Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:30 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
12:35 
Kurs mod fjerne kyster
Havana og familien ankommer til det fjerne ø-rige Vanuatu, der er kendt for sin voldsomme natur. Drengene bestiger en aktiv, lavasprudlende vulkan, og længere inde i ø-riget møder familien befolkningen, som dagligt må leve med frygten for cykloner, jordskælv og vulkanudbrud. Alligevel hører indbyggerne i Vanuatu til blandt verdens lykkeligste folk. Producerat år 2016.
13:15 
Kurs mod fjerne kyster
Ombord på Havana søger familien ud til en ø i Vanuatu, hvor indbyggerne efter sigende stadig praktiserer sort magi. Mødet med befolkningen i landsbyen Fanla og deres urgamle traditioner bliver en øjenåbner af de større. Men flere overraskelser venter familien. En stille eftermiddag viser en flok hvaler pludselig sig i horisonten. Producerat år 2016.
14:05 
Kurs mod fjerne kyster
Langt ude i det vestlige Stillehav dykker Mikkel og drengene ned i et af anden verdenskrigs blodigste kapitler. I og omkring ø-riget Vanuatu udkæmpede tusinder af unge mænd nogle af Stillehavskrigens voldsomste slag. Både på land og under overfladen går familien på opdagelse i historien - men midt i det hele overraskes de af et voldsomt jordskælv. Producerat år 2016.
14:45 
Kurs mod fjerne kyster
Familien dykker på opdagelse i Vanuatus blå rige. Der møder dem ikke kun smukke syn under overfladen, men også en nedslående påmindelse om havenes tilstand. Besætningen tager også på nattejagt. De skal finde et lille, men særdeles stærkt og skummelt bæst. Og så nærmer tiden sig, hvor drengene skal videre ud i verden - uden resten af familien. Producerat år 2016.
15:35 
Tour de France: Studiet
Thomas Kristensen har gæster i studiet, og sammen giver de en update på de vigtigste begivenheder, og hvad der er i vente i Tour de France. De får også sidste nyt og analyser fra TV 2s kommentatorer og reportere direkte fra Tour-ruten. Find altid resultater, analyser og nyheder på tv2sport.dk. Producerat år 2019.
17:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
17:17 
Regionale nyheder
17:25 
Kaptajnens skygge - Christopher Juul-Jensen
Christopher Juul-Jensen er en læsende, tænkende og skrivende cykelrytter. Han bliver betragtet som en af de absolut mest værdifulde hjælperyttere i hele verden på nuværende tidspunkt. Og i løbet af de seneste år har han skrevet sine inderste tanker ned om livet på farten - men han har aldrig vist dem for andre før nu. Med en smertelig selvbevidsthed fortæller han i dette portræt om, hvor stærk længslen kan være efter en sejr for en mand, der i princip får betalt sin løn for at tabe. Vi følger ham fra lille knægt i barndommens Irland til en karriere som feltets selvudslettende butler, der konstant tvivler på meningen med det hele. Producerat år 2017.
18:00 
Nyhederne og Sporten
18:10 
Regionale nyheder
18:15 
Dit sommervejr
18:20 
Tour de France: Studiet
Thomas Kristensen har gæster i studiet, og sammen giver de en update på de vigtigste begivenheder, og hvad der er i vente i Tour de France. De får også sidste nyt og analyser fra TV 2s kommentatorer og reportere direkte fra Tour-ruten. Find altid resultater, analyser og nyheder på tv2sport.dk. Producerat år 2019.
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
20:00 
1 døgn, 2 hold, 3 dyr
Det bliver en hæsblæsende og magisk tur til Nordjylland for vores fire natureksperter Vicky Knudsen, Bjørli Lehrmann, Sebastian Klein og Morten D.D. Konkurrencen spidser til, når de på kun 24 timer skal finde en øgle, en nuttet rævehvalp og den smukke sølvhejre. Producerat år 2019.
20:50 
Fantastiske hammerslag
Kræmmer-Erik og indretningsekspert Louise Dorph dyster i regn og pløre på Hillerød Kræmmermarked. En udstoppet løve vurderes til 100. 000 kroner i Aarhus. Og Mette Rode Sundstrøm møder møbelarkitekt Hans Bølling, som donerer et bakkebord til en velgørenhedsauktion på Lauritz.com. Producerat år 2019.
21:30 
Nyhederne
22:00 
Regionale nyheder
22:12 
Sporten
Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk. Producerat år 2019.
22:25 
Verdens vildeste katte
Katte - de begejstrer os som ingen andre dyr. De er Planetens toprovdyr og mange menneskers yndlingsdyr. Men selv i denne fantastiske familie er der arter, der skiller sig ud. Mød verdens vildeste katte. Producerat år 2018.
23:25 
Verdens vildeste hoteller
Mashipi Lodge, Ecuador. Giles Coren og Monica Galetti rejser til Ecuador for at besøge det vilde hotel Mashpi Lodge. Bare turen dertil er vild! 70 procent af dem, der arbejder på hotellet, er lokale indbyggere, hvor nogle af dem engang levede af at jage. Det gør de ikke længere. Producerat år 2017.
00:10 
Grænsepatruljen
To mænd fra Malaysia ankommer til Brisbane, og myndighederne mistænker dem for at være kommet for at arbejde, så de bliver ført til yderligere afhøring. Og så møder vi de vigtigste ansatte i tolden - hundene. De er afgørende vigtige, når der skal ledes efter narko eller bomber, og vi følger en af hundene i dens søgen efter narko på en meget nervøs franskmand. En kinesisk kvinde har blandt andet syltede larver med i bagagen, men da hun ikke taler engelsk, er det lidt af en udfordring for tolderne at forklare hende reglerne. Säsong 4. Producerat år 2008.
00:45 
Grænsepatruljen
Kan du gennemskue en løgn, når du ser den? Som grænsevagt i Australien er det en del af jobbet at kunne skelne almindelige rejsende fra terrorister, smuglere og andre kriminelle. Følg grænsepatruljen i deres forsøg på at beskytte Australien og oplev, hvordan en kombination af high-tech udstyr og af almindelig menneskelig intuition bruges i kampen mod kriminalitet. Säsong 5. Producerat år 2009.
01:15 
Animal Airport
En af verdens sjældneste fugle, en skeryle, flyves ind fra Moskva i et sidste forsøg på at redde arten fra udryddelse. To sydafrikanske vagthunde ankommer fra Johannesburg, men de er ikke ligefrem bidske - tvært i mod er den ene hund blevet syg under transporten. Jane og Claude bøvler med at måle en boxer, men det er ikke så let, som man skulle tro. Säsong 1. Producerat år 2012.
01:45 
Animal Airport
En passager er på randen af desperation, da hans hund forhindres I at boarde et fly tilbage til USA. Da en zoologisk have lukker, får dyremodtagelsescentret besøg af et dovendyr, en næsebjørn, en ibis - og ikke mindst en gammel kending, kakaduen Mango. Säsong 1. Producerat år 2012.
02:15 
Baywatch
Baja Run. Den tidligere Baywatch-livredder John D. Cort vender tilbage til stranden. Han spørger Mitch, om han vil deltage i et klitbuggyrace i Mexico, men hvad Mitch ikke ved er, at Cort har planer om at bruge løbet til at smugle sjældne genstande ind i USA. Andetsteds beslutter Matt at opgive kampen om at vinde Carolines hjerte, efter han har tilbragt tid sammen med C.J. Säsong 5. Del 92. Producerat år 1995.
03:05 
Baywatch
Air Buchannon. Mitch og Stephanie er på 24-timersvagt sammen på en særdeles travl dag, hvor de også griber chancen for at genoplive deres forliste romance. Med Mitch ude af huset ser Hobie sit snit til at arrangere en fest for at imponere en ny pige fra skolen. Men næste dag rammer katastrofen, da Hobie opdager, at hans venner J.B. og Connor har taget Mitchs hangglider. Säsong 5. Del 93. Producerat år 1995.
04:00 (06:30)
Nyhederne og Vejret

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se