Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne og Vejret
07:00 
Nyhederne og Vejret
08:00 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne
12:30 
Sommerdrømme
Den står på mormor og løs shoppehånd, når søskendeparret river ned fra hylderne i jagten på et spisebord, for i denne uge skal der laves køkkenalrum. Isse og Laura bakser med at montere et køkken, for hvordan gør man, når man aldrig har hørt om sokler før? Og selv den erfarne handymand Charles kommer i problemer. Og så er der fisk på menuen, når parrenes evner i torskefileteringens ædle kunst testes. Del 5 av 8. Producerat år 2020.
13:20 
Sommerdrømme
Der er fri leg, og kreativiteten kan virkelig få lov til at sprænge rammerne, når de fire par skal lave ekstraværelser. Hele to rum skal indrettes, og det er op til parrene selv at gøre rummene til det, deres sommerdrømmehus lige står og mangler. Maja og Anders får nogle helt særlige gæster på besøg. Og så forsøger Laura og Isse at beklæde sig ud af Jacobs falkeøje. Oveni er der lagt i vaffeljernet til en noget anderledes samarbejdsøvelse i sommerdysten. Del 6 av 8. Producerat år 2020.
14:05 
Danmarks dejligste badehoteller
Turen går først til det historisk vigtige område ved Ballebro i Sønderjylland - tæt på øen Als. Her besøger det lille rejseselskab den smukke Ballebro Færgekro, der byder på ro og romantik. Opholdet byder blandet andet på sønderjysk brødtort, historiefortælling om kampen om danskheden og et iskoldt møde med de morgenfriske morgenfruer i fjorden. Næste stop er området lidt syd for Blåvands Huk. Her midt i sandet og marehalmen ligger Klithjem Badehotel. Stedet er ejet af ægteparret Kirsten og Per, der oprindelig slet ikke drømte om at blive hotelejere. Sigurd låner ægteparrets bil og tager Julia og Jacob med til stranden for at køre ræs, og her får de brug for hjælp fra en uventet kant. Producerat år 2014.
14:40 
Hjemme i Danmark
Cecilie Frøkjær og livsstilseksperterne er taget til naturskønne Langø på Lolland. Her åbner familien Winther deres døre for de to eksperthold, der gisner, gætter og griner sig gennem familiens hjem. Hvorfor har de valgt at bo på Lolland? Hvilken mad hitter i denne del af landet?. Hvem er egentlig konen i huset? Og hvordan opfører lollikkerne sig, når de sætter sig bag rattet? Disse og mange flere spørgsmål kommer i spil, når eksperterne dyster i: Hvem er bedst - hjemme i Danmark. Producerat år 2015.
15:30 
Hjemme i Danmark
Cecilie Frøkjær og livsstilseksperterne er taget til Roskilde, hvor de besøger bofælleskabet Bakkefaldet, og den økoglade familie Schou Wessmann. En familie, der dog også har en stor svaghed for pålægschokolade og burgere. Familien har en hund med Danmarks mest populære hundenavn - men hvad er det?. Og er faren i huset mon ballonkonge, fodboldtræner eller noget helt tredje? Se med og bliv klogere på danskerne, når eksperterne dyster om, hvem der er bedst - Hjemme i Danmark. Producerat år 2015.
16:20 
Først til verdens ende
Den eventyrlige rejse fortsætter mod øst til Kina - en milepæl for de fire par. På femte etape drager de dybt ind i det enorme land til millionbyen Chengdu. Men før de lægger det centrale Asien helt bag sig, fører vejen ud af Kasakhstan flere af parrene gennem et snedækket skisportssted i byen Almaty. Og mens Kim og Carsten får opfyldt en livslang drøm i Kina, så får Stephanie og Nicolaj store problemer med det kinesiske sprog. Fremme ved målstregen i Chengdu har et af parrene lagt betydelig afstand til de nærmeste forfølgere. Producerat år 2020.
17:05 
Først til verdens ende
Eventyret fortsætter mod eksotiske Sydøstasien, for nu skal parrene ræse til Ninh Binh i det nordlige Vietnam. Og her bliver fire par til tre, for det par, der kommer sidst i mål, må forlade konkurrencen. Truslen om eliminering stresser alle, og det får store konsekvenser for det førende par, Kim og Carsten. Claus sætter sin lid til Marco, der før har backpacket i Vietnam, og søstrene Johanne og Josefine tager en vovet, men nødvendig beslutning, der skal få dem tilbage i ræset. Producerat år 2020.
17:55 
Dit forårsvejr
18:00 
Nyhederne
18:15 
Regionale nyheder
18:25 
Gutterne på kutterne
Kvinderne i Thorupstrand har stiftet en ny husmoderforening, og for tilflytterne Kasia og Linda er det den perfekte anledning til at lære flere at kende. Med favnen fuld af muffins håber de, at byens kvinder vil tage godt imod dem. Kristians brækkede hånd er endelig helet, men efter 10 uger på land er det hårde arbejde som fisker en prøvelse for både hånd og krop. Livet for fiskerne har alle dage været uforudsigeligt og fyldt med udfordringer,men den ulykke der pludselig rammer kunne ingen forudse. En aften er der pludselig brand ombord på en af byens kystfiskerbåde. Branden har konsekvenser for bådens ejer og for resten af det lille fiskersamfund, som i forvejen kæmper for overlevelse. Producerat år 2017.
19:00 
Nyhederne
19:35 
Regionalprogram
19:55 
Badehotellet
Et galehus. Fies lillesøster Ane er syg efter at høre Jesper spille på Hotel Udsigten, men Fie vil ikke give hende lov. Ane lægger planer alligevel, hvilket sætter Edith i lidt af en kattepine. Weyse har fået tilbudt en ønskerolle, der vil bringe ham i triumf tilbage til Det kongelige Teater, men distraheres voldsomt under indstuderingen af en letpåklædt fru Aurland. Og så opdager hr. Aurland til sin forfærdelse nye sider hos grev Ditmars tyske kusine Mitzi, mens Madsen opdager sider hos Morten, der giver den gode grosserer en idé til, hvordan han endelig kan få skovlen under den unge skibsreder. Del 3 av 7. Producerat år 2017.
20:50 
Klipfiskerne
Der er lagt klip i ovnen til endnu en tosset quiz med vært Felix Smith og holdkaptajnerne Thomas Warberg og Lasse Rimmer. De får selskab af Onkel Reje, Brian Lykke, Sara Bro og Sebastian Dorset. Quizzen krydses med skøre japanske reklamer, en nonne på cykel, og så smages det hele til med en ged på en rutsjebane. Der bliver også kamp om at finde den bedste mimer blandt de fire gæster, hvor især Onkel Reje og Sebastian Dorset trækker fra i kapløbet om vigtige point og den helt uduelige hovedpræmie. Producerat år 2018.
21:50 
The Italian Job
Amerikansk action-thriller fra 2003. Mestertyven Charlie Croker (Mark Wahlberg) begår sammen med sin bande et kup i Venedig, hvor de stjæler guldbarrer til en værdi af 35 millioner dollars. Alt skulle nu se perfekt ud, men efter kuppet bliver banden forrådt af et af medlemmerne, Steve (Edward Norton). Han myrder pengeskabseksperten John Bridger (Donald Sutherland) og stikker af med guldet. Crocker lader sig dog ikke slå ud af det. Han samler banden igen, og de allierer sig med den smukke pengeskabsekspert Stella (Charlize Theron). Sammen vil de stjæle guldet tilbage, og Crocker lægger en snedig plan, hvis vigtigste ingrediens er tre små biler og en gigantisk trafikprop!. Producerat år 2003.
23:45 
Kilo Two Bravo
Britisk krigsfilm fra 2014. Afghanistan 2006. En gruppe britiske soldater er udstationeret ved Kajaki-dæmningen. Under en patrulje i et udtørret flodleje træder en af soldaterne pludselig på landmine, der flår hans fod af. Da hans kammerater kommer ham til undsætning, går det op for dem, at hele flodlejet er spækket med gamle russiske landminer fra 1980'erne. Hvert skridt de tager, kan blive deres sidste. Hvad skal de stille op? En stærk og realistisk film om krigen i Afghanistan, der har vundet flere priser. Filmen er baseret på virkelige begivenheder. Producerat år 2014.
01:40 
Paranormal Activity: The Ghost Dimension
Amerikansk gyser fra 2015. Da spiludvikleren Ryan og hans familie flytter ind i et hus i Palo Alto i Californien, finder de et mystisk kamera og en kasse med skumle 20 år gamle videobånd i kælderen. De opdager, at når man kigger i kameraet, kan man se paranormale væsner, som ellers er usynlige for det blotte øje. Snart er der åbnet for en portal, der aldrig skulle have været åben - og en dæmonisk trussel truer familien. Femte film i den utroligt succesfulde 'Paranormal Activity'-gyserserie. Man kan godt følge med i filmen, uden at have set de andre film. Producerat år 2015.
03:10 
America's Got Talent - vindere fra hele verden
Glæd dig til at opleve nogle af verdens allerstørste talenter, der både overrasker, fascinerer, skuffer og fortryller, når vinderne fra hele verden konkurrerer i denne særudgave af 'America's Got Talent '. Dommerne er Simon Cowell, Howie Mandel, Heidi Klum og Alesha Dixon. Vært på programmet er Terry Crews. Producerat år 2020.
04:45 
Gordon Ramsay - kokainens pris
Drevet af sin vrede over kokainens pris for flere af sine nære, drager den iltre stjernekok Gordon Ramsay ud i verden for at undersøge alle afkroge af kokainens chokerende økosystem og viser, hvordan den globale handel gennemsyres af kriminalitet, grusomhed og død. Del 1 av 2. Producerat år 2017.
05:30 (06:00)
Liebhaverne
Pernille Sams tager til Sydsverige for at vurdere et smukt slot, som er ejet af en dansk rigmand, Thomas Høiland, der lever af at sælge smukke og anderledes antikviteter. Jan Fog tager på landet for at vurdere et sommerhus, som har tilhørt den verdensberømte arkitekt Arne Jacobsen. Sælgerne af sommerhuset er Jan Fogs naboer igennem 25 år. Producerat år 2009.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå