Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne og Vejret
07:00 
Nyhederne og Vejret
08:00 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne
12:15 
Landmand søger kærlighed
Martin på 36 år har inviteret pigerne på gruppedate. De skal besøge et museum, for Martin elsker alt fra gamle dage, så de skal alle et smut tilbage i tiden. Hos Nicolaj flytter tre piger ind i drengehybelen, og efter en rundvisning på gården møder pigerne de søde dådyr. Hos Niels er Lisbeth og Pia tilbage på gården. Niels har fået den gode idé, at de alle skal lave mad sammen. Niels er lidt af en kontrolfreak og vil gerne styre det hele, men den er kvinderne ikke helt med på. Niels' bror og nogle venner kommer på besøg, men hvordan vil de alle komme ud af det med hinanden?. Producerat år 2019.
13:00 
Gutterne på kutterne
Gennem generationer er de gamle kystfiskerbåde i Thorupstrand hver eneste dag blevet slæbt op på stranden, når arbejdsdagen er omme, og fangsten kommet i land. Hjertet i det hele er en gammel dieselmotor og en stålwire, der trækker de tonstunge træbåde gennem det våde strandsand. Men grejet er slidt, og i dag sker det værst tænkelige: Wiren giver efter og sprænger under det hårde arbejde! Langt fra kystfiskernes problemer skal Thorupstrands nyeste fiskerelev i dag tage afsked med sin hjemby Bindslev tæt ved Skagen. Lærepladsen hedder HM93, den gamle kystfiskerbåd ejet af brødrene Jan og Jonny, og nu gælder det for 16-årige Nichlas om at finde sin plads på dækket hos de to erfarne fiskere. Producerat år 2018.
13:35 
Olsen-banden går amok
Dansk folkekomedie fra 1973. Egon Olsen (Ove Sprogøe) kommer vanen tro ud af statsfængslet i Vridsløselille med en genial plan - og denne gang drejer det sig ikke om en enkelt sølle million eller to, men om hele seks millioner danske kroner i kontanter. Egons altid trofaste følgesvende, Benny (Morten Grunwald) og Kjeld (Poul Bundgaard), har imidlertid også selv lagt en plan, og de vil skide på Egons millioner og i stedet røve en lille købmandsbutik. Intet under, at Egon går amok! Men de skal få at se, de hundehoveder, hængerøve og uduelige klamphuggere, for Egon er rede til egenhændigt at gennemføre århundredets kup!. Producerat år 1973.
15:15 
En stor dag på godset - Grønnessegaard
Lene Beier skal ud at flyve sammen med godsejer Ditlev Hasselbalch fra Grønnessegaard Gods. Det er hun ikke meget for, men hun overvinder sin flyskræk og erkender, at der er en god udsigt over det store nostalgitræf, som finder sted på 'den store dag på godset'. Godsejer Ditlev og hans kone, Ann-Louise, er fjerde generation på Grønnessegaard Gods, og for at få det hele til at klappe er både voksne og børn på arbejde på den store dag - samtidig med at der skal drives et landbrug. Lene hører om, hvordan dyrevelfærd og industrihistorie er en uløselig del af stedet, og så besøger hun også smukke Arresødal Slot, der har givet inspiration til alt det, der sker på dagen. Producerat år 2018.
15:50 
SuperMatchen: Studiet
TV 2s eksperter og kommentatorer vender håndboldmatchen og får reaktioner fra spillere og trænere i studiet. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra håndboldens verden på sporten.tv2.dk. #tv2haandbold. Producerat år 2019.
16:05 
Andre sportsgrene
Odense–Herning-Ikast. SuperMatchen. Producerat år 2019.
16:50 
Andre sportsgrene
Odense–Herning-Ikast. SuperMatchen. Producerat år 2019.
17:55 
Dit efterårsvejr
18:00 
Nyhederne og Sporten
18:15 
Regionale nyheder
18:25 
Auktionshuset
Der venter Jesper Bruun Rasmussen en særlig opgave som auktionarius til dagens auktion. Der er nemlig indtil flere potentielle rekorder på spil, når et stort og unikt værk af Per Kirkeby og en sjælden Picasso-vase skal under hammeren. Vurderingsekspert Casper Behrendtzen skal mødes med en ur-kunde, der er et ganske ubeskrevet blad i auktionsverdenen, men som overvejer at sælge ét ur fra en større samling. Mødet med kunden skal vise, om hun er klar til at sælge. Producerat år 2017.
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
19:45 
Sporten
Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk. Producerat år 2019.
20:00 
Danmark har talent
Hele Holbæk Garden, to nuttede hunde, en dybt upassende 58-årig standupper og en tricktyv. Det er bare nogle af de talenter, der indtager scenen i 'Danmark har talent'. Håbet er at redde sig en af de to guldknapper, der stadig er tilbage. Men hvad siger dommerpanelet?. Producerat år 2019.
21:15 
Mission: Impossible - Ghost Protocol
Amerikansk action-thriller fra 2011. En kuffert med koderne til det russiske atomvåbenarsenal bliver stjålet af terrorister, og i forsøget på at finde den bliver den hemmelige agent Ethan Hunt (Tom Cruise) fanget i en eksplosion på Den Røde Plads i Moskva. Nu truer en gigantisk skandale, og den amerikanske præsident iværksætter operation Ghost Protocol, der går ud på at opløse Ethans hold af hemmelige agenter. Nu må Ethan sammen med en håndfuld trofaste medarbejdere forsøge at rense sit navn - og redde verden fra atomar ødelæggelse!. Producerat år 2011.
23:25 
The Railway Man
Engelsk/australsk krigsdrama fra 2013. Den engelske soldat Eric Lomax bliver under Anden Verdenskrig taget til fange af japanerne, og han tilbringer flere år i en japansk fangelejr, hvor han bliver tvunget til at arbejde på en jernbane mellem Thailand og Burma. Oplevelserne efterlader ham med store traumer, og da han mange år efter krigen møder kvinden Patti, er hun fast besluttet på at få Eric til at konfrontere dæmonerne fra sin fortid. Da hun finder ud af, at officeren Takeshi Nagase, der torterede Eric under krigen, stadig er i live, vil hun have Eric til at konfrontere ham. Kun gennem konfrontation og forsoning kan Eric komme videre med sit liv. Filmen bygger på virkelige begivenheder. Producerat år 2013.
01:25 
Mig ejer ingen
Svensk drama fra 2013. Sverige i 1970'erne. Lisa bor sammen med sin far og bedste ven, Hasse, som hun elsker uden forbehold. Han er metalarbejder - Sveriges stærkeste, selvfølgelig!. Moderen har fundet en anden mand og overladt de to til sig selv, og de klarer sig stort set helt fint - bortset fra, at moderens side af dobbeltsengen forbliver tom. Den tabte kærlighed tager dog hårdt på Hasse, og alkoholen begynder at fylde mere og mere i hans liv. Mikael Persbrandt vandt den fineste svenske filmpris 'Guldbaggen' for sin præstation som Hasse. Producerat år 2013.
03:15 
Now That's Funny
Se alle de sjoveste, dummeste og mest tossede videoklip, som internettet har at byde på. Producerat år 2013.
04:05 
Når alt går galt
Trænger du til et godt grin?. Så se med, når vi viser masser af klip fra hele verden af det sjoveste, vildeste og skøreste, der er blevet fanget på video. Producerat år 2015.
04:40 
Når alt går galt
Trænger du til et godt grin?. Så se med, når vi viser masser af klip fra hele verden af det sjoveste, vildeste og skøreste, der er blevet fanget på video. Producerat år 2015.
05:10 (06:00)
Blue Bloods
Whistleblowers. Frank kommer på en svær opgave, da en whistleblower i NYPD hævder at have beviser for magtmisbrug i organisationen. Men er det sandt?. Imens undersøger Danny og Baez en mistænkelig trafikulykke, hvor en fodgænger måske er blevet kørt over med vilje. Säsong 7. Del 139. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se