Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
06:30 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
12:30 
Regionale nyheder
12:40 
Lige i skabet
Der skal quizzes i både medicinskabet, klædeskabet og danskernes fællesskab, når Camilla Miehe-Renard endnu en gang lukker op for quizposen fyldt med facts om vores sære vaner og uvaner. Til at quizze får holdkaptajnerne Christine Feldthaus og Henrik Byager besøg af skuespiller Steen Stig Lommer og sangerinde Kaya Brüel. De skal også forsøge at gætte, hvad der gemmer sig bag facaden på det personlige ejerskab. Er Stigs yndlingsting for eksempel en gammel retrotelefon eller et enormt fladskærms-tv? Og hvad bruger Kaya Brüel til at rense sin hud? Dagens vinder får chancen for at gå videre til den store torsdagsfinale, hvor der er lækre præmier på højkant. Fortløbende episodenummer: 26:40. Producerat år 2018.
13:25 
Krejlerkongen
Palisander eller pletsølv? Hvem er bedst til at regne den ud?. Tv-vært Camilla Gohs Miehe-Renard er oppe imod onkel Martin Miehe-Renard i et stærkt underholdende familiedrama. Lasse Rimmer svinger hammeren, og holdkaptajnerne er Brian Lykke og Brian Mørk. Producerat år 2017.
14:00 
Krejlerkongen
Gæsterne i 'Krejlerkongen' er to kvinder, der er helt på hjemmebane, når det handler om at tyre en håndbold i mål, nemlig Rikke Hørlykke og Trine Nielsen. Om de ved noget om lopper og antikviteter, det vil vise sig, når det går løs i selskab med holdkaptajnerne Brian Mørk og Brian Lykke og auktionarius Lasse Rimmer. Producerat år 2017.
14:40 
Kurs mod fjerne kyster
Familien og Havana sætter kurs mod Bali. Her venter mødet med en befolkning, der lever i smuk harmoni med naturen, hinanden og deres mange guder. På en lille skildpaddefarm møder familien en ildsjæl, der har sat sig for at redde det truede havdyr, og midt i samtalen indtræffer så et af naturens små mirakler. Der venter også familien hårdt arbejde, for Havana er slidt og skal ordnes, mens de ligger i havn på Bali. Producerat år 2017.
15:25 
Animal Airport
Et par sjældne træleoparder ankommer fra Singapore, men de er absolut ikke i godt rejsehumør. Dyretransportspecialisten Matthew Ford leger Kirsten Giftekniv med to Hvidhovedede Sakiaber, og Stuart finder nogle kamæleoner, som ikke har overlevet deres lange rejse fra Togo. Säsong 2. Producerat år 2013.
15:55 
Grænsepatruljen
Kan du gennemskue en løgn, når du ser den?. Som grænsevagt i Australien er det en del af jobbet at kunne skelne almindelige rejsende fra terrorister, smuglere og andre kriminelle. Følg grænsepatruljen i deres forsøg på at beskytte Australien og oplev, hvordan en kombination af high-tech udstyr og af almindelig menneskelig intuition bruges i kampen mod kriminalitet. Säsong 5. Producerat år 2009.
16:25 
Grænsepatruljen
Kan du gennemskue en løgn, når du ser den?. Som grænsevagt i Australien er det en del af jobbet at kunne skelne almindelige rejsende fra terrorister, smuglere og andre kriminelle. Følg grænsepatruljen i deres forsøg på at beskytte Australien og oplev, hvordan en kombination af high-tech udstyr og af almindelig menneskelig intuition bruges i kampen mod kriminalitet. Säsong 5. Producerat år 2009.
17:00 
Nyhederne og Vejret
17:12 
Regionale nyheder
17:20 
Go' aften Live
17:55 
Dit efterårsvejr
18:00 
Nyhederne
18:20 
Regionale nyheder
18:25 
Go' aften Live
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
20:00 
Vild med dans knækker cancer
'Knæk Cancer'-ugen er i gang på TV 2, og derfor er 'Vild med dans' rykket til Det Kongelige Teater i hjertet af København, hvor de syv par danser hver deres individuelle dans. Ingen sendes hjem denne gang, for agendaen er en helt anden: 'Vild med dans' samler penge ind til 'Knæk Cancer', og overskuddet går til Kræftens Bekæmpelse. Du kan være med til at støtte den gode sag og samtidig deltage i lodtrækningen om forskellige præmier. Producerat år 2019.
21:25 
Knæk Cancer snigpremiere
21:40 
Vild med dans knækker cancer
Ingen forlader konkurrencen denne gang, hvor agendaen er en helt anden: 'Vild med dans' samler penge ind til 'Knæk Cancer', og overskuddet går til Kræftens Bekæmpelse. Tre danskere, der alle har haft kræft, har sagt ja til at være med i 'Vild med dans', hvor de danser for at samle penge ind - men de skal selvfølgelig ikke danse alene. De tre får selvfølgelig hjælp af hver sin professionelle dansepartner fra 'Vild med dans'-familien Men først går de syv par på gulvet i en fælles wienervals. Det bliver ikke smukkere. Producerat år 2019.
22:50 
Britain's Got Talent
Audition 7. Vi er nået et årets næstsidste audition, men talentmassen vil ingen ende tage. Hvem går videre til liveshows, og hvem må dommerne sende pænt hjem?. Glæd dig til tossede tryllerier, rørende stemmer og overraskende acts i syvende auditionsrunde. Säsong 13. Producerat år 2019.
23:55 
Strictly Ballroom - de forbudte trin
Australsk romantisk komedie fra 1992. Den unge danser Scott (Paul Mercurio) synes at være født til at vinde den store australske konkurrence for amatørdansere, Pan-Pacific Grand Prix. Men han begår den dødssynd at udvikle sin egen dansestil, stik imod de forskrifter, som det enerådende danseforbund har dikteret. Og straffen falder prompte: Scotts kønne dansepartner dropper ham, vinderdrømmene smuldrer, danseforbundets almægtige leder Barry Fife (Bill Hunter) og med ham hele forbundet er stærkt forarget, og Scotts egen mor er dybt skuffet. Imidlertid henvender en ung pige sig til Scott, og tingene skal snart tage en ny drejning. Producerat år 1992.
01:35 
Jumping the Broom
Amerikansk romantisk komedie fra 2011. To meget forskellige familiers verden kolliderer, da afroamerikanerne Sabrina Watson og Jason Taylor skal giftes en weekend på den lille ø Marthas Vineyard. Sabrina kommer fra en velhavende familie, mens Jason kommer fra arbejderklassen i Brooklyn, og da familierne bliver samlet, bliver det hurtigt tydeligt, at de to familier har hver deres traditioner og hemmeligheder. Formår Sabrine og Jason at holde sammen og gennemføre brylluppet, på trods af al den ballade der opstår, da deres familier bliver bragt sammen?. Producerat år 2011.
03:30 
Polterabend for viderekomne
Amerikansk komedie fra 1984. Den vordende brudgom Rick (Tom Hanks) får en mildest talt uforglemmelig sidste aften med kammeraterne. Hans polterabend kan faktisk risikere at ødelægge ægteskabet inden det starter, ikke mindst da både bruden og hendes forældre, der hader Rick som pesten, sniger sig med til festen. Ricks intentioner er ellers gode nok, men det er svært at bortforklare, hvad han laver på et hotelværelse i selskab med spiritus i litervis, callgirls, pornofilm og et kokainpåvirket muldyr!. Producerat år 1984.
05:15 (06:00)
Blue Bloods
Pick Your Poison. Eddies dømmekraft svigter, da hun bliver indhentet af sin fortid under en arrestation af en gammel collegebekendt. Frank tøver med at stemple et ellers pletfrit medlem af styrken, som bliver testet positiv for marihuana. Säsong 8. Del 8. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se