Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne og Vejret
07:00 
Nyhederne og Vejret
08:00 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne
12:35 
Badehotellet
Alsang og hærværk. Da udenrigsminister Scavenius udtrykker beundring for de store tyske sejre, mener Lydia Vetterstrøm, at tiden er kommet til at vise det nationale sindelag ved at tage til Alsang. Det er dog ikke helt nemt at få alle med. Fru Frigh er kun optaget af Johan Ramsing, efter de i al hemmelighed har tilbragt natten sammen. Weyse øver sin filmrolle til 'Hærværk' med anti-nazisten Gerhard Flügelhorn, samtidig med at han febrilsk forsøger at skjule, han har optrådt for tyskerne i Skagen. Og Madsen kæmper med at få konen med til banketten hos Værnemagten i Aalborg, mens Morten forsøger at finde ud af, hvem der hjælper tyskerne med at udbygge lufthavnen dernede. Del 4 av 6. Producerat år 2020.
13:30 
Rita
Prinsessen. Rita er tilsyneladende upåvirket af sin mors død, hvilket påvirker forholdet til hendes egne børn. Men en tilfældig vikartime i skolen starter et eventyr, der måske kan sende hende på rette vej igen. Samtidig presser Nikolaj Jeppe til at være mere åben om sin seksualitet, og insisterer på en gåtur hånd i hånd inde på Strøget. Del 7. Producerat år 2012.
14:15 
Rita
Moderen. Riccos bryllup er lige om hjørnet, men der er langt fra idyl i familien. Rita er endelig sammen med Tom igen, men også Rasmus presser på, og Rita tvinges til at tage en beslutning. Samtidig opdager Rosa hvem hendes far var utro med, og pludselig er Rita i meget store problemer. Del 8. Producerat år 2012.
15:05 
Rita
Den voksne. "Den voksne". Rita er gravid og står over for at skulle træffe et af de sværeste valg i sit liv - skal hun beholde barnet, men aldrig afsløre hvem faren er, eller skal hun få en abort?. Samtidig bliver to skoler lagt sammen, og en ny elev tvinger Rita til at konfrontere sin angst for nærhed og parforhold. Säsong 2. Del 1. Producerat år 2013.
15:55 
Klipfiskerne
Den gode klipfiskerskude lægger fra land med styrmanden Felix Smith ved roret, og der bliver med garanti høj søgang, når han får selskab af holdkaptajnerne Nikolaj Stokholm og Thomas Warberg. Til at dyste i det skøreste klip fra nettet kommer gæsterne Annette Heick, Mark Le Fevre, Stig Rossen og Sebastian Dorset. De skal blandt andet afgøre, om Stig Rossen har en dobbeltgænger, der danser præcis som ham. Og hvem falder på isen i runden 'Boss eller Bambi'?. Producerat år 2019.
16:55 
Værtens bedste brætspil
Hvad skammer Esben sig over at elske? Hvad gør Szhirley, når ingen kigger? Og kan nogen af dem mime, hvad de har på deres badeværelser?. Det er terningen, der bestemmer, når Szhirley og Julie Ølgaard krydser brikker med Jonas Schmidt og Esben Dalgaard. Sarah Grünewald er værten, der har stillet dem de samme spørgsmål og nu er klar til at udfordre dem i svarene. Producerat år 2020.
17:55 
Dit vintervejr
18:00 
Nyhederne og Sporten
18:15 
Regionale nyheder
18:25 
Kan man spise sig rask?
Rasmus lider af voldsom rosacea i ansigtet. Han er meget påvirket af sygdommen og går til daglig med kasket for at skjule sit ansigt. Rasmus har også kronisk tarmbetændelse og må ofte på toilettet op til 15-20 gange om dagen. Rasmus føler ikke, han kan være den far, som han ønsker at være for sine tre børn, da sygdommene fylder så meget i hans liv. Lone er 58 år og har forhøjet blodtryk og type 2-diabetes. Hun tager dagligt flere tabletter og drømmer om at få kontrol over sine sygdomme, inden de udvikler sig. Lone og Rasmus skal i 12 uger forsøge at spise og træne sig raske under kyndig vejledning af ernæringsekspert Umahro Cadogan og læge Pia Norup. Hvordan kommer det til at gå?. Producerat år 2019.
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
20:00 
Jo færre jo bedre
Det kræver en bred vifte af obskur viden, når vi quizzer om at kende de mindst oplagte svar i kategorier som amerikanske præsidentfruer, lande på ækvator og kropsdele på fransk og tysk. Quizzens tre par kommer også omkring Madonnas hits og Steven Spielberg-film. Producerat år 2019.
21:00 
The magnificent seven
Amerikansk western fra 2016. Den lille western-by Rose Creek bliver holdt i et jerngreb af skurken Bartholomew Bogue (Peter Sarsgaard) og hans onde mænd. Det er indbyggerne trætte af, og derfor hyrer de dusørjægeren Sam Chisolm (Denzel Washington) og hans seks revolvermænd til at forsvare landsbyen. Det er en barsk opgave, for overmagten er så stor, at Chrishom og hans folk sandsynligvis ikke vil overleve. Mens de syv mænd forbereder byen på det endelige opgør, opdager de, at der er meget mere på spil for dem end blot penge. Filmen er baseret på westernfilmen 'Syv mænd sejrer' fra 1960, der igen er baseret på Akira Kurosawas mesterværk 'De syv samuraier' fra 1954. Producerat år 2016. Regissör: Antoine Fuqua, Skådespelare: Ethan Hawke, Denzel Washington, Chris Pratt.
23:20 
Kurs mod nord
Mikkel og hele familien sætter kurs mod nord og oplever allerede magisk dyreliv, inden de forlader danske farvande. De skal nu lære deres nye skib Wallenberg at kende, og alle i familien bidrager til de lange nattevagter, inden de rammer Norges kyst. Men så åbner de smukke fjorde og fjelde sig for familien, der for første gang dykker i iskoldt hav, der på magisk vis byder på både eksotiske oplevelser og måltider. Mikkel passer på barnebarnet Hugo, mens resten af familien oplever, at plastikaffald i havene kan have dødelig konsekvens for havets største dyr; hvalerne. Producerat år 2019.
00:05 
Kurs mod nord
Mikkel og hele familien sætter kurs mod nord og oplever allerede magisk dyreliv, inden de forlader danske farvande. De skal nu lære deres nye skib Wallenberg at kende, og alle i familien bidrager til de lange nattevagter, inden de rammer Norges kyst. Men så åbner de smukke fjorde og fjelde sig for familien, der for første gang dykker i iskoldt hav, der på magisk vis byder på både eksotiske oplevelser og måltider. Mikkel passer på barnebarnet Hugo, mens resten af familien oplever, at plastikaffald i havene kan have dødelig konsekvens for havets største dyr; hvalerne. Producerat år 2019.
00:55 
Rejseholdet - jagten på en morder
Et voldsomt drab på en 83-årig millionær sætter Rejseholdets efterforskere på hårdt arbejde. Offerets hus var spækket med alarmer og overvågningssystemer, men gerningsmanden var kommet ind, uden at alarmen gik. Betød det, at morderen kendte huset? Og sit offer?. Der var stjålet en del penge fra millionærens pengeskab. Men hvorfor skulle millionæren dræbes? Rejseholdets efterforsker Poul B. Andersen tager os med tilbage til en sag, han aldrig har glemt, og som først bliver opklaret, da han får et tip fra en helt uventet side. Producerat år 2020.
01:45 
Drabet uden lig
En kvinde henvender sig til politiet. Hun fortæller, at hendes mand, den tidligere narkosmugler Claus Stokholm Larsen, er hyret som lejemorder og har slået den forsvundne Henrik Haugberg Madsen ihjel. Men kvindens fortid er speciel. Hun gemmer selv på en hemmelighed. Gennem seks programmer undersøger TV 2 Dokumentar helt nye spor i den spektakulære drabssag. Del 2 av 6. Producerat år 2018.
02:35 
Klipfiskerne
Hvorfor sidde alene foran computeren og søge efter nettets sjoveste klip?. Underholdningsprogrammet "Klipfiskerne" serverer dem for dig direkte i fjernsynet. Sigurd Kongshøj er vært, og han har fundet de skøreste, sjoveste og mest underlige klip og lavet en gakket og uforudsigelig quiz ud af dem. Sammen med de to faste holdkaptajner, Huxi Bach og Thomas Warberg, tager han imod fire kendte gæster, som er klar til at quizze og grine af nettets gladeste vanvid. Gæsterne er Hans Pilgaard, Ibi Støving, Michael Meyerheim og Lasse Rimmer. Producerat år 2012.
03:25 
Alarm 112
I København er en mand kørt galt på motorvejen i aftenmørket, og Falck-redderen Danny har store problemer med at finde frem til ulykkesstedet. Imens komme hans kollega, Flemming, en livløsmand, der har taget alt for mange stoffer, til undsætning. Producerat år 2014.
04:00 (05:00)
Nyhederne og Vejret

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se