Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
06:30 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
12:30 
Regionale nyheder
12:40 
En have i gave
I Helsingør ligger en lille, mørk forhave ud til en trafikeret hovedvej. Her bor Betinas far, Jan. Betina synes, at hendes far har fortjent at få forvandlet den forsømte have til en afslappende oase - som tak for at have været en usædvanlig stor støtte igennem hendes livs nedture. Haveeksperterne Knud og Dorthe har sammen med deres hold af anlægsgartnere og hjælpere to dage til at bygge en smuk overraskelse til Jan. Der skal både være plads til en ny træterrasse, et levende hegn i flere etager, et kæmpe skyggebed og et piblende spejlbassin. Producerat år 2017.
13:25 
Ja for Fanø!
Mød Johnny Madsen, hans art director manager Jeanett og alle de frivillige på kulturstedet Realen, der ligger på Fanø - øen, hvor man ikke kender til ordet 'nej'. Det er i reportageserien 'Ja for Fanø!'. Her er højt til loftet og plads til skøre og originale ideer, og en af dem handler - om shampoo. Johnny og Jeanett finder nemlig på, at de skal lave Johnnys egen shampoo 'til træt og viljeløst hår'. Samtidig har Jeanett også travlt med sit job som leder af Realen, hvor Lis Sørensen kommer på sit årlige koncertbesøg. Alt skal være perfekt, så Jeanett sætter alle sine frivillige i sving, men kan hun få det så perfekt, som hun gerne vil have det?. Producerat år 2017.
14:00 
Ja for Fanø!
Johnny Madsen har aftalt med sin art director manager Jeanett, at de skal lave Johnnys egen shampoo 'til træt og viljeløst hår', men Johnny hader at blive fotograferet, så Jeanett skal bruge alle sine overtalelsesevner for at få ham til at stille op til et shampoo-photoshoot. En kendt komiker gæster Realen, og som altid skal de frivillige i sving for at forkælelsesbarometeret kan være i top, før komikeren går på scenen og laver fis med Fanø. Og så læser Jeanett foruroligende debatindlæg om Realen i Fanø Ugeblad. Producerat år 2017.
14:35 
Loppe Deluxe
I denne uge dyster holdene på Egeskov Marked på Fyn, der er en årlig begivenhed på øen. Kan der gøres gode fund for 4. 000 kroner, som efterfølgende sælges med fortjeneste? Eller er der flest nye ting på kræmmermarkedet? Se med og find ud af, hvem der får pengene til at vokse mest og dermed vinder konkurrencen. Producerat år 2014.
15:10 
Grænsepatruljen
Falske turister, der kommer til Canada for at arbejde, smuglere, legetøj fyldt med heroin, våben forklædt som mobiltelefoner - det er altsammen blot endnu en dag på kontoret for den canadiske grænsekontrol. Hver eneste dag ankommer 20.000 passagerer til den internationale lufthavn i Vancouver, mens endnu flere krydser grænsen mellem USA og British Columbia i bil. Mens de fleste sandsynligvis føler sig lidt beklemt ved at skulle igennem immigrationskontrollen og tolden, er der faktisk nogle, der har rigtig god grund til at være nervøse. Og det er bl.a. dem, grænsekontrollen skal forsøge at spotte. Säsong 2. Producerat år 2018.
15:35 
Grænsepatruljen
Falske turister, der kommer til Canada for at arbejde, smuglere, legetøj fyldt med heroin, våben forklædt som mobiltelefoner - det er altsammen blot endnu en dag på kontoret for den canadiske grænsekontrol. Hver eneste dag ankommer 20.000 passagerer til den internationale lufthavn i Vancouver, mens endnu flere krydser grænsen mellem USA og British Columbia i bil. Mens de fleste sandsynligvis føler sig lidt beklemt ved at skulle igennem immigrationskontrollen og tolden, er der faktisk nogle, der har rigtig god grund til at være nervøse. Og det er bl.a. dem, grænsekontrollen skal forsøge at spotte. Säsong 2. Producerat år 2018.
16:05 
Heathrow - lufthavnen, der aldrig sover
Heathrow: Britain's Busiest Airport. Heathrow er Englands mest berømte lufthavn. Og med 70 millioner passagerer, der årligt passerer gennem terminalerne, er den også den lufthavn i verden, der tager imod flest internationale rejsende. Hver dag 24 timer i døgnet sørger 76. 000 ansatte for at holde lufthavnen kørende, så opholdet for de rejsende bliver så behageligt som muligt. Producerat år 2016.
17:00 
Nyhederne og Vejret
17:12 
Regionale nyheder
17:20 
Go' aften Danmark
17:55 
Dit sommervejr
18:00 
Nyhederne og Sporten
18:17 
Regionale nyheder
18:25 
Go' aften Danmark
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
20:00 
1 døgn, 2 hold, 3 dyr
To hold bestående af de fire natureksperter Sebastian Klein, Morten D.D. Hansen, Vicky Knudsen og Bjørli Lehrmann er taget til Bornholm i jagten på tre af Danmarks mere end 24.000 vilde dyrearter. Holdene har ét døgn til at finde en vildkanin, lægeigler og bisoner - og der er 20.000 kroner til et naturbevaringsprojekt på højkant til det hold, der får samlet flest point. Naturen er vild, og konkurrencen er hård, så de fire eksperter må bruge alle kneb for at finde frem til de unikke dyrearter først. Producerat år 2019.
20:50 
En stor dag på godset - Ravnholt
Det handler om jagt, jagt og mere jagt på et af Fyns største godser, Ravnholt. Her bor familien Sehested Juul, og passionen og traditionen for jagt har stået på i 13 generationer, og den ser ud til at fortsætte - Rebekka på tre år er nemlig med Lene Beier og familien på sin første fasanjagt. En helt naturlig ting på Ravnholt. Nadia og Christian arbejder hårdt for at passe på huset og området. Det er hjerteblod og stor kærlighed til stedet, der er drivkraften. De gamle stuer og sale på Ravnholt fortæller masser af historier, og Christian og Nadia er helt bevidste om det kæmpeprivilegium,det er at bo i så smukke omgivelser. Producerat år 2016.
21:30 
Nyhederne
22:00 
Regionale nyheder
22:12 
Sporten
Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk. Producerat år 2019.
22:25 
Verdens vildeste hoteller
St. Moritz, Switzerland. Giles og Monica er i julehumør og rejser til Kulm Hotel i St. Moritz i Schweiz. Hotellet er over 150 år gammelt og var det, der satte gang i vinterbesøgene i det smukke område, der ellers kun havde sommergæster. Säsong 2. Producerat år 2018.
23:30 
Flyveturen vi aldrig glemmer
Mechanical. Meget kan gå galt, når passagerfly hver dag fragter tusindvis af mennesker. Den mindste fejl på bare ét af flyets dele, kan få katastrofale konsekvenser for både fly og passagerer. Hør om dengang der opstod motorbrand i et British Airways-fly midt på landingsbanen i Las Vegas - hvad var skyldt i ulykken, og hvordan lykkedes det besætningen og medarbejdere at få passagererne i sikkerhed i tide?. Producerat år 2018.
00:25 
Grænsepatruljen
Der er aldrig et kedeligt øjeblik hos det amerikanske grænse- og toldpersonale, som undersøger rejsende, uanset om de ankommer til lands, til vands eller fra luften. Personalet leder efter alt fra illegale indrejsende til våben og smuglervarer, og der er nok at holde øje med, når de amerikanske grænser skal overvåges. Säsong 2. Producerat år 2018.
00:50 
Grænsepatruljen
Da tolderne i Sydney lufthavn vil se nærmere på en turist, der er ankommet med fly fra Toronto, udvikler det sig hurtigt til en sag om principper. Manden vil nemlig ikke kropsvisiteres. En anden lufthavnsmedarbejder har opdaget, at der er noget mystisk i en kuffert, der tilhører to kinesiske passagerer, og hun bliver meget overrasket, da hun finder ud af, hvad det er, kineserne forsøger at smugle ind i landet. Endelig viser det sig, at noget så umiddelbart uskyldigt som et sæt skakbrikker, kan gemme på en overraskelse. Säsong 3. Producerat år 2007.
01:20 
Animal Airport
Fire geparder, der er på vej fra Sydafrika til Rusland, tilbageholdes i Heathrows dyremodtagelsescenter. På trods af dyrepassernes store indsats og opfindsomhed kan de ikke finde to af gepardernes mikrochips, og de må forberede sig på, at de store katte får et længerevarende ophold i lufthavnen. I mellemtiden må dyrepasserne Stuart og Chris have fingrene i en gnaven afrikansk dværgkrokodille, da de forsøger at rense det vrede krybdyrs bur. Säsong 1. Producerat år 2012.
01:55 
2 Broke Girls
And the Escape Room. Veninderne Max Black og Caroline Channing kommer fra vidt forskellige baggrunde. Caroline er datter af en milliardær, mens Max kommer fra fattige kår med en hårdtarbejdende enlig mor - hvilket giver dem vidt forskellige perspektiver på livet. På trods af deres forskelligheder arbejder de begge som tjenere på en lokal diner, hvor de sparer op til at starte deres egen cupcakeforretning. Säsong 5. Del 99. Producerat år 2015.
02:20 
Baywatch
Dead of Summer. Det er en af de varmeste sommerdage, og strandene er propfyldte med mennesker. Livredderne har mere end nok at se til, og oveni er der planlagt en rockkoncert og en guvernørtale, som tiltrækker tusinder af tilhørere. Secret Service-agenten Sam Dietz arbejder sammen med Garner og Mitch for at holde styr på folkemængden, men ingen af dem aner, at en snigmorder har planer om at sprænge molen i luften med en fjernstyret speedbåd fyldt med sprængstof. Og ombord er CJ - bevidstløs. . Säsong 3. Del 11 av 22. Producerat år 1993.
03:10 
Baywatch
A Matter of Life and Death. Mitch' forældre, Al og Irene Buchannon, besøger deres søn, men stemningen er ikke god. Al har aldrig accepteret, at hans søn droppede sit arkitektstudie fremfor livreddergerningen. Specielt fordi Al havde planer om, at Mitch skulle overtage familieforretningen. Men da Al overværer en redningsaktion, hvor Mitch redder en gravid kvinde, kommer han på andre tanker. Samtidig kæmper Summer med gamle dæmoner, som gør hende ude af stand til at passe sit job som livredder. . Säsong 3. Del 56. Producerat år 1993.
04:00 (06:00)
Nyhederne og Vejret

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se