel i virkeligheden skal bygge selv, for at få opfyldt alle deres drømme og ønsker? Kompromiser er nemlig ikke deres stærkeste side. Producerat år 2018.
13:20 
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
TV 2s boligeksperter Sara Lygum og Christian Borregaard tager igen på boligjagt, men med vidt forskellige udgangspunkter. Sara skal hjælpe Emma og Mathias, som drømmer om en stråtækt landidyl med bindingsværk og gamle detaljer. For Line og Mikkel derimod kan det næsten ikke blive nyt og indflytningsklart nok. Christian forsøger derfor at finde ud af, om Line og Mikkel i virkeligheden skal bygge selv, for at få opfyldt alle deres drømme og ønsker? Kompromiser er nemlig ikke deres stærkeste side. Producerat år 2018.
14:05 
Krejlerkongen
Se med, når Lasse Rimmer svinger auktionshammeren i denne uges finale i 'Krejlerkongen'. Producerat år 2016.
14:40 
Lige i skabet
Hele ugen har kendte danskere dystet om at svare lige i skabet, når vi har kigget ind i alt lige fra køleskabe og pengeskabe til fællesskaber og ejerskab - og nu skal ugens ultimative skabsekspert kåres. Holdkaptajnerne er Christine Feldthaus og Henrik Byager. Fortløbende episodenummer: 20:40. Producerat år 2017.
15:25 
Grænsepatruljen
Hver dag rejser flere end 20. 000 passagerer ind i Australien med skib eller fly, og de skal alle igennem grænsekontrollen, før de bliver lukket ind i landet. De mange kvinder og mænd, der bogstagelig talt udgør Australiens frontlinje, er bl.a. på udkig efter rejsende, der måske ikke er, hvad de udgiver sig for, narkokurerer, illegale immigranter og mulige terrorister. Säsong 8. Producerat år 2013.
15:55 
Pyrus i alletiders eventyr
Et julebal er herligt og en gammel tradition. Men hvis dansen går for vidt, kan det ende med, at man får ømme fødder. Kandis ville ellers vældig gerne ud og danse, så hun bliver helt oplivet, da tvillingerne foreslår et Luciabal. Inde i Eventyrland støder Pyrus ind i de to eventyrforfattere Brødrene Grimm, men han møder også seks danselystne prinsesser, der forsøger at udmatte ham med deres dans. På samme tid lykkes det Bertramsen at udmatte Josefine på en måde, han ikke lige havde forudset. Del 13. Producerat år 2000.
16:25 
Tinka og Kongespillet
Familiejulekalender fra 2019. Tiden er kommet til Kongespillets tredje prøve 'Kongens Kløgt'. Hvis ikke både Tinka og Birk får point i prøven i dag, er de ude af Kongespillet. På Søgaard kaster Astrid og Maja sig over slægtsforskning og finder frem til et vigtigt tidspunkt i historien, som kan få afgørende betydning for Tinka. Fileas udnytter sine overtalelsesevner og den nye kåbe, han har fået af Ingi, til at skaffe sig informationer om Kongespillet. Producerat år 2019.
17:00 
Nyhederne og Vejret
17:12 
Regionale nyheder
17:20 
Håndbold: VM-studiet
Morten Ankerdal er klar med sidste nyt fra VM i Japan. Sammen med Jan Pytlick og Lærke Møller ser han nærmere på dagens kampe, behandler spændende historier fra VM og går tættere på spillerne med interviews og reportager. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk. Producerat år 2019.
17:55 
Dit vintervejr
18:00 
Nyhederne
18:20 
Regionale nyheder
18:25 
Go' aften Live
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
20:00 
Tinka og Kongespillet
Familiejulekalender fra 2019. I Nissernes Rige er alle Kongsemnerne berørt af Birks ulykke, som betyder hans udtræden af Kongespillet. Tinka, Falke og Grot har hver vundet ét point, og det udløser nu en sidste afgørende prøve. Astrid fortæller sin far om en skik fra gamle dage. Selvom det ifølge Mikkel er den rene overtro, er det måske alligevel værd at prøve. Producerat år 2019.
20:30 
Crocodile Dundee
Australsk komedie fra 1986. Journalisten Sue Carlton (Linda Kozlowski) rejser ud i den australske 'bush' for at lave et interview med den legendariske krokodillejæger Mick "Crocodile" Dundee (Paul Hogan). Efter at have været sammen med machomanden et par dage inviterer hun ham med hjem til New York. Mick Dundee siger ja tak til indbydelsen, men både den australske vildmand og New York får et voldsomt kulturchok, da han pludselig render rundt i gaderne. Og spørgsmålet er, hvor længe Sue kan stå for Mick Dundees maskuline charme?. Producerat år 1986.
22:15 
Britain's Got Talent - finale
Final. Det er endelig blevet finaletid i en af verdens største talentshows. Du kan roligt glæde dig til de mest utrolige acts fra sæsonens ti finalister, som blandt andre tæller krigsveteranen med den følsomme stemme, Colin Thackery, standupkomiker Kojo, den magiske politihund Finn og humørbomberne fra Flakefleet Primary School. Hvem går hele vejen og løber med sejren i 'Britain's Got Talent' 2019?. Säsong 13. Producerat år 2019.
00:35 
Sommeren '92
Dansk drama fra 2015. I 1990 overtager den kantede fynbo Richard Møller Nielsen (Ulrich Thomsen) jobbet som landsholdstræner i fodbold efter Sepp Piontek og har alle odds imod sig. Spillerne respekterer ham ikke, medierne ser ham som visionsløs og kedelig, og det ender med, at holdet kikser kvalifikationen til EM efter en række ydmygende nederlag. Alt ser sort ud, men pludselig får Richard en uventet chance. Jugoslavien bliver udelukket fra EM i Sverige, hvilket giver plads til Danmark. Nu har 'Ricardo' nogle få uger til at samle sin trup, skabe sammenhold mellem spillerne - og få dem til at levere varen! 'Sommeren '92' handler om, hvordan Danmark vandt EM i fodbold. 310.000 så filmen i de danske biografer. Producerat år 2014.
02:15 
Hart's War
Amerikansk krigsdrama fra 2002. Tyskland i slutningen af 1944. Anden Verdenskrig er inde i sin afgørende fase, og oberst William A. McNamara er taget til fange af tyskerne og befinder sig i en tysk krigsfangelejr, hvor han forsøger at holde gejsten oppe hos sine medfanger. Da en af de fangerne myrder en af sine medfanger, tillader tyskerne at De Allierede holder en krigsret over den ansvarlige, og McNamara bruger denne anledning til at lægge en sindrig flugtplan. Vil det lykkes obersten og hans mænd at slippe væk fra lejren?. Producerat år 2002.
04:15 (06:00)
Ashby
Amerikansk komediedrama fra 2015. High school-eleven Ed (Nat Wolff) flytter til en ny by med sin mor, og har det svært på sin nye skole. Da han får til opgave at skrive en stil om en ældre person, fatter han interesse for sin nye nabo, den hemmelighedsfulde Ashby Holt (Mickey Rourke). De bliver venner, og Ed bliver chauffør for Ashby, der er dødeligt syg. Da Ed finder ud af, at Ashby er tidligere lejemorder for CIA, og han stadig mangler at aflægge regnskab med tre personer, bliver deres venskab en smule kompliceret. Men Ed opdager hurtigt, at det kan give nogle fordele, at være venner med en mand som Ashby. Producerat år 2015.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se