Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
06:30 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
12:30 
Regionale nyheder
12:40 
Lige i skabet
Hele ugen har kendte danskere dystet om at svare lige i skabet, når vi har kigget ind i alt lige fra køleskabe og pengeskabe til fællesskaber og ejerskab - og nu skal ugens ultimative skabsekspert kåres. Holdkaptajnerne er Christian Grau og Christine Feldthaus. Fortløbende episodenummer: 20:40. Producerat år 2018.
13:20 
Krejlerkongen
Sisse Fisker og Allan Nielsen tørner sammen i 'Krejlerkongen' og skal forsøge at købe, sælge og spotte de dyreste ting i udvalget af lækre antikviteter og lopper. Anne-Grethe Bjarup Riis og Andreas Bo er holdkaptajner, mens Lasse Rimmer svinger auktionshammeren. Producerat år 2017.
14:00 
Krejlerkongen
Det er to guruer, der mødes i 'Krejlerkongen', nemlig spirituel mester ud i god stemning, Master Fatman, og lidenskabelig vejleder i sex og samliv, Joan Ørting. Om de mestrer krejlerkunsten vil vise sig. De får hjælp af holdkaptajnerne Anne-Grethe Bjarup Riis og Andreas Bo, mens Lasse Rimmer svinger auktionshammeren. Producerat år 2017.
14:35 
Kurs mod fjerne kyster
Mens far, mor og Alfred er tilbage i Danmark, fortsætter Emil, Theis og deres besætning ud i det vestlige Stillehav. Målet er Tonga, der ligger på præcis den modsatte side af kloden i forhold til Danmark. Drømmen er at svømme med de store pukkelhvaler, der i sommermånederne trækker op fra Antarktis for at parre sig og kælve i de tropiske vande. Men rejsen byder på uventede oplevelser, for under et dyk dukker verdens farligste dyr pludselig op. Producerat år 2016.
15:25 
Peddersen & Findus - den lille drillepind
Den rare, gamle opfinder Peddersen bor i et lille, rødt hus, og han har det egentlig godt, men engang imellem kan han godt blive ensom. Den søde nabokone Beda forærer Peddersen en kattekilling, så han har lidt selskab. Katten får navnet Findus, og det viser sig, at katten kan tale. De to udvikler et varmt venskab. Siden indlemmer Peddersen en ny hane i sin hønsegård, og han giver den så meget opmærksomhed, at Findus frygter, at han er ved at miste sin bedste ven Filmen er baseret på Sven Nordqvists populære børnebøger. Producerat år 2019.
17:00 
Nyhederne og Vejret
17:12 
Regionale nyheder
17:20 
Go' aften Live
17:55 
Dit efterårsvejr
18:00 
Nyhederne
18:20 
Regionale nyheder
18:25 
Go' aften Live
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
20:00 
Hvorfor slog du vores piger ihjel?
Christina forsøger at finde svar på, hvad der fik hendes eksmand til at slå deres to piger ihjel i sensommeren 2011. Hvad skete der med ham i månederne op til drabene? Var der særlige tegn og begivenheder, som burde have fået advarselslamperne til at blinke? Er der spor efter en udløsende faktor?. Og hvorfor mener nogen, at Christina bærer en del af skylden? På bare tre år er 22 danske børn blevet dræbt af egen forælder, og Christina håber, at de svar, hun finder, kan være med til at forhindre, at det sker i fremtiden. Producerat år 2019.
20:50 
Bech og de ekstreme aktivister
Tidligere politimand Kristian Bech følger i fire programmer forskellige aktivister, der brænder for en sag, og denne gang er det de to unge aktivister Mikkel og Edith. De er begge en del af en stadig større gruppe af helt unge mennesker, som verden over kaster sig ind i den aktivistiske kamp. Mikkel har besluttet sig for at sultestrejke under hele valgkampen til Folketingsvalget 2019, mens Edith via skolestrejker kæmper for at sætte klimaet på politikernes dagsorden. Producerat år 2019.
21:30 
Nyhederne
22:00 
Regionale nyheder
22:12 
Sporten
Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk. Producerat år 2019.
22:25 
Klipfiskerne
Klipfiskerne har finkæmmet alle hjørner og kanter af internettet og er klar til at vise nogle af de skøreste og sjoveste videoer, der findes derude. Felix Smith vil sammen med holdkaptajnerne Thomas Warberg og Lasse Rimmer skrue helt op for det gode humør, når studiet gæstes af Robert Hansen, Lina Rafn, Brian Lykke, og Kasper Nielsen. Der er garanti for god underholdning når Klipfiskerne kaster nettet ud. Producerat år 2014.
23:25 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt og tv-værten Peter Ingemann vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Peter lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Producerat år 2019.
23:55 
Grænsepatruljen
Hver dag rejser flere end 20. 000 passagerer ind i Australien med skib eller fly, og de skal alle igennem grænsekontrollen, før de bliver lukket ind i landet. De mange kvinder og mænd, der bogstavelig talt udgør Australiens frontlinje, er bl.a. på udkig efter rejsende, der måske ikke er, hvad de udgiver sig for, narkokurerer, illegale immigranter og mulige terrorister. Producerat år 2015.
00:25 
Grænsepatruljen
Hver dag rejser flere end 20. 000 passagerer ind i Australien med skib eller fly, og de skal alle igennem grænsekontrollen, før de bliver lukket ind i landet. De mange kvinder og mænd, der bogstavelig talt udgør Australiens frontlinje, er bl.a. på udkig efter rejsende, der måske ikke er, hvad de udgiver sig for, narkokurerer, illegale immigranter og mulige terrorister. Producerat år 2015.
01:00 
Animal Airport
Holdet på dyremodtagelsescentret tester helbredet hos en stor sending reptiler fra Afrika, der har været i deres kasser alt for længe, og sundhedsansvarlige Heather har nærkontakt med en ara papegøje for allerførste gang. Säsong 3. Producerat år 2018.
01:30 
Blue Bloods
Brushed Off. Da en berømt basketballspiller bliver fundet død i sin lejlighed, formentlig af en narkooverdosis, kigger Danny nærmere på mandens relationer til en lokal bande. Erin bliver i mellemtiden tvunget til at genåbne en gammel sag. Säsong 8. Del 6. Producerat år 2017.
02:15 
Specialtjenesten
Sent om aftenen går alarmen hos Københavns Brandvæsen, og Specialtjenesten rykker ud til en brand i en lejlighed. Her skal brandmændene hurtigt ind og søge efter mennesker, som kan ligge og sove. Der er liv på spil, så hvert sekund tæller. Aspiranterne er nu nået til den sidste eksamens dag, og de er kun nogle enkelte øvelser og et håndtryk fra at stå med det eftertragtede diplom i hånden, der giver adgang til de spændende vagter i Specialtjenesten. Men først skal de vise, at de kan trænge ind i en sammenstyrtet bygning. Producerat år 2014.
02:50 
CPH Lufthavnen
USA's præsident Barack Obama lander i en lufthavn, som i forvejen er hårdt presset af sne-aflysninger og forsinkelser. Det skaber ekstra arbejder for dutymanageren Pernilla. Hun møder blandt andet en gruppe unge mænd, der dagen igennem forsøger at komme med et fly til London. Hos tolderne Torben og Søs er der feststemning - de afslører nemlig en smugler med syv kilo hash gemt i kufferten. Samtidig skal gatemanageren Lise fra SAS sende et fly med en ganske særlig passager af sted til Zürich. Producerat år 2009.
03:20 
Liebhaverne
Denne gang viser Pernille Sams et sindssygt flot, dyrt og meget gennemført helårshus direkte til vandet i Gilleleje til en kræsen it-millionær og hans kæreste. Bettina Schriver har besøg fra Los Angeles, hvor den danske topmodel og iværksætter Amalie Wichmann ser på lejlighed i det super trendy Soho. Jan Fog er taget til det idylliske Skovshoved, hvor han skal overbevise et par, der selv har prøvet at sælge deres ejendom, at han kan gøre det bedre. Producerat år 2013.
04:00 (06:00)
Nyhederne og Vejret

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se