Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
06:30 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
12:30 
Regionale nyheder
12:40 
Lige i skabet
Sammen med holdkaptajnerne Gitte Madsen og Henrik Byager tager nyhedsværterne Cecilie Beck og Lasse Sjørslev et kig ind i danskernes mange skabe og kigger både i kosteskabet samt medielandskabet, inden de kaster sig ud i en dyst om mesterskabet. De skal også forsøge at gennemskue hinandens personlige ejerskab. Starter Cecilie Beck for eksempel dagen med at træde op på en pigmåtte, og hvordan holder Lasse Sjørslev styr på alle sine aftaler? Fortløbende episodenummer: 21:40. Producerat år 2018.
13:25 
Krejlerkongen
'Krejlerkongen' har været på jagt i kendte danskeres hjem og har fundet genstande til auktionsrunden. Hos hvem, ja, det kan du se i selskab med blandt andre direktør for Cyklistforbundet, Klaus Bondam, og foredragsholder Lotte Heise. Producerat år 2017.
14:00 
Krejlerkongen
Se med, når to kendte danskere dyster om titlen i det underholdende quizprogram 'Krejlerkongen'. Producerat år 2017.
14:40 
Kurs mod fjerne kyster
Havana og familien ankommer til det fjerne ø-rige Vanuatu, der er kendt for sin voldsomme natur. Drengene bestiger en aktiv, lavasprudlende vulkan, og længere inde i ø-riget møder familien befolkningen, som dagligt må leve med frygten for cykloner, jordskælv og vulkanudbrud. Alligevel hører indbyggerne i Vanuatu til blandt verdens lykkeligste folk. Producerat år 2016.
15:20 
Svampebob - en rigtig landkrabbe
Amerikansk animationsfilm fra 2015. Da en ond pirat stjæler opskriften til den Knasende Krabbes krabbeburger, må SvampeBob Firkant gå sammen med sin ærkefjende, Plankton, for at få den tilbage. Producerat år 2015.
17:00 
Nyhederne og Vejret
17:12 
Regionale nyheder
17:20 
Go' aften Live
17:55 
Dit efterårsvejr
18:00 
Nyhederne
18:20 
Regionale nyheder
18:25 
Go' aften Live
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
20:00 
Vild med dans
Otte par står klar i kulissen og pudser skoene til en quickstep, en slowfox, en cha-cha-cha eller en jive. Dommerne forventer sig mere og mere af nydanserne, så nerverne er til at få øje på hos parrene. Heldigvis leder Sarah Grünewald og Christiane Schaumburg-Müller dem sikkert gennem programmet, mens The Antonelli Orchestra ikke slår en tone forkert, når de spiller alt fra gamle klassikere til helt nye hits. Producerat år 2019.
21:50 
Nyhederne
22:05 
Vild med dans - afgørelsen
Seks par er direkte videre i konkurrencen, mens to par skal i omdans. Herfra er det udelukkende seernes sms-stemmer, der afgør, hvem der skal blive. og hvem vi skal sige farvel til i 'Vild med dans'. Producerat år 2019.
22:35 
Britain's Got Talent
Audition 6. Talent kommer i alle aldre. Det viser dagens audition, hvor både unge og ældre imponerer med deres optrædener. Men er det nok til at vinde den sidste guldknap? Med kun tre auditions tilbage er der kamp om dommernes gunst forud for den hårde udvælgelse. Säsong 13. Producerat år 2019.
23:35 
Højt spil
Amerikansk komediedrama fra 2012. Eks-stripperen Beth (Rebecca Hall) flytter til Las Vegas og tager et job som servitrice, og her møder hun den professionelle spiller Dink Heimowitz (Bruce Willis), der opdager, at hun er ulamindeligt god til at huske tal. Dink får Beth til at sige sit job op, og hyrer hende som sin assistent, og deres partnerskab bliver en stor succes, men Beth kommer lidt for tæt på Dink - og det bliver hans jaloux kone Tulip Heimowitz (Catherine Zeta-Jones) meget sur over. Situationen udvikler sig til krig, og Beth flygter til New York, men efter noget tid her kommer hun i store problemer. Nu er hun tvunget til at opsøge Dink igen - men tør hun det? Filmen bygger på virkelige begivenheder. Producerat år 2012.
01:15 
The Bachelor Weekend
Irsk komedie fra 2013. Fionnan skal giftes, og en gruppe af hans venner tager ham med på en polterabend-campingtur ud i den flotte irske natur. De hygger sig med at forberede turen og indkøbe det bedste mulige grej til, hvad de tror skal være en stille og rolig tur. Men så dukker brudens vanvittige bror - også kendt som 'Maskinen' op. Han vender på kort tid turen fuldstændigt rundt, så det bliver en vild og grænseoverskridende polterabend, som ingen af dem nogensinde vil glemme. Producerat år 2013.
02:50 
En skønne dag
Melanie Parker (Michelle Pfeiffer) er enlig mor og succesfuld arkitekt, mens fraskilte Jack Taylor (George Clooney) er en fremtrædende journalist. Da deres to femårige børn ikke når med på en ekskursion, er deres stressede dagsprogram ved at ramle sammen, og kun ved at hjælpe hinanden er der udsigt til, at de og deres børn vil nå helskindet frem til fyraften. Det sidste, Melanie og Jack har brug for, er at forelske sig, men i løbet af dagen opstår der uundgåeligt en gensidig tiltrækning imellem de to hårdt prøvede karrieremennesker og småbørnsforældre. Producerat år 1996.
04:45 
Thomas Warberg - Comedy Tour
Hvordan behandler vi mennesker egentlig hinanden?. Det emne optager - og til tider frustrerer - Thomas Warberg i en sådan grad, at det nu er blevet til et show. Showet er Warbergs andet onemanshow, men det første med et decideret tema. Glæd dig til at se en helt ny side af den populære herre, når han i dette show underholder med nogle lidt længere jokes, end man er vant til fra hans hånd. Det hele bliver selvfølgelig stadig serveret i det samme høje tempo, der også kendetegner hans stil. Producerat år 2016.
05:30 (06:00)
Liebhaverne
Jan Fog er taget til Espergærde, hvor han har otte eksklusive og spritnye lejligheder til salg. Han har allerede solgt én, og nu håber han, at bilforhandler Henrik Høyby,er klar på at købe lejlighed nummer to - direkte til Øresund. Pernille Sams er ude i et noget anderledes ærinde - hun skal nemlig give sin vurdering af en hel havn. Men hvordan sætter man pris på både Skipperkro, feriehytter, bådpladser og en pragtfuld udsigt over Storebælt?. Producerat år 2010.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se