Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
06:30 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
12:40 
Krejlerkongen
Denne gang mødes standupkomiker Thomas Hartmann og skuespiller Maibritt Saerens i dysten om at blive krejlerkonge. Lasse Rimmer præsenterer som altid en række spændende varer, der skal gættes på - blandt andet en cigaretautomat fra 1930. Lise Baastrup og Andreas Bo er holdkaptajner. . Del 18. Producerat år 2018.
13:20 
Krejlerkongen
Både den iranskfødte spasmager Farshad Kholghi og den britiske komiker Vivienne McKee er sjove. Men i 'Krejlerkongen' vil det vise sig, hvem der er dygtigst til at gætte salgsprisen på grønlandske kultegn og en næsten antik amerikansk regnemaskine. Lasse Rimmer er vært, mens holdkaptajnerne er Andreas Bo og Lise Baastrup. Del 19. Producerat år 2018.
13:55 
Loppe Deluxe
Helsingør. Hvad skal gamle brandsprøjter koste? Og er der stadig salg i gamle LP-plader?. Der er kamp til stregen, når de to rutinerede tingfinder-hold, Rikke og fru Larsen fra Roskilde og sønderjyderne Lasse og Claus, dyster om at finde de bedste loppefund på det traditionsrige Sommariva Kræmmermarked i Helsingør. Her er fest, farver, tivoli og kræmmere af enhver kaliber. Så de to 'Loppe Deluxe'-hold kommer på lidt af en opgave. Hvilket hold finder, køber - og videresælger de bedste loppefund med størst gevinst? Hvem vinder konkurrencen?. Del 2. Producerat år 2015.
14:30 
Auktionshuset
Til den moderne møbelauktion i Bredgade skal en helt unik og yderst velholdt PH-standerlampe under hammeren. Frederik Bruun Rasmussen skal være auktionarius, men lige inden lampen skal under hammeren, bliver auktionen afbrudt af et teknisk uheld på internetforbindelsen. Alle holder vejret og håber, at forbindelsen til de udenlandske bydere bliver genoprettet. Imens er Jesper Bruun Rasmussen på besøg i lokalerne hos det tidligere Østasiatiske Handelskompagni for at kigge efter skjulte asiatiske skatte til auktion. Del 2. Producerat år 2017.
15:05 
Grænsepatruljen
Der er aldrig et kedeligt øjeblik hos det amerikanske grænse- og toldpersonale, som undersøger rejsende, uanset om de ankommer til lands, til vands eller fra luften. Personalet leder efter alt fra illegale indrejsende til våben og smuglervarer, og der er nok at holde øje med, når de amerikanske grænser skal overvåges. . Säsong 2. Del 5 av 20. Producerat år 2018.
15:30 
Grænsepatruljen
Der er aldrig et kedeligt øjeblik hos det amerikanske grænse- og toldpersonale, som undersøger rejsende, uanset om de ankommer til lands, til vands eller fra luften. Personalet leder efter alt fra illegale indrejsende til våben og smuglervarer, og der er nok at holde øje med, når de amerikanske grænser skal overvåges. . Säsong 2. Del 6 av 20. Producerat år 2018.
15:55 
Heathrow - lufthavnen, der aldrig sover
Heathrow er Englands mest berømte lufthavn. Og med 70 millioner passagerer, der årligt passerer gennem terminalerne, er den også den lufthavn i verden, der tager imod flest internationale rejsende. Hver dag 24 timer i døgnet sørger 76. 000 ansatte for at holde lufthavnen kørende, så opholdet for de rejsende bliver så behageligt som muligt. . Säsong 5. Del 5. Producerat år 2019.
16:25 
Heathrow - lufthavnen, der aldrig sover
Heathrow er Englands mest berømte lufthavn. Og med 70 millioner passagerer, der årligt passerer gennem terminalerne, er den også den lufthavn i verden, der tager imod flest internationale rejsende. Hver dag 24 timer i døgnet sørger 76. 000 ansatte for at holde lufthavnen kørende, så opholdet for de rejsende bliver så behageligt som muligt. . Säsong 5. Del 6. Producerat år 2019.
17:00 
Nyhederne og Vejret
17:12 
Regionale nyheder
17:20 
Go' aften LIVE
Del 15. Producerat år 2020.
17:55 
Dit efterårsvejr
Del 37. Producerat år 2020.
18:00 
Nyhederne
Del 210. Producerat år 2020.
18:20 
Regionale nyheder
18:25 
Go' aften LIVE
Del 15. Producerat år 2020.
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
20:00 
Nybyggerne
De fire par får arbejdet på kuløren, for nu skal de skabe baghaverne. I tre dage slæber de jord, ruller græs og bygger terrasser. Malene og Christian er kreative med en transportabel terrasse. Stephanie og Kristoffer er helt uerfarne med haver, så de vil skabe plads til hygge og leg. Martin og Sunnvá presser sig selv ved at bygge en gigantisk terrasse af træ. Trine føler sig på hjemmebane, for hun elsker havearbejde - eller noget af det i hvert fald. . Del 4. Producerat år 2020.
20:50 
Auktionshuset
I foråret 2020 får Bruun Rasmussen en helt særlig pladesamling under hammeren. 900 LP-plader fra prins Henriks private samling skal nemlig have ny ejermand. I Bredgade skal møbelekspert Peter Kjelgaard samtidig forsøge at få hammerslag på en skænk, der er et svendestykke fra en helt ung og ukendt møbelsnedker. Del 3. Producerat år 2020.
21:30 
Nyhederne
22:00 
Regionale nyheder
22:12 
Sporten
Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk. Del 168. Producerat år 2020.
22:25 
Natholdet
Der er råberi i Fotovognen, en meget indøvet reaktion i 'Den store bagedyst' og Curlingklubben alias Maria Fantino og Christian Bonde danser til 'ZULU Awards'. Del 23. Producerat år 2020.
23:00 
Kemohjerne
Da Oliver erklæres kræftfri, ser han pludselig ind i et langt liv, der skal leves. Han bliver derfor i tvivl, om kærligheden mellem ham og Eva er ægte, eller om de kun er sammen, fordi de begge har haft kræft. Oliver træffer en stor beslutning, men da han vil tale med Eva, har hun også en alvorlig nyhed til ham. De står med ét over for deres livs største beslutning. Tør de satse på livet og kærligheden, til trods for den evigt lurende frygt for at kræften vender tilbage?. Producerat år 2020.
23:45 
Knæk Cancer: Lever, elsker, savner
Rosemarie er en teenager, hvis liv flere gange har lænet sig op ad en alvor, som hun er alt for ung til. Efter at have overlevet cancer to gange vil Rosemarie bare videre - leve, feste, drikke, kysse drenge. Men hendes mor er stadig fanget i angsten for at miste sin datter, og derfor bliver Rosemarie konstant mindet om, at hun var syg. Filmen udfolder det intense mor-datter-drama, som Rosemarie må igennem for at forstå sin mor og finde sig selv midt i det kaos, som livet er. Producerat år 2018.
00:50 
Gutterne på kutterne
Jan og Jonny kan endelig komme på haw med deres egen båd, HM93 Liv. Men så opstår der problemer. Jesper og Bo skal have deres båd HM Olsen på bedding i Hanstholm. Det giver Jesper mulighed for at holde en fridag, hvor han tager på svampejagt med sine venner. Thomas har dårligt nyt: EU har besluttet at begrænse fiskeriet i Skagerrak, og det kan få konsekvenser for fiskerne i Thorupstrand. Del 5. Producerat år 2020.
01:25 
Grænsepatruljen
Falske turister, der kommer til Canada for at arbejde, smuglere, legetøj fyldt med heroin, våben forklædt som mobiltelefoner - det er altsammen blot endnu en dag på kontoret for den canadiske grænsekontrol. Hver eneste dag ankommer 20.000 passagerer til den internationale lufthavn i Vancouver, mens endnu flere krydser grænsen mellem USA og British Columbia i bil. Mens de fleste sandsynligvis føler sig lidt beklemt ved at skulle igennem immigrationskontrollen og tolden, er der faktisk nogle, der har rigtig god grund til at være nervøse. Og det er bl.a. dem, grænsekontrollen skal forsøge at spotte. . Del 17. Producerat år 2013.
01:55 
Grænsepatruljen
Falske turister, der kommer til Canada for at arbejde, smuglere, legetøj fyldt med heroin, våben forklædt som mobiltelefoner - det er altsammen blot endnu en dag på kontoret for den canadiske grænsekontrol. Hver eneste dag ankommer 20.000 passagerer til den internationale lufthavn i Vancouver, mens endnu flere krydser grænsen mellem USA og British Columbia i bil. Mens de fleste sandsynligvis føler sig lidt beklemt ved at skulle igennem immigrationskontrollen og tolden, er der faktisk nogle, der har rigtig god grund til at være nervøse. Og det er bl.a. dem, grænsekontrollen skal forsøge at spotte. . Del 18. Producerat år 2013.
02:25 
Blue Bloods
By Hook or By Crook. Danny sætter efter den lejemorder, der har terroriseret hans hjem for at tage hævn. Imens bliver en betjent angrebet på sin vagt, og det får direkte betydning for en af Franks ansatte. Del 7. Producerat år 2018.
03:10 
Blue Bloods
Stirring the Pot. Frank og Erin bliver uvenner over nye regler for distriktsadvokaterne. Imens risikerer Danny at miste sit politiskilt i forsøget på at beskytte en ven. Del 8. Producerat år 2018.
04:00 (06:00)
Nyhederne og Vejret

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå