Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
06:30 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
12:30 
Regionale nyheder
12:40 
Lige i skabet
Vidste du, at dine skabe afslører mere om dig, end du tror?. I selskab med livsstilseksperterne Julia Lahme og Henrik Byager skal Lasse Rimmer og Bubber quizze i både køkkenskabet, medielandskabet og naboskabet, når Camilla Miehe-Renard åbner lågerne til vores livsstil, vaner og uvaner. Der bliver hård kamp om mesterskabet og titlen som dagens skabsekspert, der samtidig udløser chancen for en plads i den store torsdagsfinale. Fortløbende episodenummer: 27:28. Producerat år 2018.
13:25 
Krejlerkongen
Et gammelt smalfilmsapparat eller en russisk rævepels?. Det er nogle af de ting, som skuespiller Robert Hansen og Josefine af Rosenborg skal vælge imellem i 'Krejlerkongen'. De får hjælp af Lise Baastrup og Anne-Grethe Bjarup Riis. Producerat år 2017.
14:00 
Krejlerkongen
Hvordan slipper komiker Carsten Bang af sted med at skulle sælge et gustaviansk bord?. Og er skuespiller Julie Zangenberg klar til at købe det til prisen?. Producerat år 2017.
14:35 
Verdens vildeste hoteller
Ashford Castle, Ireland. I Irland ligger det 800 år gamle slot Ashford, som nu er omdannet til femstjernet hotel. Monica Galetti og Giles Coren besøger stedet og hører om både op- og nedture for de gamle mure. Säsong 2. Producerat år 2018.
15:35 
Søde mesterværker
Kage møder mode, når Eloise prøver kræfter med en kage, der trodser tyngdeloven. Nastassja går sukkerkrystal-amok med en ædelstensbelagt bryllupskage, og Molly gør en 1-års fødselsdag til noget helt specielt med en kage fuld af overraskelser. Säsong 2. Producerat år 2017.
16:05 
Grænsepatruljen
En mand, som hævder, at han er jødisk aboriginal, føler sig højt hævet over den gemene hob, og hans tålmodighed rækker ikke langt i en lufthavnskø. Manden mener bestemt, at han er udsat for diskrimination, men det er måske ikke smart at gøre ekstra opmærksom på sig selv, når man bl.a. har illegale frø og løv i bagagen. Et skotsk rugby-hold ankommer med så beskidte støvler, at myndighederne kræver, at de renser deres fodtøj, før de får lov at fortsætte rejsen ind i Australien. Og et kinesisk par, der ikke har udfyldt deres toldpapirer korrekt, giver anledning til en del forviklinger - også af sproglig art. Säsong 2. Producerat år 2018.
16:30 
Grænsepatruljen
Da tolderne i Sydney lufthavn vil se nærmere på en turist, der er ankommet med fly fra Toronto, udvikler det sig hurtigt til en sag om principper. Manden vil nemlig ikke kropsvisiteres. En anden lufthavnsmedarbejder har opdaget, at der er noget mystisk i en kuffert, der tilhører to kinesiske passagerer, og hun bliver meget overrasket, da hun finder ud af, hvad det er, kineserne forsøger at smugle ind i landet. Endelig viser det sig, at noget så umiddelbart uskyldigt som et sæt skakbrikker, kan gemme på en overraskelse. Säsong 3. Producerat år 2007.
17:00 
Nyhederne og Vejret
17:11 
Regionale nyheder
17:20 
Go' aften Live
17:55 
Dit efterårsvejr
18:00 
Nyhederne
18:20 
Regionale nyheder
18:25 
Go' aften Live
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
20:00 
Landmand søger kærlighed
Martin på 36 år har inviteret pigerne på gruppedate. De skal besøge et museum, for Martin elsker alt fra gamle dage, så de skal alle et smut tilbage i tiden. Hos Nicolaj flytter tre piger ind i drengehybelen, og efter en rundvisning på gården møder pigerne de søde dådyr. Hos Niels er Lisbeth og Pia tilbage på gården. Niels har fået den gode idé, at de alle skal lave mad sammen. Niels er lidt af en kontrolfreak og vil gerne styre det hele, men den er kvinderne ikke helt med på. Niels' bror og nogle venner kommer på besøg, men hvordan vil de alle komme ud af det med hinanden?. Producerat år 2019.
20:50 
De sjældne danskere
Nalinas forældre forbereder sig på kejsersnit. De ved, at hendes lillebror også har Sticklers syndrom. Og nu melder frygten sig. Hvordan mon hans tilstand er, når han kommer ud? Piets farmor har hele hans liv været en trofast støtte, som har givet både ham og hans forældre et helle, og så er der ostepops. Og hygge er nødvendigt, for om lidt skal Piet til USA, hvor han skal igennem så mange undersøgelser på en uge, at det på Riget ville tage to år. Bastian overrasker alle ved at være begyndt til drama, og Hjalte skal have tjekket sin lungefunktion. Kan han mon endelig smide den maske, han har sovet med det meste af sit liv?. Producerat år 2019.
21:30 
Nyhederne
22:00 
Regionale nyheder
22:10 
Sporten
Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk. Producerat år 2019.
22:25 (22:35)
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med statsminister Mette Frederiksen vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Mette lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Producerat år 2019.
23:00 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med sangeren Lukas Graham vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Lukas lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum - og Lukas Graham giver også et nummer!. Producerat år 2019.
23:40 
Når alt går galt
Trænger du til et godt grin?. Så se med, når vi viser masser af klip fra hele verden af det sjoveste, vildeste og skøreste, der er blevet fanget på video. Producerat år 2015.
00:10 
Når alt går galt
Trænger du til et godt grin?. Så se med, når vi viser masser af klip fra hele verden af det sjoveste, vildeste og skøreste, der er blevet fanget på video. Producerat år 2015.
00:40 
Korpset - gjort af det rette stof
30 civile danskere har meldt sig til deres livs udfordring: et specialdesignet aspirantkursus over otte dage under ledelse af fire tidligere jægersoldater. Har de 30, hvad der skal til, for at blive elitesoldater? Aspiranterne prøver kræfter med øvelser, der alle tager udgangspunkt i optagelsesprøverne til elitestyrkerne. Fra dag ét bliver de udfordret med løb med oppakning i svært terræn, hårde fysiske øvelser og den frygtede march. Der går ikke længe, før de første falder fra. Det er dem, der ingen viljestyrke har, lyder det fra instruktørerne Thomas Rathsack, Erik B. Jørgensen, Rune Danielsen og Magnus Hansson. Producerat år 2018.
01:45 
Grænsepatruljen
Kan du se på folk, om de har noget at skjule, og kan du gennemskue en løgn, når du hører den?. Som grænsevagt i Australien er det en del af jobbet at kunne skelne almindelige rejsende fra terrorister, smuglere og andre kriminelle. Følg grænsepatruljen i deres forsøg på at beskytte Australien og oplev, hvordan en kombination af højteknologisk udstyr og almindelig menneskelig intuition bruges i kampen mod kriminalitet. Säsong 7. Producerat år 2012.
02:15 
Grænsepatruljen
Kan du se på folk, om de har noget at skjule, og kan du gennemskue en løgn, når du hører den?. Som grænsevagt i Australien er det en del af jobbet at kunne skelne almindelige rejsende fra terrorister, smuglere og andre kriminelle. Følg grænsepatruljen i deres forsøg på at beskytte Australien og oplev, hvordan en kombination af højteknologisk udstyr og almindelig menneskelig intuition bruges i kampen mod kriminalitet. Säsong 7. Producerat år 2012.
02:45 
Blue Bloods
Whistleblowers. Frank kommer på en svær opgave, da en whistleblower i NYPD hævder at have beviser for magtmisbrug i organisationen. Men er det sandt?. Imens undersøger Danny og Baez en mistænkelig trafikulykke, hvor en fodgænger måske er blevet kørt over med vilje. Säsong 7. Del 139. Producerat år 2016.
03:30 
Liebhaverne
Denne gang har Pernille Sams ladet sig lokke helt til Fyn for at give sit bud på, hvad modediktatoren Jim Lyngvilds landidyl af en ejendom skal koste. Og selv om stedet rent indretningsmæssigt ligner en million, tøver Pernille ikke med at nedsætte den tidligere mæglers udbudspris markant. Jesper Holm er taget til Ebeltoft for at vurdere spadronningen Helle Thorups ferieparadis. Hun får ikke brugt den lyse og moderne lejlighed nær nok, så nu vil hun sælge. Jan Fog er på hjemmebane i Hellerup, hvor skribent og stylist Laura Scheuer Trøstrup skal se på en villalejlighed i ægte funkisstil. Men er lejligheden stor nok - og kan man bruge et anneks til noget, når man har småbørn i familien?. Producerat år 2012.
04:00 (06:00)
Nyhederne og Vejret

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se