Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne og Vejret
07:00 
Nyhederne og Vejret
08:00 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne
Del 417. Producerat år 2020.
12:30 
Størst
Houston. Peter Ingemann er denne gang taget til Houston i Texas, hvor ALT bare er størst. Det gælder bøfferne, bilerne og mændene - og det er selvfølgelig også her, man finder verdens største rodeo og dyrskue. Et sted med vaskeægte vovehalse, eller som kvinderne i Texas siger: 'rigtige mænd'. En af de rigtige mænd, rodeorytteren Pistol Robinson, tager os med ind i en verden, hvor det er naturligt at sætte sig op på en rasende tyr, der vil gøre alt for at smide en af igen. Peter Ingemann forsøger sig også selv på en rodeotyr - dog en mekanisk én af slagsen. Han prøver desuden at finde ud af, hvad det er, der gør rodeo til en så stor sport i USA. . Del 12. Producerat år 2015.
13:15 
Ole elsker Danmark
Vesterhavet. Ole Henriksen er nået frem til det vilde Vesterhav og bliver blæst godt igennem i de danske badebyer. Ole får en god historie fra en ung surfer, og så bliver han udfordret i et slag minigolf. Lillebror Hans Henrik vækker Oles minder om barndommens ferieture, og så får Ole fornøjet sit indre legebarn med en lynhurtig køretur i Fårup Sommerland. Del 5 av 6. Producerat år 2019.
13:50 
Ole elsker Danmark
København. Ole Henriksen er nået til sin feries sidste stop - København, hvor han nu også skal bo og derfor gerne vil udforske byens muligheder. Siden han forlod Danmark som 19-årig, er det nemlig blevet muligt at stå på ski på græs. På Amager Strand bliver Ole usikker på benene, da han får spændt hjul under fødderne. Og så slutter Ole ferien af med et brag ved at indvie sin nye lejlighed med en housewarming. Del 6. Producerat år 2019.
14:25 
Loppe Deluxe
Ballerup. Hvad koster en stor tiger af porcelæn? Og er det stadig muligt at finde gamle designklassikere til billige penge på loppemarkeder?. Deltagerne fra Sønderjylland og København tørner sammen på Ballerup Loppemarked, hvor 75 kræmmere står klar til at sælge ud af deres private gemmer. Hvem gør de bedste fund, som derefter kan sælges videre med størst fortjeneste?. Del 4. Producerat år 2016.
15:00 
Verdens vildeste hoteller
Royal Mansour, Morocco. Giles og Monica ankommer til Royal Mansour i Marokko, et af verdens mest diskrete hoteller, der ligger i byen Marrakech. Hotellet er byens kæreste eje og huser nogle af verdens rigeste folk. Gulvtæpper af silke og hyggelige ildsteder tager varmt imod det begejstrede værtspar. . Del 3. Producerat år 2017.
15:50 
Supermatchen: Studiet
TV 2s eksperter og kommentatorer ser frem mod dagens håndboldkamp og får reaktioner fra spillere og trænere i studiet. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra håndboldens verden på sport.tv2.dk. #tv2haandbold. Del 9. Producerat år 2020.
16:05 
Håndbold
København–Viborg. Supermatchen. Allerede inden den nye sæson gik i gang, spåede den tidligere danske landstræner Klavs Bruun Jørgensen, at Viborg ville kunne spille med helt i toppen af dameligaen denne sæson. Og han har ret - holdet ligger efter otte runder nummer et! Her får de grønblusede fra domkirkebyen en alvorlig test mod Mia Rej og København på udebane. En sejr til Viborg her, vil for alvor gøre, at traditionsklubben fra Jylland kan drømme om DM-guld igen. Producerat år 2020.
16:50 
Håndbold
København–Viborg. Supermatchen. Allerede inden den nye sæson gik i gang, spåede den tidligere danske landstræner Klavs Bruun Jørgensen, at Viborg ville kunne spille med helt i toppen af dameligaen denne sæson. Og han har ret - holdet ligger efter otte runder nummer et! Her får de grønblusede fra domkirkebyen en alvorlig test mod Mia Rej og København på udebane. En sejr til Viborg her, vil for alvor gøre, at traditionsklubben fra Jylland kan drømme om DM-guld igen. Producerat år 2020.
17:55 
Dit efterårsvejr
Del 15. Producerat år 2020.
18:00 
Nyhederne og Sporten
18:15 
Regionale nyheder
18:25 
Animal Airport
Et par sjældne træleoparder ankommer fra Singapore, men de er absolut ikke i godt rejsehumør. Dyretransportspecialisten Matthew Ford leger Kirsten Giftekniv med to Hvidhovedede Sakiaber, og Stuart finder nogle kamæleoner, som ikke har overlevet deres lange rejse fra Togo. . Del 14. Producerat år 2013.
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
19:45 
Knæk Cancer Live
Mikkel Kryger, Janni Pedersen og Louise Wolff er værter ved Knæk Cancer Live. Vi skal høre en masse inspirerende og rørende fortællinger - blandt andet fra Michelle på 28 år, der sammen med sine søskende satte sig for at få den bedste sommer. Hun ville nemlig gerne have en masse gode minder at tage med sig, når hun skulle i næsten 100 dages isolation efter en stamcelletransplantation. I callcenteret sidder kendte danskere klar til at modtage dit opkald, og musik får vi også - fra blandt andre Søs Fenger, Carpark North og Troels Gustavsen. Del 1. Producerat år 2020.
22:15 
Dit efterårsvejr
Del 26. Producerat år 2020.
22:30 
Knæk Cancer Live
Andel del af det store indsamlingsshow, hvor det endelige beløb afsløres. Du kan også være med til at støtte 'Knæk Cancer' og dermed deltage i lodtrækningen om blandt andet tre biler. Del 2. Producerat år 2020.
00:00 
Skyggen
Britisk/fransk/tysk thriller fra 2010. En forfatter (Ewan McGregor) får jobbet med at være ghostwriter på den tidligere britiske premierminister Adam Langs (Pierce Brosnan) memoirer, fordi den tidligere ghostwriter er omkommet i en ulykke. Han tager afsted til Langs luksushus på en lille amerikansk ø, og begynder at arbejde med bogen, samtidig med at Lang kommer ud i et politisk stormvejr, fordi pressen beskylder Langs regering for at have udleveret terrormistænkte fanger til tortur. Under arbejdet med bogen opdager ghostwriteren, at intet er, som det umiddelbart syner! En nervepirrende politisk thriller, instrueret af mesterinstruktøren Roman Polanski (Rosemarys Baby, China Town, Frantic), blandt andet optaget på danske Rømø. . Producerat år 2010.
02:10 
Race
Amerikansk drama fra 2016. Berlin, 1936. De Olympiske Lege skal afvikles i den tyske hovedstad, så Adolf Hitler ser nu sit snit til en gang for alle at sende et budskab om, at nazismen er den sande vej. Men en person formår at sætte en kæp i hjulet for Hitlers ariske fantasier. Den sorte, amerikanske løber Jesse Owens er et sandt naturtalent på atletikbanen, og de næste dage driver han Hitler og hans følgere til vanvid ved at vinde hele fire guldmedaljer i løb og længdespring. Producerat år 2016. Regissör: Stephen Hopkins, Skådespelare: Eli Goree, Stephan James, Jason Sudeikis.
03:20 
Beatles
Norsk drama fra 2014. Oslo 1967. Beatles-feberen raser i Norge og de fire venner Kim, Gunnar, Ola og Seb bliver inspireret af deres idoler fra Liverpool til at danne et rockband. Navnet på bandet bliver The Snafus, navngivet efter sætningen 'Situation normal. All fucked up'. Selvom ingen af drengene ejer en tone i livet, og instrumenter er dyre, går de helhjertede ind i projektet. Men det er svært at holde fokus på bandet, når man er teenagedreng og omgivet af søde piger, alkohol og fester. Samtidig sker der store politiske omvæltninger i verden rundt om dem. En film af den danske filminstruktør Peter Flinth (Ørnens øje, Arn - tempelridderen). Producerat år 2014.
05:25 (06:00)
Liebhaverne
Jan Fog tager til Holmen for at vurdere et fantastisk rækkehus, der er en del af det gamle bådeværft fra 1867. Men opgaven er ikke nem, for ejeren er en meget prisbevidst herre. Bettina Schriver har gang i forretningen og skal lukke en handel med den danske ejendomsmægler Laila Køj, som skal investere i en lejlighed i New York til en gruppe velhavende danskere. Pernille Sams viser et meget gennemført hus i Nordsjælland til Mark Anthony, som er lige ved at købe huset som fødselsdagsgave til sin kone, Gitte. . Del 2. Producerat år 2013.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå