Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne og Vejret
07:00 
Nyhederne og Vejret
08:00 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne
12:30 
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
TV 2s ekspert Christian Borregaard kommer vidt omkring på boligmarkedet, når han går på jagt efter drømmehuset til det unge jyske par Jeanette og Jeppe. Ønskerne stikker nemlig i vidt forskellige retninger, så Christian leder både efter et parcelhus i Vejle og en landejendom i Trekantsområdet med plads til hestehold. Sara Lygum må også trække i arbejdstøjet, for selvom Gitte og Henrik er åbne for at bo på hele Sjælland, så drømmer de om at finde en bolig i naturskønne omgivelser, hvor der samtidig skal være plads til Henriks virksomhed, og dét sætter nogle helt særlige krav til deres kommende hjem. Producerat år 2020.
13:20 
Fra 1-værelses til strandvejsvilla
De to boligeksperter Lars Elbæk og Rasmus Larsson har tjent over 500.000 kroner på deres første to bolighandler. Med to millioner kroner på lommen er de nu på jagt efter deres første villa. De ender med at købe et faldefærdigt hus i Brøndby Strand, som skal totalrenoveres. Lars er ikke vild med huset, men det er Rasmus til gengæld - indtil han finder ud af, at der er rotter. Producerat år 2020.
13:55 
X Factor
Tag godt imod alle 'X Factor's livedeltagere, når de for første gang træder ind på Danmarks største livescene. De har kæmpet sig hele vejen fra audition over '5 Chair Challenge' til bootcamp i Thy, og nu står de her! De tre dommere har gjort alt for at ruste deltagerne til dette øjeblik. Blachman står i spidsen for de unge solister, Ankerstjernes opgave er at få alle grupperne videre, mens Oh Land har solisterne over 23 at arbejde med. Husk, at din stemme tæller, når det bliver afgjort, hvem der er direkte videre - og hvem der ender i farezonen. Producerat år 2020.
15:10 
X Factor - afgørelsen
Alle livedeltagerne har været på scenen til det allerførste liveshow, og nu er det hele op til Danmark og dommerne: Hvem skal stå på scenen igen til næste liveshow, og hvem må sige farvel til 'X Factor' for denne gang?. Producerat år 2020.
15:50 
Supermatchen: Studiet
TV 2s eksperter og kommentatorer ser frem mod dagens håndboldkamp og får reaktioner fra spillere og trænere i studiet. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra håndboldens verden på sport.tv2.dk. #tv2haandbold. Producerat år 2020.
16:05 
Andre sportsgrene
Skjern–Bjerringbro-Silkeborg. Supermatchen. Skjern fik et snævert nederlag til GOG i sidste runde, og det var anden gang, de tabte, siden sæsonen startede op igen efter vinterpausen. Den statistik vil Skjern-holdet garanteret gerne rette op på her mod Bjerringbro-Silkeborg, der ligger lige over dem i tabellen. De to hold mødte hinanden senest i Santander Cup i slutningen af december 2019, og her vandt Bjerringbro-Silkeborg 32-28. Producerat år 2020.
16:50 
Andre sportsgrene
Skjern–Bjerringbro-Silkeborg. Supermatchen. Skjern fik et snævert nederlag til GOG i sidste runde, og det var anden gang, de tabte, siden sæsonen startede op igen efter vinterpausen. Den statistik vil Skjern-holdet garanteret gerne rette op på her mod Bjerringbro-Silkeborg, der ligger lige over dem i tabellen. De to hold mødte hinanden senest i Santander Cup i slutningen af december 2019, og her vandt Bjerringbro-Silkeborg 32-28. Producerat år 2020.
17:55 
Dit vintervejr
18:00 
Nyhederne og Sporten
18:15 
Regionale nyheder
18:25 
Kan man spise sig rask?
Laura er 22 år og har siden barndommen lidt af kronisk spændingshovedpine og migræneanfald. På en måned kan hun have op til 20 dage med hovedpine. Laura er snart færdiguddannet i sit drømmejob som sygeplejerske, men frygter, at hun ikke kan klare jobbet på grund af sin sygdom. Martin er 38 år og lider af kronisk tarmbetændelse. Sygdommen påvirker Martins privatliv meget, men også hans arbejdsliv som selvstændig er præget af hans sygdom, fordi han ofte må forlade møder for at gå på toilettet. Nu skal Martin og Laura på 12 uger forsøge at spise og motionenere sig raske. Undervejs bliver de guidet af ernæringsekspert Umahro Cadogan og læge Pia Norup. Producerat år 2019.
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
19:45 
Sporten
Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk. Producerat år 2020.
20:00 
Værtens bedste brætspil
Hvad skammer Esben sig over at elske? Hvad gør Szhirley, når ingen kigger? Og kan nogen af dem mime, hvad de har på deres badeværelser?. Det er terningen, der bestemmer, når Szhirley og Julie Ølgaard krydser brikker med Jonas Schmidt og Esben Dalgaard. Sarah Grünewald er værten, der har stillet dem de samme spørgsmål og nu er klar til at udfordre dem i svarene. Producerat år 2020.
21:05 
Klipfiskerne
Felix Smith har igen sat madding på krogen og kaster snøren ud efter de bedste, sjoveste og skøreste klip fra det store internethav. Til at quizze i alt fra kakaduer, bilvask og pruttende piger er USO, Jonas Schmidt, Sarah Grünewald og Frederik Rosgaard klar, mens Thomas Warberg og Nikolaj Stokholm styre de to hold med fast hånd. Producerat år 2018.
22:05 
ZULU Awards 2020
Kom med til en legendarisk aften i K.B. Hallen, når Dar Salim overtager værtsfaklen og præsenterer årets vildeste prisuddeling med et storladent show fyldt med store øjeblikke. Oplev tidens største artister som Phlake, Node, Emil Stabil, Jung, Spektors, Ude Af Kontrol, Medina og mange flere. Og vær med, når vi overrækker 12 priser til alle de bedste og fedeste fra 2019. Producerat år 2020.
00:05 
Burn After Reading
Amerikansk komediedrama fra 2008. CIA-agenten Osborne Cox (John Malkovich) har det ikke nemt. Han bliver fyret fra sit arbejde og hans kone Katie (Tilda Swinton) har en affære med den sexglade Harry Pfarrer (George Clooney). Fordrukken og bitter begynder Osbourne at skrive sine erindringer, hvor han afslører en række spionhemmeligheder. Da han glemmer en disc med dette dokument i et fitnesscenter, finder de to kiksede fitness-medarbejdere Linda Litzke (Frances McDormand) og Chad Feldheimer (Brad Pitt) discen, og ser de kontroversielle afsløringer på den som en genvej til nogle hurtige kontanter. Det sætter en spiral af begivenheder i gang, der snart løber fuldstændigt ud af kontrol for alle de involverede parter. Producerat år 2008.
01:45 
Identity
amr. thriller fra 2003. Limousinechaufføren (John Cusack), en 80'er tv-stjerne (Rebecca DeMornay), en betjent (Ray Liotta), en morder (Jack Busey), en callgirl (Amanda Peet), et nygift par (Clea DuVall og William Lee Scott) og en familie i krise (John C. McGinley, Leila Kenzle og Bret Loehr) søger alle ly for regnen på et motel, der bestyres af en nervøs natportier (John Hawkes). Lettelsen over at have fået tag over hovedet afløses snart af frygt, da motelgæsterne begynder at dø - én efter én. Producerat år 2003.
03:20 
Transsiberian
Engelsk/tysk thriller fra 2008. Da det amerikanske par Roy (Woody Harrelson) og Jessie (Emily Mortimer) rejser med Den transsibiriske jernbane fra Beijing til Moskva, bliver de blandet ind i en nervepirrende affære, der inkluderer narkosmugling, bedrag og mord. På toget bliver de venner med det mystiske par Carlos og Abby, og efter nogle dramatiske hændelser i Sibiriens ødemark stiger den russiske politichef, og tidligere KGB-agent Ginko (Ben Kinglsey) på toget. Han har sin egen dagsorden - og retter sin mistanke mod Roy og Jessie. Producerat år 2008.
05:05 
Alarm 112
En mand er faldet om med hjertestop midt på gaden i Aalborg, og mens lægen Marianne er på vej ud til ham med fuld udrykning, er nogle forbipasserende allerede gået i gang med at give manden førstehjælp. Nu er det op til Marianne at få gang i mandens hjerte igen. Producerat år 2014.
05:30 (06:00)
Liebhaverne
Ejendomsmægler Jan Fog kommer på herrens mark, som han selv udtrykker det, da han vurderer en smuk ejendom i Syditalien, der er forvandlet fra en ruin til en luksusbolig. Ejeren, reklamedirektøren Morten Angelo, har kræset om alle detaljer for at fange den rette stemning. Pernille Sams fremviser en gennemmoderniseret, klassisk ejendom i Søllerød. Kunderne, Torben og Stella Hansen, har en guldsmedeforretning og går meget op i at kunne sikre huset, da de har været udsat for flere røverier. Producerat år 2008.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se