Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
06:30 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
12:30 
Regionale nyheder
12:40 
Lige i skabet
Hele ugen har kendte danskere dystet om at svare lige i skabet, når Camilla Miehe-Renard har åbnet lågerne på danskernes skabe og kigget nærmere på vores vaner, livsstil og sære uvaner. Nu skal ugens ultimative skabsekspert kåres. Holdkaptajnerne er Julia Lahme og Christian Grau. Fortløbende episodenummer: 12:28. Producerat år 2018.
13:25 
Krejlerkongen
God underholdning, spændende historier og masser af lækre ting. Det er, hvad Lasse Rimmer har at byde på i 'Krejlerkongen', som denne gang får besøg af musiker og tv-kok James Price og skuespiller Mia Lyhne. Holdkaptajner er Brian Lykke og Annette Heick. Producerat år 2018.
13:55 
Krejlerkongen
Seks kendte danskere har forsøgt at kvalificere sig til 'Krejlerkongens' ugefinale, men kun to har været dygtige nok - og måske også lidt heldige. Se, hvem der vinder titlen, når Lasse Rimmer som altid har spændende lopper og antikviteter til salg. Producerat år 2018.
14:35 
Lur mit liv
Der er liv og glade dage, vært Jarl Friis-Mikkelsen og reporter Gordon Kennedy byder indenfor i Line Baun Danielsens private hjem og liv. Vi skal tættere på end nogensinde før. Der bliver blandt andet smadret fint porcelæn, og så skal vi se om 'det er en abe'. Til at gætte på hovedpersonens vaner og boligindretning er de to veloplagte holdkaptajner Camilla Miehe-Renard og Hella Joof, som får kompetent sparring og gode råd af to kyndige livstilseksperter, Gitte Madsen og Henrik Byager. Find ud af hvilket hold der løber med gaven, som Line Baun Danielsen selv har valgt. Producerat år 2015.
15:25 
Søde mesterværker
Molly opfylder en lille drengs hede kagedrøm med en vulkankage overdækket med dinosaurer. Karisha kreere en vidunderlig karrusel-bryllupskage, og Rosie hylder en tidligere kollega med en spiselig helikopter-kage. Säsong 2. Producerat år 2017.
15:55 
Grænsepatruljen
Kan du gennemskue en løgn, når du ser den? Som grænsevagt i Australien er det en del af jobbet at kunne skelne almindelige rejsende fra terrorister, smuglere og andre kriminelle. Følg grænsepatruljen i deres forsøg på at beskytte Australien og oplev, hvordan en kombination af high-tech udstyr og af almindelig menneskelig intuition bruges i kampen mod kriminalitet. Säsong 1. Producerat år 2016.
16:25 
Grænsepatruljen
Kan du gennemskue en løgn, når du ser den? Som grænsevagt i Australien er det en del af jobbet at kunne skelne almindelige rejsende fra terrorister, smuglere og andre kriminelle. Følg grænsepatruljen i deres forsøg på at beskytte Australien og oplev, hvordan en kombination af high-tech udstyr og af almindelig menneskelig intuition bruges i kampen mod kriminalitet. Säsong 1. Producerat år 2016.
17:00 
Nyhederne og Vejret
17:12 
Regionale nyheder
17:20 
Go' aften Live
17:55 
Dit sommervejr
18:00 
Nyhederne
18:20 
Regionale nyheder
18:25 
Go' aften Live
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
20:00 
Landmand søger kærlighed
Landmanden Martin på 36 år får besøg af Lene Beier, der har breve med til ham. Han skal ud fra brevene finde de fem kvinder, han ønsker at se på en speeddate. Den anden Martin er klar til sin speeddate og er meget spændt på at møde de fem, han har valgt, men desværre har Lene en dårlig nyhed til ham. Jack har valgt et ret specielt sted til gruppedaten med sine fire udvalgte kvinder - og så har Niels gjort sin gård klar til, at kvinderne kan flytte ind. Han glæder sig til at lære dem meget bedre at kende og få lidt mere tid sammen med dem hver især. Producerat år 2019.
20:50 
Det roder
På Amager skal oprydningsekspert Camilla Lender hjælpe 39-årige Marusa med at få sat skik på hendes lejlighed, der bugner af rodebunker og tingeltangel. Marusas kæreste Thomas er ofte på besøg i lejligheden, men parforholdet har ikke de bedste kår, fordi Thomas er generet af al rodet. Marusa vil meget gerne gøre sin lejlighed indbydende, men hun kan ikke finde ud af det og føler sig utilstrækkelig. Producerat år 2019.
21:30 
Nyhederne
22:00 
Regionale nyheder
22:12 
Sporten
Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk. Producerat år 2019.
22:25 
Kendisfamilier
Julie Berthelsen skal på en sjælden date med sin mand, Minik, og de skal mødes et usædvanligt sted, nemlig hos tatovøren. For både Julie og Minik er tatoveringer en del af den grønlandske arv, og i dag skal de begge to tatoveres. Martin Brygmann skal på en helt særlig opgave sammen med vennen Ole Kibsgaard. De skal spille en intimkoncert for en gruppe forældre til kronisk syge børn - en koncert, der kræver stor professionalisme, da begge musikere må kæmpe for at holde tårerne tilbage. Jens Gaardbo besøger fødebyen Frederikshavn og mødes med to gamle klassekammerater til en snak om barndommens minder. Producerat år 2019.
23:10 
Diamantfamilien 2
På Diamantfamiliens ferie i Marokko er stemningen trykket. Efter tre dage med juice til samtlige måltider har pigerne fået 'nedtur på'. Mor Katerina holder humøret højt og arrangerer en ballontur for at højne den skrantende moral. Men fire sultne Pitzner-piger på halvanden kvadratmeter er ikke helt så afslappende, som mor havde forestillet sig. Pigernes inderste følelser kommer frem i lyset, da 'Spilmester Martin' giver familien kropsterapi. Men på trods af terapi og en renset sjæl er sulten svær at ignorere, og der må tages uautoriserede metoder i brug for at klare sig igennem feriens sidste døgn. Så mens resten af hotellet sover trygt, tager pigerne på 'tys tys-tur' ind til byen. Producerat år 2018.
23:50 
Krop umulig!
Dr. Christian har to udfordringer: Han skal hjælpe en mand, som har en meget øm penis og en kvinde, som bøvler med en cyste på bagdelen. Og så skal vi møde Sharon, hvis bryster voksede til kæmpestørrelse, da hun rundede de 50 år. De tunge bryster er en belastning i alle henseender, både når hun skal spise, vaske sig eller gå. Dr. Dawn tilser en ung mand, hvis kroniske eksem dækker hans krop fra top til tå, og hun tager sig også af en kvinde, hvis meget snævre vagina gør sex ulideligt. Säsong 7. Producerat år 2014.
00:40 
Grænsepatruljen
Women Behaving Badly. To vietnamesiske kvinder, der rejser i selskab med den enes syvårige søn, forsøger at tage mere med ind i Australien, end loven tillader. De har skjult smuglervarerne godt, men er det nu også godt nok? En anden kvinde finder sig ikke i noget fra nogens side, og det finder tolderne ud af, da de gerne vil se nærmere på en taske, hun har købt på en rejse til Sydamerika. Og Denise fra USA forsøger at snyde immigrationsmyndighederne ved at benytte sig af sin græske herkomst og et græsk pas, så det ikke bliver afsløret, at hun overskred sit visum, sidst hun var i Australien. Säsong 6. Producerat år 2010.
01:10 
Grænsepatruljen
Best Concealments. Nogle gange kan en pakke, der ser lidt for almindelig ud, tiltrække sig ekstra opmærksomhed, og sådan en har Sue i kikkerten denne gang. Hendes mavefornemmelse siger hende, at det kan betale sig at undersøge sagen nærmere. En kinesisk kvinde har bagagen fyldt med mad, men hun nægter at tro karantæne-kontrollørerne, da de fortæller hende, at det er fødevarer. En bjørn, der er over to meter høj, vækker opsigt hos tolderne, som ikke umiddelbart kan se, hvem der ejer kæmpen. Immigrationsmyndighederne planlægger en razzia mod en møbelfabrik i Strathfield, og det viser sig at være en meget god idé. Säsong 6. Producerat år 2010.
01:40 
Animal Airport
Titusindvis af bier skaber heftig summen på Heathrows dyremodtagelsescenter, alt imens den sundhedssansvarlige Kayleigh har sit at se til med en overraskende stor og potentielt farlig fugl. Säsong 3. Producerat år 2018.
02:10 
Baywatch
Go for the Gold. Under en træning i undervandsredning finder Cody en spansk medaljon, som viser sig at være 3500 dollars værd. Det bliver starten på en jagt efter guld på havbunden. Säsong 6. Del 132. Producerat år 1996.
03:00 
Castle
Kate har bestået sin embedseksamen og bliver overrasket over tilbuddet om at stille op til statssenator. Hun og Castle forsøger at indrette deres liv efter hendes nye karriere, men et skelsættende opkald fra en mystisk fremmed antænder en række sprængfarlige hændelser, der sender Castle ud på en desperat søgen efter sandheden om Kate. Säsong 8. Del 152. Producerat år 2015.
04:00 (06:00)
Nyhederne og Vejret

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se