Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
06:30 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
12:30 
Regionale nyheder
12:40 
Sig det med bolig
Lene Beier er vært i 'Sig det med bolig', hvor hun med hjælp fra boligstylist Louise Dorph og tømrer Ulrik Foss forærer en bolig-make-over til en, som fortjener det. Vi skal til Gl. Havdrup, hvor Kristina bor sammen med sin familie. Hun var ved at dø under fødslen af sønnen Buster, og nu drømmer hendes mand, Mikkel, om at kunne give hende en hjertevarm boligoverraskelse i bondehuset. Teamet tryller derfor et køligt og slidt 70'er-badeværelse om til et varmt og moderne sparum. Producerat år 2018.
13:20 
Ja for Fanø!
Jeanett passer sin datters hund, som hun ikke helt har styr på, og så får Jeanett en ny idé. Hun vil holde en pride på Fanø, men hvordan gør man det? Heldigvis er der hjælp at hente udefra. Jeanett og Anders Anlæg begynder at træne sammen, og så kommer Lars Lilholt tilbage til Fanø og Realen for at optræde med sin nye plade. Under forberedelserne til arrangementet opdager de frivillige til deres forfærdelse, at der er kommet tyggegummi på den røde løber. Producerat år 2018.
13:50 
Ja for Fanø!
Fanø Pride skal have sin egen øl, så Jeanett og en af de frivillige, 'Munken', besøger Fanø Bryghus for at beslutte, hvordan øllen skal smage. Problemet er bare, at Jeanett ikke kan lide øl, og resten af de frivillige bliver derfor indkaldt til ølsmagning. Jeanetts arbejde med at arrangere Fanø Pride går over stok og sten, og uvante opgaver får Jeanett til at søge hjælp hos Århus Prides paradechef, Mona. Midt i det hele skal Jeanett og Johnny Madsen ud at handle til middag. Og så giver et køleskab købt på nettet gevaldige problemer. Producerat år 2018.
14:25 
Ja for Fanø!
Så er det nu! Fanø Pride skal afholdes, og de frivillige knokler for at gøre Realen klar til fest. Alle er spændte på, hvor mange der dukker op og går med gennem Nordby, når optoget går i gang. Det var Jeanetts idé, der førte til Fanø Pride, men bliver det en succes? Og hvad siger Johnny Madsen?. Producerat år 2018.
15:05 
Grænsepatruljen
Falske turister, der kommer til Canada for at arbejde, smuglere, legetøj fyldt med heroin, våben forklædt som mobiltelefoner - det er altsammen blot endnu en dag på kontoret for den canadiske grænsekontrol. Hver eneste dag ankommer 20.000 passagerer til den internationale lufthavn i Vancouver, mens endnu flere krydser grænsen mellem USA og British Columbia i bil. Mens de fleste sandsynligvis føler sig lidt beklemt ved at skulle igennem immigrationskontrollen og tolden, er der faktisk nogle, der har rigtig god grund til at være nervøse. Og det er bl.a. dem, grænsekontrollen skal forsøge at spotte. Säsong 2. Producerat år 2018.
15:35 
Grænsepatruljen
Falske turister, der kommer til Canada for at arbejde, smuglere, legetøj fyldt med heroin, våben forklædt som mobiltelefoner - det er altsammen blot endnu en dag på kontoret for den canadiske grænsekontrol. Hver eneste dag ankommer 20.000 passagerer til den internationale lufthavn i Vancouver, mens endnu flere krydser grænsen mellem USA og British Columbia i bil. Mens de fleste sandsynligvis føler sig lidt beklemt ved at skulle igennem immigrationskontrollen og tolden, er der faktisk nogle, der har rigtig god grund til at være nervøse. Og det er bl.a. dem, grænsekontrollen skal forsøge at spotte. Säsong 2. Producerat år 2018.
16:05 
Heathrow - lufthavnen, der aldrig sover
Heathrow er Englands mest berømte lufthavn. Og med 70 millioner passagerer, der årligt passerer gennem terminalerne, er den også den lufthavn i verden, der tager imod flest internationale rejsende. Hver dag 24 timer i døgnet sørger 76. 000 ansatte for at holde lufthavnen kørende, så opholdet for de rejsende bliver så behageligt som muligt. Producerat år 2017.
17:00 
Nyhederne og Vejret
17:12 
Regionale nyheder
17:20 
Go' aften Danmark
17:55 
Dit sommervejr
18:00 
Nyhederne og Sporten
18:17 
Regionale nyheder
18:25 
Go' aften Danmark
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
20:00 
Klipfiskerne
Så er det igen blevet tid til at sætte kurs mod det store internethav sammen med styrmand Felix Smith, og holdkaptajnerne Thomas Warberg og Lasse Rimmer. Vi har nettet fuld af de sjoveste, mærkeligste og mest forunderlige klip, som denne gang også involverer Warbergs holdkammerater, Mikkel Lomborg og Jacob Haugaard. På det modsatte hold får Lasse Rimmer kvindeligt selskab af Gertrud Højland og Lisbeth Østergaard, der både skal dyste i klip med sovende fædre og katte, der har travlt med at fange vinduesviskere. Producerat år 2016.
21:05 
Rundt på gulvet
Der skal synges, improviseres og leges, når Lasse Rimmer og debutant Mikkel Lomborg indtager de skrå brædder. Færøske Elsa skal have en hyldestsang, og som om det ikke var nok, skal holdet også mime sangtitler ud fra et skyggespil. Mikkel Lomborg debuterer med et vaskeægte westerndrama, og så gennemspiller Christian Fuhlendorff og Lasse Rimmer en klavertime, der både bliver uhyggelig, dramatisk og meget øm. Producerat år 2016.
22:05 
Frank Hvam - Upassende
Frank Hvam har altid været upassende - mere eller mindre frivilligt - hvis han selv skal sige det - og nu han er det igen. 'Upassende' er et klassisk stand-up show om det lange parforhold i al sin skønhed og rædsel. Nådesløst og alt for privat. 'Upassende' handler om det, vi alle sammen tænker, men som få af os har lyst til at sige højt. Showet er optaget på Thorups Kælder foran 100 mennesker. Det er stand-up, som det oprindeligt er tænkt - råt og småt. Producerat år 2014.
23:15 
Takers
Amerikansk actionthriller fra 2010. En flok bankrøvere har afsluttet deres seneste job og lever nu et liv i sus og dus, alt imens de planlægger, hvor de skal slå til næste gang. Da et tidligere medlem af banden, Ghost, kommer ud af fængslet, overbeviser han de andre om, at de skal angribe en pansret vogn, der transporterer 20 millioner dollars. Hvad de ikke ved er, at en frygtløs politibetjent er på sporet af dem og vil gøre alt for at fange dem. Producerat år 2010.
01:10 
Greenberg
amr. komediedrama fra 2010. Den tidligere musiker Roger Greenberg (Ben Stiller) har haft et nervesammenbrud og vender nu tilbage til Los Angeles efter 15 år i New York. Her skal han passe sin brors hund og hus, imens han prøver at finde sig selv. I sin søgen efter et sted at starte forfra, opsøger han sin tidligere musikerven Ivan (Rhys Ifans) og sin ekskæreste Beth (Jennifer Jason Leigh). Samtidig oplever han en særlig samhørighed med sin brors assistent, den smukke Florence (Greta Gerwig). Måske vil det lykkes ham at finde en mening med livet igen - og kærligheden? En anmelderrost film af Noah Baumbach (The Squid and the Whale, Margot at the Wedding og Frances Ha). Producerat år 2010.
03:00 
Steppeulven
I 1962 forelsker den unge aktivist Eik Skaløe sig hovedkulds i den smukke fredsaktivist Iben Nagel Rasmussen. Men Iben er barn af hippietiden og udlever parolerne om fri kærlighed og sex. Hun er imod den personlige ejendomsret, og vil ikke nøjes med én mand, når hun kan få flere. Eik indleder en kamp for at vinde hele hendes kærlighed, og som poet, forfatter og sanger i bandet Steppeulvene besynger han sin kærlighed til hende. Men hun glider ham af hænde, idealerne forplumrer i stoffer og jalousi, og i 1968 rejser han alene til Nepal. En film om den danske rockmusiker Eik Skaløe. Producerat år 2015.
04:50 (06:00)
Baywatch
Dead of Summer. Det er en af de varmeste sommerdage, og strandene er propfyldte med mennesker. Livredderne har mere end nok at se til, og oveni er der planlagt en rockkoncert og en guvernørtale, som tiltrækker tusinder af tilhørere. Secret Service-agenten Sam Dietz arbejder sammen med Garner og Mitch for at holde styr på folkemængden, men ingen af dem aner, at en snigmorder har planer om at sprænge molen i luften med en fjernstyret speedbåd fyldt med sprængstof. Og ombord er CJ - bevidstløs. . Säsong 3. Del 11 av 22. Producerat år 1993.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se