Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne og Vejret
07:00 
Nyhederne og Vejret
08:00 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne
12:25 
Landmand søger kærlighed
Den 25-årige landmand Martin modtager breve fra håbefulde piger, der drømmer om at møde ham. Martin må igennem den svære opgave at udvælge de helt rigtige, som skal med på speeddate. Jack har valgt de fem kvinder, som han skal på speeddate med. Jack har aldrig prøvet at være på speeddate før, så han er meget nervøs. Efter daten skal han sige farvel til en af de fem kvinder. Hos Niels er gensynsglæden stor, da han møder de fire kvinder, han har inviteret med på gruppedate. Kvinderne har også glædet sig rigtigt meget til at se Niels igen, og på daten får en af kvinderne mulighed for at tilbringe lidt tid alene med landmanden. Producerat år 2019.
13:10 
Gutterne på kutterne
Kvinderne i Thorupstrand har stiftet en ny husmoderforening, og for tilflytterne Kasia og Linda er det den perfekte anledning til at lære flere at kende. Med favnen fuld af muffins håber de, at byens kvinder vil tage godt imod dem. Kristians brækkede hånd er endelig helet, men efter 10 uger på land er det hårde arbejde som fisker en prøvelse for både hånd og krop. Livet for fiskerne har alle dage været uforudsigeligt og fyldt med udfordringer,men den ulykke der pludselig rammer kunne ingen forudse. En aften er der pludselig brand ombord på en af byens kystfiskerbåde. Branden har konsekvenser for bådens ejer og for resten af det lille fiskersamfund, som i forvejen kæmper for overlevelse. Producerat år 2017.
13:45 
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
TV 2s boligeksperter Sara Lygum og Christian Borregaard tager igen på boligjagt, men med vidt forskellige udgangspunkter. Sara skal hjælpe Emma og Mathias, som drømmer om en stråtækt landidyl med bindingsværk og gamle detaljer. For Line og Mikkel derimod kan det næsten ikke blive nyt og indflytningsklart nok. Christian forsøger derfor at finde ud af, om Line og Mikkel i virkeligheden skal bygge selv, for at få opfyldt alle deres drømme og ønsker? Kompromiser er nemlig ikke deres stærkeste side. Producerat år 2018.
14:30 
Sæt pris på Danmark
Hans Pilgaard tager Camilla Miehe-Renard og Nicolaj Kopernikus med til øen, der har eventyr i sit DNA og forbinder Jylland og Sjælland, nemlig Fyn. Øen kaldes ofte for Danmarks spisekammer, og Camilla og Nicolaj får smag for sagen, når de prøver en 'runner med brunner', drikker fynske vine og smager på verdens bedste honning, der naturligvis kommer fra Fyn. Fyn bringer også de to københavnere op i de højere luftlag, når natten tilbringes i et gammelt vandtårn, og morgenen byder på brovandring i 60 meters højde, der absolut ikke er noget for Camillas højdeskræk! Men er priserne på oplevelserne også høje?. Producerat år 2017.
15:05 
Sæt pris på Danmark
Hans Pilgaard tager Stephania Potalivo og Hilda Heick med rundt på Sjælland på en tur af overraskende oplevelser. Stephania og Hilda må finde deres maskuline sider frem, når de skal køre pansret mandskabsvogn, drikke gin og spise bison-delikatesser. De får også fremkaldt den romantiske side, når der er frokost til søs. Stephanias søsyge betyder dog, at Hilda må finde sig en anden sovepartner for natten, og det bliver ikke hvem som helst! Humøret er højt hos både Hans og de to showbiz-kvinder, men hvem er bedst til at gætte priser?. Producerat år 2017.
15:40 
En stor dag på godset - Lungholm
Lene Beier besøger familierne på nogle af Danmarks ældste ejendomme - blandt andre Nicolas, der som 23-årig overtog ansvaret for godset Lungholm på det sydligste Lolland. Det er et stort ansvar, og arbejdshandskerne skal skrues godt på. Lene følger Nicolas og hans gravide hustru på en dag, hvor jorden skal overdrages til en ny forpagter, og godset skal ses efter, fordi det skal lejes ud til feriegæster. Godsets vigtigste medarbejder, godsinspektør Buchardt, fortæller om det tætte samarbejde, og så besøger vi også grandfætter Poul, der arbejder med familiens arkiv i kælderen. Lene og Nicolas går også en tur i familiens gravkapel, hvor Nicolas ikke har været, siden han var barn. Producerat år 2017.
16:15 
En stor dag på godset - Børglum
Familien Rottbøll er sjette generation på Børglum Kloster, der ligger højt mod nord i Jylland. Men seks generationer er ingenting på det gamle sted, der er mere end 1.000 år gammelt. Det er vikingetid i Danmark, da stedet grundlægges, og det er noget, familien er stolt af. Vi følger Hans og Anne og deres to døtre på dagen, hvor vi skal på den traditionelle fasanjagt. Der er hårdt fysisk arbejde til Lene Beier, når de gamle møllevinger skal drejes - og et gribende øjeblik i kirken, når Hans Rottbølls mor kommer for at se noget helt bestemt. Og så finder vi ud af, om familiens 134 år gamle og meget fornemme jagtvåben stadig kan nedlægge en fugl. Producerat år 2017.
16:40 
En stor dag på godset - Knuthenborg
Hvem kender ikke Knuthenborg Safaripark? Men faktisk er Knuthenborg også et stort landbrug, der både er drevet og ejet af en gammel adelsslægt, der bor midt blandt vilde dyr i parken. Familien Knuth har ejet grevskabet Knuthenborg i mere end 300 år, og den næste generation sikres netop i disse år. Lene Beier er med Christoffer Knuth og hans kone, Stephanie, rundt i parken, hvor de skal åbne en ny rutsjebane, der er den nye attraktion på den store legeplads. Vi hører om, hvordan familien Knuth kommer til penge - og hvordan de mister dem igen. Lene kommer tæt på giraffer, lemurer og en voldsom tiger, der er tæt på at æde et af tv-holdets kameraer. Producerat år 2017.
17:15 
Fantastiske hammerslag
Kræmmer-Erik dyster mod retroekspert Jean på Lyngby Marked nord for København. Tegner Flemming Qvist Møller sætter en originaltegning af Cykelmyggen Egon på auktion. Og et unika champagnesølvfad fra Georg Jensen sælges for flere hundrede tusind kroner på Lauritz.com. Producerat år 2019.
17:55 
Dit sommervejr
18:00 
Nyhederne og Sporten
18:15 
Regionale nyheder
18:25 
Auktionshuset
I 'Auktionshuset' skal der sælges møbler i den helt tunge liga, da huset har fået to unikke Finn Juhl-høvdingestole ind til salg. Sælgeren af stolene, Charlotte, følger det nervepirrende hammerslag fra auktionssalen. Niels Raben, der er ekspert i moderne kunst, er ude at lave en forsikringsvurdering hos billedkunstneren Claus Carstensen, der har en samling værker, han skal have forsikret forud for en større udstilling. Producerat år 2017.
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
19:45 
Sporten
Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk. Producerat år 2019.
20:00 
Danmark har talent
Nye værter, nyt dommerpanel - og nye talenter, naturligvis! Sæt jer godt til rette i sofaen, for nu er der underholdning for hele familien med femte sæson af 'Danmark har talent'! Rasmus Brohave og Cecilie Haugaard er de to nye værter, mens dommerpanelet består af Peter Frödin, Signe Lindkvist, Simon Jul og Sus Wilkins. Det bliver sjovt, rørende, vildt og vanvittigt, når talenter fra hele landet og i alle aldersgrupper går på scenen for at vise, hvad de kan!. Producerat år 2019.
21:10 
Olsen-banden går amok
Dansk folkekomedie fra 1973. Egon Olsen (Ove Sprogøe) kommer vanen tro ud af statsfængslet i Vridsløselille med en genial plan - og denne gang drejer det sig ikke om en enkelt sølle million eller to, men om hele seks millioner danske kroner i kontanter. Egons altid trofaste følgesvende, Benny (Morten Grunwald) og Kjeld (Poul Bundgaard), har imidlertid også selv lagt en plan, og de vil skide på Egons millioner og i stedet røve en lille købmandsbutik. Intet under, at Egon går amok! Men de skal få at se, de hundehoveder, hængerøve og uduelige klamphuggere, for Egon er rede til egenhændigt at gennemføre århundredets kup!. Producerat år 1973.
22:55 
Fasandræberne
Dansk krimithriller fra 2014. Da vicekriminalkommissær Carl Mørck (Nikolaj Lie Kaas) finder et gammelt nødopkald fra en pige ved navn Kimmie, genåbner han sagen om et dobbeltmord på et tvillingepar, der fandt sted 20 år tidligere. Dengang pegede politiets efterforskning på, at sagen havde forbindelser til en gruppe elever fra en nærliggende eksklusiv kostskole, men sagen blev lukket, fordi en lokal særling erklærede sig skyldig og blev dømt for mordene. Carl Mørck og hans assistent Assad (Fares Fares) tror dog ikke på, at han var den ansvarlige, og sætter alt ind på at finde den mystiske Kimmie, der er nøglen til at opklare sagen. Men de er ikke de eneste, der leder efter hende. Producerat år 2014.
01:00 
Get Shorty
Amerikansk krimikomedie fra 1995. Chili Palmer er en mafia-håndlanger fra Miami, som tager til Los Angeles for at opkræve et mindre beløb. Han er fuldstændig vild med film, og har det som en fisk i vandet i filmbyen. Her render han på forskellige Hollywoodtyper, blandt andre filmproduceren Harry Zimm og B-films skuespillerinden Karen. Da Chili har fået indkasseret pengene, har han 300.000 dollars på lommen, som han ikke kan lade være med at investere i en filmproduktion. Problemet er bare, at pengene ikke er hans egne og snart begynder der at ankomme alvorlige problemer med fly fra Miami. Producerat år 1995.
02:50 
Meet the Fockers
Amerikansk komedie fra 2004. Greg Focker (Ben Stiller) og Pam (Teri Polo) skal giftes, og nu skal deres forældre mødes, hvilket gør Greg rædselsslagen! Og med god grund! Pams far, den pensionerede og meget konservative CIA-agent Jack (Robert De Niro), er den totalt modsætning til hans egne meget afslappede hippie-forældre Bernie og Rozalin Focker (Dustin Hoffman, Barbra Streisland). Greg og Pam satser på at det alligevel vil gå, men efterhånden som den ene katastrofe efter den anden indtræffer, begynder Jack at overveje, om hans datter alligevel skal giftes med Greg. Producerat år 2004.
04:45 
Baywatch
Free Fall. Mitch bliver involveret i en skysurfing-ulykke, som vækker ubehagelige minder. C.J. indleder et forhold til en fodboldspiller. Säsong 6. Del 126. Producerat år 1996.
05:30 (06:00)
Liebhaverne
Ejendomsmægler Jan Fog er lokket til Tyrkiet for at se på luksuriøse ejendomme, som den populære musikproducer Remee har investeret i. Jan Fogs første møde med Tyrkiet er kulturchok, og nu er spørgsmålet, om den danske mægler overvinder sine fordomme og overgiver sig til den tyrkiske charme, og vil indgå i et samarbejde med Remee og finde danske kunder til de tyrkiske ejendomme. Hos ejendomsmægler Pernille Sams er det store smil fremme. Hun har igennem lang tid kæmpet for at sælge en dyr ejendom, og nu er de sidste detaljer endelig på plads. Pernille Sams fortæller også om sig selv og sin tid i Folketinget. Producerat år 2008.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se