Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
06:30 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne og Vejret
12:35 
Sæt pris på Danmark
Hans Pilgaard tager tidligere tv-vært Sisse Fisker og hotelejer Alexander Kølpin til den lille ø-perle, Samsø. Øen er kendt for sine lokale råvarer og det bliver en tur ud i smagen på øen, når Sisse og Alexander blandt andet skal gætte prisen på en gin lavet på orangemyrer. Og det kan man naturligvis ikke uden først at smage på myrerne. Vi bliver i dyreriget, hvor Sisse og Alexander skal prøve at flyve med og fodre den fire kilo tunge havørn Paco. Intet besøg på Samsø uden at smage på de berømte Samsø kartofler og det foregår naturligvis på Restaurant Ballen. Samsø har Danmarks eneste rockhotel, Brundby Hotel, og Sisse og Alexander bliver selvfølgelig indkvarteret her. Producerat år 2019.
13:15 
Han, hun og haven
Annette Heick dukker denne gang op hos Henrik i Hvidovre. Han drømmer om at takke sin kone, fordi hun fik dem ud på den anden side, efter en krise i ægteskabet. I timevis knokler Annette og gartnerteamet for at få rækkehushaven færdig, så Henrik kan vise sin kone, hvor meget hun betyder for ham. Producerat år 2008.
13:45 
Han, hun og haven
I "Han, hun og haven" rykker Annette Heick og gartnerteamet til Århus for at hjælpe Christina, der drømmer om at sige tak til sin mand, Kasper, fordi det var ham, der holdt parret sammen i en svær tid. Nu skal Kasper overraskes med en ny have, og det er tiltrængt, da hele grunden er en stor jordbunke. Øverst på ønskelisten er en privat golfbane, og det får han!. Producerat år 2008.
14:20 
Fantastiske Hammerslag
Kræmmer-Erik og designekspert Niels Jørgen Jørgensen jagter genbrugsguld på Ørbæk Marked på Fyn. Lauritz ejerne Mette og Bengt Sundstrøm er til Copenhagen Pride og får et dragshow på auktion. Producerat år 2019.
14:55 
Grænsepatruljen
Kan du gennemskue en løgn, når du ser den?. Som grænsevagt i Australien er det en del af jobbet at kunne skelne almindelige rejsende fra terrorister, smuglere og andre kriminelle. Følg grænsepatruljen i deres forsøg på at beskytte Australien og oplev, hvordan en kombination af high-tech udstyr og af almindelig menneskelig intuition bruges i kampen mod kriminalitet. Säsong 1. Producerat år 2016.
15:30 
Grænsepatruljen
Kan du gennemskue en løgn, når du ser den?. Som grænsevagt i Australien er det en del af jobbet at kunne skelne almindelige rejsende fra terrorister, smuglere og andre kriminelle. Følg grænsepatruljen i deres forsøg på at beskytte Australien og oplev, hvordan en kombination af high-tech udstyr og af almindelig menneskelig intuition bruges i kampen mod kriminalitet. Säsong 1. Producerat år 2016.
16:00 
Alarmcentralen
Right from Wrong. Døgnet rundt står brandmænd og ambulance-reddere klar til at rykke ud, når folk ringer til alarmcentralen for at få hjælp. Blot et enkelt telefonopkald kan betyde liv og død. Säsong 4. Producerat år 2017.
17:00 
Nyhederne og Vejret
17:12 
Regionale nyheder
17:20 
Go' aften Live
17:55 
Dit forårsvejr
18:00 
Nyhederne
18:20 
Regionale nyheder
18:25 
Go' aften Live
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
20:00 
Tilståelsen
I 1973 sker den værste brand på dansk jord i nyere tid, branden på Hotel Hafnia i København, hvor 35 mennesker mister livet. Branden er uopklaret i 13 år, indtil den mentalt udviklingshæmmede Erik Solbakke tilstår. En pensioneret rejseholdsmand stiller sig nu frem med sin undren om sagen. Det helt afgørende bevis mod Erik Solbakke var nemlig Eriks egen tilståelse. Men er den troværdig? TV 2 Dokumentar undersøger dommen og afhøringerne af manden, der blev kendt som Danmarks største massemorder. Del 1 av 4. Producerat år 2020.
20:50 
Fantastiske Hammerslag
Kræmmer-Erik starter kræmmerdysten ved Himmelbjerget og får kamp til stregen af Christina Lorentzen på Salten Marked. Lauritz-ejer Mette Sundstrøm besøger en kunstudstilling i et privat hjem. Og kunstekspert Helle Kamvig vurderer kunst på Klampenborg Galopbane. Producerat år 2019.
21:30 
Nyhederne
22:00 
Regionale nyheder
22:15 
Toppen af poppen
Pladsen for bordenden indtages i dag af sanger og sangskriver Aura Dione med det borgerlige navn Maria Louise Joensen. Du får et helt særligt indblik i hendes liv og musik, der i høj grad bærer præg af et spirituelt sind og Auras mange rejser i hele verden. Det bliver en dag med store musikalske øjeblikke, når Søren Huss, Michael Falch, Dorthe Gerlach, Burhan G, Karl William og Caroline Henderson kaster sig ud i nye fortolkninger af Auras store bagkatalog. Glæd dig bl.a. til at høre 'Love somebody', 'Something From Nothing' og 'In Love With The World'. Producerat år 2017.
23:25 
Min sindssygt sunde familie
Hos familierne i både Odder og Hillerød venter de spændt på at få besøg af professor og sundhedsforsker Bente Klarlund, der kommer med svar på deres sundhedstest. På Østerbro er der allerede sket ændringer, siden de fik deres svar. Men hvad med de to andre familier? Vil de ændre deres livsstil, hvis resultaterne ikke er, som de forventer?. Del 4 av 4. Producerat år 2020.
00:00 
Grænsepatruljen
Et udspekuleret forsøg på indsmugling af cigaretter i et hemmeligt rum i en kuffert bliver ikke til noget, fordi grænsekontrollens toldere lugter lunten. Et par fra England må til deres højlydte fortrydelse betale en hel uges løn i diverse bøder og gebyrer. Og immigrationsmyndighederne får hjælp af politiet til at storme et hus, hvor de formoder, at der opholder sig illegale indvandrere. Säsong 6. Producerat år 2010.
00:30 
Grænsepatruljen
En flok højrøstede og kæphøje unge mænd vender tilbage til Australien efter en ferie i Asien, men de bliver pludselig meget stille, da tolderne finder nogle underlige lyserøde piiller i deres bagage. Et par indonesiske mænd tiltrækker sig opmærksomhed, da de ankommer for at deltage i en konference, der allerede er forbi. Endelig er der en firbenet rejsende, der skaber opstandelse, da den går til angreb på en af lufthavnens ansatte. Säsong 6. Producerat år 2010.
01:00 
SOS i Storbritannien
Redningstjenesterne er klar til at rykke ud, når uheldet er ude i de fjernere liggende dele af Storbritannien. Her kommer hjælpen frem med blandt andet ambulancefly og helikopter, og mandskaberne er vant til at arbejde med store afstande, svært tilgængeligt terræn og ofte også et forfærdeligt vejr i kampen om at nå frem til folk i nød. Säsong 4. Producerat år 2016.
01:50 
Alarmcentralen
Ambulance Demand. Døgnet rundt står brandmænd og ambulance-reddere klar til at rykke ud, når folk ringer til alarmcentralen for at få hjælp. Blot et enkelt telefonopkald kan betyde liv og død. Säsong 4. Producerat år 2017.
02:45 
Baywatch
Stakeout at Surfrider Beach. Mitch falder for den italienske skuespillerinde Lena Fiori, som han redder op fra vandet. Da hun bliver røvet i sit lejede hus i Malibu, inviterer Mitch hende med hjem, så hun kan komme sig over chokket. Under filmoptagelser næste dag får hun øje på røverne, og Mitch sætter efter dem. Guido beder CJ og Summer om hjælp, da han får besøg af sin mor. Hun ved nemlig ikke, at han arbejder som vicevært, men tror, han er livredder. . Säsong 3. Del 62. Producerat år 1993.
03:30 
Liebhaverne
Ejendomsmægler Pernille Sams fremviser et luksussommerhus til en ung millionær, Mads Veiby fra Nordjylland. Han falder for stedet med det samme, men dels er han rystet over boligpriserne på Sjælland, og så tør han ikke købe, før hans kone også har set sommerhuset. Ejendomsmægler Jan Fog rejser til Italien for at vurdere en smuk gennemrenoveret italiensk landejendom. Jan Fog er vild med stemningen, omgivelserne og ejendommen, men også den lokale vin og de mange hjemmelavede pizzaer, som parret, Niels Frederiksen og Jeanette Friedrichs, laver til ham i deres stenovn. Producerat år 2009.
04:00 (06:00)
Nyhederne og Vejret

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå