Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne og Vejret
07:00 
Nyhederne og Vejret
08:00 
Go morgen Danmark
12:00 
Nyhederne
12:30 
Andre sportsgrene
Kevin med Emil på Havana. Emil Midé Erichsen har inviteret Kevin Magnussen med ombord på Havana. De to sejler ud for at lære hinanden at kende i løbet af 24 timer. Her taler Kevin Magnussen blandt andet om sin drøm om at blive far, sine tanker om risikoen ved at køre Formel 1, og Emil Erichsen fortæller om sine OL-drømme, der blev spoleret. Producerat år 2019.
13:05 
Hundredefodsrejsen
Amerikansk-indisk komediedrama fra 2014. Da en indisk familie rejser halvvejs rundt om kloden for at åbne en restaurant i en idyllisk fransk landsby. De kommer på kollisionskurs med indehaveren af den traditionelle Michelin-restaurant, der allerede ligger i byen. Hun hedder Mallory og er den strikse type, der absolut ikke bryder sig om pludselig at få konkurrence. Inderne får umiddelbart succes med deres fremmedartede mad, og Mallory går i krig mod dem. Men i sit ihærdige forsøg på at få deres restaurant lukket igen, opdager Mallory grunden til indernes succes - og det forandrer hendes verdensbillede fuldstændigt. Producerat år 2014. Regissör: Lasse Hallström, Skådespelare: Om Puri, Manish Dayal, Hellen Mirren.
15:10 
Crocodile Dundee
Australsk komedie fra 1986. Journalisten Sue Carlton (Linda Kozlowski) rejser ud i den australske 'bush' for at lave et interview med den legendariske krokodillejæger Mick "Crocodile" Dundee (Paul Hogan). Efter at have været sammen med machomanden et par dage inviterer hun ham med hjem til New York. Mick Dundee siger ja tak til indbydelsen, men både den australske vildmand og New York får et voldsomt kulturchok, da han pludselig render rundt i gaderne. Og spørgsmålet er, hvor længe Sue kan stå for Mick Dundees maskuline charme?. Producerat år 1986.
16:50 
Pyrus i alletiders eventyr
At gå i skole har aldrig været Pyrus' livret. Men ikke alle skoler er ens, og nogle lærere er mere magiske end andre, som f.eks. troldmanden Merlin. Da Krusø får brug for en omskoling, forsøger Josefine at lære Krusø noget om Rigsarkivets systemer. Men der skal mere end magi til at få ham til at forstå det. Heldigvis viser der sig en anden mulighed for at beskæftige Krusø. Inde i Eventyrbogen bliver Pyrus også sat i skole, men da han kommer tilbage til Nissebo, er han lidt for høj i hatten. Del 14. Producerat år 2000.
17:20 
Tinka og Kongespillet
Familiejulekalender fra 2019. I Nissernes Rige er alle Kongsemnerne berørt af Birks ulykke, som betyder hans udtræden af Kongespillet. Tinka, Falke og Grot har hver vundet ét point, og det udløser nu en sidste afgørende prøve. Astrid fortæller sin far om en skik fra gamle dage. Selvom det ifølge Mikkel er den rene overtro, er det måske alligevel værd at prøve. Producerat år 2019.
17:55 
Dit vintervejr
18:00 
Nyhederne og Sporten
18:15 
Regionale nyheder
18:25 
Auktionshuset
Frederik Bruun Rasmussen skal på vurderingsbesøg hos skuespiller og cirkusdirektør Søren Østergaard. Han samler på guldalderkunst og overvejer nu at sælge gode værker fra sin imponerende samling, men kun til den helt rigtige pris. Så Frederik skal gøre sig umage for at få varerne med hjem til auktion. Imens skal Alexa Bruun Rasmussen på podiet, når der skal sælges eksklusive smykker. Blandt andet et Cartier-armbånd vurderet til mellem 40-50.000 kr. Producerat år 2016.
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
19:45 
Sporten
20:00 
Tinka og Kongespillet
Familiejulekalender fra 2019. Tinka og Lasse opsøger Skir for at finde ud af, om Kong Bokils sværd kan hjælpe Tinka igennem den sidste og afgørende prøve 'Kongens Valg'. På Søgaard slår Mikkel knuder på sig selv for at slippe af med Astrid og Maja, så han kan få lov til at være lidt alene med Nille. Fileas tester tårnvagternes loyalitet og indvier Ingi i en helt ny plan for, hvordan han kan blive konge. Producerat år 2019.
20:35 
Crocodile Dundee II
Australsk komedie fra 1988. Den excentriske australske bonderøv og krokodillejæger Crocodile Dundee er så småt ved at vænne sig til livet i New York. Men desværre får Dundee og hans veninde Sue problemer med en livsfarlig og totalt skruppelløs colombiansk narkobande. For at kunne klare gangsterne lokker Dundee dem med til Australien og ud i vildmarken. Her får dyrekyndige Dundee blandt andet hjælp af australske dyr som flagermus, slanger og krokodiller til at ordne banden med. Nu er narkogangsterne selv pludselig dem, der bliver jaget!. Producerat år 1988.
22:30 
Undercover
Dansk komedie fra 2016. Politibetjenten Rikke er besat af jul og glæder sig til andesteg og ris á la mande. Men dagen før jul får hun, til sin store irritation, til opgave at transportere vidnet Mick til Fyn fra Sjælland. Det bliver en farlig opgave, for den berygtede gangsterboss Omar og hans håndlangere vil have fat i Mick. Han skal fortælle dem, hvor han har gjort af de 900.000 kroner, som han har stjålet fra dem. Rikke og Mick må nu samarbejde for at komme til Fyn med livet i behold!. Producerat år 2016.
00:10 
En forbandet god jul
Svensk komedie fra 2015. Simon og Oscar har været et par i tre år. Sammen med deres gode veninde Cissi har de købt et hus i en forstad til Stockholm. Det trænger til en kærlig hånd, men et rum på førstesalen har de prioriteret at få færdig: Børneværelset. Trioen har nemlig besluttet at lave deres egen regnbuefamilie. Det er en hemmelighed, som de har holdt skjult for familien - men nu da Cissi er højgravid, skal sandheden frem. Hvilket tidspunkt kunne være bedre at fortælle om den nye familie på end selveste juleaften - tolerancens højtid?. Producerat år 2015.
02:00 
St. Vincent
Amerikansk komediedrama fra 2014. 12-årige Oliver og hans fraskilte mor Maggie flytter ind i et rækkehus i Brooklyn, hvor de får den fordrukne krigsveteran Vincent som nabo. Selvom Vincent drikker for meget og bruger alle sine penge på hasardspil, får Maggie den ide, at Vincent kan agere babysitter for Oliver, når hun har lange vagter på sit arbejde. Vincent har konstant brug for penge, så han accepterer jobbet. Men han er langtfra nogen almindelig børnepasser - han lærer Oliver at slås og tager ham med på sine daglige besøg til stripklubben og travbanen. De udvikler hurtigt et unikt venskab, der får stor betydning for dem begge. Producerat år 2014.
03:45 
Witch Hunters
Amerikansk eventyrfilm fra 2013. For 15 år siden lykkedes det søskendeparret Hans (Jeremy Renner) og Grete (Gemma Arterton) at vriste sig fri af den børnespisende heks, og nu rejser de som voksne rundt som heksedræbende dusørjægere med ekstraordinære evner. Da 11 af landsbyen Augsburgs børn forsvinder, bliver de tilkaldt af byens borgmester. Han vil have dem til at redde børnene og dræbe troldkvinden Muriel, inden hun afholder sin offerfest under blodmånen. Snart efter står de ansigt til ansigt med en ondskab langt større end noget, de før har mødt! En film af Tommy Wirkola, der også har stået bag de norske kultfilm 'Død snø' og 'død snø 2'. Producerat år 2013.
05:10 (06:00)
Blue Bloods
Blues. Da Danny bliver tvunget til at trække sin pistol uden for arbejdstid, bliver han så rystet, at hans familie og kollegaer bliver bekymrede for ham. Samtidig opdager Frank, at en hædret betjent i hans afdeling har en mørk fortid. Säsong 9. Del 15. Producerat år 2018.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se