Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:30 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne og Vejret
12:45 
Krejlerkongen
Er det lettere for 'Sporløs'-vært Ditte Haue at opstøve forsvundne personer i udlandet end at gætte prisen på en hvalknogle?. Og har Anne Sofie Espersen en fordel, fordi hun har været med før? Få svarene - og meget mere - i dagens omgang af 'Krejlerkongen'. Del 21. Producerat år 2019.
13:20 
Mit Frankrig - Jørgen Leth & Hans Pilgaard
Leth og Pilgaard er nået til Provence og besøger et sted, som ikke mange forbinder med Frankrig; nemlig tyrefægterarenaen i byen Nimes. Det bliver til mange snakke og diskussioner mellem de to, for de er dybt uenige om, hvorvidt tyrefægtning burde være lovligt eller ej. Jørgen synes, at tyrefægtning er en smuk kunstart, mens Hans mener, at det er direkte dyreplageri og et levn fra fortiden, som for længst burde være afskaffet. Selv ikke Jørgens gengivelse af den kraftfulde kamp mellem mand og tyr kan overbevise Hans, selv om han må trække på smilebåndet af den ivrige Jørgen, når han danser rundt i arenaen. Fortløbende episodenummer: 6:6. . Del 6. Producerat år 2015.
14:00 
Tour Retour
Thomas Kristensen har eksperter og gæster i studiet, og sammen ser de nærmere på dagens klassiske Tour de France-etape. Find altid resultater, analyser og nyheder på tv2sport.dk. Del 18. Producerat år 2020.
14:40 
Sport generelt
Tour de ja-vu. Producerat år 2020.
16:15 
Tour Retour
Thomas Kristensen har eksperter og gæster i studiet, og sammen ser de nærmere på dagens klassiske Tour de France-etape. Find altid resultater, analyser og nyheder på tv2sport.dk. Del 41. Producerat år 2020.
17:00 
Nyhederne og Vejret
17:12 
Nyheder med resultat af primærvalg efter Supertirsdag
17:20 
Go' aften LIVE
Del 20. Producerat år 2020.
17:55 
Dit sommervejr
Del 32. Producerat år 2020.
18:00 
Nyhederne
Del 139. Producerat år 2020.
18:10 
Regionale nyheder
18:15 
Go' aften LIVE - sommer i Danmark
Del 20. Producerat år 2020.
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
20:00 
1 døgn, 2 hold, 3 dyr
De to hold naturentusiaster kravler på jorden, sidder fast i mudderet og begejstres, når de udfordres med fortidsdyr og rådyr. At finde dyr på tid er ikke nemt, men det bringer os på tværs af landet, over og under vandet, og når det lykkes, er der dømt glæde. Følg jagten på vandsalamander, rådyr og østers, når Sebastian Klein, Morten D.D. Hansen, Bjørli Lehrmann og Vicky Knudsen slippes løs i den smukke danske natur. . Del 3 av 5. Producerat år 2020.
20:50 
Fantastiske Hammerslag
Kræmmer Erik og Michael Konbæk dyster om at finde værdifuldt genbrugsguld på markeder i Hamborg. Mette og Bengt Sundstrøm fra Lauritz kommer bag kulisserne i Grønnegårds Teatret. Og designekspert Lars Fuglsang har luksusvarer under auktionshammeren. . Del 6. Producerat år 2019.
21:30 
Nyhederne
22:00 
Regionale nyheder
22:15 
Kurs mod fjerne kyster
Familien er på Bali, hvor de skal deltage i et bryllup, der foregår på en noget anderledes facon, end de er vant til. På øen møder de også en mand, som de lokale kalder for robotmanden. En oplevelse, der sætter sig dybt i Emil. Men også under overfladen venter overraskende oplevelser og glimt af håb for det truede koralrev. Fra Bali sætter familien kurs mod regnskoven på Borneo, og turen over Javahavet bliver en udfordring. . Del 3. Producerat år 2017.
23:10 
Kurs mod fjerne kyster
Mikkel, Marian og Theis er rejst på eventyr i Borneos kæmpe regnskov. Her skal de forsøge at komme tæt på de truede orangutanger. Med sig har de et hold forskere, der kæmper en brav kamp for at redde den sjældne menneskeabe. Det bliver den hårdeste rejse, de endnu har taget. Men også Emil og resten af besætningen kæmper. De er på vej over Javahavet ombord på Havana, hvor motoren er gået i stykker. . Del 4. Producerat år 2017.
23:55 
Nicki Bille brænder
Nicki Bille. Nicki Bille har været millionær, siden han var 18 år og begyndte at tjene penge som professionel fodboldspiller. Men nu er alle pengene brugt, og Nicki står uden tag over hovedet. Kan hans mor overbevise ham om at flytte i en billig lejlighed og få sig et almindeligt job?. Eller vil Nicki igen flygte ind i misbrug og vilde fester?. Del 2 av 3. Producerat år 2020.
00:35 
Grænsepatruljen
Hver dag rejser flere end 20. 000 passagerer ind i Australien med skib eller fly, og de skal alle igennem grænsekontrollen, før de bliver lukket ind i landet. De mange kvinder og mænd, der bogstagelig talt udgør Australiens frontlinje, er bl.a. på udkig efter rejsende, der måske ikke er, hvad de udgiver sig for, narkokurerer, illegale immigranter og mulige terrorister. . Del 19. Producerat år 2013.
01:05 
Grænsepatruljen
Hver dag rejser flere end 20. 000 passagerer ind i Australien med skib eller fly, og de skal alle igennem grænsekontrollen, før de bliver lukket ind i landet. De mange kvinder og mænd, der bogstagelig talt udgør Australiens frontlinje, er bl.a. på udkig efter rejsende, der måske ikke er, hvad de udgiver sig for, narkokurerer, illegale immigranter og mulige terrorister. . Del 20. Producerat år 2013.
01:35 
SOS i Skotland
Den flyvende ambulance i Cornwall bliver kaldt ud til en mand, som har fået et hjerteanfald på parkeringspladsen ved et supermarked. Det walisiske politi er på udkig efter bilister, der ikke overholder færdselsloven på de travle landeveje, og et andet sted i landet rykker et redningsteam ud til en bilist, der har fået et panikanfald. Del 8. Producerat år 2014.
02:30 
Det sene sommershow
Lars Hjortshøj. Når Lars Hjortshøj ikke bruger sin sommer på at være klædt ud som julemand og optage julekalender, kan han godt lide at cykle på meget små bjerge. Det og meget mere kan du høre om, når to af Danmarks sjoveste mænd battler i røverhistorier i Thomas Warbergs helt eget sommershow. Lars Hjortshøj skal også ud på dybt vand, når han i legen "Supersælgeren" skal være sommerferiesælger. Men om han får overbevist Warberg om at tage på en umulig ferie, kan vi ikke afsløre her. Del 9. Producerat år 2016.
03:05 
Det sene sommershow
Julie Zangenberg. Skuespiller Julie Zangenberg har en lille krejler i maven, og den kommer for alvor til sin ret, når hun skal forsøge at sælge Thomas Warberg en mildest talt umulig ferie. Og så springer Julie ud som dansktopsanger, når hun narrer både Warberg og kapelmester Thorbjørn Poulsen til at assistere hende i det, der måske skal vise sig at blive lidt en klassiker. Del 10. Producerat år 2016.
04:00 (06:30)
Nyhederne og Vejret

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå