Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
06:30 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
12:30 
Regionale nyheder
12:40 
Lige i skabet
Er det vinylplader med Bob Dylan eller et segboard, den tidligere badmintonstjerne Peter Gade er mest glad for? Og hvor havde komikeren Geo sit første job - i en sexshop eller i Silvan? Gæt med, når de to hold skal forsøge at gennemskue hinandens skæve vaner, og når vi tager et kig ind i danskernes køleskabe og medielandskabet. Vi åbner også lågen til fællesskabet, inden kampen for alvor sættes ind på mesterskabet og chancen for en plads i torsdagsfinalen. Fortløbende episodenummer: 6:28. Producerat år 2018.
13:25 
Krejlerkongen
Lasse Rimmer får besøg af komiker Amin Jensen og operasanger Joachim Knop. De to gæster dyster sammen med holdkaptajnerne Anne-Grethe Bjarup Riis og Brian Mørk. Alle fire har det til fælles, at de kan synge, selv om Brian dog mest synger falsk. Om de kan synge sig til titlen som krejlerkonge, vil vise sig. Producerat år 2018.
13:55 
Krejlerkongen
Man siger, at 'tavshed er guld', men vil man vinde titlen som ugens krejlerkonge, hjælper det at kunne tale om sølv. For blandt varerne finder vi en engelsk sølvkande fra Dronning Victorias tid, en tedåse i sølv og en vaskeægte sølvbarre. Sølvkampen om at kunne skelne mellem lopper og luksus styres af Lasse Rimmer. Producerat år 2018.
14:35 
Lur mit liv
Velkommen indenfor i den folkekære komiker Jan Monrads liv og hjem, hvor du bl.a. kan gætte med på, hvilken nørdet ting komikeren har gjort mere end 3000 gange de sidste 40 år, hvilket skønhedsritual der får ham til virke som en 25-årig, og hvad der kan få hans puls helt op i det røde felt? Holdkaptajnerne Camilla Miehe-Renard og Michael Carøe får hjælp fra forfatter Maise Njor og reklamemand og kunstner Morten Angelo. Producerat år 2014.
15:25 
Søde mesterværker
Jamie og Joe har fået en svær udfordring - de skal lave en kage, der ligner den græske ø Santorini. Kunden er et ægtepar, der blev viet på øen og som nu drømmer om at kunne mindes den aften med kage - og kærlighed. Producerat år 2017.
15:55 
Grænsepatruljen
Kan du gennemskue en løgn, når du ser den? Som grænsevagt i Australien er det en del af jobbet at kunne skelne almindelige rejsende fra terrorister, smuglere og andre kriminelle. Følg grænsepatruljen i deres forsøg på at beskytte Australien og oplev, hvordan en kombination af high-tech udstyr og af almindelig menneskelig intuition bruges i kampen mod kriminalitet. Säsong 1. Producerat år 2016.
16:25 
Grænsepatruljen
Kan du gennemskue en løgn, når du ser den? Som grænsevagt i Australien er det en del af jobbet at kunne skelne almindelige rejsende fra terrorister, smuglere og andre kriminelle. Følg grænsepatruljen i deres forsøg på at beskytte Australien og oplev, hvordan en kombination af high-tech udstyr og af almindelig menneskelig intuition bruges i kampen mod kriminalitet. Säsong 1. Producerat år 2016.
17:00 
Nyhederne og Vejret
17:12 
Regionale nyheder
17:20 
Go' aften Live
17:55 
Dit sommervejr
18:00 
Nyhederne
18:20 
Regionale nyheder
18:25 
Go' aften Live
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
20:00 
Vores vilde vej
Kom med helt tæt på det dyreliv, som vi sjældent ser, men som lever side om side med os lige ude foran vores egen havedør. Vi tager til Værløse nord for København, hvor de tre naturnørder Sebastian, Anders og Vicky leder efter vilde dyr i danskernes villahaver. Sebastian går på sporjagt efter den sjældne sete grævling, som efter sigende skulle besøge villahaverne. Imens prøver biologen Anders at opklare mysteriet om, hvem der mon har gravet huller i haven hos ægteparret Winnie og Erik. Og ornitologen Vicky prøve at indfange de fugle, der kommer på besøg i villavejens haver. Producerat år 2019.
20:50 
Se mig!
Morten Münster på 21 er en af de mest populære youtubere i Danmark. Han er flyttet til København for at pleje sin karriere og lægger fast to nye videoer op hver uge. I Mortens familie er hans forældre, lillebror Max og lillesøster Naja også kendte på YouTube, så når de viser sig sammen, skaber det opmærksomhed. I Svendborg er Robin alene i hverdagene, nu hvor hans mor har fået job i København, og han selv har fået et år fri til at arbejde fuld tid for at holde fast i sin popularitet som youtuber. Men det er svært at finde inspiration til de mange videoer, der hver uge skal laves. Så selvom youtubere hele tiden kommunikerer med deres mange følgere, kan det være et ensomt arbejde. Producerat år 2018.
21:30 
Nyhederne
22:00 
Regionale nyheder
22:12 
Sporten
Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk. Producerat år 2019.
22:25 
Mit liv som luder
Hvilke konsekvenser har det for krop og sjæl at være luder? For at blive klogere rejser Lisbeth Zornig ind i en tabuiseret verden, hvor sex er den højeste valuta. Hun er indædt modstander af prostitution, men nu er hun kommet i tvivl: betaler alle en skæbnesvanger pris, eller er der nogen, som har nemmere ved at prostituere sig? I sin søgen på svar møder hun nuværende og tidligere prostituerede, der står frem og fortæller om nedslidte kæber og kroppe, magt, penge og frie valg. Producerat år 2018.
23:10 
Opgøret med stofferne
Mikkel, Simon og Tim er egentlig tre helt almindelige unge mænd. Men de har alle et gigantisk problem. De havner igen og igen i misbrug af stoffer. Nu har de besluttet, at det skal være slut. De er derfor taget i døgnbehandling langt væk fra alt, hvad de kender. Men er det nok til, at de kan kvitte stofferne for altid? TV 2 Dokumentar følger de tre unge mænd helt tæt gennem et år for at se, om de vil opnå deres drøm om at få et helt normalt stoffrit liv med uddannelse og arbejde. Og vi prøver at finde ud af, hvorfor de har så svært ved at holde sig fra de stoffer, der helt tydeligt ødelægger deres liv. Producerat år 2018.
00:00 
Grænsepatruljen
En transseksuel kvinde fra Malaysia hævder, at hun skal holde ferie i Australien, men myndighederne tror, at hun er kommet for at arbejde i sexindustrien - og inden længe får de syn for sagen. Blandt postpakkerne finder tolderne en udskåret træfigur, der forestiller Nelson Mandela. Nu er spørgsmålet, om figuren er så uskyldig, som den ser ud til. Og en mand fra New Zealand ankommer med vådt og beskidt tøj - og det er ikke lige den bedste mundering, hvis man vil undgå at tiltrække sig opmærksomhed. Säsong 6. Producerat år 2010.
00:30 
Grænsepatruljen
En kvinde fra Indonesien insisterer på, at hun er nødt til at tage på hospitalet, men myndighederne er ret sikre på, at det kun er noget, hun siger, for at slippe for at få sin bagage undersøgt nærmere. En amerikansk fotograf fortæller, at han er kommet for at fotografere piger på stranden - men kan han det, når han rejser på turistvisum? Og endnu engang har et par fra Indien taget mad med til familie og venner i Australien - til ingen verdens nytte. Säsong 6. Producerat år 2010.
01:00 
Animal Airport
Mel har dårlige nyheder til en hundeejer, som er kommet for at hente sit elskede kæledyr. Anna og Tristan har hænderne fulde med en sending salamandere fra Florida, og så er der ankommet en stor sending alpakaer fra USA - men vil de nogensinde få lov til at forlade lufthavnen?. Säsong 2. Producerat år 2013.
01:30 
Grillfeber
Se med og bliv inspireret når syv af landets mest passionerede grillpar konkurrerer i inspirerende madlavning. Hver uge bliver parrene udsat for udfordringer, som kræver sikker grillteknik og et højt gastronomisk niveau. Denne gang blomstrer kreativiteten, da de entusiastiske par under temaet "American Diner" skal lave burgere med et personligt touch - med pommes frites til. Da dagens grillteknik er bagning, skal burgerbollen bages på grill. Følelserne får frit spil, for til slut ryger et af parrene ud af programmet. Säsong 2. Producerat år 2014.
02:15 
Baywatch
Baywatch Angels. Da Logan bliver terroriseret af en skør mand, drømmer Caroline, at hun, C.J. og Stephanie kommer ham til undsætning som Charlie's Angels. Säsong 6. Del 124. Producerat år 1996.
03:05 
Baywatch
Bash at the Beach. Hulk Hogan og Baywatch-teamet arrangerer en støtteindsamling for at holde ungdomscenteret åbent. I mellemtiden opdager Stephanie, at hun har fået hudkræft. Säsong 6. Del 125. Producerat år 1996.
04:00 (06:00)
Nyhederne og Vejret

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se