Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne og Vejret
07:00 
Nyhederne og Vejret
08:00 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne
12:30 
Kurs mod nord
Mikkel og hele familien sætter kurs mod nord og oplever allerede magisk dyreliv, inden de forlader danske farvande. De skal nu lære deres nye skib Wallenberg at kende, og alle i familien bidrager til de lange nattevagter, inden de rammer Norges kyst. Men så åbner de smukke fjorde og fjelde sig for familien, der for første gang dykker i iskoldt hav, der på magisk vis byder på både eksotiske oplevelser og måltider. Mikkel passer på barnebarnet Hugo, mens resten af familien oplever, at plastikaffald i havene kan have dødelig konsekvens for havets største dyr; hvalerne. Producerat år 2019.
13:20 
Vild med dans
Med fire par tilbage i 'Vild med dans' er vi nået til semifinalen, og for første gang i programmets historie skal tre par videre til finalen. Men hvem bliver det? Parrene dyster alle i argentinsk tango, og så bliver de fire nydansere stillet over for en kæmpe udfordring: De skal danse en moderne showdans uden deres partnere. Producerat år 2019.
14:10 
Vild med dans - afgørelsen
Fire par står klar til at få afgørelsen: Hvilke tre par er videre til den store finale i Forum Horsens?. Producerat år 2019.
14:45 
Ruths Hotel
Ruths Hotel i Gl. Skagen har sin helt egen midsommertradition, når gourmetrestauranten byder velkommen til den årlige tre retters sankthansmenu. Og der er ingen dresscode. For middagen er nemlig delt op i to akter, så gæsterne kan nå at komme ned til stranden og se heksen blive futtet af på bålet, inden hele selskabet går tilbage og slutter af med desserten. Producerat år 2018.
15:15 
Søde mesterværker
Konditorer har kronede dage - takket være alle de dejlige kageprogrammer. Det kan mærkes på bestillinger - både i antal og forventninger - og hos Eloise kan det næsten ikke blive stort nok. Da en kunde bestiller Frihedsgudinden som kage, kan Eloise ikke få armene ned. Producerat år 2017.
15:50 
SuperMatchen: Studiet
TV 2s eksperter og kommentatorer ser frem mod håndboldkampen og får reaktioner fra spillere og trænere i studiet. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra håndboldens verden på sporten.tv2.dk. #tv2haandbold. Producerat år 2019.
16:05 
Andre sportsgrene
Nordsjælland–KIF Kolding. SuperMatchen. Producerat år 2019.
16:50 
Andre sportsgrene
Nordsjælland–KIF Kolding. SuperMatchen. Producerat år 2019.
17:55 
Dit efterårsvejr
18:00 
Nyhederne og Sporten
18:15 
Regionale nyheder
18:25 
Auktionshuset
Et sjældent og meget eksklusivt Rolex-ur i millionklassen har fundet vej til auktionshuset og lægger op til rekordhøjt hammerslag. Med ure for millioner i kufferten drager husets nyudnævnte ur-chef Casper Behrendtzen til London for som noget nyt at satse på de engelske ur-entusiaster. Jesper Bruun Rasmussen fylder 75 år og gør sig tanker om, hvor længe han vil fortsætte med at arbejde. Producerat år 2018.
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
19:45 
Sporten
Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk. Producerat år 2019.
20:00 
Klipfiskerne
Alting er, som det plejer - og så alligevel ikke. For komikerne Ane Høgsberg, Anders Grau, Mark LeFevre og Melvin Kakooza rykker ind, og så kan alt ske. Det eneste vi ved med sikkerhed er, at klippene som altid er helt umulige. Der er klip med gamle mænd på rulletrapper, en mås på et stødhegn og hunde der kan slukket lyset. Gæsterne skal digte og tegne sjove klip, og så bliver vi alle sammen lidt klogere på, hvor galt det kan gå, når man befinder sig på en mark. Producerat år 2018.
21:00 
Danmark har talent
Ti talenter indtager livescenen, når der er finale i 'Danmark har talent' 2019!. Producerat år 2019.
22:30 
Vejret
22:45 
Danmark har talent - afgørelsen
Så skal vinderen af 'Danmark har talent' 2019 kåres. Hvem løber med titlen?. Producerat år 2019.
23:15 
Transformers: Age of Extinction
Amerikansk actionfilm fra 2014. Fire år efter slaget mellem de gode Autobots og de onde Decepticons, der jævnede Chicago med jorden, har den amerikanske regering sat jagten ind på Transformers-robotterne, så USA igen kan blive et trygt sted at leve. De få tilbageværende Transformers gemmer sig for myndighederne, men opfinderen Cade Yeager og hans datter Tessa finder ved et tilfælde robotten Optimus Prime. Nu får de både den amerikanske regering og en Decepticon-dusørjæger på nakken, samtidig med en ukendt, men ældgammel Transformers-race dukker op. Nu er det op til Cade, Tessa, Optimus Prime og hans Autobots at stoppe både menneskelige og intergalaktiske fjender. Producerat år 2014.
02:00 
Walking Tall
Amerikansk actionfilm fra 2004. Den tidligere elitesoldat Chris Vaughn (The Rock) vender tilbage til sin fødeby for at starte et nyt liv - men opdager hurtigt, at byen ikke er som den plejer at være!. Byens levebrød - det store savværk - er lukket, og byen bliver nu styret med hård hånd af gangsteren Jay (Neal McDonough), en af Chris’ gamle bekendte. Jay har startet et kasino, og med base herfra styrer han sin kriminelle forretning med vold, forbrydelser og stoffer. Chris bryder sig ikke om udviklingen, og lader sig hyre som ny sherif i byen. Snart opdager Jay, at der er kommet en ny sherif til byen! Filmen er en genindspilning af klassikeren 'Sheriffen, der ikke ville dø' fra 1973. Producerat år 2004.
03:30 (06:00)
Dødens karteller
Amerikansk action-thriller fra 1994. En gammel ven af den amerikanske præsident bliver likvideret af colombianske narkobaroner, som han havde hvidvasket penge for. Som hævn indleder præsidenten en hemmelig krig imod narkokartellet med den garvede John Clark (Willem Dafoe) som leder af de specialtrænede amerikanske styrker. Den højtstående CIA-mand Jack Ryan (Harrison Ford) har svoret over for Kongressen, at en sådan aktion ikke vil finde sted - nu må han selv rejse til Colombia og stikke hånden i en sand hvepserede. Producerat år 1994.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se