Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne og Vejret
07:00 
Nyhederne og Vejret
08:00 
Nyhederne
Del 462. Producerat år 2020.
08:10 
Kurs mod fjerne kyster
Havana og familien er klar til at sætte kurs mod fjerne kyster. Det er næsten et år siden, at familien sidst var sammen, så glæden er stor, da Mikkel bliver genforenet med sine drenge i Fransk Polynesien. Her venter både en kæmpe overraskelse og en sejlads mod en hård omgang arbejde på familieskibet, der efterhånden er ret slidt i kanterne. . Del 1. Producerat år 2016.
09:00 
Nyhederne
Del 358. Producerat år 2020.
09:10 
Kurs mod fjerne kyster
Havana er kommet på bedding for at blive repareret. Mikkel, drengene og deres besætning har nu to uger til at få fikset skibet, der er slidt ned efter to års sejlads i verdenshavnene. Der venter dem alle en benhård, men nødvendig opgave, hvis den resterende del af togtet skal kunne gennemføres. . Del 2. Producerat år 2016.
10:00 
Nyhederne
Del 180. Producerat år 2020.
10:10 
Kurs mod fjerne kyster
Mens drengene og Havana sætter kurs vestover, tager Mikkel, Marian og Alfred en afstikker. Målet er Pitcairn Island, der er en af verdens mest øde øer. Det er Mikkels drengedrøm at besøge øen, hvor det berømte mytteri på Bounty fandt sin dramatiske slutning. Rejsen derud er lang og besværlig - men til gengæld bliver den det hele værd. . Del 3. Producerat år 2016.
11:00 
Nyhederne
Del 492. Producerat år 2020.
11:10 
Kurs mod fjerne kyster
Mens far, mor og Alfred er tilbage i Danmark, fortsætter Emil, Theis og deres besætning ud i det vestlige Stillehav. Målet er Tonga, der ligger på præcis den modsatte side af kloden i forhold til Danmark. Drømmen er at svømme med de store pukkelhvaler, der i sommermånederne trækker op fra Antarktis for at parre sig og kælve i de tropiske vande. Men rejsen byder på uventede oplevelser, for under et dyk dukker verdens farligste dyr pludselig op. . Del 4. Producerat år 2016.
12:00 
Nyhederne
Del 449. Producerat år 2020.
12:25 
Hvem byder bedst
ATV og Poul Kjærholm. Tre meget forskellige stole kommer ind foran køberne i teltet på Vig Tuske- og Kræmmermarked: en fra kongefamilien, en fra storskrald og en designklassiker produceret af restlæder. Men det er en funklende gade-ATV, der især får en af købernes opmærksomhed. Ejeren har brugt mange timer på landevejene og det er med blødende hjerte, han sætter den til salg. Del 3 av 8. Producerat år 2020.
13:25 
Helt sort
Melvin tager til Nordjylland, som er en egn, han kender meget lidt til. Her skal han prøve nogle af de lokales mystiske skikke, og det virker helt sort for en mand fra Uganda, at danskerne vinterbader. Men han bliver kastet for strandløverne, når han besøger de erfarne damer i vinterbadeklubben 'Isbryderne'. Melvin får varmen tilbage i kroppen til hede dansktoprytmer hjemme hos Sussi og Leo, og langt inde i skovene ved Sindal bliver hans smagsløg testet af de lokales traditionelle drikkelse, bjesk. Del 1. Producerat år 2019.
14:00 
Tour Retour
Thomas Kristensen har eksperter og gæster i studiet, og sammen ser de nærmere på dagens klassiske Tour de France-etape. Find altid resultater, analyser og nyheder på tv2sport.dk. Del 8. Producerat år 2020.
15:05 
Tour de ja-vu: Vild enkeltstart - på Alpe D'Huez
Klassisk Tour de France-enkeltstart på Alpe D’Huez fra 2004, kommenteret af Johnny Weltz, der selv kørte etapen og Rasmus Staghøj. Amerikaneren Lance Armstrong har dagen før erobret den gule trøje, og denne enkeltstart, der er uhørt hård, kan meget nemt få afgørende betydning for, hvem der ender på sejrsskamlen i Paris. Ud over rytterne skal køre alene op af det ekstremt hårde Alpe D’Huez, er der estimeret 750.000 tilskuere til etapen, og det store menneskehavs tilstedeværelse på bjerget gør kørslen hasarderet for rytterne. Del 8. Producerat år 2020.
16:45 
Tour Retour
Thomas Kristensen har eksperter og gæster i studiet, og sammen ser de nærmere på dagens klassiske Tour de France-etape. Find altid resultater, analyser og nyheder på tv2sport.dk. Del 31. Producerat år 2020.
17:55 
Dit sommervejr
Del 9. Producerat år 2020.
18:00 
Nyhederne
Del 53. Producerat år 2020.
18:15 
Regionale nyheder
18:25 
Animal Airport
En amerikansk kvindes håb om at se sin familie trues, da sønnen nægtes indrejse i Storbritannien, og hans hund strander i lufthavnen. Bag kulisserne med lufthavnens 'narkohunde' opsnuses et par, der er i færd med at smugle 15.000 pund i kontanter ud af landet. I mellemtiden uddeler bestyreren Rob Quest godbidder, da en usædvanlig forsendelse af insekter og krybdyr ankommer, og det er fodringstid for en varan med hang til rotter. . Del 4. Producerat år 2012.
19:00 
Nyhederne
19:35 
Regionalprogram
19:55 
Hele Danmarks Festival
Rasmus Bjerg har en mission om at bringe festivalstemning hjem til alle, der savner sommerens musikfestivaler i år. Turen er kommet til Roskilde, hvor han sammen med Simon Kvamm indtager den ikoniske plads og arrangerer en minifestival. The Minds of 99 åbner ballet, og både Phlake, Savage Rose og Simons eget band, Hugorm, serverer nogle af deres største hits. Simon og Rasmus besøger nogle af de mest legendariske lejre på campingpladsen, og så undersøger de, hvad det er, der gør, at man kan lange 26.000 skiburgere over disken i løbet af en festival. Del 2. Producerat år 2020.
21:00 
Klipfiskerne
/Sarah Grünewald & Nikolaj Hübbe. Hvordan lyder skildpadder, når de parrer sig? Og hvilke klip har tv-værterne Sarah Grünewald og Joakim Ingversen selv delt på Facebook?. Felix Smiths gode skib 'Klipfiskerne' stævner atter ud mod det åbne internethav og dykker ned i sjove og skøre klip med holdkaptajnerne Lasse Rimmer og Thomas Warberg, som får selskab af Sarah Grünewald, Nikolaj Hübbe, Joakim Ingversen og Nikolaj Stokholm. Del 3. Producerat år 2016.
22:10 
Blondinens hævn
Amerikansk komedie fra 2001. Elle Woods er en af skolens smukkeste piger, og alt, hvad hun drømmer om, er, at kæresten, Warner, frier og gør hende til fru Huntington III. Men Warners snobbede familie ser ham helst med en mere "fornuftig" pige, så Elle bliver droppet, da Warner tager til Harvard for at studere jura. Fast besluttet på at få ham tilbage arbejder Elle sig også ind på Harvards jurastudium og kæmper for at bevise, at hun er mere end bare en blondine. Producerat år 2001.
23:50 
Så flyt dog!
Selv om den inkarnerede ungkarl Tripp (Matthew McConaughey) er 35 år, bor han stadig hjemme hos sine forældre, for det er gratis, han har et fint værelse, får varm mad hver dag, og hans mor Sue (Kathy Bates) ordner hans beskidte vasketøj. Forældrene er desperate for at få sønnen til at flytte, så de hyrer Paula (Sarah Jessica Parker), en smuk, ung kvinde, der er specialist i at lokke hjemmeboende mænd til at forelske sig i hende - og få dem til at flytte hjemmefra! Men Tripp viser sig at være en ualmindelig hård nyser - så Paula får virkelig sin sag for! . Producerat år 2006.
01:30 
The Giver
Amerikansk science fiction-drama fra 2014. Jonas lever i et fremtidigt samfund, hvor alt tilsyneladende er idyl, fordi staten kontrollerer alt - og har fjernet alle menneskets dybe følelser ved at slette alle minder om smerte. Hemmeligheden ved samfundet er, at alle samfundets følelser og erindringer bliver opbevaret af en mand - Giveren. For at kunne lære af fortiden, bliver der dog udvalgt en 'Modtager' fra hver generation til at bære de smertefulde minder, og Jonas bliver udvalgt til opgaven. Han indser hurtigt, at der er noget helt galt med systemet. En filmatisering af Lois Lowrys ungdomsroman 'The Giver', på dansk 'Jonas er udvalgt'. Producerat år 2014.
03:15 
Time Out of Mind
Amerikansk drama fra 2014. Den midaldrende mand George (Richard Gere) har mistet retningen i sit liv - og sit hjem. Derfor søger han tilflugt på Bellevue Hospital, New Yorks største herberg for hjemløse mænd. Her bliver han venner med Dixon (Ben Vereen), en erfaren hjemløs, der inspirer ham til at forsøge at reparere det dårlige forhold til sin datter. Er der alligevel håb for George? En prisvindende film af Oren Moverman (The Messenger, Rampart). Producerat år 2014.
05:20 (06:00)
Liebhaverne
Ejendomsmægler Jan Fog er i Jylland for at vurdere entertaineren Jacob Haugaards sommerhus ved Vesterhavet. Familien Haugaard har haft sommerhuset i 20 år, og både Jacob og hans kone Ilse fortæller om deres mange oplevelser, som de har haft i det idylliske sommmerhus med deres børn. Pernille Sams fremviser en smuk hesteejendom i Fredensborg til 16 millioner kroner til en københavnsk forretningsmand, der overvejer at flytte på landet. . Del 6. Producerat år 2009.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå