Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
06:30 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
12:30 
Regionale nyheder
12:40 
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
TV 2s boligeksperter Sara Lygum og Christian Borregaard tager igen på boligjagt, men med vidt forskellige udgangspunkter. Sara skal hjælpe Emma og Mathias, som drømmer om en stråtækt landidyl med bindingsværk og gamle detaljer. For Line og Mikkel derimod kan det næsten ikke blive nyt og indflytningsklart nok. Christian forsøger derfor at finde ud af, om Line og Mikkel i virkeligheden skal bygge selv, for at få opfyldt alle deres drømme og ønsker? Kompromiser er nemlig ikke deres stærkeste side. Producerat år 2018.
13:30 
Krejlerkongen
Hvad skal man give for Jesper Kleins gamle tuba?. Det og meget andet skal de to skuespillere, Bjarne Henriksen og Thomas Mørk, forsøge at finde ud i 'Krejlerkongen', hvor de har Brian Lykke og Brian Mørk som holdkaptajner. Producerat år 2016.
14:05 
Krejlerkongen
Se med, når to kendte danskere dyster om titlen som krejlerkonge i det underholdende quizprogram, hvor Lasse Rimmer svinger hammeren. Holdkaptajner Brian Mørk og Brian Lykke. Producerat år 2016.
14:40 
Lige i skabet
Hvilken bil kører Jens Gaardbo i? Og er det hans kone, der har valgt farven? Hvad påstår Simi Jan, at hun altid tager med hjem fra sine mange rejser?. Alt det og meget mere bliver vi klogere på, når vært Lars Hjortshøj inviterer dig og de to dystende hold ind i danskernes skabe, for at kigge på alt det vi gemmer bag lågerne. Til at hjælpe de to gæster, Jens Gaardbo og Simi Jan, sidder de to livsstilseksperter Christine Feldthaus og Christian Grau klar som holdkaptajner, og kampgejsten er helt i top. Vi kigger ind i klædeskabet, pengeskabet og fællesskabet, og til sidst i mesterskabet kårer vi en skabsekspert. Fortløbende episodenummer: 5:40. Producerat år 2017.
15:25 
Animal Airport
En lille hvalp fra Rusland vækker stor mistanke i dyremodtagelsescentret, og så mister en omtumlet kongekondor besindelsen, da souschefen Ross forsøger at tjekke den uidentificerede ådselæders ID-nummer. Säsong 3. Producerat år 2018.
15:55 
Grænsepatruljen
Dog Special. Narkohundene i Sydney Lufthavn er næsten umulige at slippe forbi, hvis man har stoffer på sig eller har været i kontakt med illegale substanser. Det viser sig, at de f.eks. kan lugte selv en flere timer gammel hashånde. Vi skal en tur ud på den kennel, hvor de australske toldmyndigheder avler fremtidens narkohunde. De tobenede vagthunde, der kontrollerer al post fra udlandet til Australien, har lidt svært ved at tage en narkohund alvorligt, da den reagerer på en rulle plastic fra Brasilien. Men den er god nok, der er noget at komme efter, selv om det er godt skjult. Säsong 6. Producerat år 2010.
16:25 
Grænsepatruljen
Kan du se på folk, om de har noget at skjule, og kan du gennemskue en løgn, når du hører den?. Som grænsevagt i Australien er det en del af jobbet at kunne skelne almindelige rejsende fra terrorister, smuglere og andre kriminelle. Følg grænsepatruljen i deres forsøg på at beskytte Australien og oplev, hvordan en kombination af højteknologisk udstyr og almindelig menneskelig intuition bruges i kampen mod kriminalitet. Säsong 7. Producerat år 2012.
17:00 
Nyhederne og Vejret
17:12 
Regionale nyheder
17:20 
Go' aften Live
17:55 
Dit efterårsvejr
18:00 
Nyhederne
18:20 
Regionale nyheder
18:25 
Go' aften Live
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
20:00 
Mysteriet om Pedal-Ove
Hvad skete der lørdag 12. december 1981, hvor den 30-årige Brita Hansen forsvinder sporløst i Frederikshavn?. Journalist Michael Teschl graver dybere ned i, hvad der skete i tiden op til drabet og i de afgørende 81 minutter den lørdag i december. I dag taler Pedal-Ove og sønnen Mads ikke om mordet på Brita. Men Pedal-Ove siger nu, at han ikke ville have, at Mads skulle blive en del af Britas nye kærestes familie. Pedal-Ove bliver først dømt for drabet på Brita. Siden bliver han frikendt og får en erstatning på 5,4 mio. kr. Er der noget i politiets, domstolenes eller mediernes håndtering, vi kan lære af i dag?. Producerat år 2019.
20:50 
Station 2: Morderens søn
Er jeg ligesom min far? Det spørgsmål fylder alt i 25-årige Jesper Priess’ liv. I 2008 slog faren og to andre gerningsmænd en kvinde ihjel, og siden da har Jesper Priess levet i skyggen af sin fars forbrydelse. Om få måneder skal han selv være far, og i håbet om at kunne træde ud af rollen som morderens søn, opsøger han sin egen far, som han ikke har set siden drabet. Producerat år 2019.
21:30 
Nyhederne
22:00 
Regionale nyheder
22:12 
Sporten
Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk. Producerat år 2019.
22:25 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med Rasmus Bruun og Frederik Cilius fra Den Korte Radioavis vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders, Rasmus og Frederik lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Producerat år 2019.
23:00 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med Anders Lund Madsen vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Anders lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Producerat år 2019.
23:35 
Helt sort
Turen er kommet til Bornholm, hvor Melvin ikke har været siden lejrskole i 6. klasse. På Bornholm besøger han det berømte svin Øffe, som elsker den brune nationaldrik cola. Melvin får lov til at deltage, når de lokale sprænger Bornholm i luften med 1400 kilo dynamit. Og når støvet har lagt sig, er der måske mulighed for den store gevinst, når søstrene Lone og Birgith inviterer Melvin til banko i Klemensker. Producerat år 2019.
00:10 
Grænsepatruljen
Hver dag rejser flere end 20. 000 passagerer ind i Australien med skib eller fly, og de skal alle igennem grænsekontrollen, før de bliver lukket ind i landet. De mange kvinder og mænd, der bogstavelig talt udgør Australiens frontlinje, er bl.a. på udkig efter rejsende, der måske ikke er, hvad de udgiver sig for, narkokurerer, illegale immigranter og mulige terrorister. Säsong 11. Producerat år 2018.
00:40 
Grænsepatruljen
Hver dag rejser flere end 20. 000 passagerer ind i Australien med skib eller fly, og de skal alle igennem grænsekontrollen, før de bliver lukket ind i landet. De mange kvinder og mænd, der bogstavelig talt udgør Australiens frontlinje, er bl.a. på udkig efter rejsende, der måske ikke er, hvad de udgiver sig for, narkokurerer, illegale immigranter og mulige terrorister. Säsong 11. Producerat år 2018.
01:05 
Elementary
Sand Trap. Holmes og Watsons efterforskning af mordet på en kvinde, der er blevet fundet indkapslet i cement, leder dem ind i teknologisektoren. Watson tager samtidig et stort skridt i forhold til sin interesse for adoption. Säsong 6. Del 8. Producerat år 2017.
01:55 
Blue Bloods
Mind Games. Da Danny efterforsker en sag, hvor en kvinde har skudt sin mand i en brandert, siger Dannys instinkt, at der er mere i sagen, end først antaget. I mellemtiden vælger Anthony at overhøre Erins ordre om at lade en sag ligge, og Frank indkalder til krisemøde. Säsong 9. Del 3. Producerat år 2018.
02:40 
Gutterne på kutterne
Pressen opsøger Jan, efter at han har råbt op om de udenlandske både, som han mistænker fisker ulovligt i de danske farvande. Via TV 2 Nord får Jan endelig myndighederne og politikerne i tale. Kristian er tvunget til at blive på land med en brækket arm, og det kommer til at koste ham dyrt, da det er midt i sommerens højsæson for fiskeriet. De gamle både er nedslidte og skal repareres hele tiden. Især Jan og Jonnys båd har set bedre tider, og det er lige ved at gå helt galt, da noget går i stykker mens de er på 'haw'. Producerat år 2016.
03:15 
CPH Lufthavnen
Med mere end to millioner passagerer årligt er sikkerhed en topprioritet i Københavns Lufthavn. Og selvom de mange regler kan virke omstændelige for den almindelige passager, er de nødvendige. Det ved supervisor Tabassam, der må tage affære, da en gruppe rejsende til Tyrkiet joker med terror ved check-in. Og Martin og Michael fra Security skal sørge for, at et filmhold følger lufthavnens anvisninger, mens de indspiller en ny film med den tidligere James Bond, Pierce Brosnan, i hovedrollen. Samtidig sørger Jesper og Lise fra SAS for at en række andre kendte ansigter får en god start på rejsen. Producerat år 2011.
04:00 (06:00)
Nyhederne og Vejret

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se